- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
skoda12 #3294 üzenetére
Nekem is van ütközésem, szerencsére "csak" két EA és 1 órás diffivel lógnak egymásba.
Hétfőn 8-4-ig vagyok. Kedden 8-tól kb este 8-ig, 2x2 lyukas órával. Szerdán 8-tól 17:30-ig. Csütörtöktől pihi, 10-12-ig Web animáció csak, pénteken meg 10-14-ig vagyok, nekem is van egy gyak. -
skoda12
aktív tag
Elég gáz lett a végső órarend. Hétfőn tárgyütközés, csütörtök 18:00 - 20:30-ig is van órám, és péntekre is bekerült egy gyakorlat. Mindenhol 2 órás lyukak.
-
Mawyx
őstag
Matek II (2) -t ki szokta tartani?
A nálunk lévő megfelelőjéről lejelentkeztem, mert nagyon sok az órám, de ha beírtok vmi izé nevet, akitől megijedek, akkor lehet mégis visszaveszem vagy nemtomMa nagy pakolást csináltam a "kamrában" meg az udvart felsöpörtem. Kintre egy kertész kellene, egyedül nem birok el a kerttel, ha jön a jó idő fel kellene ásni ahol nincs beton és megtrágyázni, majd beleültetni a virágokat (alig 3táskányi
), ahol betontörmelék van, azt felverni és elszállítani vhová és vmi rendezett kinézet kellene, mint amit újságokban látni, fakéreg dekorral, ilyen-olyan kövekkel, kis lampionokkal, kertitörpékkel
, vettem fűmagot is meg 100l virágföldet....
-
proof88
addikt
Nah kb összeállt az órarendem. Már várom nagyon.
Viszont hétfőn volt egy lyukasom, poénból rákerestem azokra a kurzusokra, ahol van szabad hely és akkor van és 1 tárgyon kívül semmi jót nem találtam magamnak, na mi az?
Logika EA.
Felvettem... ez is és bevmat ea is (amit most diszkrét matek néven vettem fel és elhatároztam h hétről hétre átveszem az anyagot és első vizsgaalkalomra el fogok menni, de kiderült h most nem vizsgakurzus van, hanem rendes EA, amit nem a Járai tart, hanem Fülöp Ágnes, kíváncsi leszek, milyen, mert Járaié unalmaska volt) 3. tárgyfelvételem... ez a 2 tárgy nagy ősi ellenségeim, na nem mintha előző félévben bármelyikre is elmentem volna vizsgázni, vagy bejártam volna, nagy hülye voltam... úgyhogy most vagy soha, lelkiekben felkészültem arra h jó nehéz dolgom lesz, de ez könnyen abszolválható a rendszeres tanulással.
Nah ennyi.
Kívánjatok sok sikert plíz!ui.: őszi féléveim eddig rosszak... tavaszi félévem nagyságrendekkel jobb volt, nem csak a szerzett kreditek, hanem a jegyek tekintetében is. Kezdem magam jobban érezni megint, hogy nemsokára eljő a tavasz.
-
válasz
Crystalheart #3277 üzenetére
Halgass bbazsyra,mivel én kicsit elpillegtem ilyen hogy...
nekem 1 nem teljesített sor így néz ki:
IKP-V2BNH1/1 Nagy hatékonyságú számítások RISC processzorokkal 1. GY 2 2008-12-12 23:59 2008-12-12 23:59 Auto gyakjegy Járai Antal I
So nem értem neked hogy nincs odaírva semmi
Toma:kci
mod: Osztott rendszereket vett fel valaki?Csak mert ha jól tudom már bsc-s tárgy..
-
skoda12
aktív tag
Ösztöndíj összegét mikor állapítják meg?
-
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #3278 üzenetére
na azokat kell beiratnod.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Crystalheart #3277 üzenetére
Ah, megvan, az egyes tárgyakba belelépegetve rájöttem a dolog nyitjára. Néhány gyakvez beírogatott nekem auto jegyeket, mintha ott lettem volna, kapát. Kösz...
-
Crystalheart
őstag
válasz
tomazin #3274 üzenetére
Na ja, ETR jól mondja: KÉP
Minden csak "nem teljesítettre" van jelezve, ahogy kell, csak akkor nem értem, mi a fenét kell ezen aláiratni? Na mindegy - most elaludtam reggel -, majd héfőn megkérdezem.
Egyébként meg adja az ég, hogy sikerüljön 2010-ben a felvételi a Színművészetire, és akkor megúszok mindenféle, az órarendek, kurzusfelvételek meg társai miatti idegeskedést...
-
proof88
addikt
Egyik Ada gyakra sem jutottam be, mindegyik tele van, 20/20. Legalább olyan lenne, aminek az időpontja nem jó.
Oprendszerek gyakok is mind tele.Adatbázisok elm. alapjai gyak. Brányi László lett, ez maradt.
-
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #3269 üzenetére
gondolom igen.
de minek akarod azt a fost rátenni?
clean install sokkal jobb.és igen, hasonló van. valami 320as WD, fingom sincs már melyik.
ja lehet pont ez. de remélem nem itt akarod megvenni...ilyen e, megnéztem:
Merevlemez Notebook WD 320GB 8MB SATA 5400rpm WD3200BEVS 3év gar. -
peterszky
őstag
válasz
sghc_toma #3268 üzenetére
Köszi, kicsit helyhiányos már a 80-as hdd...
Tényleg, ami még kimaradt Bazsi vagy Toma, ha IBM géped van. Ha ráengedem a recovery disket az új vinyóra azt is helyreteszi, formázza, rátolja a géppel vett oprendszert normálisan? Gondolom, hogy igen, de azért egy megerősítés jól jönne.
Meg utána kihasználnám végre az msdnaa-t is
-
peterszky
őstag
Bazsi!
[link] <- neked ilyen hdd-d van a notiban? Jó?
-
sghc_toma
senior tag
válasz
tomazin #3265 üzenetére
kösz.. amúgy mondta Martina, asszem.. kicsit álmos voltam, mikor hívott..
azért ez az uccsó hétre minden vizsga móka nem lesz a hobbim, úgy érzem
elég kemény hét volt.. meg hát ugye progtech-re be sem mentem; anal miatt bele sem néztem, úgy meg nem volt pofám vizsgázni...
neked hogy sikerült ez a vizsgaidőszak?
-
válasz
proof88 #3247 üzenetére
Ált. gáz.De cseresznye kérdése.Pl. haver felvette anal7et analszig nélkül.De nekem anal2kellett az algohoz erősben,és addig nem írták be az algo jegyet,amíg meg nem lett az analom.So tanárra válogatja.Ha abszolúte meg sem csinálod az előfeltételt akkor szvsz hagyjad.De miről lenne szó?látom már megoldódott...
Crystalheart : De ha nem is mentél vizsgázni,akkor nem kell egyest beiratni.Ha megbuktattak gyakon,és etrbe nincs beírva az egyes,akkor megint nem kell beiratni.
Toma : Hát gratula,ha esetleg Martina nem mondta volna.Bazze egy állat vagy.Annyi és olyan tárgyat letolni 4nap alatt..
-
Crystalheart
őstag
válasz
sghc_toma #3263 üzenetére
Remélem is... Rendesnek tűnt. De azért tárgyanként 3500 az durván beütne, már egy kurzus kifizetése is problémás volna. Az egyetemet is anyagiak miatt hagyom elsősorban abba - az ETR meg a TO vacakolásán kívül -, akkor 10 kurzus aláiratásának összesen 35K büntipénze egyszerűen áthidalhatatlan akadály volna. Csak nem nehezítik meg így a dolgom... Bár nem lesz semmi azt a 10 embert összevadászni.
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Crystalheart #3260 üzenetére
komoly.. hét tárgyam volt, 7x3500 Ft-ot fizettem.. volt a szintünkön egy srác, egy napon adtuk le az indexet, csak ő más TO-shoz tartozott.. ő nem fizetett semmit
gondolom ha a TO-s gyerek ezt mondta neked, akkor nem fog fizettetni...azt mondták, azért kell beíratni mindent, mert rendesen le kell zárni az indexet, blabla... utálom a bürokráciát.. komolyan, több kellemetlenséget okoznak a TO-s marhaságok, mint a vizsgák..
-
skoda12
aktív tag
válasz
Crystalheart #3260 üzenetére
Minek itt kavarni, ha én csak simán abba akarom hagyni az egészet?
Ez még mindig semmi ahhoz képest, ami BME-n megy. Ottani TTK-ról akartam megpattanni, fél évbe telt mire sikerült végleg, 5-6x vonatoztam fel pedig 2x is elég lett volna, ha azt csinálták volna, amit telefonba mondtak, le se szarják, hogy feleslegesen utazol 300 km-t és kiesik 1 napod, simán elhajtanak és még csúnyán is néznek.
-
Crystalheart
őstag
válasz
sghc_toma #3227 üzenetére
"jaja... én is megszívtam ezzel, mikor átjöttem TTK-ról ide... és még perkálnom is kellett, mert késve írattam be a jegyeket.."
Ez most komoly? És mennyit kellett, ha szabad kérdenem? Áááá. A TO-os gyerek azt mondta, ráér, majd ha arra járok, elkérem az Indexet, aztán lassankint felkeresgetem a tanárokat. Pheh... Mondjuk, mintha itt lenne a szomszédban, legalábbis úgy csinálnak. Egy vagyon az utazgatás.
Minek itt kavarni, ha én csak simán abba akarom hagyni az egészet? Legközelebb 2010-ben fogok felvételizni akárhova is... Mi a frásznak az egyest meg a nem megfelelést aláiratni ilyen esetben?
-
proof88
addikt
válasz
peterszky #3255 üzenetére
THX!
Inf rendszereket leadtam, többi marad...
Még valami: osztott rendszerek implementációja és specifikációját most akkor felvegyem-e vagy nem?Mert előfeltételek megvannak, csak bbazsy aszonta h később kell, és megnéztem későbbre is ajánlják nálunk is a hálóban, dehát miért ne ...
szerk.: ja és a funkcionális programozást szerintetek? Az is kb utolsó félévre van ajánlva. Előfeltételei megvannak.
-
proof88
addikt
válasz
peterszky #3253 üzenetére
Az adatbázisok elméleti alapjai - se logika, se algoritmusok/adatszerkezetek vizsgám nincs. Utóbbit pedig tudom, csak hülyén viselkedtem az elmúlt félévben... logikát meg... az is kb lustaság.
Információs rendszerek EA - na ehhez meg a fenti adatbázisos tárgy kéne ...
Programozási nyelvek 2. (Ada) - progköröm sincs, helyette előző félévben lett volna Számítógépes alapismeretek, de az nagyon ütközött sok mindennel, úgyh elhalasztottam, most jöttem rá h nincs keresztfélévben ...
Operációs rendszerek 1. - szintén a progkör kéne. -
proof88
addikt
válasz
peterszky #3251 üzenetére
No mindegy, majd lesz valahogy, az életet meg kell tapasztalni.
Mutánsok alatt pedig azt értettem, hogy anno a Szalay azt mondta, hogy télen is fűteni kell az épületet rendesen a téli szünet alatt is, mert fenn vannak a biológusoknak mindenféle döge, ami elpusztulna egyébként. -
proof88
addikt
válasz
peterszky #3249 üzenetére
Értem.
De az nem fordulhat elő, hogy nem adnak jegyet, még ha vizsgáztam is, mert észreveszik, h nincs meg az előfeltétele?
Más: tudja valaki, milyen mutánsokat tenyésztenek a bioszosok a Déli tetején? Mi van, ha egyszer elszabadulnak egy szép tavaszi délutánon, és szétszaggatnak minden útjukba kerülő hallgatót? Vagy csak túl sok idióta fps-t nyomok? Pedig a helyszín, tehát ott Lágymányos elég jó hely lenne egy fps játékhoz... meg azt bírom, amikor tavasszal olyan borongós idő van ott... huhh...
-
-
proof88
addikt
Gondolom ez olyan, mint amikor először lementem gyúrni ... persze csak haverral mentem, együtt kezdtük.
Csak aztán hülye voltam és 3 hónap után abbahagytam. Viszont most már még inkább nem vállalnám fel a girnyó testemet, egyáltalán akkor hogy mertem?
más: mit gondoltok, úgy általában mennyire gáz, ha úgy veszek fel tárgyat, hogy nincs meg az előfeltétele? Sokan csinálják azt, hogy előbb csinálnak meg így tárgyat, csak később az előfeltételét, és persze nekem is azért jutott eszembe, mert hát nincs meg minden tárgy sajnos, de most elég lehetetlen a helyzet, ezért vennék fel így tárgyat ... Tudom első órákon mindig mondják h aki nem csinálta meg az előfeltételt, az menjen ki meg adja le a tárgyat, dehhh ... szóval, tapasztalatok?
-
bbazsy
őstag
falmászás holnap vki ?
-
proof88
addikt
Osztott rendszerek specifikációja és implementációja pff...
A gyak., amit felvettem, pontosan ezen tárgy EA-jának idejében van... szerintetek változtatnak még rajta vagy sokan úgyse járnak be EA-ra, azoknak meg jó az a gyak? -
skoda12
aktív tag
Sikerült összehoznom, hogy pénteken ne legyen órám.
Viszont közgáz és c++ ea teljesen lefedik egymást és nem is tudom ezeket máshova felvenni. -
Mawyx
őstag
Mekkora szar ez a rohadt órarend, mint egy sajt, olyan lyukacsos
Csomón utsó vagyok a rangsorban, amin bent vagyok, az meg olyan, hogy van óra, nincs óra, van óra, nincs óra... mit kezdjek az ilyen szünetekkel, nem tudom összébbpakolni egy kupacba
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby #3226 üzenetére
A zárójelesről nem tudtam.
-
peterszky
őstag
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #3229 üzenetére
seggelni ott kell nagyon sokat.
tanulni itt.még nem látod, de ha túléled mondjuk az első 1.5 évet (=az 1. 1.5 év kurzusait), akkor rájössz, h nem seggelésről szól.
addig nem, az tény, de után rájössz hogy és mit kell megtanulni..nem volt olyan vizsgám idén, amin tudtam volna az anyag 2/3ánál többet, mégsincs 4esnél rosszabb jegyem, csak 1. meg kell tanulni tanulni
-
nickwearby
tag
Nincsen, félbehagytam.
Pár évig szórakoztam vele.Sokan azért mennek oda, mert nincs jobb ötletük,
pl. én is, akkor még nem tudtam, mit akarok,
aztán rájöttem, hogy taszít a téma és dobtam,
felvételi ide,
és elsőre sikerültSajna még hatnak rám az ottani élmények,
úgyhogy nem sikerült ez a félév a legjobban,
de mindenki azt mondja hogy a jogon kell a legtöbbet seggelni,
hát szerintem itt, proginfen nagyobb a követelmény.Jogon nincs semmi lényeges évközi számonkérés,
minden jegyet a vizsgaidőszakban lehet megszerezni,
és ha jól magába száll valaki, nem olyan nagy kunszt levizsgázni semmiből (én kb az 5 évi anyag feléig jutottam),
itt viszont rendesen tanulni kell.Na de ennek örülök, hogy nem ismételtetnek gyakot is
Így szépen összeszűkült az órarendem heti 5-ből 2 napra,
előadások plusz két nap, de az úgyis csak max 2-3 hétig lesz aktuális khmm -
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #3226 üzenetére
jogi diplomád van?
amúgy elég sok helyen így megy (BME pl). mi örülünk
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Crystalheart #3225 üzenetére
jaja... én is megszívtam ezzel, mikor átjöttem TTK-ról ide... és még perkálnom is kellett, mert késve írattam be a jegyeket..
-
Crystalheart
őstag
Oh, most értesítettek, hogy kiiratkozás esetén is alá kell íratni az indexben a jegyeket. (Színkapa, persze, hiszen nem jártam be a végén...) Csodáááásssss. Ennek mi értelme van? :\
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby #3223 üzenetére
Dehogy kell újra felvenni a gyakot!
-
peterszky
őstag
La Linea - Menő Manó - kötelező mindenkinek
-
peterszky
őstag
-
proof88
addikt
Hát én nem, én most visszafogottabb voltam, inkább legyen meg mind, amit felveszek.
-
proof88
addikt
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #3207 üzenetére
1, fried nagyon nem jó, ne hozzá.
2, igen, ha van ea, akkor azt, ha nincs, akkor vizsgakurzust. mind2 egyszerre nem lesz.
3, dm1 ea most szinte mindennek erős előfeltétele (tehát ea jegy nélkül nem veheted fel), szal IJ. vegyél fel későbbi progokat mondjuk, azzal kitöltöd a szabad helyet. -
nickwearby
tag
válasz
Matthewus #3206 üzenetére
Én Töröknél voltam,
de következőnek fix, hogy nem hozzá veszem fel....Az órái nagyon interaktívak .. próbálnak lenni,
ehelyett nálunk többnyire érdektelenségbe fulladt,
és rengeteg volt a holt idő;
volt olyan, hogy a dolgozatfeladatokkal ment el egy egész óra.Elég vontatott, de családias hangulatú órái vannak, mivel mértéktelenül toleráns;
ha a hangulat jobban segít a tanulásban,
próbáld ki,
de ha a gyakorlat és az előadás anyagából szeretnéd összeszedni a tudást a zh-kra, nem ő a legmegfelelőbb rá. -
peterszky
őstag
Analízis III. vigyázz, mert jövök
Fordítóprogramok I.-ből az aranykezű kolléga kihúzta az Architektúrák tételt
Ezt még talán akkor is tudja abszolválni az ember, ha az anyagba se nézett bele.
LinAlg: én Friednél voltam, szerettem a gyakorlatait, bár az jó rég volt már, lehet az idő szépítette meg az emlékeket.
Előfeltétel: nekünk még BevMat2 volt előfeltétel FormNyelveknél és a Számításelméletnél, mindkettő úgy van meg, hogy BevMat2 EA-m még továbbra sincsen meg
ETR csak sírni szokott, attól fel lehet venni tárgyakat, legalábbis nekem már sikerült párszor.
szerk: és örömömet most egy Kázmér és Huba maratonnal fokozom
-
Matthewus
őstag
Üdv!
Nekem is lenne pár kérdésem
1. kérdés: A linalgot kihez érdemes felvenni ezek közül: Hegyvári, Konrádi, Török, Fried.
2. kérdés: Diszkrét matekból megvan a gyakorlat, de a vizsga nem akkor a következő félévre csak az előadást kell felvenni vagy van vizsgakurzus?
3. A formális nyelvek és automatáknak előfeltétele a diszkmat1, de a vizsga nincs meg belőle akkor is felvehetem a form. nyelveket vagy nem? -
nickwearby
tag
Sziasztok,
linalg bukta lett....
most nézem a csoportokat,
és egy jó időpont lenne Hegyvári Norbert kurzusa,
de gyanús, hogy hozzá senki nem jelentkezett...Talán azért , mert nem ismerik?
Tudtok valami infót róla?
Ugye nem túl kockázatos hozzá jelentkezni? -
peterszky
őstag
válasz
tomazin #3202 üzenetére
Nem hiszem, hogy keményebb lett
Nálunk vicces volt. Ugye Kozsik mondta, hogy +/-. Hajni alapból megnegálta a dolgot
Utána egyszer jött Márk, mondta, hogy arra az egy alkalomra kihagyhatjuk (persze lapult mindenki, hogy amúgy se szoktunk írni
). Aztán jött Kozsik, óra felénél leesett neki a tantusz, hogy írni kellett volna, kérdezi is: "Hajninál szoktatok írni +/- -t?", erre valaki benyögte, hogy "Na, lebuktunk"
De nagyon nincs kedvem holnap anal2, fordprog kombóra
Vajon rá lehet beszélni anal mestereket, hogy gyorsabban javítsák az én cuccomat, mert előbb kezdődik fordprog vizsga, minthogy kiadják az eredményeket (tapasztalat alapján), aztán lehet, hogy oda kéne az index.szerk:
Egy barátom is kísértett a programtervező matematikus (N) szakról, ő még akkor kezdett, amikor ETR sem volt, csak a CsA-a féle jelentkezésAztán most vágták ki, mert 6x vette fel a Logika előadást
(tehát elkezdték visszafelé nézni az indexeket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest