Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mawyx őstag válasz  peterszky

üzenetére peterszky

üzenetére  
 Akkor tojok rá, van még egy felfúrnivaló polc. Akkor fúrom fel, amikor ráérek és nem amikor sikerült kifigyelni, hogy mikor ugrik le a boltba 3percre és akkor...
 De amikor csukott ablaknál hallottam ahogy ordít az olimpia nézésekor, az rendben kellett, hogy legyen. Jah, megjöttem  
- 

Mawyx őstag Lépek haza pár napra  
- 

Mawyx őstag Jó reggelt! Huh, de ki vagyok száradva      Ez felújítás alatt is végig pattogott, nappal nem engedett falat fúrni, mert hogy ő itthon van napközben is és zavarja. A többi szomszéd ugye melóban volt... Tök lassan haladt minden, falbontásnál is falra pléd és az lett püfölve, de így is hangos volt viszont sokkal tovább tartott minden, mert próbáltunk mindenre figyelni, hogy halkan legyen... 
- 

bbazsy őstag orfű party. 
 10 ember. 1 éjszaka. köcsögös bab. 15 liter bor. 1 rekesz sör. 3-4 üveg tömény.. see you tomorrow  
- 

bbazsy őstag látod, nálunk semmi. meg is vagyok lepődve, pedig a zenei ízlésem elég tág, és hangerő is szokott lenni. de semmi  jövő héten meglesz 5.1 kiváncsi leszek lesz-e sírás (de ugye az hangerőt nem dob, szal..) amúgy törődj bele, vannak genya szomszédok, akiket a lépteid is zavarnak és vannak akiket ha visítozol se. szerencse kérdése  de 11kor én is megvertelek volna lehet  
- 

Mawyx őstag  idomítom a szomszédokat, ébresztőőő idomítom a szomszédokat, ébresztőőő     
- 

Mawyx őstag Jó kedvem van      
- 

Mawyx őstag  
- 

Mawyx őstag Hát ezzel sehogy se állok, de aludni is kell. Majd reggel elovasom...  
- 

peterszky őstag Mekkora az az írás Bazsi!      (Tőkés) (Tőkés)
- 

peterszky őstag Num EA helyett csináltam inkább ASM beadandót: buborékrendezés szövegre  Kész is lett szerencsére, lassan számháló gyak, az jó lesz Kész is lett szerencsére, lassan számháló gyak, az jó lesz 
- 

Mawyx őstag Jah, hol máshol  Úgy tűnik egy csepp közös sincs bennünk   
 Persze, párunkkal legjobb kirándulni meg mindent csinálni, de ez kivitelezhetetlen Szevezetlenül, egyedül meg sose indulnék neki az ismeretlennek, oda se találnék. Szevezetlenül, egyedül meg sose indulnék neki az ismeretlennek, oda se találnék.
 Vonz ez a 2 hely, tavasszal jelentkeznem kell és elindulni. Ha most nem megyek, sztem az életben nem lesz ilyen lehetőségem.
- 

peterszky őstag Odafelé én és pár barátom megvette végig a jegyet. Hazafelé, bár hihetetlenül hangzik, a rendőrség befenyítette a MÁV-ot, hogy nem érdekli őket a dolog, időben haza akarnak érni, így is úgy értük el a csatlakozást Miskolcon, hogy éppen maradt időnk a felszálláshoz (különben még ott is várhattunk volna +1 órát a következő vonatig, ami nem IC lett volna). Így értem haza este 10-re. Különben talán éjfél lett volna. Amúgy nem szoktam bliccelni  
- 

bbazsy őstag válasz  peterszky

üzenetére peterszky

üzenetéreinkább ezt nem reagáltam le, valszeg nem tetszene. 
 jademégis: ki lázad majd a legjobban, h szar a máv, nincs pénz semmire?! ...itthon, igazából kispál után olyan szinten elfáradtam, h ADF -re be se mentem. elmentünk billiárd aztán haza.. 4-7 alvás, numalgo erős szédüléssel, 10.30-5.30ig alvás  
- 

üzenetére peterszky

üzenetéreHol jártál? Suliban mindig ősszel és tavasszal látok plakátokat, hogy lehetne menni Prágába és Krakkóba pár napra. Vhová mennék, ez a két hely érdekelne, régóta szemezek ezzel. Vmelyikőtöknek lenne kedve jönni? Egyedül nem olyan poén, még fényképeim se lennének, magamat nem tudom fényképezni...Tavasszal mindenképpen szeretnék menni most már. 
- 

bbazsy őstag na jóreggelt.. JÓ VOLT KISPÁL  
- 

peterszky őstag Hozzám is megérkezett egy új háziállat  
 katt
- 

Mawyx őstag válasz  nickwearby

üzenetére nickwearby

üzenetéreEgyszerűen nem ízlik, nem tartom normális állatnak őket, meg aztán egy helyes kis nyuszit nem fogok megenni  A libától undorodom, régen nagyon sokat ettünk, elég is volt egy életre kb. Birkapöri még forró, gőzölög az edényben, kiszedem a tányérba, abban a pillanatban belefagy, beleköt A libától undorodom, régen nagyon sokat ettünk, elég is volt egy életre kb. Birkapöri még forró, gőzölög az edényben, kiszedem a tányérba, abban a pillanatban belefagy, beleköt  
 De nagyon húsos vagyok, múltkor a menzán bácskai rizseshúst kértem natúrszelettel Volt ára Volt ára Mások savanyúságot kérnek mellé, de én még húst kértem Mások savanyúságot kérnek mellé, de én még húst kértem Minden nap eszek húst, nem birom nélküle. Minden nap eszek húst, nem birom nélküle.
- 

peterszky őstag válasz  nickwearby

üzenetére nickwearby

üzenetéreItt nincs off  Meg olvasni se igazi ezt a szürkét Meg olvasni se igazi ezt a szürkét 
 Egyszer kéne tolni egy grillpartit.
- 

nickwearby tag Én egyedül a marhát nem eszem, 
 csak ha vendégségben vagyok, udvariasságból.A birka finnyás, mert ha öreg, akkor jó rágós, azon a fűszer se segít, 
 de ha friss és jó minőségű, akkor aki rutinos a konyhában, nagyon jól el tudja készíteni.
 De az tény, hogy nagyon karakteres,
 gondolom, sokan ezért nincsenek oda érte.Egy furcsaság, hogy görögben szívesen ettem volna tradícionális birka gyrost, 
 de sehol nem volt,
 csak a disznó....Vadakat nem kóstoltam. A pulyka meg univerzális  az alapíze elég semleges, szinte csak a páctól függ, hogy jó lesz-e. az alapíze elég semleges, szinte csak a páctól függ, hogy jó lesz-e.Gasztro-rovatunkat olvassák  
 (ja akkor ezt offolni kell)Mawyx, 
 mi az oka, hogy ennyi mindent nem eszel?
 Világnézeti, vagy csak egyszerűen nem ízlik?
- 

Mawyx őstag válasz  nickwearby

üzenetére nickwearby

üzenetéreÉn nem eszek semmi ilyet, nekem már a birka is sok. Csak csirkét, desznyót és marhát eszek, meg pulykát grillezve és levesbe apró húsfalatként, azt máshogy nem. 
 Birka, kecske, nyúl, őz, galamb, liba, kacsa, kismalac stb kilőve.
- 

peterszky őstag válasz  nickwearby

üzenetére nickwearby

üzenetéreAmíg nem lesz belőle pörkölt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

bbazsy őstag válasz  nickwearby

üzenetére nickwearby

üzenetére10-12 év 
- 

nickwearby tag Na, ennek a hétnek is túl vagyok a JAVA-n, 
 megvolt két zh meg egy röpi,
 jók lettek 
 Szerintem a közgáz is sikérült,
 de majd meglátjuk, inkább nem iszom előre 
 Egész jópofa volt.
 Durvábbra számítottam,
 bár ahogy hallottam, volt akit még ez is megviselt 
 Hiába bele kell szokni Látom, mindenkinek mennek rendesen, 
 majd a jövő hetitől fogok *****ni,
 hétfő bevmat,
 kedd matalap(még ez a leglightosabb.)
 szerda linalg......
- 

Mawyx őstag Hát ez szar volt  De túléltem De túléltem És még mennyi ilyet kell... És még mennyi ilyet kell... 
- 

bbazsy őstag és támad akkor olyan sötééét, 
 amiben az élők kezéééééét
 többet nem találod
 és ami elér, azt ütöd, vágod..............................ZSÁKMÁNYÁLLAT MÁJÁT MOSOD 
 egy névtelen patakban
 körülötted olajfoltok
 mézeskalácsszív alakbanésúgy nézed az arcod benne mint 
 régen a céllövöldében
 azalááááány akinek
 lőttél egyet
 finomutalásféleképpen.PÉNTEK, KISPÁL!!!!!!"'!+"'"'!"'!+"!"'!+"'!+"'!+'"!+"'!+"'!  
- 

proof88 addikt Nagyon ellámultam a mai ZHt. Talán bemakkolom a kettest, ha nem, nem bánom, mert ebből mindenképp javítanom kéne, 4-esre kb... mondjuk ez az idő miatt is necces volt kicsit. Meg nem értem, minek 4x4-es mátrixot adni, elég lett volna 3x3-as is. 
 Determinánst lehetett számolni L és U-ból, átló elemeinek szorzata. Ugye? 
- 

üzenetére peterszky

üzenetéreVolt, aki tök hamar végzett, én egy óráig csak determinánsokat számoltam.  Milyen gáz már, hogy 5 feladat volt valóban, de ahan, egyenként csomó alponttal     
 LU-s feladatot(feladatkupacot) megcsináltam meg a Gramm-Schmidtet, 1.höz, utsóhoz meg felírtam a képleteket.
 A 2es meg mi a xar volt? Már csak a zuhany gondolata éltetett, ott ültem 30fokban pufajkában  
- 

proof88 addikt Most egyébként mire jó LL-Transzp. helyett az LDL-Transzp? 
- 

peterszky őstag Is it christmas?  (miket vált ki emberből a num (miket vált ki emberből a num ) )
- 

raczger őstag Na megérkezett a szoctám meg alaptámogatás így linalg zh előtt, így jobb kedvvel fogom megírni majdnem nulla tudással  
- 

üzenetére peterszky

üzenetéreAzt én is láttam, de évfolyamtársam is holnap írja, sztem most kell nekünk   
 Most értem vissza konz-ról, totál összezavart+xart se tudok  
 Kaja, aztn kezdek vmi puskát írni, de rohadt sok ez. Én nemtok fejben gyorsan számolni, meg több lépést egyszerre...követhetelen volt, másolni alig birtam a táblát...
 Householder meg totál gáz  
 rinya, rinya, rinnyaaaa  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
- 

Mawyx őstag Német bill-es laptopon nincs printscreen gomb. Mindegyiken van, csak max nincs feliratozva vagy nincs ilyen funkcióm akkor? Nem szeretnék külön progit felrakni emiatt, jó lenne előcsalni, ha csak a felirat hiányzik a gombról. 
 hp 6710b
- 

proof88 addikt Na mindegy, akkor lesz@rom. Majd megcsinálom hétvégén a feladatot meg a doksit, most nem áll módomban nyomtatni. Azért elmondom a sztorit.   
 Tavaly EAF1-en Bauernél voltam. Lazaság, tök jó volt. Most az EAF2-t is nála vettem fel, de nem fértem be. Aztán felvettem GT-nél, mert ő biztos jó fej (előadáson szimpatikus, meg amikor előző félévben évfolyam ZH volt, akkor is jó fejnek tűnt, mikor ellenőrizte a feladatom).
 Bemegyek első órára nyelvi laborba, nézem az F1 szabadedzést neten. Egyszer megjelent mellettem a GT, és mondta hangosan, hogy aki nála van, az jöjjön közel hozzá. Nem törődtem vele, mert tökre kiment a fejemből, h nem Bauernél vagyok. Már fél 11 volt, na mondom, nem jön a Bauer, elmentem Loviba. Aztán kaptam infosheetre egy hf számot, meg hogy mikorra kell. Bauernél ezt megszoktam, csak a hivatalos hangnem volt fura, mindegy. Köv órán nem mentem be. Aztán 3. héten rájöttem, hogy én GT-nél vagyok. lóóóóóóól Már fél 11 volt, na mondom, nem jön a Bauer, elmentem Loviba. Aztán kaptam infosheetre egy hf számot, meg hogy mikorra kell. Bauernél ezt megszoktam, csak a hivatalos hangnem volt fura, mindegy. Köv órán nem mentem be. Aztán 3. héten rájöttem, hogy én GT-nél vagyok. lóóóóóóól  
 De hülye vagyok! 
- 

Mawyx őstag 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Először tekertem fel a kis szgépes hangszórókat, nálam rendesebb szomszédot nem is kaphatott volna, nem értem mi baja
  Először tekertem fel a kis szgépes hangszórókat, nálam rendesebb szomszédot nem is kaphatott volna, nem értem mi baja   Egy nő kéne neki és nem érne rá agyalni... Lehet azért jött
 Egy nő kéne neki és nem érne rá agyalni... Lehet azért jött  ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

Szevezetlenül, egyedül meg sose indulnék neki az ismeretlennek, oda se találnék.
 Szevezetlenül, egyedül meg sose indulnék neki az ismeretlennek, oda se találnék.