- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
akkor lehet leadni, ha megvan abszolutóriumod (minden tárgyad kész) és jelentkezel államvizsgára.
és igen, államvizsgán lesz a védés, azzal indul. de a védés része annyira ugye nem gáz, ha tényleg Te írtad, max kötekednek picit, de általában azt a jegyet kapod, amit a témavezetőd ajánl. max lehúzzák, ha valamire nem tudsz válaszolni / belekérdezgetnek, h mit miért csináltál.
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Holnap adatbázis. Így, hogy foglalkoztam vele, nem tűnik annyira veszedelmesnek. Meg kell lennie
-
peterszky
őstag
válasz
Tele von Zsinór #4094 üzenetére
Valami olyasmi
-
Mawyx
őstag
-
peterszky
őstag
Ma szereztem Ada előadás jegyet a teszten
Elsőre sikerült (múlt héten nem írhattam meg, mert elk*rtak valamit). Változott a rendszer egy picit, most 23 kérdés volt, amikor először csináltuk (éve talán), akkor mintha csak 10 lett volna.
-
Mawyx
őstag
És ez? Spire Gigapod VIII 3,5" külső mobil rack SATA ezüst (SP166SU-SL) Csak annyi, hogy az ember winyói nem az asztalon fexenek a papírkupac alatt, hanem ebben a "tok"ban? Ssoe érek rá beszerelni, a gép oldalát jóég tudja mikor láttam, csak asztalra rkaom a winyókat és a kábelt bedugom...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Még egy?? Thermaltake N0003USE 3,5" külső mobil rack MAX4 eSATA és USB combo
Ez már olyat tud, hogy satás winyót bele, aztán azt usb-n plug&play-ként nyomkodhatom mente közben is a gépbe? -
Mawyx
őstag
Ez mire jó? SATA Quick port for 2.5" and 3.5"
-
raczger
őstag
Na tegnap én is írtam pótzh-t közgázból. Nézem az eredményemet, mondom wtf!!! 8 számításos példát mondom tuti jól oldottam meg ami 16 pont + voltak a "tippelősek". Erre én 10 pontot kaptam ami karó.
Ja és ami még érdekes. Valaki 24 pontra 2-est, más 22 pontra 3-ast kapott, nem rossz.
-
Matthewus
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
-
Matthewus
őstag
Üdv!
Ez a terem merre van: Kémia épület (Lágymányos) - 065
Északi tömb földszintje? Az segítene, hogy melyik bejárathoz van a legközelebb. -
bbazsy
őstag
MI javító milyen volt ?
-
Mawyx
őstag
Képnézegetőt se találok, pedig csomó oldalt megnéztem, de egyelőre a kész galériák használatát sem értem
olyan kéne, mint pl iwiwen, hogy kis képek és azokra kattintva bejön nagyban és ott tudom továbbléptetni, nem úgy mint most, hogy egyesével kattintva rájuk új ablakban nyílnak meg. Túl sok a kép, egyesével linkelgetni nem kivitelezhető meló.tengerparty
gyerek vagy? meghagyom neked mind, ha enyémek a hegyek
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #4056 üzenetére
Nekem meg csodálatos napom van/volt (ha leszámítjuk, hogy ilyen rosszullét rohamom sose volt még
). Végre megvolt a várva várt kirándulás, megnéztünk pár várat
. Kevés volt az idő, mert persze útközben derült ki, hogy váltani kellene eurót, kiégett az autóizzó, ki kellett cserélni útközben, persze autósboltot kellett vadászni, reggelit nem készített senki, boltot kellett keresni... Utána rosszul lettem, de annyira, mint még soha, elment vele csomó idő az út szélén.
Annyira imádom a hegyeket, a tengerpart egy smafu, de a hegyek... csodaszépek. Képek majd lesznek a honlapomon, de nem most, még babrálni kell rajtuk, meg nem fél perc webre rakni, túlnőtte magát a webem, kézzel már nehezen kezelem meg most tanulni kell kicsit. -
peterszky
őstag
Jó volt ez a Funkcionális programozás tárgy, dupla 5-ös, ilyenem se volt még soha
-
peterszky
őstag
Kozsik zh megint hozta a formáját, mentem volna ada elméleti tesztet írni, nem sikerült elkezdenem, ha szerencsém van, akkor pótzh-n megírhatom talán. (és ezzel lett elb*szva az egész napom...)
Peti üzenete:
*megyünk
*úgy mentem be, hogy 14.00
*nem csak én tudtam így
*aztán hirtelen változás
*16.30
*mondom, akkor már megvárom
*nem jövök haza
*ok
*16.30
*bemegyünk
*fél lovi szar ismét
*nagynehezen mindenkit elhelyeznek
*és így már 17.00
*
*na
*akkor indítsuk feladatsort
Desp üzenete:
*yo há kicsit késett 5*
Peti üzenete:
*ok
*behalt server
Desp üzenete:
*
Peti üzenete:
*ki gondolta volna
*ok
*blah
*meh
*stb
*nagy nehezen bekapcsolták
*lehet regisztrálni
*nekem kiírja, hogy nem szerepel adatbázisban
*mondom egyiknek, hogy wtf
*jaj
*hát izé
*kozsik
*majd ha előkerül
*nehezen, de az egyik felhívta
*végül kiderült, hogy csináltak adatbázist
*ami a gyakorlati névsorokból vette ehákat
Desp üzenete:
*eh
Peti üzenete:
*én ugye sok gyakorlaton voltam feliratkozva
*kérdeztem is, hogy akkor nem raknának be
*jaj
*izé
*azt nem lehet
*blah -
raczger
őstag
Megkaptam a zötöst progból, jee
-
Mawyx
őstag
Nincs kedvem tanulni
, qrva MI
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #4047 üzenetére
nah, a guggolás is érdekes, leguggolok és nem birom felnyomni magam
keveset eszek, de így is hízok, nagy az úszógumim, oda rakódik minden és éhes is vagyok
nem értem hogy lehetek ennyire gyenge, pl a húzódzkodás is, egyszer se birom felhúzni magam... gondoltam veszek ilyen csukló-meg bokasúlyokat és úgy sétálok, hátha erősödnék kicsit.
de most már a gellért hegyre is csak hajnalban lehet felmennem, mert nappal majd 35 fokban nem kapok levegőttegnap is szenvedtem, pedig max csak 25 fok volt
-
proof88
addikt
sík terep is segít, ha sokat tekersz, ill. otthoni guggolások, meg nem árt, ha a szíved is hozzászokik... néhány hét alatt rendszeres edzéssel bele lehet jönni, csak tarts pihenő napokat is és tekerés közben legyen nálad esetleg szőlőcukor vagy ilyesmi, mert váratlanul rád jöhet olyan, hogy lemegy a vércukrod, mert nem ettél rendesen vagy ilyesmi... és az nagyon ciki, ha az utcán jön rád, leszállsz, elkezded lelakatolni a cangát, leülsz 10 percre, aztán szerencsédre a sarkon van egy bolt, ahol vehetsz utánpótlást magadnak... igazából nekem fél év alatt egyszer volt ilyenem, meg is lepődtem rajta, váratlanul jött, de megeshet...
szőlőcukor gyorsan felszívódik, ha gond van, de alapvetően jól kell étkezni és persze sokat inni. -
bbazsy
őstag
lol
igen, tekerj sokatvagy keress kisebb dombot. ööömondjuk buda nyugati része fele, v mittomén. mindent lehet fejleszteni, csak akarni kell.
igen, 7 évet csináltam 'versenyszerűen', zeneiskolában.. középiskola kimaradt, aztán most megint újra
hangokat tanulni meg akár wikiről, ez ne legyen már XXI. században kifogás
de könyvem is van sztem, ha kell. -
Mawyx
őstag
sztem nekem is van, de nem értek hozzá, a hangokat se ismerem
te mióta tanulod? kiskorodtól zenesuliból?ha fel akarok menni bicajjal a gellért hegyre, de annyira gyenge a lábam, hogy a szabadság híd emelkedésén se birok feltekerni, akkor mi a teendő? sík terepen sokat kell tekerni és erősödik? hegynek nincs értelme nkitekernem, mert 2méter és elkezdek lefele gurulni, vagyis esni, gyenge a lábam, nincs rá más szó
-
Mawyx
őstag
Elkótyavetyélni nem akarom. Kicsi koromban Apu ígérte meg, mert minden lagziban megtámadtam a szintiket, de közben ő meghalt, a mostohaapámtól pedig megkaptam. Ráadásul nekik nagyon meg kellett ezért a pénzért dolgozni, egy semmitjelentő 20asért tuti nem szórnám el, annyit a leendő gyerekemnek is megér, a gyerekjátékok se olcsóbbak már
Anno a kétkezes alap csigabigáig eljutottam, de ne tudd meg mennyit gyakoroltam
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #4026 üzenetére
Casio CTK-601 Nagy álmom volt egy szinti, hogy majd megtanulok játszani, de magamtól nem ment, zenetanárra nem tellett, zeneiskolát már rég lekéstem. Szalagavatón hasznltam, mivel nekem volt gépem, nem volt gond, hogy nem tudtam játszani, spéci kottám volt, beszámoztuk a billentyűket és nekem annyiból állt a kotta, hogy 667733244555
Nem tudom már pontosan mennyiért vettük, talán 60körül volt+10 a tatyó+10 az állvány. -
bbazsy
őstag
na, sorba:
szakállas: porkoláb, egyértelműen. bár nemtom Neked hogy/mennyire kell, de Porki kb C++ májere sztem akár országos szinten is. Ő tuti érti és sztem jól is tanít.
és Pataki is jófej állítólag, de elsőkézből csak Porkiról tudok.Gábor: algo gyakot ha tart(ani fog), akkor Fekete. ha nem, akkor Kovács még a legjobb a listából. Doktorandusz, magyaráz értelmesen, lehet vele beszélni.
Ásványit semmiféleképp.
Lóczi jó, anal jó, angol jó. rakd össze
Igen, GZS Szegedről jött, jófej, bár kicsit mintha be lenne mostanában fordulvade tényleg jófej, csinál előadásjegyzetet digitálisan, mindent kiad, és anno még puskázni is lehetett
Nummódot felveheted Leventéhez nyugodtan (Lócsi). Ő el fogja magyarázni értelmesen, addig úgyse megy tovább, nagyon szerettem az óráját. Ha szét akarod gépelni a kezed, akkor KrebszHegedűst ne erőltesd (jófej meg minden, de nem gyakot tart, inkább ea-t
)
OO fingom sincs, egyiket se ismerem.
Ada: Zsókot dícsérik, Bauertől az ég mentsen meg, Kitlei stílusát meg vagy szereted vagy nem (én szerettem, többiek gyűlölték).
Sike meg egy külön eset, majd meglátodBalázs: lol
roberto is külön eset, én valahogy nehezen viseltem, viszont szerették néhányan.
-
skoda12
aktív tag
Róluk mit tudtok?
Algo1: Ásványi, Varga, Nyitrai, Máriás, Kovács, Kőhegyi, Varga
Anal2: Állítólag Lóczi szokott tartani angolul órát, nem tudom most indul-e, de lehet, hogy kipróbálnám. Valakinek van tapasztalata angolos anal gyakról?
Logika és számításelmélet: Gazdag
NumMód 1 EA: László
NumMód 1 GY: Krebsz, Lechner, Hegedűs, Bozsik, Kiss, Lócsi
Objektum elvű alk. fejl: Lengyel, Liska, Pasinszky, Tóth, Szendrei, Vizi, Grünwald
Ada: Zsók, Májer, Góbi, Bauer, Török, Kitlei, Rotter
Szoftver technológia: Sike -
skoda12
aktív tag
Most végzem a tárgyat. Az EA-t Pataki és Szűgyi tartja felváltva. Gyakból nekünk csak Dévaihoz lehetett jelentkezni. Mindhárman jól oktatnak, bármilyen kérdésre válaszolnak. Gyakra nem kell bejárni, mert nem írnak katalógust. A félév során van egy beadanó, A-soknak opcionális, nem számít a jegybe, B és C-seknek kötelező lesz. Ezenkívül csak egyetlen vizsgán kérik számon az anyagot. A vizsga 4 órás, 1 óra beugró 10 kérdés >50%-ra, és 3 óra kódolás. A beugró húzósnak néz ki, EA-n sok apróság is elhangzott, amit majd számonkérnek. A kódolós résznél megadnak egy main.cpp-t, és meg kell hozzá írni a header és más forrásfájlokat, hogy a main működjön. Általában valami sablon osztály, meg pár operátor túlterhelés.
-
Mawyx
őstag
Programozási nyelvek C++ EA+GY. (BSc 08 A,B,C,T) Pataki vagy Porkoláb vagy Szűgyi? Milyen tárgy, durva? Vizsga hogy, gyakjegyes vagy elméleti?
-
peterszky
őstag
Nem vagyok itt pár órát és elfajul a topic
-
Mawyx
őstag
Jó lenne ha megoldható lenne, hogy vmikor nyáron Petivel eljönnétek, be akarom szőnyegezni a szobát, csak ugye beköltöztem, tele van
Kb 4nm2
4asztalt kellene kivinni és egy egyszemélyes ágyat, cd állványt. Szkerényt nem, mert össze van csavarozva a polccal, annyira nem bolygatnám. Nem nehéz semmi, csak min 2emberes + sok az ingyombingyom cucc, ami nem koszolódhat (plüssmacik
), rakosgatni kell. 1 nap alatt végezni kell, mert nem maardhat semmi a folyosón, mindent ellopnak. Mestereket fogadni drága, meg nem szakmunka kell, hanem fogni az asztal másik végét és kivinni 3méterrel arrébb a folyosóra. Szőnyeg van (persze darab, lehet nem elég), vhogy be kellen taknyolni a szobába. Hungarocell is mehetne alá, hogy melegebb legyen a padló, de ez már részletkérdés, az is van, nagy táblában, egyet be kell hajítani a szőnyeg alá, ha kell.
Kaját, piát kaptok, lehet választani, én főzzek
vagy meki vagy grillezünk vagy vmi
-
Mawyx
őstag
Ez kész, huszonharmadjára is átraktuk a kirándulást, most keddre raktuk, erre nézem, tgenap és ma, meg holnap is jó idő, napsütés, kedden-szerdán Mo-n is és Szlovákiában is zápor, zivatar, qrvanagy felhőikon mindenhol nap ki se látszik
-
Mawyx
őstag
De szar, hogy nem tudok gépírni. Prüntyörészek egész nap
-
Mawyx
őstag
Elviszlek szívesen, nem vagy messze
Én jószágom nem viszem, olvastam a nyúl topicot, lazán dupla árban nyomja itt Pesten a doki a dolgokat
Az enyém nem szedte ki a varratokat, nyalogatta, bogozgatta, de rengeteg-rengeteg csomót rakott rá a doki, mert mondta, hogy szedegetni fogja, de így nem birta. -
peterszky
őstag
Nekem van itthon egy "RAM-ba zárt világ"-om, ha az megteszi.
szerk: meg van valami exceles cucc is, az egy sorozat volt, amit össze lehetett fűzni, mindjárt megnézem a címét.
szerk2:
Danitz Béláné: Táblázatkezelés alapjai
-||- : Táblázatkezelés középhaladóknak
Szné Tahy Zsuzsa: Feladatgyűjtemény a táblázatkezeléshez -
Mawyx
őstag
Piskóta elég fura volt, őriztem fél éjjel, mert kába volt, elvileg aludt, de elmászott, alvajáró
Ijesztő volt, de teljesen helyrejött, a szőr is elég gyorsan visszanőtt a pocijára
SOS!!!!!! Gimi 11.o. informatika könyve kellene, de tényleg most rögtön. NEM netes, hanem tankönyv. A tiétek megvan, vagy tesó, bárki?? Bp-en és környékén érte mennék. Egy beadandót (kettőt) elfelejtettem, holnap (ma éjfél) jár le a határidő és kellene hozzá egy gimis infó könyv, word, excel vagy ami az anyag, egy szimpla tankönyv. Pl. Peti??? De bármilyen jó, gimis, szakközepes vagy áltsulis, mindegy, csak legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest