Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17801) Sylc válasza undercover (#17800) üzenetére


Sylc
senior tag

Azt mar FAS-nak hivjak es 2 beam 2 multi cannon :D

A ket pulse azert alap a Vulture-on, mert nagyon necces a power managementje...

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#17802) rtitusz válasza undercover (#17800) üzenetére


rtitusz
őstag

MC-ből nincs C3, nem jó ötlet kisebb fegyvert felrakni mint amit fel lehet.

(#17803) nubreed


nubreed
veterán

Amúgy van egy két ötletem, hogy mivel lehetne feldobni a játékélményt, meg hogy nekem mi hiányzik a játékból:

-Gyalog körbe járható űrállomások, szociális terekkel. Itt lehessen NPC -kkel beszélni, akik mondjuk küldetéseket is adnak, digitalizált audioval, ne csak text legyen ott.

-Több féle űrállomás, a jelenleginél jóval több féle lehetne mindenféle formával, stb. Ez a három ami most van tök unalmas már.

-Testre szabható cockpit és HUD, a cockpit (híd nagyobb hajók esetén) is lehetne moduláris felépítésű és döntöm el, hogy miket szeretnék bele.

-A repülhető hajók száma a jelenlegi legalább háromszorosa legyen, a jelenlegieknél jóval futurisztikusabb és izgalmasabb kinézettel (ebben sokkal jobb már most a Star Citizen, pedig az még csak alpha állapotban van). Végülis a 34. században járunk, nem gondolnám, hogy csak fél tégla kinézetű hajókra futtja.

-Legyen rendes külső nézet, ne csak debug camera mód, tudom az már nem szimulátoros, de néha úgy megnézném kívűlről az akciót.

-Legyenek már Alliance hajók és rangok is, mi a francnak rakták bele őket a játékba, ha semmi értelme nincs jelenleg a velük való barátkozásnak?

-A Powerplay pl jó ötlet, de ne csak egy sima text leírás legyen, hanem digi audio, és animáció az egyes vezetők háttértörténetéről. Lehessen élőben is találkozni velük, tehát legyenek benne a játékban rendesen legenerálva.

-Nem kéne mindenáron a balanszra annyira koncentrálni, én nem bánnám ha lennének benne tényleg brutális hajók, minden tekintetben brutális tulajdonságokkal, szerintem a 34. században simán tudnának ilyet csinálni. Persze ezek nagyon drágák lennének és rangon kívűl esetleg még valami máshoz is lehetne kötni a megszerzésüket, de kellenének ilyenek szvsz.

-Legyenek benne idegen fajok, akik barátságosak vagy ellenségesek. E köré nagyon jó sztorit fel lehetne húzni és rengeteg ehhez köthető CG lehetne.

-Amikor javíttatom a hajót, akkor ne csak egy hangeffekt legyen, hanem legyen élehetőségem arra, hogy kívűlről megnézem, ahogy a drónok mondjuk megjavítják a hajót.

És akkor ez még csak a jéghegy csúcsa annak amit el tudnék képzelni az ED -ben. :)

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17804) Sylc válasza nubreed (#17803) üzenetére


Sylc
senior tag

Otleteid jok, annyit tegyunk hozza, a SC abbol el, hogy elad egy nem vegleges jatekhoz tobb szaz v ezer dodoert hajokat, megiger minden csillivilli dolgot, de csuszik eveket.

Az elite univerzuma meg ovodas kor elott all, sok mindent bele lehet tenni a jovoben, de jelenleg nem akarnak mindent eldobni egy brutal urhajoert.

Ott van pl a mostani Conda, megabrutal eros meg minden, de lassu, vele szemben ott a Vulture, gyors eros de ha nincs rajta pajzs, akkor 30cr/t az ureszemet kozott amit kapsz erte.

Ennek a jateknak a legnagyobb baja, adunk egy vilagot, de csinalj vele amit akarsz, leXarjuk.
(eltunnek az emberek, alig vannak kozosen instaban)
adjunk nekik winget (ami 1000x bugosabb volt mint manapsag)
(eltunnek az emberek, nincs kozos cel)
adjunk nekik powerplayt
(nem jatszanak powerplayt, mert monoton)
legyen rengeteg CG
(unjak az emberek a CG-t, nincs PVP)
adjunk nekik CQC-t
(unjak az emberek a CQC-t, le akarnak szallni a bolygokra)
...

Van egy lassu (jatekos szemmel merve brutalisan lassu) fejlesztes a hatterben, ami jobba teszi az ED-t, eddig minden amit igertek, nagyjabol be volt tartva.

Nezd meg SC-t, igertek fut - fat, de jatek az nincs sehol, csak igeret halmok.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#17805) undercover


undercover
senior tag

Oké kész a V4, az igazsághoz hozzátartozik,hogy netten nem figyeltem és valamiért a 4-es csoportba került az előbb a pajzs pedig a 2-esbe kellett volna lennie azért kapcsolt volna le a V3-ban.

[Vulture V4 build]

Ez így jó vagy még mindig szar az energia menedzsment?
A fuel scoop jól jöhet, ha messzebbre kell ugorni nem kell mindig megállni tankolni, a docking computer pedig egyszerűen kell nekem és kész :DDD

Szerk2: SC nem ígéret halmok ugyan már. Ők is mindent megcsinálták amit ígértek. De még az a játék egy 5 éves fejlesztés elején van. Ott kész arena mód, asszem már van vagy lesz multi crew is, hamarosan jön az fps modul, jövőre meglesz a bolygó leszállás tehát a social rész + jön a Squadron 42 egy hatalmas egyjátékos rész, ahol lesznek űrállomások amiket bejársz + fps harcok + harcok az űrben természetesen tehát kb 50 óra játékélmény. Én két évet adok neki és nagyon ott lesz a játék, de alapvetően nem akarják hamar kiadni hanem a határokat feszegetik mit lehet csinálni és mit nem ez a cél.

[ Szerkesztve ]

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

(#17806) BandiT85


BandiT85
aktív tag

Docking computer mire jó egyébként? Insta dokkolás (teleport) mint az X3-ban, vagy hátra kell dőlni és bedokkol magától mint az új Ford Focus? :U

(#17807) baphomet válasza Sylc (#17794) üzenetére


baphomet
senior tag

Kizárólag a tudományos érdeklődés vezérel. :DDD Nos, egyelőre annyival lett több a tudományom, hogy 55 kalózvadász küldetés teljesítése, 10 millió Cr értékben, még nem elég a Lieutenant-ről Lieutenant Commander-re való szintlépéshez.

(#17808) nubreed válasza Sylc (#17804) üzenetére


nubreed
veterán

Igaz, mire az SC kijön végleges változatban az összes beigért cuccával az még sok idő. De azért a modulokat így is le-le teszik az asztalra, szóval az nem igaz, hogy nincs fejlődés. Teljesen más úton járnak mint az ED- sek az igaz, mert legalább az ED már kész termék, bár azokkal a negatív tulajdonságokkal együtt amiket felsoroltál, és valóban iszonyú lassú frissítésekkel. Nem tudom, hogy a két terméknek kell e versenyeznie egymással, de ha úgy veszem, hogy igen, akkor hiába van jelenleg még hátrányban az SC, hiszen konkrét, egybe gyúrt kész termékről még nem beszélhetünk, hanem csak modulokról, azok is alpha állapotban, de ha az ED ilyen lassan fejlődik tovább, az SC simán behozza a lemaradását, már mint azokon a területeken ahol le van maradva, mert bizonyos részeket tekintve, már most sokkal jobb mint az ED.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17809) undercover válasza BandiT85 (#17806) üzenetére


undercover
senior tag

A teleport jó lenne :D A második eset, hátradőlsz és beáll magától. Én gamepadal játszom nem Joystick így nekem hasznos mert ezzel nem tudok ennyire precíz lenni. Nem is a berepülésről van szó az állomásra az könnyű, hanem a leszállás amit megtudok csinálni, de időigényesebb mint a computer.

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

(#17810) nubreed válasza BandiT85 (#17806) üzenetére


nubreed
veterán

Szerintem nem egy nagy dolog bedokkolni, igazán nem mondható nehéznek, ezért felesleges dolognak tartom a docking computert, csak elvesz egy értékes helyet, más, sokkal fontosabb dologtól.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17811) Sylc válasza nubreed (#17808) üzenetére


Sylc
senior tag

SC vs ED szamomra brutalisan egyszeru :) Nincs MAC kliens vs Van MAC kliens :)

Amiben jobb az ED : Hotas tamogatas, urhajok iranyitasa... Mindenki aki SC-t tesztel vallja, hogy konnyebb es jobb eger + billel vezerelni, erted egy simulatort :D

Persze tudom, vegyek egy PC-t, tegyek fel bootcamp-et. de nem er annyit... :) Meg a horizons sem.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#17812) nubreed


nubreed
veterán

24 -én jön a Horizons beta ugye?

Ha december elején veszem meg a Horizonst, akkor az még nem lesz késő, ugye? Megkapom a 10 font kedvezményt, mint már meglévő az alap játékkal rendelkező játékos? És ha megjelenik, tudok majd generálni azon nyomban egy steames kódot?

(#17811) Sylc:

Értem, ez elég egyszerű így. Mondjuk én elvagyok az EDvel is bill+egérrel. Még nem vettem joyt.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17813) gigafun válasza baphomet (#17807) üzenetére


gigafun
senior tag

Én kb 100 millió értékű fejvadász/bérgyilok küldetést csináltam meg, mire beadta a Lt. Commandert. Egyébként akinek már legalább Liutenant, annak ajánlom az Exbeur rendszert, tömegesen adja a charity küldetéseket.

(#17814) nubreed válasza gigafun (#17813) üzenetére


nubreed
veterán

Ez most Fed vagy Imp rank?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17815) gigafun válasza nubreed (#17814) üzenetére


gigafun
senior tag

Természetesen Fed.

(#17816) Urby66 válasza undercover (#17809) üzenetére


Urby66
aktív tag

Én is gamepaddal játszom. A gyári beállításokat kicsit módosítottam és irtó könnyen tudok landolni.
A bal oldali karon vannak a thrusterek, és a kar mozgatásával tudok föl-le és oldalra mozogni anélkül, hogy forgatnám a hajót.
A jobb oldali forog jobbra balra és föl-le. Továbbá a kismértékű jobb-bal elmozdulásra nem a tengely körül forog, hanem a hajó orrát forgatja jobbra-balra (yaw).
Igy az összes lehetséges elmozdulást meg tudom csinálni amit joy-al tudnék.
Ha érdekel tudom küldeni a configomat.

[ Szerkesztve ]

(#17817) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Vmi vidisnel lattam kek hudot, utana neztem, szabad allitani a configban ezen? Nem jarhat erte banan vagy hasonlo???

Csak mert mar mar bantja a szemem a sarga, olyan negativ hatasa van :D

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#17818) nubreed válasza gigafun (#17815) üzenetére


nubreed
veterán

Ok, nekem is rá kell állnom ezekre akkor.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17819) nubreed válasza Micsurin (#17817) üzenetére


nubreed
veterán

link
Ezzel tudod megcsinálni és itt minden le van írva.

Nem jár érte ban.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17820) Micsurin válasza nubreed (#17819) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Köszönöm :R

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#17821) nubreed válasza Micsurin (#17820) üzenetére


nubreed
veterán

NM.

Más: Ma este live stream, kíváncsi leszek, hogy mi lesz a téma és mit mutatnak be. Remélem lesz valami izgalmas, amit eddig még nem láttunk/tudtunk.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17822) Urby66 válasza Micsurin (#17820) üzenetére


Urby66
aktív tag

Vigyázz rá, mert könnyen el lehet állítani a piros és a zöld szineket. Mint látod az összesz szín egyszerre mozog. Ez nem igazán egy feature csak kihasználj a játék felépítését. Nekem egyszer sikerült pont zöldet állítani be a piros helyett és lett meglepetés amikor lövöldözni indultam. :DD

[ Szerkesztve ]

(#17823) duvi válasza nubreed (#17821) üzenetére


duvi
nagyúr

"The next episode, with Canonn, the scientific group dedicated to Unknown Artefacts research, will be live on our official YouTube channel on Thursday November 19 at 7PM GMT."

(#17824) duvi válasza undercover (#17805) üzenetére


duvi
nagyúr

[Vulture V4 build] még mindig rossz :( A DEP oszlopban lévő modulok lesznek lekapcsolva ha kiereszted a fegyvereket. Ha semmi a mást nem nézek, csak azt, hogy harchoz kikapcsolod a lézereidet, már önmagában is elég nagy probléma :D Gyakorlatilag csak az alábbi három modul fog működni combatban:
- sensors
- life suport
- thrusters
Az összes többi lekapcsol, ha kiereszted a fegyókat.

[ Szerkesztve ]

(#17825) nubreed


nubreed
veterán

Vége a Kaushoops CG -nek. :)

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17826) Micsurin válasza Urby66 (#17822) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Még nem ástam bele magam , most értem haza , de akkor a többi narancs is eltűnne ? :F :(

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#17827) Sylc válasza Micsurin (#17826) üzenetére


Sylc
senior tag

1es csoport:
Life support + thrusters
Ha belefer 50% power ala, akkor chaff, sensor esetleg fegyver johet ide es PD.
2es csoport: fegyver, pajzs, shield booster es scb
Ha belefer 100% ala, akkor fsd is
3as csoport:
Csak az fsd ( menekulni)
4es a maradek.

Kilovik a PP-t, tudsz menekulni, latod ki lo.
2es fegyver harchoz.
3as gyorsabban tolti az fsdt, mikor elraktad a fegyvert.
4es minden Ami meg kell fuel scoop stb.

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#17829) undercover válasza Urby66 (#17816) üzenetére


undercover
senior tag

Ha elküldenéd a configot megköszönném :D

Kösz a tippet Duvi itt a V5 :D Nah ebben már biztos vagyok,hogy jó lesz. A sensorokat sajnálom mert jó lenne A de nincs kakaó a PP-be.

[Vulture V5]

bulldog5153: Ne kezdd te is, mert hülyeség amit írsz.

[ Szerkesztve ]

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

(#17830) bulldog5153


bulldog5153
csendes tag

Nekem röviden a véleményem: az SC egy pénzlehúzás, és röhögnek a markukban :)

(#17831) nubreed


nubreed
veterán

Ez volt már?:

Sneak Peak Imperial Cutter and Fortified Starport?
Az a starport rohadt jól néz ki. A Cutter meg hatalmas.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#17832) totila válasza bulldog5153 (#17830) üzenetére


totila
tag

bocs, elnéztem :W :W

[ Szerkesztve ]

(#17833) Diopapa válasza nubreed (#17831) üzenetére


Diopapa
addikt

Volt

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#17834) Urby66 válasza undercover (#17829) üzenetére


Urby66
aktív tag

Végre tényleg jónak tűnik! Az optimal mass alapján egy 4A thruster is elég lehet. A szakik majd megmondják ugyanaz marad a mozgékonyság vagy sem.
Ha igen felfér egy erősebb ShieldBooster.

[ Szerkesztve ]

(#17835) duvi válasza undercover (#17829) üzenetére


duvi
nagyúr

Ez már jó lesz, csak ne kapcsold ki a FS-ot. Elég, hogy 4-es prioritása van és lekapcsol, ha kiengeded a fegyvereket.

(#17836) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Az létezik , hogy elfogytak a szállító küldik ? 20 fény évet mentem, semmi , 30 , semmi :D csak retek csempészek de az eda oda stb nem jön be :(

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#17837) undercover válasza Urby66 (#17834) üzenetére


undercover
senior tag

Kösz a tippeket :)
Urby66 akkor várom a gamepad configot :D

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

(#17838) duvi válasza Micsurin (#17836) üzenetére


duvi
nagyúr

Biztonságos, jól működő gazdasági rendszereket keressél a közelben (Galaxy Mapon nézelődhetsz). Anarchy rendszerekben a csempészés dívik, mivel nincsenek security hajók.

[ Szerkesztve ]

(#17839) Urby66 válasza undercover (#17837) üzenetére


Urby66
aktív tag

Csak késő este vagy holnap lesz meg. Még most viszem haza az új monitorom.... :-DD

(#17840) duvi


duvi
nagyúr

Ha valaki lemaradt volna az Elite Dangerous nyereményjátékról. Holnap éjfélig lehet még pályázni, a 2db játékkulcsért és a 3db hajófestésért!

(#17841) Micsurin válasza duvi (#17838) üzenetére


Micsurin
nagyúr

:R Nagyon szépen köszi ezt eddig soha nem figyeltem ! :)

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#17842) gk004 válasza Sylc (#17798) üzenetére


gk004
tag

Okés! Cmdr Blian

CMDR Blian

(#17843) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Nos 103k creddit meg van , messze még a cobra ,de 357k áron felül mennyit számoljak még és mi kell , hogy el lehessen kezdeni vele repkedni ? (valami félig harci félig teher öszvér kéne nekem :DDD )

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#17844) Sylc válasza Micsurin (#17843) üzenetére


Sylc
senior tag

2m korul :)

Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

(#17845) Urby66 válasza undercover (#17837) üzenetére


Urby66
aktív tag

Itt találod a configot.
Ezt a C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Bindings mappába kell másolni.A bizonság kedvéért előtte mentsd le a mappa tartalmát... :K

(#17846) rtitusz válasza Micsurin (#17843) üzenetére


rtitusz
őstag

1 millió alaphangon kell, hogy megvedd + felszereld normálisan, valamint a biztosítás összegére mindig figyeljél! Használgasd a coriolis.io weblapot, szépen össze tudod legózni a hajód és látod is mennyi az annyi.

[ Szerkesztve ]

(#17847) duvi válasza Micsurin (#17843) üzenetére


duvi
nagyúr

Ennyi játéktapasztalattal ne akarjál Sidewinderből Cobrába ülni :( Járd végig a "fejlődési fát", és egyre gyorsabban fog jönni a pénz. Sidewinder-Hauler-Adder-Cobra ... Egy nagyon alap Hauler config is 408.000 CR. Szerintem Cobrába nem szabad 2 millió alatt (de inkább több) beleülni. Ez az alap multifunkciós Cobra is 2,7 millióba kerül. Hogy áll most Sidewindered? ITT állítsd össze és utána linkeld be nekünk.

(#17848) rtitusz


rtitusz
őstag

Rankhúzáshoz hasznos lehet, itt van, hogy mennyi az annyi.

(#17849) rtitusz


rtitusz
őstag

Új válalkozásom:
Milliárdos birodalmi arab Elite sejkeknek árulok speciálisan átalakított iCuttert kalózkodáshoz.
Ajánlott fogyasztói ára: 1 674 299 550,- Cr (csak a készlet erejéig), melyre most a biztosítás akciósan csupán 83 714 978,- Cr.

Szerintem ezek venni fogják mint a cukrot.

Itt a brossúra, ha valakit érdekelne:
Burzsuj Kalóz - coriolis.io

(#17850) Micsurin válasza duvi (#17847) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Nem tettem bele semmit mert eddig úgy voltam vele, hogy az alapot minek piszkálni :(

Szrk.: reddites starter guidokban is írják pár helyen (tudom nem redditre kéne hagyatkozni :D)

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.