- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
realee
tag
Üdv!
Ha elfogyott a tárgyfelvételem (3.tf és már volt egy dékánim másik tárgyra) és nem fogadják el a 2. dékáni kérelmet, tudok újrafelvételizni ugyanerre a szakra, ugyanígy államira?
-
Neuler
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudja ,hogyan kell abszolválni (és nem arra gondolok ,hogy legyen meg minden tárgy + szakmai gyak. mert ezek megvannak). Hol kell bejelenteni, mit kell tennem stb.
Záróvizsga meg szakdoga leadás köv. félévre maradt, de tárgyam már nincsElőre is köszi a segítséget.
-
hEngi
tag
Sziasztok,
Keresztfélévben készülök nekifutni az msc-nek.
A probléma az hogy lassan másfél éve záróvizsgáztam és ezért nem tudok arra építeni h ugyis emlékszem mindenre.
Ha jól tudom msc-re felvételi vizsgát kell tenni.
Ennek az anyagát meg is találtam: [link]Jó szokás szerint viszont először kidolgozást keres az ember
Tud valaki ilyenről?Üdv,
hEngi -
bbazsy
őstag
hey,
valaki tud nekem infot/kontaktot adni people.inf.elte.hu/... -ról eltüntetni dolgokat ? mikor emberek a 3 éves CV-be futnak bele 2. hitként a nevemre keresve, az annyira már nem fun
ssh info érdekelne
ill IT admin ELTE-ről, ha már nem tudok belépni.thx
-
Neuler
csendes tag
Azt tudja valaki ,hogy 2011-ben felvett hallgató ha kicsúszik az államilag támogatott képzési időből akkor milyen költségekre számíthat? (Én valahol úgy láttam ,hogy 6x 000Ft alapdíj + 6-7000Ft/felvett kredit )
Előre is köszi.
-
Nem befolyásolja egyáltalán a jegyet a csúszás. A téma tudomásom szerint egy idő után elévül és új témát kell választanod. Azt hiszem ez 2 év, de ha biztosra akarsz menni, kérdezz rá a TO-n...
Ha meg van az abszolutórium, akkor csókolom, megszűnt a hallgatói jogviszonyod az egyetemmel. Szakdoga leadáshoz/záróvizsgához már nem kell jogviszony, megcsinálhatod ezeket később is. -
Neuler
csendes tag
válasz
Superhun #5582 üzenetére
Ááá köszönöm a gyors választ.... akkor nem lesz világvége és nem kell a gyűrű útját követnem a Végzet-katlanba.
Gondolom a csúszás a szakdogára kapott jegyet nem befolyásolja, illetve nem tudom az jelenthet-e a gondot ,hogy a téma le lett adva (a szakdolgozat témája), bár ezt ugye a záróvizsgára jelentkezéskor is fel kellett tüntetnem (kellett a szakdoga címe).
Még 1 (azaz egy, one, uno, eins) kérdés: Ha az abszolutórium megvan (összes tárgy + szakmai gyakorlat), de hiányzik még a szakdoga meg a záróvizsga akkor a kicsúszás miatt kell perkálni az egyetemnek vagy ilyenkor már nem?
-
Szia!
Ha nem készülsz el vele, akkor automatikusan átcsúszik a következő félévre. Ilyenkor illik szólni a TO-n, hogy nem fogod tudni leadni ebben a félévben és ezért nem tudsz menni záróvizsgára. Ez nekik segítség, mert nem okozol macerát nekik akkor, amikor a záróvizsga beosztást kell csinálniuk. A következő félévben újra kell jelentkezni záróvizsgára.
-
Neuler
csendes tag
Sziasztok!
Szigorúan elméleti jellegű a kérdés.....
Mi történik akkor ha valaki nem készül el a szakdolgozattal a megadott határidőre. Nyilván így nem lehet záróvizsgára sem menni, de ilyenkor mi történik? Lehet dolgozni rajta tovább és a következő félévben újra lehet jelentkezni a záróvizsgára, vagy világvége és pusztulás? (Még egyszer megjegyezném ,hogy teljesen elméleti a kérdés.. xD ... de komoly választ várnék azért, kösz.) -
válasz
skoda12 #5579 üzenetére
40 perc nekem soha nem volt az az út. 25-30 perc a KöKitől a Lágymányos. 12 perc metró + 5 perc az átszállás villamosra + 5 perc utazás a villamossal + 5 perc séta az IK épületig.
Az utazást valóban ki kell használni amennyire csak lehet, bár a sok átszállás miatt nekem nem nagyon működött.
-
aktív tag
Sziasztok! Végül emelt matek érettségi lesz, a felvételiben pedig az IK az első helyen.
Tapasztaltabb pesti közlekedőktől kérdezném, hogy mennyire megoldható a bejárás a Lágymányosi Campusra Kőbányáról. Google térkép egy órát ír tömegközlekedéssel, ez nagyjából reális? Most is napi 2 órát közlekedek (igaz ez távolsági járat, átszállások nélkül), de ez kivitelezhető egyetemi, fővárosi szinten is? Jelenlegi állás szerint ez a lehetőségem lenne, vagy kollégium. Előre is köszi a segítséget. -
curious2
újonc
Sziasztok!
Érdekelne a grafika, ezért fontolgatom az Információs Rendszerek szakirányt. Valamit tudnátok mondani róla?
Leginkább az érdekelne, hogy mennyire gyakorlatias vagy elméletibb az oktatás. Pl. mennyi tárgyból kell programozni. Mennyi (programozós) beadandó van?
A vizsgákból (nem csak a grafika részen) mennyi a szóbeli? -
Neuler
csendes tag
Sziasztok!
Numerikus módszerek 1 már keresztféléves? (azért kérdezem mert az analízis is nemrég lett az, a hallgatói szerződések bevezetése óta, de numerikus módszerekről nincs efféle információm)
Előre is köszi a válaszokat. -
-
peterszky
őstag
Az emelt matematika nem fog ártani, az biztos, ha meg érdekel is egyébként, akkor szerintem érdemes is minél előbb jobban elmélyedni benne. Azt meg tudom erősíteni, hogy az emelt szintes készülés után a közép szintű érettségi nem okozhat gondot, anno nekem nem adtak emelt próbaérettségit a gimnáziumban, így azt kellett írnom, ha jól emlékszem, akkor 96%-os lett.
Emellett azt a 45%-ot se nehéz elérni.
-
Jim-Y
veterán
Hát, én emelt matekot csináltam és az egyetemi matek még így is durván nehéz volt, szóval ha csak nem jársz matek versenyekre, akkor mindenképp érdemes, sőt szinte kötelező emelt matekra menni. De ezt én látom így. Én egy viszonylag színvonalas gimnáziumi matek oktatással is igencsak nehezen vettem a proginfós matekot, bár tény, hogy utáltam mint a ***. A jelzőt el tudjátok képzelni
-
aktív tag
válasz
pvt.peter #5567 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Ezt is úgy hallom másoktól (tanulóktól, tanároktól egyaránt), hogy az emelt matekórák után a közép érettségit könnyen meg lehet írni bőven 80% fölé. Viszont, ha nem sikerül az emelt 45% felett, fölösleges volt belevágni és még utána ott van a szóbeli része is. Ezért is érdekelne, hogy mennyire meghatározó szerepe lehet majd az egyetemen, ha a pontokat most nem veszem figyelembe.
A programozásra is azt mondják, hogy nem baj, ha valaki nem programozott előtte, de előny, ha már van benne valamennyire ismerete. -
aktív tag
Sziasztok! Nem rég tanácsolták (nem konkréten ELTE-n, de ide is igaz lehet), hogy érdemes emelt matek érettségit tenni, ha proginfóra szeretnék jelentkezni. Állítólag sokkal egyszerűbb a többi érettségi tárgy mellett felkészülni emelt matekra, mint majd az egyetemi tananyag mellett pótolni a régi gimnáziumi tananyagot. Emelt matekot és infót tanulok most gimnáziumban, eddigi jegyeim alapján nem feltétlenül van szükségem a többletpontokra a bejutáshoz, ezért nem tervezem, hogy emelten érettségizek. Ti hogy látjátok ezt?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Szintézis és verifikáció c. kurzushoz van esetleg vmilyen segédanyag?
Ki mit ajánl, miből érdemes vizsgára készülni? -
@chain
csendes tag
ProgInf MSc-s diplomamunkánál nagyjából milyen terjedelemben érdemes gondolkodni?
-
Jim-Y
veterán
-
aizen92
addikt
"ellentábort" kérdezném a gazdaságinformatikus szakról!
Corvinusra jelentkeznék a mostani diploma után. De tervben van még elte-proginfo is. Nem tudok dönteni igazándiból! -
Jim-Y
veterán
Sziasztok.
ad1: http://blog.jetbrains.com/blog/2014/09/23/jetbrains-makes-its-products-free-for-students/
ad2: írtam nekik kommentben, hogy a @elte.hu-s emaileket is fogadják el
ad3: Congratulations! Your JetBrains Student License subscription is confirmed.Jó töltögetést
-
aktív tag
válasz
Superhun #5559 üzenetére
Sziasztok! Az idei tanévben végzek gimnáziumban és eddig az ELTE programtervező informatikus szak tetszik legjobban. Lenne itt olyan, aki tudna segíteni pár kérdésben, egy-két személyes tapasztalatot megosztani velem? Ha igen, egy fb elérhetőséget privátban nagyon megköszönnék.
-
gajdikuka
tag
Sziasztok!
Programtervező informatikus szakra szeretnék menni, de nem tudom hogy közép vagy emelt szinten csináljam az infót. Tizedikes vagyok, ez utolsó év ahol infót tanulunk és eddig csak Office és weblapszerkesztés volt, előkészítő meg csak középszinthez indul.
Szeretném most elvégezni az infó érettségit.
Emellett emelt angolt, és középszintű angol fizikából és civilizációbál szeretnék még érettségizni ami +28 pont. +hátrányos helyzetű vagyok ami még +40 pont. Szerintetek ötös középszint elég, vagy mindenféleképpen kell az emelt? -
Kempeti
tag
Üdv!
Úgy csapottpapott érdekelne, hogy most kell-e emeltezni matekból, hogy bekerüljek, vagy elég infóból? Felvin írja, hogy matek, és infó, de emeltről nem ír. -
caris1
tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki MSc-n Információs rendszerek szakirányra jár? Én szoftvertechnológiára járok és külsős blokként az Információs rendszerek technológiai alapismeretek (Információs rendszerek fejlesztési módszertana, Korszerű adatbázisok, Számítógép-hálózatok és osztott rendszerek) blokk és az Információs rendszer fejlesztő és működtető környezetek (Integrált keretrendszerek, Adattárház, adatbányászati technológiák, Webtechnológiák információs rendszerekben) blokk között vacilálok.
Ha valaki találkozott már ezekkel a blokkokkal / tárgyakkal, az írhatna róluk 1-2 szót, hogy mennyire szopatósak, mennyire lehet hiányozni róluk, stb. (Estis vagyok, munkám miatt nem mindig tudok bemenni órákra).
Köszi,
-
jagofett
tag
válasz
gajdikuka #5548 üzenetére
Szia!
Jól mondta az előttem szóló, a bekerülés nem nehéz, bennmaradni, és végigcsinálni.. az már ütősebb, de azért nem is lehetetlen
A varázsszó: matek, matek, és matekna jó, nem csak matek, de nem véletlen volt ez a szak programtervező matematikus egykoron...
Fizika valóban nem kell egy csepp se (az a mérnök infó asztala)
Programozás: ha van egy alap tudásod, az bőven elég (ha érzéked is van hozzá az főleg jó), a többit elsajátítod majd az egyetemen (illetve mellette, mert azért mindenre nem tanítanak meg, leginkább az elvekre)
'17-ben érettségizel.. te jó ég, hamar kezded a felkészülést
-
gajdikuka
tag
Sziasztok!
Gimnáziumba járok, '17-ben fogok érettségizni. Sokat kutakodtam itt és még pár helyen a weben, de szeretnék biztosra menni. Nagyon érdekel az infó és az ELTE-re szeretnék majd menni, Codeacademy.com-on szoktam tanulgatni ilyen alap dolgokat, de érdekelne hogy lehetne a legkönnyebben elősegíteni a a bekerülést/bent maradást amit már most tudnék csinálni? Gondolok egyaránt suliban és sulin kívül végzendő dolgokról hogy biztosra mehessek. Melyik tantárgyakra feküdjek rá, önképzés stb. Én érettségire terveznék a kötelezőken kívül angol fizikát, angol civilizációt és emelt infót. Gondolom így nem lesz olyan nehéz összeszedni a felvételihez a pontokat, de javítsatok ki ha rosszul gondolom!Elnézést hogy bepofátlankodok ide ilyen valamelyest OFF-poszttal, de szeretnék rendesen felkészülni, mert nincs nagyon a környezetemben senki akitől tudnék ilyen témában érdeklődni. Előre is köszönöm a válaszokat!
*(képzeljetek ide egy meghajlós smiley-t, mert nekem most nem működik a formázás)* -
Most az új rendszerben már nem tudom hogy van, de régen a TO-n kellett kérni a csekket és addig általában ki sem írták az ETR-ben, míg te nem szóltál. Tehát hogy később ne legyen ebből probléma, inkább menj be a TO-ra és mondd el, hogy voltál 2. UV-n és még nem írták ki a befizetendő tételt.
-
Espla
aktív tag
Harmadik vizsgaalkalmat (második UV) hogyan kell befizetni?
Gondoltam rendszer majd kiírja, de eddig nem.
Felvettem a tárgyat, levizsgáztam, tanár beírta a jegyet. Most akkor mi a teendő? -
realee
tag
-
3500 Ft-ot kell befizetned büntetésként. Majd ki lesz írva a neptunban. De egyébként ha hallgatóbarát tanárról van szó, akkor írhatsz neki egy emailt a dologról és esetleg beállítja neked azt, hogy igazoltan nem jelentél meg, elkerülve így a pénzbüntetést.
UV-ra csak elkönyvelt 1-essel, javítóvizsgára pedig elkönyvelt jeggyel lehet csak menni.
-
realee
tag
Üdv! Írásbeli vizsgáról való hiányzás pénzbüntetést von maga után? Továbba ilyenkor kapok lehetőséget javító/utóvizsgára? Nem BPn lakom és a vonatomat lekéstem, így esélytelen volt beérnem...
-
Espla
aktív tag
inf.elte.hu emailcím webes felületen működik nálatok?
-
En is gondolkodtam laptopon, de vegul letettem rola, jegyzet olvasasra eleg egy 6"-os telo vagy egy tablet. A laptopot meg macera magaddal cipelni es legtobb esetben (10-bol 9-szer) be lehet menni a gepterembe ha nelkulozhetetlen a szamitogep. Nem kell laptop
-
skoda12
aktív tag
Orara nem kell sajat gepet vinned, mert vagy van a laborban vagy a tablara felkerul minden. Ettol fuggetlenul hasznos, ha van laptopod, amit magaddal viszel neha es az eloadasok kozotti 1-2 oras szunetekben tudsz rajta jegyzetet olvasni, vizsgara / ZH-ra tanulni, beadandot kesziteni.
-
Soos95
tag
Sziasztok!
Jövőre az IK proginfóra szeretnék menni. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire használtok saját gépet az egyetemen egy átlagos napon/héten? Van olyan óra, ahol elengedhetetlen a saját gép használata?
-
smallmer
őstag
sziasztok,
valaki jó opengl, visual studiobol? és tudna esetleg segíteni?köszi
-
skoda12
aktív tag
válasz
aizen92 #5527 üzenetére
Elvegezheto estin is, csak ra kell szanni az idot. Ahogy fentebb is irtak, 4-tol vannak orak (bsc-n is), de par gyakorlat siman becsuszik este 8 utan is. Tombositeni estin nem lehet, ha 30 kredit korul akarsz teljesiteni minden felevben, mert ennyi nem fer bele 2-3 napba. Nappalin talan igen, de ott meg a szerencsen mulik, hogy fel tudod-e venni a targyakat a megfelelo idopontban.
Kreditelismertetest probald meg, hatha a kotelezoen valaszthato jog/kozgaz targyakat nem kell ujra elvegezned, de nem fuznek hozza nagy remenyeket.
-
Jim-Y
veterán
válasz
aizen92 #5527 üzenetére
Szia. A nappali msc Szoftvertechnológia szakirányon az estisekkel van együtt. 4-től vannak órák, de hogy milyen napokon az vakszerencse. Szerencsére az msc-sek nagyon nagy hányada, saccra 80-90%-a már dolgozik egyetem mellett szóval nem te lennél az első aki munka mellett csinálná. Persze ha tudnád a munkád csak 80%-on csinálni az még jobb lenne. Ilyenről, hogy tesi, közgáz ne is álmodj, hogy be tudsz majd valamit számíttatni. Nem azért mert annyira ismerem a beszámítás rendszerét, hanem mert mit számítanál be? Anatómiát?
Jog pedig csak bsc-n van. üdv
-
aizen92
addikt
Esti munkarendű proginforól mi a véleményetek? Most végzek máshol egy bsc-t, utána melózni szeretnék valszeg, nem akarok még 3 évet nappalin elbohóckodni, vagy elkezdeném ezt,utolsó évben, még nem döntötten el.
Elvégezhető normálisan így is, vagy inkább nappalira kéne magát rászánnia az embernek. Ha ez a verzió, akkor mennyire lehet tömbösíteni az órákat? Gondolok arra, hogy megoldható heti 2-3 napra besűríteni az órákat?Még egy kérdés, más egyetemekről a kreditátvitel mennyire macera? Gondolok itt közgáz, tesi etc. ,vagy jog (ebből pl szigorlatom is volt).
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Normális dolog az, hogy MSc-re felvételt nyertem, de még mindig nem kaptam semmiféle tájékoztatót a beiratkozással kapcsolatban?
(másik intézmény hallgatója voltam korábban) -
smallmer
őstag
Sziasztok,
valakinek nincsen használható jegyzete a veremautomatákhoz? amiből meg is lehet érteni? -
peterszky
őstag
Egy legenda véget ért, visszavonult LogikaMama
-
Swinkx
csendes tag
-
pvt.peter
őstag
Illetve lenne még egy olyan kérdésem, hogy egy felvételi szóbeli beszélgetés az miből áll?
Tényleg szigorúan be van tartva, hogy ebből a tematikából választ a hallgató 2 tantárgycsoportot majd ennek függvényében választ további 3 vagy 4 tárgyat melyből a bizottság kérdezi?
Bizottság mennyire barátságos? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Mesterszakosoktol kerdeznem, hogy amikor felveteli szobelin voltak akkor milyen oltozetben jelentek meg? Ugyanis erre nem talaltam semmifele leirast az elte ik honlapjan.
Oltony + nyakkendo
Vagy csak siman elegans ruha? -
smallmer
őstag
Sziasztok,
nincsen valaki aki a java beadandómban segítene? végig kellene a segítség úgy hogy el is magyarázná.
ma vagy holnap
nagyon szépen köszi előre is -
caris1
tag
Sziasztok,
Vizsgázott valaki régebben Projekt és vállalatirányítás az informatikában című Msc-s tárgyból? Szerdán megyek és fogalmam sincs, hogy mire számítsak, milyen mélységben kell tudni az anyagot.
-
stratever
csendes tag
Sziasztok!
Ha van valakinek esetlegesen Szili féle előadás jegyzete B-s ModAlg-ból és eltudná küldeni vagy tudja,h merre találhatnék, azt megköszönném.
-
skoda12
aktív tag
válasz
pvt.peter #5504 üzenetére
Hello.
- nappali / esti tagozat óráinak időpontja
Estis orak delutan 4-kor kezdodnek es este 9-ig tartanak. Bsc-n legalabbis igy volt, szoval valoszinuleg Msc estin is igy lesz. Nyilvan nem feltetlen kell 4-tol 9-ig bent lenni, estin nem is irnak nevsort a jelenlevokrol, mivel mar sokan dolgoznak es ugyis 6 utan esik be a tobbseg. Az eloadasok kezdodnek elobb es a gyakorlatok vannak este 7-tol 9-ig kb.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Előre szólok, hogy elég hosszú és összetett lesz az amit írni fogok.
Nos, először is rólam annyit kell tudni, hogy jelenleg az SZTE -n tanulok programtervező informatikus BSc szakon és ebben a félévben fogok államvizsgázni (~utolsó szemeszterem, gyakorlatilag már csak a szakdolgozatomnak a 2. fele maradt).
Fizikailag pedig Pesten vagyok egy cégnél kezdtem el dolgozni.
Azt tervezem, hogy folytatnám a tanulmányaimat Budapesten.
Két egyetem (ELTE || BME) között vacillálok, de egyre inkább az ELTE felé kezd dőlni a mérleg nyelve.
Összegezve ezt az egészet, szeretnék majd következő félévtől az ELTE -n tanulni programtervező informatikus MSc szakon.
Láttam, hogy van nappali illetve esti tagozat.
Mik a különbségek a kettő között? (Nagyjából sejtem, de jobb szeretném ha erről is kapnék majd részletes beszámolót)
Tlképpen ez nekem most olyan, mint ha egy új egyetemet kezdenék, ezért is kérnélek titeket arra, hogy osszatok meg velem némi információt a következőkkel kapcsolatban:
- milyen hasznos egyetemi / egyéni oldalak vannak amikről érdemes információt gyűjtenem
- van-e vmi egyéni, a szokásostól eltérő jelentkezési procedúra erre a szakra
- előző években mennyi volt a felvételi pontszám ~felvételi feltételek
- Facebook csoport(ok) amelyek az ELTE IK -val kapcsolatban van(nak)
- nappali / esti tagozat óráinak időpontja
- tanárok hozzáállása a hallgatókhoz (általánosságban vagy akár saját tapasztalat is jöhet)
- ha esetleg vkinek van összehasonlítása BME mérnökinfós képzéshez képest
- bármi egyéb információ, ami egy ilyen helyzetben levő embernek mint én, hasznos lehetElőre is köszönöm a tájékoztatást és információt, biztos vagyok benne, hogy lesz még kérdésem,
Peti -
stefyY
őstag
Valaki Euler-Fermatban tudna segíteni...? 5 percről lenne szó.
( pm )
-
vargabela
csendes tag
Ezt a kurzust - IP-08cPROGEG - nem hirdetik meg a mostani félévben?
Neve: Programozás EA+GY
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest