- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Crystalheart #3277 üzenetére
Halgass bbazsyra,mivel én kicsit elpillegtem ilyen hogy...
nekem 1 nem teljesített sor így néz ki:
IKP-V2BNH1/1 Nagy hatékonyságú számítások RISC processzorokkal 1. GY 2 2008-12-12 23:59 2008-12-12 23:59 Auto gyakjegy Járai Antal I
So nem értem neked hogy nincs odaírva semmi
Toma:kci
mod: Osztott rendszereket vett fel valaki?Csak mert ha jól tudom már bsc-s tárgy..
-
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #3278 üzenetére
na azokat kell beiratnod.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Crystalheart #3277 üzenetére
Ah, megvan, az egyes tárgyakba belelépegetve rájöttem a dolog nyitjára. Néhány gyakvez beírogatott nekem auto jegyeket, mintha ott lettem volna, kapát. Kösz...
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Crystalheart #3260 üzenetére
komoly.. hét tárgyam volt, 7x3500 Ft-ot fizettem.. volt a szintünkön egy srác, egy napon adtuk le az indexet, csak ő más TO-shoz tartozott.. ő nem fizetett semmit
gondolom ha a TO-s gyerek ezt mondta neked, akkor nem fog fizettetni...azt mondták, azért kell beíratni mindent, mert rendesen le kell zárni az indexet, blabla... utálom a bürokráciát.. komolyan, több kellemetlenséget okoznak a TO-s marhaságok, mint a vizsgák..
-
skoda12
aktív tag
válasz
Crystalheart #3260 üzenetére
Minek itt kavarni, ha én csak simán abba akarom hagyni az egészet?
Ez még mindig semmi ahhoz képest, ami BME-n megy. Ottani TTK-ról akartam megpattanni, fél évbe telt mire sikerült végleg, 5-6x vonatoztam fel pedig 2x is elég lett volna, ha azt csinálták volna, amit telefonba mondtak, le se szarják, hogy feleslegesen utazol 300 km-t és kiesik 1 napod, simán elhajtanak és még csúnyán is néznek.
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Crystalheart #3225 üzenetére
jaja... én is megszívtam ezzel, mikor átjöttem TTK-ról ide... és még perkálnom is kellett, mert késve írattam be a jegyeket..
-
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #2574 üzenetére
aki a nagykörúton megy, az meg is érdemli (igazából ott is lehet, csak nem a csúcsban).
én pl délbudáról kényelmesen életveszély nélkül fel tudok menni akár biciklivel is, még talán BKVnál gyorsabban..
villamossal tartani a tempót pedig elég 30km/h -s átlag, mivel Te nem állsz meg megállókban, Ő igen (piros lámpa bezavarhat azért)
-
amargo
addikt
válasz
Crystalheart #2562 üzenetére
Ha jól dolgoztad ki, akkor alig kell pár dolgot elmondani. Legalább is nálam így volt.
-
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #2550 üzenetére
értem, így más..
lenne még pár kérdésem, de inkább maradok csöndben
-
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #2528 üzenetére
akkor is fura.
hát pedig pont ilyenre találták ki a diákhitelt, amit leírsz.
30/hó azért valamire jó...és kapsz Tőlem egy bonbont ha napi 5 óra utazás közben dolgozni fogsz nem pedig filmezni
egyszerűen programozni ott nem lehet (ez tapasztalat).
és suli mellett dolgozni érdemlegesen szintén lehetetlen (igen, ez is tapasztalat - most adom le a melót amit kb már csak kiszenvedtem a suli mellett)...
nyilván meki/akármi jöhet, de olyan, ahol aktívan részt kell venni és nem csak gépmunka, az kizárt. -
amargo
addikt
válasz
Crystalheart #2535 üzenetére
Ha estis vagy, nem.
-
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #2517 üzenetére
inkább engedi, hogy kihagyj egyetemből?
fura családelső 1.5 évben pedig a gép nem követelmény, ezt megtanultuk. addig ha csak beadandora kell és nem minden másra, akkor ott a lovi, ott az nylab, ott vannak az eldugottabb géptermek, amikben nyugalom van
[3. -on lehet pl szemezgetni]
meviksz: Te is egyedül laksz?
-
nickwearby
tag
válasz
Crystalheart #2511 üzenetére
"Úgyhogy szerintem kicsit beszüntetem egy kis időre az egyetemet, és valami melóval összeszedek laptoppénzt, mert így még abban sem vagyok biztos, hogy végig tudom csinálni."
Én inkább felvennék egy félévre diákhitelt egy összegben,
abból egy Q* jó laptop kijön.Én csak napi 3-max 4 órát töltök közlekedéssel,
de köv félévben besűrítem az óráimat, hogy az 5 napból csak 3 (őrült esetben csak kettő)
legyen, amikor muszáj bemenni,és az már jó készülés szempontjából.
Egyébként meg nem a laptop a kulcsfontosságú a túléléshez, hanem az önbizalom meg a jó stratégiai érzék. (Meg egy buci nagy adag mázli, hogy ne fogj ki szenyó gyakvezetőt, mint arról feljebb már volt egy kis eszmecsere
)
-
raczger
őstag
válasz
Crystalheart #2511 üzenetére
Hétfőn meg kedden 4-6-oson jöttek az ellenőrök, és a fél villamos majdnem leszállt a következő megállónál
-
Mawyx
őstag
válasz
Crystalheart #2229 üzenetére
Kösz a tippet
-
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #2211 üzenetére
ugyanezt megcsinálták tavaly numerikuson
az se volt vicces.. -
nickwearby
tag
válasz
Crystalheart #2208 üzenetére
Részvétem,
engem is lejelentkeztettek ,
de simán visszavettem Székely óráját, mert a kijelölt nagyon hülye időpontban lett volna.Viszont emlékszem, hogy valamelyik időpontban passzoló gyakkal szemeztem a
jelentkezés elején, és ha jól emlékszem Rácz neve volt mellette.
Hát így utólag a hsz-eket olvasva a hátam borsózikA szemét megjegyzéseket ne vedd a szívedre,
munkahelyen ennél durvábbaknak van az ember kitéve és az élesben megy___________
Velem még annál korábban jött szembe egyszer, aszittem, valami öreg rokker betévedt.
hehe, én is ilyesmire asszociáltam
-
peterszky
őstag
válasz
Crystalheart #2206 üzenetére
Hm, pedig Székely nagyon jó, sajnálom. Nem lehetetlen Rácznál sem, csak nekem, meg sok társamnak nem sikerült
"miféle szerzet ez a toprongyos izé"
Ezen most besírtamElőször én is azt hittem, hogy egy takarító jött be a terembe, de pár perc alatt beláttam, hogy tévedtem
Amiket írtál, az az alap, amin még meglepődni sem érdemes, majd figyeld meg, amikor téli szünetben leadja a maradék anyagot + 2. zh. Az lesz az igaz...
-
Mawyx
őstag
válasz
Crystalheart #2199 üzenetére
Rácz...
-
peterszky
őstag
válasz
Crystalheart #2199 üzenetére
Ejj, kifogtad talán a legrosszabb gyakvezt az egész egyetemen. Rácz mesternél én bevmat2-n voltam, első zh karó, másodikat már üresen adtam be, utána vittem is indexemet, hogy írja be a cekát. Előtte Székelynél 4-es bevmat1-ből, utána Burcsinál 4-es bevmat2 gyakon.
Borzasztó tanár. Ha nem tudja a csoport az ea anyagát vagy többet, akkor esélytelen a haladás, mert addig nem megy tovább, amíg nem kap választ. Érdemes könyvet vinni, mert abból is elfogadja, ha fejből nem tudja valaki. Nálunk a csoportból 3-an mentek át 2-sel. Írása olvashatattlan, zh sort is kézzel írja. Zh-ban olyan példák többségben, amikről gyakon szó sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged