Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21695) Jackal2 válasza molnigee (#21694) üzenetére


Jackal2
senior tag

Szerintem ez nagyjából reális amit írtok, DE, én láttam az Advancedet élőben és az a gép nem csak a fő műszaki paraméterekről szól. Azt kézbe kell fogni, mert olyan kis nüanszok vannak, hogy pl. hogyan jön ki a távon lévő telefontartó stb. ez mind hozzájárul a minőségérzethez (akinek volt valaha drágább órája, az tudja, milyen amikor az óradoboz kinyílik). Nekem nem kéne, de maximálisan megértem miért kell valakinek.

Ebben az árszegmensben pedig a megbízhatóság nagyon sokat nyom a latba, a minőségérzet miatt stb.

Az egy dolog hogy mennyi lesz az akku, mert igazából nem tudjuk. Ha nem munkára akarod használni, a 25 perc is elég. Én is akartam venni az XK-hoz, de úgy döntöttem, nem veszek, van még egy 4000-as akksim, így elrepülök a gyárival 40 percet. Ezt megvágni is órákba telik, dolgozni nem akarok vele szóval...Nincs miért megvennem még egy akksit. Én ezt régebben nagy érvnek gondoltam, aztán rájöttem, ha az akksi bírja (szóval az hogy mikor tilt le, az inkább fontos), akkor 1 is elég 2 pedig mindenre (plusz a motorokat sem gyilkolnám jobban).

A szoftveres részről semmit nem tudunk, pedig az is nagyon fontos. Az hogy a szoftverfunkciók jól működnek vagy nem, egyáltalán nem mindegy. Milyen a telemetria? Mennyire bolondul meg a gép? Milyen anyagból van? Mennyi melegszik? Stb., stb.

Ezekre nincs egyelőre válasz.

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.