- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
iért nem jön a mail amire várok?
Peti: vígasztaljon, h nem egyedül numozol a héten
-
Mawyx
őstag
Hogy vmi jó hír is legyen, Fülöpnél megvan a gyakom. Csak 1-2 van nála, de a 2es símán meglett
4 feladatból 3 fullos lett és ez 2es
de megvan, örülök neki!!
Érthetelen, amit beszél, de szuper zh feladatokat adott.
-
bbazsy
őstag
na, ~25km megvolt, hát nincs meleg
meg így sok idő után kb nem érzem a lábam..
megyek is kád kiolvadnitermsézetesen num jegyzet jön velem
-
bbazsy
őstag
ismét duplán
-
Mawyx
őstag
Úgy belémkarmolt ez a rohadt dög, hogy folyik a vér a kezemből
-
bbazsy
őstag
-
peterszky
őstag
Lassan indul a 100%-os socket zh projekt
-
Mawyx
őstag
válasz
Matthewus #2772 üzenetére
Az én listám ez, aztán a többiek majd jönnek megzutyulni
Anal1 Csörgő, ha István és nem Piroska (utóbbit nem ismerem, de tudom, hogy van ilyen nevű)
Diszkrét: Rácz soha semmiképp, olvass vissza a topicban
Fnyau Veszprémi
Progi Papp-Varga, ha lelkes magyarázatos óra kell, ha vágod és szarsz rá, akkor Kőhegyi, mert őt se sok minden érdekli, csak fusson a program.
-
Matthewus
őstag
Üdv!
C szakirányos leszek és azt szeretném kérdezni, hogy kihez érdemes felvenni az alábbi tárgyakat:
Analízis 1: / Weisz,Tamási,Németh,Juhász,Kiss,Mátyás,Pál,Chripkó,Filipp,Csörgő,Bánszki,Tamási/
Diszkrét matek 2: /Ligeti,Rácz/
Formális nyelvek és automaták: /Tichler,Nagy,Ásványi,Hunyadvári,Ács,Veszprémi/
Programozás: /Pap,Horváth,Kőhegyi,László,Nagymáté,Papp-Varga/
Script nyelvek: /Lövei/
Egyenlőre ezek vannak etrbe. -
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2770 üzenetére
Most jövök zhról --> gyakuv
Kék ikon világít, Eszközkezelőben a blue eszköz megfelelően működik, hp honlapjáról már minden drivert felraktam, de nem tudok telefonnal csatlakozni.
A vezérlőpultból hiányolom azt a klasszikus blue ikont, amin van olyan, hogy párosítás, párosított eszközök keresése stb.
Most vmi hp wireless assistantom van, amin csak ki és bekapcsolni tudom a blue-t és a wireless lan-t
Fent van a telefonos pc suit is, de nem talál telefont.
-
Mawyx
őstag
XP Vezérlőpultban miért nincs bluetooth ikonom? Telefonnal szeretném párosítani, friss xp rendszer, de nincs bluetooth ikonom, hogy eszközöket tudjak keresni
Laptopba épített bl eszköz megfelelően működik, de keresni nem tudok vele.
-
Mawyx
őstag
flash játék -->Látom tanulod a numot nagyon
Flash az első, amit mindig letiltok.Kilátás nálam? Pff...
Macskát ahogy hordozom magammal, első dolga odahaz kiülni az ablakba, ott lát is valamit, kocsiban is felfexik a kalaptartóra vagy a műszerfalra és nézelődik, mert nálam nem lát semmit, csak az ablak előtt fél méterre egy bazinagy falat -
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #2755 üzenetére
helyes.
erkélyen csodálatosan lehet tárolniamúgy el nem tudom mondani mennyire hiányzik az az erkély. megvolt mindig a szertartás: volt ott egy asztal, rajta egy műanyag szék, ezáltal ha ráülsz láttál mindent, elég magasan voltál. ott tanultam, ott voltak a nyári kiülős beszélgetős teázós néha cigizős dolgok. meg egyszerűen imádtam kimenni oda nézelődni, mindig volt mit, vagy éjjel egyszerűen szép volt (ja ha veszel egy távcsövet, akkor a színes házak mögötti panelnak asszem 6. emeletére érdemes néha benézni
)..
itt meg se erkély, se kilátás :'(
ha legközelebb lakást veszek(ha-ha
), a kilátás elég hangsúlyos szerepet kap.
juteszembe meviksz, Nálad milyen a kilátás a -1. -ről ?
(tudom, ezek után ne szóljak én semmit a 8. -on)
-
bbazsy
őstag
nincs kedve valakinek laza esti tekerésekhez ?
(egyelőre bicikliről beszélünk. egyelőre..)
20-30km, beszélgetve talán kevesebb. hmhmm?
elsősorban XI. kerben lakóktól, (Etele út sarkán?) ők vannak közel.
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #2748 üzenetére
fonya tichler v veszprémit fogja ajánlani mawyx (de akkor is tichler).
c++ teljesen édesmind1, úgyse fogsz bejárni. de dévai és pataki is jó. erdélyit ne ha lesz
prog meg ha csak közülük lehet választani, akkor roberto (giach), de kéne lennie jobbnak is.farkas jó nagyon, de készülj fel kemény algebrára és be is fogja vasalni valszeg.
anal1ből meg filipp jó, de ha van csörgő akkor csakéskizárólag Őt.
Weisztől konkrét véleményem nincs, de nem egy főnyeremény valszeg. de mivel anal ea -t úgyis tanulni kell, ezért tökmind1 kb ki tartja, jegyzet mindig lesz.
kieg: analra érdemes, bevmatra viszont A -n szinte kötelező járni. jegyzetelni felesleges, de figyelni kell(kéne) piszkosul.
fonyánál meg arra figyelj, h... h semmire, zh előtt 1 nappal állj neki és 4es
vizsgára meg van pus..., ill összefoglaló anyag neten
c++ ea -ra szintén járni (tapasztalat, én nem tettem és hiányzik - gyak viszont sokat nem ér).btw van tárgyfelvétel ?
-
skoda12
aktív tag
Sziasztok!
Anal 1 EA-t Weisz fogja tartani, róla vélemények? Gyakorlatot felvettem Filipphez, Diszkrétből meg Farkas tartja EA+GY -t is.Többi tárgyból viszont sok a számomra ismeretlen név, kinél érdemes felvenni?
Form. nyelvek:Hunyadvári, Tichler, Nagy, Veszprémi, Ásványi, Ács , Lázár
C++ : Pataki, Szűgyi, Tóth, Dévai
Programozás: Veszprémi, Giachetta -
peterszky
őstag
Rajtam kívül is születtek jó dolgok '87-ben: [link]
-
peterszky
őstag
Szerintem ezek a dvd-k kivételesen megérik az árukat, sőt, BS és TH megérdemli, hogy a polcon ott figyeljen a fejük
más: most már tényleg kell fülest vennem, a mostani is bemondta az unalmast
Már csak a bal oldal ad hangot
Néha beugrik a jobb is, szóval valami kábel/kontakt hiba lehet.
-
bbazsy
őstag
na vizsgaidőszak.
el se hiszem, h ma egész nap numot tanulhatok...
[ de legalább már nem csak egyedül tanulok numot, ugye emberek ?
]
p.s.: lassan leér az 60 gigás hupikék törpikék és a 40 gigás tom&jerry pack, elkezdtem szedni a 90 gigás bud spencert
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2728 üzenetére
Elsőben még le is spiráloztam és úgy adtam be, de mostanában nem szeretem az ilyet, mindig megcsúszok határidőkkel, sok dolog van, fölösleges idő megy a nyomtataással és a külön csak ezért suliba menetellel. Progihoz nem is így kérik, direkt mondták, hogy ne nyomtassuk, mert fölösleges, küldjük el emilben.
Viszont ami óra mondjuk TTK-s vagy PTK-s vagy bármi más, ami nem infós, nah, ott tudnak szerencsétlenkedni. Azok akkor írnak ki vizsgát, ha bemész hozzá az irodába, leülsz a gépéhez és te meghirdetsz vizsgát meg beviszed magadnak a jegyetPár tanárral ezt el kellett játszani.
Buli indult fél órája, sztem mindjárt jön a szomszéd
Kicsit ki vok készülve most a nagy hajtásban, kellene egy kis hangos zene, jót tenne. (Mini hifim van meg szgépes kis hangfalaim, vastag falas régi bérház, nem hinném, hogy olyan qrva hangos, de mindig bele kell ugatni
)
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2720 üzenetére
Kicsit megzuhantam a zh-ktol, kedden lett volna vmi óra, de ugye utsó hét és már nem volt, de be kellett volna adni 2 dolgot. Gondoltam ráér még, de azért írtam a tanárnak, erre lebaszott, hogy megmondta, hogy addig be kell adni, különben nincs gyakjegy
Csak azt mondta, hogy kb kedd felé adogassuk be, ahogy eddig is elvileg a köv órára kellett volna mindig, ezt sose kellett tartani. Mondta ő lehet bent se lesz, adjuk be a titkárságra... Ebből nem úgy tűnt, hogy márpedig az fix hatáidő és kötelezően fix
Egyik megvan, azzal most beszaladok, a másikat is leadom ma vhogy pl délután. Persze neten nem lehet elküldeni, nyomtassuk ki, vigyük be
-
proof88
addikt
válasz
proof88 #2722 üzenetére
No, most végre hozzákezdek a 4. feladat megírásához.
4 órán keresztül nem csináltam semmit, csak olvasgattam mindenféle hülyeséget. Amúgy nincs bennem kávé vagy ilyesmi, mert 1-2 hete sikerült felborítanom az eddigi rendes ütemem és valahogyan hajnali 5-6-7 óra táján érzem magam úgy, mint 1-2 héttel ezelőtt éjjel 2-3 óra körül, és most dél és 1 között szoktam felkelni az ágyból.
Úgyhogy ez most jó is lesz, hogy most nem alszom el, majd napközben bedobok egy kávét és bnőmnél remélhetőleg végre együtt fekszünk le aludni, mondjuk olyan egészséges este 11 körül.
Nagy álmom, hogy egyszer majd én is jó ember leszek, aki korán fekszik, korán kel, így nem okoz gondot neki reggel 8-ra bemenni a suliba. Ja egyébként középsuliban nem voltak ilyen gondjaim, pedig az 3/4-1 órára volt innen, ez a rohadék meg max fél óra ugyebár.
Ehh, nem viselkedek szépen.
Mindegy, most egy kis SOAD-ot elhallgatva, közben halkan énekelve (nem egyedül élek) megírom a templét fámat, ami előreláthatólag 1 óra lesz úgy, hogy a feladatot is teljesíti majd a program. -
proof88
addikt
Átolvastam a diákat. Azért tartott ennyi ideig, mert közben falatoztam, fórumoztam, msn, miegyéb.
-
proof88
addikt
Elkezdtem beleolvasni az előadás diákba, mert ugye bejárni luxus ...
-
proof88
addikt
EAF II beadandót kéne csinálnom, de nincs kedvem. Pedig nem lenne jó, ha kárba veszne már az eddig megcsinált beadandók ... pff!
Mondjuk igazából már megcsináltam volna, de azért nem tudok hozzákezdeni, mert utána doksit kell írni, és egyszerűen nem tudom magam rávenni, hogy én doksit írjak ma! Ráadásul a múltkori beadandóhoz sem írtam még meg a doksit.
Én már nem bírom ezt a feszkót!
Ma kávézás lesz, mert cs-zhetnékem van. Rohadt életbe már!
Amúgy észrevettétek, hogy kaptunk 1 új alap smilét:?
-
skoda12
aktív tag
Bejelentkeztem A szakirányra.
Mi a különbség egy A-s anal1, bevmat2 és B-s megfelelői között? Kurzuskód különböző, de az óraszám ugyanaz. -
proof88
addikt
Köv kérdéseim:
ha nem csinálok meg specit, akkor üresen maradhat az indexben az a rész, nem kell a tanár után kajtatnom, ugye?
ha kötelező gyakorlatom nincs meg, mert 3-nál többet hiányoztam vagy nem voltam zh-n, akkor aláírás megtagadva, tehát ekkor sem kell kajtatni bármit is beíratni a tárgyból és ez igaz az ea-ra is, ugye?
Van néhány ilyen tárgyam, csak azért. -
proof88
addikt
wtf, nem is tudtam, hogy újabban dvd-audio minőségben is adnak ki albumokat. De a CD miért nem elég? Én úgy gondolom, hogy aki hangosan akar zenét hallgatni, annak elsősorban nagyon jó minőségű hangfalrendszerre van szüksége és egy jó tiszta hangot kiadni képes hangkarira, és úgy összehozni a kettőt, hogy tutira torzításmentesen és szépen tudjon szólni a mély és a magas hangok. Nem?
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #2702 üzenetére
feltűnt egy srác bithun, tolja fel a LL albumokat már pár hete, de hihtetetlen mennyiségben
végre van psy, trance, electronic, stb (hybrid, pendulum, infected mushroom, paul van dyk, placebo discography...).
DVD-AUDIOba Mike Oldfield, azon beszartam.. cska a vicc, h csak creative kártyákhoz van 100% -os támogatás, többi lejátszó / kártya mind butít rajta. de így is befosás minsőgében szóltudok csemegézni...
ha este kiírom mind, akkor megmutatom mi és mennyi van jelenleg (300 album körül).
-
bbazsy
őstag
hybrid losslessben !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
talál még az ember jóságokat bithun--tudom, 2 olyan szó amire rá kell keresni google -ben. megéri
aka soundtrack of requiem for a dream, it's worth 5 minutes.
ez a zene az legjobb dolog, ami a zsófival való kapcsolatban rámragadt
és ezt a mondatot talán cska a Peti érti..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest