Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

Nah kb összeállt az órarendem. Már várom nagyon. :D
    Viszont hétfőn volt egy lyukasom, poénból rákerestem azokra a kurzusokra, ahol van szabad hely és akkor van és 1 tárgyon kívül semmi jót nem találtam magamnak, na mi az? :)
    Logika EA. :DD
    Felvettem... ez is és bevmat ea is (amit most diszkrét matek néven vettem fel és elhatároztam h hétről hétre átveszem az anyagot és első vizsgaalkalomra el fogok menni, de kiderült h most nem vizsgakurzus van, hanem rendes EA, amit nem a Járai tart, hanem Fülöp Ágnes, kíváncsi leszek, milyen, mert Járaié unalmaska volt) 3. tárgyfelvételem... ez a 2 tárgy nagy ősi ellenségeim, na nem mintha előző félévben bármelyikre is elmentem volna vizsgázni, vagy bejártam volna, nagy hülye voltam... úgyhogy most vagy soha, lelkiekben felkészültem arra h jó nehéz dolgom lesz, de ez könnyen abszolválható a rendszeres tanulással.
    Nah ennyi. :D
    Kívánjatok sok sikert plíz! :)

ui.: őszi féléveim eddig rosszak... tavaszi félévem nagyságrendekkel jobb volt, nem csak a szerzett kreditek, hanem a jegyek tekintetében is. Kezdem magam jobban érezni megint, hogy nemsokára eljő a tavasz. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés