Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Gondolom ez olyan, mint amikor először lementem gyúrni ... persze csak haverral mentem, együtt kezdtük.
Csak aztán hülye voltam és 3 hónap után abbahagytam. Viszont most már még inkább nem vállalnám fel a girnyó testemet, egyáltalán akkor hogy mertem? 
más: mit gondoltok, úgy általában mennyire gáz, ha úgy veszek fel tárgyat, hogy nincs meg az előfeltétele? Sokan csinálják azt, hogy előbb csinálnak meg így tárgyat, csak később az előfeltételét, és persze nekem is azért jutott eszembe, mert hát nincs meg minden tárgy sajnos, de most elég lehetetlen a helyzet, ezért vennék fel így tárgyat ... Tudom első órákon mindig mondják h aki nem csinálta meg az előfeltételt, az menjen ki meg adja le a tárgyat, dehhh ... szóval, tapasztalatok?

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak aztán hülye voltam és 3 hónap után abbahagytam. Viszont most már még inkább nem vállalnám fel a girnyó testemet, egyáltalán akkor hogy mertem? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)