Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Tudnátok olyan külföldi esetleg hazai netes oldalt ajánlani, ahonnan jó minőségű zseblámpát vehetnék nem horror áron?
Ahonnan régóta jó tapasztalatokat szereztetek.
FasTech, Aliexpress kilőve.Erős fényű, Convoy S2+ szerű lámpát szeretnék venni, melegfehér vagy semleges színhőmérséklettel, akkuról üzemelőt.
Pár éve a FasTechről rendeltem, ma ment tönkre. Talán 4 évet sem ment. Mit ér a "fém" lámpa, ha az elengedhetetlen alkatrésze egy műanyag vacak gyűrű.
Bezzeg a 2012-ben vásárolt íbéjes lámpa a mai napig megy, még ha egy kisebb gonddal is.
Pár éve a FasTechről rendeltem egy RGB izzót. Gagyi hulladékot küldtek. A márka matricája félig le volt válva, amikor érkezett, valami fekete szennyeződés zörgött benne, stb. Persze ajánlottan lehetett csak rendelni (az én pénzemen), mintha valami komoly cucc lenne.
A garancia érvényesítéséhez megkövetelték volna, hogy küldjem vissza Kínába. A gagyi fasztekes izzó fél év alatt tönkrement.Haverom az Aliexpressről rendelt lámpát, a szemem előtt esett szét, mikor megérkezett neki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.