Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20009) _X10Dead_


_X10Dead_
aktív tag

Na, a TomTop, legalábbis az Ebay-es csoportja (AntiqueChina2009) felkerült a feketelistámra. Ja igen, a PayPal is elmehet a 3.14csába.
Egy fél éves történet zárult tegnap ultra-szopó eredménnyel.
LSS:
Januárban rendeltem egy 4K (muhaha) kamerát 60 dolláré (SJCAM klón, Q3H).
Gyorsan megjött, nem is vártam tőle sokat, de kiderült, az fw-je ultrasz@r. Hogy mást ne mondjak, 720p-ben magasabb bitrátával dolgozott, mint 1080p-ben, a high-fps videókat meg botrányos minőségben csinált (mintha egy 320x200-as képet interpolált volna fel. Mini review az RCGroups-on).
Azonnal reklamáltam, és kértem küldjenek új fw-t. Igértek, de nem küldtek. Újra kértem, újra nem küldtek, és így tovább áprilisig.
Márciusban kibökték, hogy nem tudnak ilyet küldeni, helyette kapok egy cseredarabot, ami rendesen működik.
Leokéztam, két nap múlva értesítés, hogy feladták.
Áprilisban érdeklődtem, hogy hol a csomag? Aszongya a ferde-szemű: elakadt a vámon. A KÍNAIN!!! Hámondom, anyádat, muti a ragszámot, mer' ilyet még nem láttam. Az nincs, de egy hét múlva csenget a postás...
2 hét múlva újabb levél, hogy hol a cucc? Aszongya a ferde-szemű: elakadt a vámon. A KÍNAIN!!!
Igen, copy-paste-eltem. Mert a suttyó szóról szóra ugyanazt a választ küldte, mint egy hónapja. Újra kértem a ragszámot, de ekkor már fenyegetőztem a PP-claimmel is. Jön a válasz, hogy 2-3 napon belül POSTÁZZÁK!!! A bajszom alatt elmotyogtam két-három imát a lelki üdvéért, aztán visszaírtam, hogy na most megyünk át a PP-hez beszélgetni.
A PP-nél szépen bepötyögtem a storyt (dátumokkal) és újra kérdeztem, hogy hol a csomag? Ki nem találjátok, hogy mi volt a válasz.
Kicsit eldurrant az agyam, megírtam, hogy egy héten belül működő és lekérdezhető ragszámot akarok, különben eszkalálom a problémát.
2 nap múlva kaptam is egyet, ami újabb 2 nap múlva működött is, és azt mutatta, hogy spanyolból ch-postávan megindult a cucc, M.O. felé. Itt már május végén tartunk, ami azért fontos, mert közben a PP becsilingelt, hogy a protection a végét járja.
Írtam a PP-nek, hogy tartsák nyitva a claimet, és/vagy hosszabbítsák meg a protectiont mert úton van a csomag, de a védelem hamarabb lejár, mint ahogy az megérkezik.
A PP ezt eszkalációnak vette, és (szokás szerint) anélkül, hogy értelmezték volna a problémát, vagy akárcsak olvasták volna, amit írtam, 2 napon belül (standard) üzenet jött, hogy küldjem vissza a szart, adjam meg a ragszámot és kapom a refundot. Erre van egy hetem, utánna zárják a claimet.
WTF?!?!

(A PP döntése végleges, és megfellebbezhetetlen.)
Nyilván nem mentem postára, mert épp mielőtt lekettyent az óra, a tr. szerint a cucc belépett az országba.
Egy nap múlva a PP írt, hogy letelt a határidő és sorry, de mivel nem kaptak trackinget, zárják az ügyet.
Hát, gondoltam, nektem meg a jó k. anyátokat, de nem baj, egy-két nap és úgyis jön a postás.

Tegnap a posta nyomkövetése szerint du. fél háromkor kézbesítették a kérdéses csomagot. Valakinek. 200 km-re innen, Hajdúhadházán...
End of story...

[ Szerkesztve ]

LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.