Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• deakzozo

tag

üdv.mindenkinek!
    elnézést,hogy nem böngésztem át az egész fórumot lehet volt már ilyen kérdés és ott a megoldás is..
    A story :ebay vásárlás
    megj.: (ha magamnak vettem volna leszarnám!) így viszont ciki/kellemetlen :B
    lényeg:lett rendelve egy termék US$38 -ért erre számoltak eladásnál HÉA US$10,26 .szállítás ingyenes..
    csomag megérkezett a postára ,erre jön az sms Vámkezelés fizessek online 5583Ft-ot vagy személyes átvételnél 5983Ft-ot.... :W :W :W :W :W
    ezt méltatva felhívom a posta vám részlegét ahol méltattam,hogy a HÉA fizetve volt vásárláskor!!!!
    az ügyfélszolgálatos közölte ezt az "eladó"-nak előre közölnie kellett volna irányukba!így ennek hiányában fizesem be az összeget és az eladón hajtsam be!...mi vaaaan????..valaki hasonló eset?mi a jó megoldás?
    az ügyfélszolgálatost nem érdekelte a tény hogy ezt vásárláskor már rendeztem és bizonyítani tudom...csak akkor megfelelő ha a csomag érkezése előtt jelzik feléjük...és ez nem történt meg!
    kérdés?kinek a kötelesége ezt jelezni? eladó vagy ebay ?kitől kérjem az így már halmozottan számolt vám összeget vissza? :B :R
    köszönöm a segítséget! ha valaki tud megoldást erre..(ne tartsa magában!)
    szép napot! :R
    ezt fizettem:

ezt meg a posta kéni:

Új hozzászólás Aktív témák