Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz
Szirtimorc #10 üzenetére
Igen, a XII-be is csak a 90-es évek közepe felé érkezett meg a vezetékes telefon...
ON: Telekom kb. ugyanígy hozta a formát, amikor egyik lakásba simán bekötötte az optikai netet, a másikba meg ragaszkodott hozzá, hogy oda (még) nem köthető be...
Miközben ugye egy társasházon belül a folyosó két oldalán lévő lakásról volt szó.(Konkrétan nem tudom, mennyit kellett cseszegetni őket, mire megoldották... 1 év?)
Ja igen, mindezt úgy, hogy az első telepítésnél már be is húzta a szerelőjük az optikai szálat rögtön a másik lakáson belül is, mert nemsokára szerződnek: hát így sikerült...
-
Szirtimorc
senior tag
Anno a Krisztina telefonközponthoz tartozott, az kisközpont volt. Az látta el az egész második, és szerintem a XII. kerület egy részét is. Sok ház épült a 60-70-es években, akkor az nem igazán volt elit, kicsit külvárosként működött. 29-es busz csúcsidőn kívül 45 percenként járt, a Pasaréti útra levezető kis utcákban szánkóztak a gyerekek, ha óránként jött egy autó, már messziről hallatszott. A infrastruktúrát viszont nem bővítették, pedig a II/A rész is akkor népesült be igazán. A pasaréti téri telefonfülke előtt 30-40 perces sorok is álltak néha. Aztán valamikor a 90-es évek első harmadában bővítették a telefonközpontot, és akinek 20-30 éve volt igénylése (és ugye nem pártvonalon), az kapott akkor telefont.
-
válasz
Szirtimorc #8 üzenetére
Pedig az elit kerület.
-
Törölték, persze az SMS-ben az van hogy nekem nem kell.
Kérdezték, hogy megszereztem e az enegedélyt, mondtam, hogy nem, mert a telekszomszéd számomra idegen, de ilyen engedélyre reális esélyt egyébként sem látok, ha a Telekom letesz egy plusz oszlopot nem zárkózom el, de ha nem, akkor tárgytalan, megvagyok én a DIGI FTTH-val is:
Így törölték :
Viszont törlés után már ha oszlopot tennének le sem izgat. Megjegyzem az utolsó oszlopot feleslegesen tették le úgy néz ki mert aki előtt van, azt nem érdekli, akit meg érdekelt, attól meg messze volt.
-
Nekünk is ikervonal volt anno az első, meg valószínű tárcsás telefon. Azt sajnálom, hogy maga a készülék nincs meg. A Matávé volt, aztán jött a Crossbar és a telefont vitte a Matáv. Akkor már meg sem lehetett vásárolni, mondjuk akkor még nem is volt olyan értéket képviselő.
-
nyunyu
félisten
Mindegyik Berettyóújfalui házunk vagy lakásunk telekomos, van amelyik már a 1980-as évek óta (Matáv).
Azt a luxust.
'83-ban épült füredi családi házunkba csak '87 vagy '88-ban kötötték be a szomszéddal közös ikervonalat a Posta. (Rendszerváltás körül vágták le róla a Matávot)
-
Pl van olyan családgatom, aki ha itt van hiányolja a Hoppát, mert bár van korlátlan telefonálási opcióm a Magenta 1-ben foglalt mobilelőfizetésemre is:
de az okostelefont nem tudja használni. Azaz nekem kell hívást indítani róla. Most felmerülne az, hogy oké, miért nem veszek neki senior mobilt? Egyrészt van az is kettő, de azokban Dominos kártya van. A 3 MultiSIM-em egyike okosórában van, a másik meg a két okostelefonban, amik azért vannak ketten, mert váltják egymást, és tartalékul szolgálnak egymásnak. Mind a három eSIM. Na igen, és pl azért is, mert MultiSIM jelenleg csak a Telekomnál van, sem a One-nál nincs, sem a Yettelnél!#2Narxis: Volt arról szó, pár éve talán, hogy van amikor az EFI saját költségére kiépítik. Viszont egy ilyen oszlop meg nekem nem ér meg milliós tételt munkavégzéssel együtt.
Gazdaságosabb elengedni.#3PDA_FAN: Berettyóújfalut kell viszonyítási alapnak nézni. Egyébként vannak itt olyan helyek, hogy Bassar el Aszad is elégedetten csettintene!
-
Aki ilyen puccos helyen lakik az készüljön fel a kellemetlenségekre, nyilván jó pénzért azonnal minden is megoldható lenne.
-
PDA_FAN
tag
Végül is mi baj van a One szolgáltatásával? Pláne, hogy a trékom drágább?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Így lettem telekomos, nem lettem telekomos, és vagyok telekomos...avagy az oszlop túl messze van!Eléggé vadul hangzik a...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest