Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    válasz gyapo11 #45693 üzenetére

    Addig ok de a profitba azt is bele kell számolni, hogy nekik szetszedve kell tárolni külön a csöveket, csomagoló anyagot, fejeket mielőtt valaki megveszi. Ezek így külön külön sok helyet foglalnak és a raktározás drága. Plusz a megrendelés után nem az van hogy lekapják a dobozzal a lámpát és postázzák, hanem valakinek azt még össze kell megrendelésenként válogatni kinek milyen megy. Ez is idő plusz még egy ember munkabére. Nekik így kell globálisan látni és ezt mind az árba kell belekalkulálni. Pl lehet egy fix akkuméretű lámpa 35$ de amit még utólag kell variálni az 40-45$ lenne. annyiért meg lehet kevesebben veszik így több munka de kevesebb profit.

    Sokat nem akarok rugózni ezen mert úgysem én döntök meg írtad hogy nem is vennél szóval felesleges ezen agyalni. Én csak összegzem a javaslatokat és ki mire szavaz és továbbítom feléjük. Végül úgyis ők döntenek. Lehet akkor is mást választanak ha nagyon kis fölénnyel nyerne az egyik opció mert ők már nem csak eddig az egy lámpáig tudják előre miket akarnak gyártani hanem akár azt is, hogy az idén pl kidobnak még 5-6 21700 akkuval üzemelőt vagy épp 26650-est. Ez csak spekuláció, erről nem tudok semmi többet én sem. De szurkolok a 21700-nak mert szinte 26650 teljesítmény kisebb testben. És a megmaradt régi 18650-eket is bee lehet dobni helyette könnyen.

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés