Új hozzászólás Aktív témák

• hdtomi

senior tag

Sziasztok! Igaz nem eBay-ről jön, de remélem tudtok segíteni. A VPID számot V/ leírása alapján régebben kikértem, az meg is van, utólag is köszönöm!
    Viszont hülye kérdés: ki kell ezt töltenem? Jött már Ázsiából FedEx-es cucc, de simán megkaptam és utólag rendeztem a felmerülő költségeket. Most meg jön egy csomag az USA-ból és kaptam ezt az emailt:

"Kérjük Önöket, hogy a kitöltött vámkezelési megbízást, számlát, megrendelés visszaigazolást és az áru kifizetését igazoló banki bizonylatot pdf formátumban (max. 2 MB terjedelemben) az import.bud.hu@fedex.com e-mail címre szíveskedjenek visszaküldeni."

Becsatolták a számlát, a FedEx-es címkét. Ez nem elég nekik? Vagy egyáltalán minek kitölteni..? Kérik a ugye a rendelés visszaigazolását és a banki kifizetést (PayPal-lal fizettem). Nem kertelek a bolt 24 + 25 dollár helyett csak 4 + 5 dollárt írt a számlára, most ha én beküldöm a PayPal-os bizonylatot, hát akkor "kicsit" többet fogok ráfizetni...

A képen jókat jelöltem? Mert ugye ott a feladó, aki elsőre magánember, de hát ott a bolt számlája is, szóval szerintem szabad forgalomba helyezés és FedEx kezességvállalás.
    Az értékhez ugyebár még a 20 dolláros posta is hozzá jön, de azt feltüntette a feladó.

Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365

Új hozzászólás Aktív témák