- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #5012 üzenetére
passz.
de ha python, akkor azt mindenkepp ajanlom, erdemes tudni rola ezt-azt..
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #5010 üzenetére
viszonylag laza, irj neki mailt nyugodtan.
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #5002 üzenetére
asszem 2 dékáni van. de nem garantált h megkapod..
nikovitsért nincs mit. de ha lehet Nála kell felvenni, egyértelműen legjobb.
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #4997 üzenetére
Micsoda weboldal
itt aztán meg lehet aszondani melyik tanár mennyire volt béna
sokadszori tárgyfelvételről én is hallottam, néztem is ezt most hogy (facebookon olvastam falon vkitől, fel is csillant egyből reménysugarak tömkelege)
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #4866 üzenetére
rossz érzésed van.
nincs átnyomva semmi, csak megy az egész a tökéletes semmilyenképzés(más szót akartam használni..) felé szvsz.3-4 év alatt kb akkorát esett a szint, hogy hihetetlen.
miért is kell mindenáron mindenkinek diplomát adni ? -
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #4866 üzenetére
Ja, már itt lenne az ideje elvégezni
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby #4851 üzenetére
Nekem egy tavaszi félévben volt 3D-grafika specim vele, 2 havernak még Assembly is mellé. A 3D-grafika keddenként volt délután, és fél óracsúszással utána az Assembly. Volt olyan, hogy nem jött el 3D-re. Kerestük, de nem találtuk. Volt amikor zsinórban 4-szer nem volt óra, és emailre sem reagált!!! Volt amikor írta, hogy elnézést kér, legközelebb lesz, aztán mégsem volt.
Sőt olyan is volt, hogy 5 perces volt a 3Dgraf, mert mondta hogy el kell mennie, de az Assembly meg lesz tartva... hát haverok mesélték, ott vártak rá, és nem lett megtartva.
Egyébként jól magyaráz meg jófej. Meg szerintem amikor ez volt, kicsit nehezebb volt az élete, talán meghalt valakije. De úgy tudom más félévben is csinált ilyen "nem tartom meg az órákat" dolgot.
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby #4834 üzenetére
Leadott papír a nyilatkozattal, mármint amire beírom, hogy hányadik tárgyfelvételem volt? Ilyet már kitöltöttem szerintem legalább kettőt. Nálunk már 1 éve minimum van.
Az ETR meg nekem mindig is ellenőrizte az előfeltételt.Amúgy mindegy, már tudom mit csinálok a félév alatt, aztán majd remélem tisztességesebben fogom végezni a munkám az egyetemen. Elegem volt már ebből a jogviszonyból, túl csúnya volt meg minden, rossz jegyek, nem hozzám illő.
Majd a következőnél olyan szinten fogok tanulni, hogy a tanárok majd könyörögni fognak, hogy tartsak én is órákat
.
Mawyx: ááá nem tudtam rendes ütemben haladni a tanulással, a végére meg már nem is tudtam újat tanulni, mert nem fogott az agyam. De így jár az ember, ha elcseszi rengeteg napját hülyeségekkel, aztán utolsó napon nyávog, hogy jajj tanulni kéne ... pff. Igazából egyébként ez volt a 3. vizsga próbálkozásom. Első félévben eljátszottam kettőt. Többi félévben felvettem a tantárgyat, hogy majd megcsinálom, de nem foglalkoztam vele semmit. Ez volt most a 3. próbálkozás, amikor tényleg készültem is, csak éppen utolsó pillanatban.
Nem mentem be, felesleges lett volna.
-
skoda12
aktív tag
válasz
nickwearby #4786 üzenetére
Már kerestem kurzuskód, kurzusnév, tanszék alapján is. Eddig nem jártam sikerrel, de még más sem tudta felvenni.
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby #4748 üzenetére
nincs nekem arra időm, se kedvem, lusta is vagyok
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby #4744 üzenetére
miva?
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #4724 üzenetére
előadásra nem fogsz járni, jó a jegyzete és unalmasak az órák
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #4715 üzenetére
gyakon szeretem, ha pörög az óra.
az Ő tempója nekem nagyon-nagyon lassú.egy Vidáról beszélünk ?
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #4707 üzenetére
szakállnak grat
Hát, Csörgőé Neked nem, Vidáé nekem nem.
Alapba gyakra fiatalhoz kell (sztem) járni programozásból, Valasek/Vad igen benne van a témában és jófejek nagyon. én mindenképp náluk venném fel még1x. -
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #4026 üzenetére
Casio CTK-601 Nagy álmom volt egy szinti, hogy majd megtanulok játszani, de magamtól nem ment, zenetanárra nem tellett, zeneiskolát már rég lekéstem. Szalagavatón hasznltam, mivel nekem volt gépem, nem volt gond, hogy nem tudtam játszani, spéci kottám volt, beszámoztuk a billentyűket és nekem annyiból állt a kotta, hogy 667733244555
Nem tudom már pontosan mennyiért vettük, talán 60körül volt+10 a tatyó+10 az állvány. -
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #3984 üzenetére
Szili ?
tegnap anal5 vizsgán ismét bebizonyította, hogy Ő a legjobb arc
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #3984 üzenetére
Tamási
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #3795 üzenetére
Ez tényleg használ? Hol szoktál venni? Itt, amit linkeltél?
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #3795 üzenetére
malátás szőroldó, lol
adj neki sört
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby #3650 üzenetére
ez jó
Viszont nem fogok ennyit visszaolvasni.
Kerestem felhasználó szerint, de egyrészt nekem erre nincs időm, másrészt meg majd úgyis kiderül valahogy.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
nickwearby #3498 üzenetére
-
skoda12
aktív tag
válasz
nickwearby #3529 üzenetére
D 00-623. Egyébként tényleg jól el van rejtve.
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #3529 üzenetére
Te voltál ?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
nickwearby #3497 üzenetére
Attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem követnek :]
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #3436 üzenetére
látom csak megszülted a kérést levlistre
#2, lassú vagyok.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
No, csak megkérdezted levlisten
ha kapsz választ, belinkelhetnéd ide, kíváncsivá tettél.
-
skoda12
aktív tag
válasz
Ma láttam reggel, hogy páran lefotózták. Levlistre küldj egy kérést hátha megkapja valaki, aki ott volt.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
definiált a főbejáratot
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #3362 üzenetére
Egyszerűbb ETR-ben dinamikus listák -> tartózkodási helynél megnézni. És tényleg valódiak
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby #3357 üzenetére
Én lejegyzeteltem mindent EA-n, aztán gyakokon még jobban megértettem, persze otthon is gyűrtem a papírt, de sztem ennyiből meg lehet tanulni. Meg netről kiegészítő infókat néztem.
Végül is, az egész anal1 arról szól, hogy valami tart valahova ... -
proof88
addikt
válasz
nickwearby #3226 üzenetére
A zárójelesről nem tudtam.
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #3229 üzenetére
seggelni ott kell nagyon sokat.
tanulni itt.még nem látod, de ha túléled mondjuk az első 1.5 évet (=az 1. 1.5 év kurzusait), akkor rájössz, h nem seggelésről szól.
addig nem, az tény, de után rájössz hogy és mit kell megtanulni..nem volt olyan vizsgám idén, amin tudtam volna az anyag 2/3ánál többet, mégsincs 4esnél rosszabb jegyem, csak 1. meg kell tanulni tanulni
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #3226 üzenetére
jogi diplomád van?
amúgy elég sok helyen így megy (BME pl). mi örülünk
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby #3223 üzenetére
Dehogy kell újra felvenni a gyakot!
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #3057 üzenetére
töltöm fel a miénket.
kovács jegyzete volt, mi ebből tanultunk anno.
fingom sincs hogy mi van benne mi nincs, nézegessétek meg, hátha.. (valsz 90% egyezőség lesz).
ill tudom ajánlani mind a typotex, mind a szegedi egyetem könyveit (csak nem jut eszembe a kiadó, de ilyen foskék színűek) azok jóóók.
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #3055 üzenetére
két kidolgozás is van, a másodikban ahogyan átfutottam benne vannak a bizonyítások!
-
skoda12
aktív tag
válasz
nickwearby #3055 üzenetére
Van nálam egy doksi, amit valaki megmoddolt. Ez a kurzusfórumban levő definícók és tételkimondásokat tartalmazó doksi egy régebbi verziója, amibe valaki elkezdte beleírni a tételbizonyításokat. Ebben az első 19 tétel korrektül ki van dolgozva. Valamilyen néven felkerült sharq-ra.
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #3051 üzenetére
[link] itt fent van
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #3051 üzenetére
elsőre: megnézem majd otthon.
de járai könyvét használd, baromi rágós a bevmat, de ha túlesel a holtponton, akkor megérted. csak rengeteg idő kell hozzá (szóltam előre).
második: nincs.
ha bizonyításra kell pont, és 2 pontot adnak, akkor 1 pont a hibátlan tételkimondás és a bizonyítás elkezdése. compalg tanszéken nem szaroznak, simán megvágnak. -
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2681 üzenetére
Ez jó
Petii! Reggel hozzál kv-t
A kihypózom a Domestost szinonimájára kávét öntök az energiaitalba
Jó kedvem van, hejj
Még rámolok, rájöttem, hogy a plafonnál melegebb van sokkal, meg kell oldani, hogy ott tudjak aludni
A létra tetején állva kicsit kényelmetlen
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby #2591 üzenetére
De, a túlzás miatt direkt órát írtam.
Nem szeretem ott a nagy tömeget, mindig gyors léptekben haladok (haladnék), és sok perc, mire a Déli épülethez érek. :S -
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2537 üzenetére
Mi 10 feladatot kaptunk... van benne árvíz, sziget meg lóverseny is. Most fejeztem be őket, de már mindenem kivan velük, és még a dokumentációhoz hozzá sem kezdtem
Igaz, nekem 30.-áig elég leadnom
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2525 üzenetére
Nem ismersz engem, nem beszóláshoz kell bátorság, hanem a megszólaláshoz
Petihez se nagyon szóltam még 2 szónál többet, pedig már legalább mellette ülök, nemhogy egy idegen ellenőrhöz, aki kéri a jegyem, arra annyit birok kinyögni, hogy nincs, ha nincs, vagy szó nélkül odaadom neki, ha van...Ha már megszólít és nincs jegyem, akkor annyi. Nyilván ha másokat ellenőriz és megálló jön, akkor le bir szállni az ember.
-
Crystalheart
őstag
válasz
nickwearby #2513 üzenetére
Nem vehetek föl diákhitelt, édesanyám nem engedni.
És amit ő nem enged, az nincs. De újrakezdeni akkor is kell, mert amiből van gyakorlat, abból én mind kifogtam a halasztásom miatt a legutolsókat, akik maradtak, azaz átlag a legrosszabbakat. Amiből nem, az az egy, abból meg utólag cserélték a rosszabbnál is rosszabbra. Túl sokból húznának meg... Tudom, első félévben égő, de még addig kezdem újra, míg csak ilyen kevés állami támogatást bénáztam el. Most már legalább tudom, hogyan mennek a dolgok, és megvan egy csomó könyv is, meg azért bejártam (meg be is járok) én.
De pl. vicces, a számgépes alapismeretek (primitív tantárgy eléggé) beadandó (primitív) házidogát egyszerűen nem volt időm megcsinálni, pedig egy hónapot kaptunk rá. Nem tudtam eleget géphez ülni... Ha itthon vagyok, szinte felejtős a dolog, mert akkor én "kéznél vagyok" mindenféle házimunkához, ha nem vagyok itthon, akor max a lovi jöhet szóba, de ott meg minden van, csak nyugalom nem. De nem bánom (annyira), mert diplomával egyedül kevesebbet érek, mint diplomával plusz X év informatikai "éles gyakorlattal". Diploma viszont mindenképp kell, anélkül már szinte nem vagyok ember.
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2513 üzenetére
Minimális informálódással a gyakorlatvezető kérdés kipipálható
Mawyx: http://petersky.web.elte.hu/numerikus_modszerek/gyak6/
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2508 üzenetére
Nekem tömegközlekedéssel másfél, két óra eljutni az egyetemre
eddig 12 évig 7-kor keltem, most meg kelhetek 5-kor
Kocsival is szerintem minimum 1 óra lenne, vagy inkább több. Dunakanyarból jövök, ugyhogy az szinte az egész városon át kell mennem -
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2508 üzenetére
Én a BME mellett vagyok albiban, innen az ELTE 20perc séta
Párom reggelente a Nyugatitól jön, ha hajnalban jön vagy 7végén, akkor 15-20perc és nálam van, peddig át kell szelnie a várost, ha kicsit is később indul, pl reggel 7:30-8:00-kor indulna, akkor egy óra lenne az út.
Anno régen még a tétényi koliból jártam be, de tök tömegnyomor volt. Aztán kaptam kölcsön egy kocsit, azzal meg bénáztam a forgalomban, lefulladt meg minden volt. 2m magas ember használta, be volt neki lőve az ülés fixre, nem lehetett állítani, így mindig hátizsákban vezettem, hogy elérjem a pedálokatArról a rlszről is hajnalban volt jó indulni, mert a reggeli forgalomban tele volt a Budafoki...
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2506 üzenetére
Igen, éjszaka, amikor nincs forgalom 20 perc, különben meg lenne egy óra és a gyalogosok röhögve megelőznének
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2503 üzenetére
Bérlet nálam nem játszik, kb félévente 1x-2x megyek vhova. Suliba gyalog járok, teszkózni kocsival, haza vidékre kocsival, máshová meg nem megyek.
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2502 üzenetére
Igen, hallottam, hogy most már valamit bevezettek, mondjuk nem nagy táv a következő megálló, ha valaki bliccelni szeretne.
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2497 üzenetére
Még egy jegyet kellett volna lyukasztani és már így is drága volt, Vaterán vettem vmit, de villamossjeggyel már majdhogynem duplaannyiba lett végül
Ellenőr nem jött, fel se fért volna, kár volt elpazarolnom a jegyeket
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2492 üzenetére
voidnak az a lenyege,h eljaras -> nincs visszateresi erteke -> felesleges
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2489 üzenetére
EA mindig ilyen lesz EAF-ból.
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2483 üzenetére
Nekem még gyakorlatom sem volt ebből a tárgyból, csak bemutatásra kellett menni
Kőhegyi Powaa, igaz Bazsi?
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2475 üzenetére
Nem jelenik meg a forráskód, nem tud kapcsolódni.
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2336 üzenetére
Egyszerűen nem ízlik, nem tartom normális állatnak őket, meg aztán egy helyes kis nyuszit nem fogok megenni
A libától undorodom, régen nagyon sokat ettünk, elég is volt egy életre kb. Birkapöri még forró, gőzölög az edényben, kiszedem a tányérba, abban a pillanatban belefagy, beleköt
De nagyon húsos vagyok, múltkor a menzán bácskai rizseshúst kértem natúrszelettelVolt ára
Mások savanyúságot kérnek mellé, de én még húst kértem
Minden nap eszek húst, nem birom nélküle.
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2336 üzenetére
Itt nincs off
Meg olvasni se igazi ezt a szürkét
Egyszer kéne tolni egy grillpartit. -
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2331 üzenetére
Én nem eszek semmi ilyet, nekem már a birka is sok. Csak csirkét, desznyót és marhát eszek, meg pulykát grillezve és levesbe apró húsfalatként, azt máshogy nem.
Birka, kecske, nyúl, őz, galamb, liba, kacsa, kismalac stb kilőve. -
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2327 üzenetére
Amíg nem lesz belőle pörkölt
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2327 üzenetére
10-12 év
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2280 üzenetére
Köszönöm, de már nem kell, sikerült kölcsönbe szerezni, ma lesz lefénymásolva
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2275 üzenetére
rossz útra tereled, nagyon nem erről volt szó
arról volt szó, h hogy mászhatunk bele a wlanodba, erre dobtam ötletet.
nagyon mást nem is tudok így hirtelen, amit egy mac címmel tudnék kezdenimawyx: azért vna a manual, h a parasztja (nem rossz értelemben, meg ne sértődj) elolvassa és tudja h mit kell csinálni az eszközzel, amivel amúgy nem tud kezdeni semmit.
nekem jön akármi, első dolgom leülni és átolvasom. nem volt még olyan, h ne tudtam volna meg olyat, amit amúgy nem tudtam... pl most a mikrómat nem tudtam beállítani (nemröhög
), elő kellett vennem még1x, 1. -re átsiklottam felette
de pl manuálból tudom azt is, h telefonom tud syncelni az ELTE exchanges mail szerverével, azt meg erősen ki is tudom használni...
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2268 üzenetére
nincs. összesen 3db lyuk van rajta, egyikbe a tápja megy, másikba az antenna és egy db utp hely van lan felirattal
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2267 üzenetére
ha csak otthon használod akkor nem sok esélye van, de ha más hálót is, akkor nem annyira nehéz
szőrszálhasogatok természetesen
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2264 üzenetére
mac cím átírható. (ne bonyolítsam?
)
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2262 üzenetére
192.168.0.1 az egyik default router cím. 192.168.0.2 / 0.1 -et próbáld még ki, amíg ki nem jön a router login. itt kell user, pass. ezt meg kutasd ki neten router típusára rákeresve.
ha ott bent vagy, akkor WAN -nál dynamic IP address mac clonozással (ahogy a kollega írta), illetve wirelesst tetszés szerint, de egy WPA2-PSK titkosítást azért rányomnék, kitudja.
és igazából ennyi
mod: elolvastam még1x amit írtál, hát nem egészen úgy megy, hogy csak összedugom és jó
NETet mindenképp be kell állítani (ADSLnél login, pass; KÁBELnél meg mac clone), illetve jelszavazd le a wirelesst.szomszéd az albiban ezt nem tette meg a sajátjával, hát megtettük mi
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2260 üzenetére
párom vagy eleve doboz nélkül hozza el a boltból a holmit, vagy éppen még hazaér vele, széttép mindent majd elrakja csak magát a cuccot a szekrénybe. Innen indulva lehet több hetes, hónapos is a cucc és a papírjai már le is bomlottak ennyi idő alatt
"mac-et vagy ip-t vagy mit kellene tudnia másolni"
Ja igen, ezt nem árt az admin felületén beállítani,
nem láttam ilyet, hol lehet ezt állítani?smc doboz seggébe dugtam egyszerűen a chellos dobozból jövő net kábelt és bedugtam az smc-t a konnektorba, ennyi. gondoltam most már ez vezeték nélkül szórja nekem a netet. laptopon meg vezeték nélküli hálózat keresése -->nem található hálózat (vagyis most kivételesen talált vmi petit itt, de az nem ez lesz, biztos vmi szomszéd, de nem is tud rá csatlakozni)
nem tudom kéne-e égnie annak a lednek, de laptopon az a sugárzó led, gondolom az smc-n is az lenne az. vagy kiment a led vagy nem sugároz semmit a kis cukipofa
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2258 üzenetére
enablen van minden...
mindig utáltam a routereket, meg se tudom számolni mennyit dobtunk már ki, mindig szakadozott vele a net, de gondoltam biztonságos, mögé lehet bújni, nem közvetlen...
most meg az kellene, hogy ne kelljen a vezetéken mindig hasraesnia chellonál be van regizve a gépem ugye, lehet nem tudja másolni ez az smc dobozka a nemtom mit, mac-et vagy ip-t vagy mit kellene tudnia másolni
smc dobozon 3 led van, ebből eleve csak kettő ég, pedig reseteltem is már elégszer, és pont ((i)) tx/rx nem ég, mellette link/act, pwr
hp topicban már próbáltam, több topicba nem megyek, ha így nem megy, akkor egy sokadik topic se segít rajtam
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2256 üzenetére
ezeket amikor meglett a laptop, akkor innen minden fel lett rakva
smc-t hogy kellene konfigurálni?
laptop megvételekor az az érdekes, hogy talált hálót, pedig akkor a franc se kérte
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2253 üzenetére
hp 6710b és vista van rajta
az érintőgombos kis ikont bekapcsoltam, de nem érzékel semmit ez a vacak -
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2237 üzenetére
A másik gépemre nemtom mit raktam, de ott a flash logó jelenik meg, nem mozog, állókép és ha rákattintok, akkor lejátsza.
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2234 üzenetére
Felraktam, köszi
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2210 üzenetére
2.évad is megvan már. Most a 4.évad kellene szikronosan
-
Crystalheart
őstag
válasz
nickwearby #2209 üzenetére
De engem nem lejelentkeztettek, hanem eleve Székely órája is volt, aztán versenyjelentkezés lezárulta után már ez a Rácz jött be. Tanárcsere valami tanszéken belüli akármi miatt. Tökjó... :|
"hehe, én is ilyesmire asszociáltam"
Osztán ki tudja
-
Crystalheart
őstag
válasz
nickwearby #2184 üzenetére
Csak ezek a +/- zh-k ne lennének,
először azt gondoltam, jó ötlet,
de ez így, hogy nem javíthatók, horror.....Nálunk diszkrét matekon +/- ZH volt olyan anyagból, amit előadáson nem vettünk még, pedig elvileg az előadás anyagából kellett volna... Jó, mi?
Én mondjuk éppen lógtam, talán ez a szerencsém, bár én biztosan szóltam volna. Bár nem tudom, annyira zavarosan beszél (kérdez) néha a tanár, hogy fene tudja, mire vár választ... (Rácz)
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2185 üzenetére
használd egészséggel
meg nézz körbe bruder meg láng oldalán, hátha van még!
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2179 üzenetére
Pállal én csak zh-n találkoztam, mint felügyelő, akkor nem volt szimpi, amúgy is Csörgő az isten a numanal tanszéken
De legalább már hallok róla pozitív visszacsatolást is.
Székelynél kérdezz bátran, akár úgy is, hogy azt mondod neki, nem érted az egészet. Megáll és addig mondja, amíg meg nem érted. Viszont azt nem szereti, ha később kérdez az ember, mert akkor vissza kell menni a korábbi feladathoz, az meg nem szerencsés. BevMatból csak 2. részhez van megoldással feladatsor.
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2179 üzenetére
füzetet tudok felajánlani, sokkal hasznosabb dolog nem volt nálunk is..
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2171 üzenetére
maple 8 install valakinek ?
-
skoda12
aktív tag
válasz
nickwearby #2163 üzenetére
Nekem mással van problémám: kép
Itt az alkalmak alatt van két majdnem egyező sor, ami csak a pipák számában tér el. -
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2150 üzenetére
távolság és fal hogyne lenne probléma?
minden 'akadály' gyengít, távolság meg főleg..
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2144 üzenetére
nalátod.
nekem ment DIGIvel 1200/1000 egyszerre
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2118 üzenetére
Hmm, köszi szépen, jó oldalak!
Marad a upc, csak nem tudom, akkor csesztessem őket vagy mi lesz ígyMobilnet nem nyerő, egyrészt, mert drága sztem, másrészt meg alig van térerő, ami sms közben nem gond, ha nem megy el, akkor újraküldöm, próbálom újra és újra, telefonálásnál szólok, hogy hey, Józsi, ismételd meg, mert az előző mondatot nem hallottam, de netnél ez nem nyerő, ha mindig megszakadna a kapcsolat
adsl-t nem akarunk, telefon nincs és nem is akarunk, a házmesternek olyan van és nem tudja lemondani a telefont, mert akkor nem lesz netje se
utca túloldalán van melóhely, onnan kéne átvinni, de kábelen ugye nem lehet, csak föld alatt lehet vezetéket vinni és nem is tudnánk átbűvészkedni, így egyetlen próbalehetőség maradt, hogy vezeték nélkül küldjük át, csak a lakás nem az utcafronton van és nincsenek is egy szinten, szóval nem tudom mi lesz ebből, de tuti kicsi a hatósugara. most ott tartok, hogy 1szobányit átjön a net a vékony falon
-
amargo
addikt
válasz
nickwearby #2143 üzenetére
Köszi
De néni. (nem, és nem)
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2139 üzenetére
próbálj ki egyszer egy LAN rendszerűt (digi), és megtudod. de még a kábeles is jobb..
mondjuk lehet Te nem torrentezel, de nálam általában megyez mind szép és jó, h most sokan vagyunk, merth próbálja meg, stbstb, de lehúzza az egész csoportot az a 8-10 ember 1. - 2. félévben.. nem akarnak, szarnak bele, nem lehet haladni. és ez rossz..
4.(!) félévben voltak az első olyan gyakjaim, ahol a csoport szinte egésze törekedett, jó volt a hangulat, lehetett haladni. ( ha lesz alkalmad algokból mindenképp Fekete gyakjait ajánlom, egyszerűen összehasonlíthatatlan mással és a legjobb fej tanár
)
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2137 üzenetére
hohóó, pedig ez még lesz köv félévben is
utána már kibuknak.kábel nincs más, UPCnél csak rosszabb.
ADSLt meg ha lehet soha többetjövőre elvileg ideér a DIGI, addig kibírom velük
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2134 üzenetére
upchez akkor mennél, ha nem lenne más ..
DIGItől jövök (új hely), szívás az egész. 2x annyit fizetek kevesebb szolgáltatásért2.-3. félévtől lesz családias, mikor már ismered azokat, akik bent is maradnak és összeszoktok
kb onnantól jó az egyetem sztem.
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2131 üzenetére
kábel, jaja
ki lehet bírni, egyszerű a megoldás: nem kell bejárni, akkor nincs mibe belenézni
de sztem elbeszélünk egymás mellett, én az ea -ról beszélek, gyakot természetesen csinálok. legkésőbb zh előtt pár nappal, de az mégiscsak nagyobb "élvezet" -
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2128 üzenetére
1 embert ismerek, aki folyamatosan tud tanulni.
én pl bele se nézek az anyagba vizsgaidőszakigakkor úgyis stressz van, legalább van egy lájtos félévem így
vettem tunert a upchez, a magyar csatornák jok, a külföldieken nem jo a hang
miért?
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2126 üzenetére
Gráfelmélettől van a II. féléves anyag. Járai kicsit sokat őőő-zik, amúgy az eleje az anyagnak még ok, majd jön a számelméletes rész, az nekem kicsit húzósabb volt. (úgy, hogy sokkal jobb előadónál csináltam a BevMatI-et!)
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2119 üzenetére
ki tartja ?
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2109 üzenetére
Hol tudom megnézni milyen szolgáltató van erre? 11.ker.
upc-s chello-t rendeltem meg neten, de ezt nem lehet kivárni.
digikábel nagyon jó lenne, itt a ph-n olvastam róluk, weboldalt megnéztem, felhívtam őket, hogy rendelek netet, erre kérdik kaptam szórólapot? mondom nem érdekelnek a szórólapok, nem tudom, nem kaptam. hát, majd ha kapok szórólapot, akkor jönnek errefelé és csak utána lehet netet rendelni. hát wazze -
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2106 üzenetére
Az elismert diploma az adott volt. Szerintem '96-ban már lehetett sejteni, hogy itt lesz valami, a link alapján. Kinőtte magát a TTK-ból az IK-s szervezet, már csak az állam áldása kellett. Azt sajnálom, hogy az Eötvös vagy Pázmány napon nem hallgattam meg a beszélgetést a kar történetéről (5 éves évforduló, 35 éves progmat képzés), akkor biztosan többet tudnék a megalakulásról, kezdetekről (érdekel a téma).
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2104 üzenetére
Én úgy tudom, hogy 5 éve van meg az IK. Azelőtt pedig a TTK-n belül volt az Általános Számítástudományi Tanszék és az Informatikai csoport. Az oktatás kezdete a 70-es évek körül volt, ha jól emlékszem. Az első konkrét infós tanszék a Numerikus és Gépi Matematika TSZ volt, ez adta a magját a híres/hírhedt Numerikus Analízis Tanszéknek.
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2096 üzenetére
Nekem szamalap gyak reggel 8-tól volt, itt is ült egy ember, aki nagyokat ásított, meg unatkozott, a gyakvezető tett is néhányszor megjegyzést
Talán nem te voltál az?
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2096 üzenetére
Most már kezdem érteni, hogy miért mondta eaf gyakvezem, hogy nem felvételizne a 2008-as BSc-re
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2066 üzenetére
igazából olyan mind1, mert tudtommal csak vizsgázni nem mehetsz, ha nincs befizetve. ergo decemberig ráérsz
persze ha kell a diákhitel másra (mire futná még), akkor ok a stressz, különben felesleges.
meviksz: hajrá, jó lesz az. én is lassan 3 éve nyomom a w800al, most kezd meghalni szerencsétlen (mem kártyával küszködik, fotózni már nem tud, stbstb). de király telefon, k750 tesója ugye
majd ha kijön és lemegy az Xperia ára, akkor beruházok
elmentem házibuliba, a holnapi viszontlátásra!
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2066 üzenetére
azért nem szokták még szeptben igazolni a hallgatói jogviszonyt, mert nemtom meddig ugye vissza lehet vonni a beíratkozást...
volt már csomó papírom, ami határidős volt, de to nem pecsételte le, megijdtem, de már megszoktam. beijeszt az olyan, hogy határidő után automatikus megtagadás, nincs fellebezési lehetőség stb, de mondom ha gáz lesz, akkor mondom,hogy a to nem ADHAT ki igazolást korábban, amikorra nemhogy meg kéne szereznem az igazolást, hanem vissza be kellett volna érkeznie a levélnek...
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2048 üzenetére
Ha problémád van, akkor ott nyugodtan fel lehet vetni. Amikor nekem volt ilyen, akkor volt pl. LinAlg, BevMat korrepetálás, csoportosan szereztünk logint a Caesar gépre, stb.
Bazsi: kellemes
Gyere mászni, ha ébren vagy, megyünk 10-re birodalomba.
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2042 üzenetére
semmi.
én leszartam anno mindent, megcsináltam rendesre.
annyi tényleg, h nem szokod meg a csoportod, de majd ez később úgyis alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Netflix
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest