Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz Flashget #33579 üzenetére
dh66e, Flashget köszönöm válaszaitokat !
Bár régebben foglalkoztam érintőlegesen ezzel és nem teljesen vagyok képben, de nem az volt, hogy a Digi a prémium (kódolt) csatorna előfizetéshez ad egy CI+ kártyát (1db-ot ingyenesen, a többiért fizetni kell)?
Most akkor hogy jön ide a DIGI Smart CAM?
Ez a CI+ modul ("kártya") amit be kell tenni a TV-be?
(Egyik TV-m CI+, a másik Samu B7000 csak CI). Elnézést, tényleg nem értek ehez és a CI-re keresnék megoldást STB nélkül.kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Watt25
veterán
CI(+): foglalat a tévében
CA modul: Ezt hívja a Digi SmartCAM-nak, ez a modul, amit a CI-be kell dugni és ebbe kell tenni a kártyát. A Digi-nél a kártya és a CA modul össze van párosítva, csak együtt működnek.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
zsolt501
nagyúr
Úgy tudom, hogy a 7000-es is CI+-os és nem sima CI-s, szóval először én csak 1 modult kérnék, és kipróbálnám a 7000-es ben is, mielőtt még box-ot vennél.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
VGYke
addikt
válasz zsolt501 #33603 üzenetére
Watt25, zsolt501 köszönöm!
zsolt501: sajnos a B7000 tuti csak CI, box meg kizárva, így ezen nem lesz HBO!
Viszont akkor a másik CI+ -al rendelkező TV-n sem, mert az nagyon okos, így megy rajta interneten a HBOGO, persze előfizetéssel....kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
-
Flashget
félisten
nem teljesen vagyok képben, de nem az volt, hogy a Digi a prémium (kódolt) csatorna előfizetéshez ad egy CI+ kártyát (1db-ot ingyenesen, a többiért fizetni kell)?
Digifilm vagy HBO rendelése esetében az első CI+ért nem kell fizetni.
e nélkül: 200 Ft/hó
Második CAM: 200 Ft/hó
Maximálisan bérelhető: 2 dbRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz andaman #33610 üzenetére
Igen.
lásd még itt az UPC majd utána DIGI userek által össze gyűjtött infókat.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
allfinanz
senior tag
Discovery kodolatlanul a Mindigen, ha Digin vkinek hianyzik...http://dtvnews.hu/hirek/discovery-channel-harmincadik-szuletesnap-es-kodolatlan-nyar-a-mindig-tv-n
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
andaman
tag
válasz Flashget #33612 üzenetére
Monitor/TV Samsung LT23C350 esetén is le van írva:
A „CI vagy CI+ CARD” kártya használata
Fizetős csatornák megtekintéséhez be kell helyezni a „CI vagy
CI+ CARD” kártyát
Ha ez jelent valamit akkor ezek szerint működik DIGI Smart CAM...The man is a snowflake on the river.
-
Watt25
veterán
válasz andaman #33615 üzenetére
Tehát elvárható, hogy helyetted guglizzunk, ugye?
A főbb tapasztalatok pedig benne vannak a téma összefoglalóban. (Ami ebben a konkrét esetben elég lett volna, Flashget által linkelt listát is megtalálod ott.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
andaman
tag
válasz Flashget #33617 üzenetére
Értettem, hogy a tv-re írtad.
A Samsung LT23C350 az egy Full HD LCD monitor beépített TV tunerrel.
A Tévénézés a COMMON INTERFACE (kártyanyílás) segítségével leírás tökéletesen megegyezik a "csak"
TV-re vonatkozóéval.Egyébként a 33608-as válaszoddal kapcsolatban - CI foglalat esetén kiírja nem kompatibilis..nálam a 2010-es fejlesztésű samsung monitor ezt csinálja.- mertem feltenni a kérdést, és nem lustaságból, mely kérdést Watt25 kolléga úgy tűnik, második nekifutásra sem tud feldolgozni...
[ Szerkesztve ]
The man is a snowflake on the river.
-
Flashget
félisten
Juliusban a Bp-i kiosztasban a 135,5 Mhz-n kell majd keresni az M4-t. Uj mux.
Kovetkezo honaptol ervenyes ASZF mellekleteben megtalalja mindenki a lakohelye szerinti kiosztast. Analogot nem neztem.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
zoli62
addikt
Valaki használja ezt ikertuneres STB-t? Amennyiben igen, mik a tapasztalatai külső USB-s HDD-re való műsorrögzítések stabilitása szempontjából?
-
Chevron
csendes tag
Sziasztok
NEkem lenne egy philips 40pfl4508 es smart tvm és probálnám beállitani a digitális csatornákat a digitöl de csak analóg csatornákat talál.
m677x-038 crystal
-
Chevron
csendes tag
Békéscsaba, a lenti tv-n van box és megy minden, de nekem elvileg nem kell box mivel van benne dvb-c és végigpörgeti de csak analógot talál, már probáltam a finn beállitást is de semmi
m677x-038 crystal
-
Chevron
csendes tag
Megoldódott a dolog, egy tv szoftverfrissitéssel, pedig egy hónapja már frissitettem és ezután németországgal bejött Köszi
m677x-038 crystal
-
Ed McLeves
tag
... valamit elkezdtek bajlágolni a BBC Earth-szel, de annyira jutottak, hogy 4:3-as keretbe beleerőltettek egy 16:9-es képet, így elérve azt, hogy a képet minden irányból fekete keret veszi körbe, kizoomolva a méret jó lesz, a minőség pedig pocsék... (de legalább régi 4:3-as CRT tévémen úgy jelenik meg, MINTHA helyes lenne, wehehe ).
Ezzel a csatorna indulása óta kínlódnak. -
Flashget
félisten
válasz Ed McLeves #33638 üzenetére
fb-n írta mindenki, hogy rossz, de az admin szerint náluk nincs hiba
mondjuk lehet a román diginél nincssamsungon most úgy nézhető, ha nagyítás opciót választom.
Realme GT Master Edition
-
Ed McLeves
tag
válasz Flashget #33639 üzenetére
Jaja, nálam is Samsung + nagyítás = olyan minőség, mint régen a SzívTV-é volt, amit videokazettáról játszott be a szolgáltató
Az alma C220-ason meg nincs olyan opció, szóval azon 16:9-es képben volt egy másik 16:9-es kép, azaz a másik, 4:3-as képarányú CRT TV-men vízszintesen 4 (!) fekete csík volt (ez most megváltozott)
Végül is az a lényeg, hogy az admin-nál jó a képarány, az efi meg ne zsörtölődjön
Tényleg: az analógot meg sem néztem, vajon ott jó?[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Ed McLeves #33640 üzenetére
analóg passz..azt csak akkor nézem, ha valamilyen oknól nincs DTV. Ilyen nagy nyári viharok esetén ami tegnap is volt Bp-n, eleve kikapcsolok minden elektromos kütyüt, a tévéből a koaxot is kihúzom így mindegy van vagy nincs.
Realme GT Master Edition
-
gorkmc
tag
Talán kicsit off téma, de nem teljesen: timeshift és felvétel funkcióhoz van aki pendrive-t használ és nem USB HDD-t? Próbáltam egy USB3-s pendrive-t és kiírta a TV, hogy lassabban olvas, mint kéne. Inkább nem HDD-re rögzítenék. Van olyan pendrive típus ami tuti jó? Mik a tapasztalatok?
-
Flashget
félisten
válasz gorkmc #33643 üzenetére
nem írtad a tv márkáját.
samsung esetén elég háklisak a D,E széria a 2.0-ást fogadta el, de rögzítésre csak azokat aminek a gyári adat szerint meg van a 10MB/s write
én ilyet használtam, ill. néha még most is. [link]3.0 esetében szerintem Kingston most is jó vétel.
Realme GT Master Edition
-
zichie
senior tag
A pendrive használat inkább a készüléktől függ, mint magától a pendrive-tól. Itt van példaként a saját pendrive-om. Erre az Alma C2200 tökéletesen tud felvenni HD és SD anyagot is. Az Azbox HD Elite már csak SD-t tud rögzíteni, a HD akadozik, kihagy. Az LG 42LA620S tv pedig el sem fogadja, mint eszközt felvételre és timeshiftre.
[ Szerkesztve ]
-
gorkmc
tag
válasz Flashget #33645 üzenetére
A TV: Samsung 40ES7000. A pendrive pedig egy USB3-as 16GB Adata.
Írást találta lassúnak a TV. Az elvárt 32MB/s helyett csak 30.1MB/s mért.
Olvasásnál az elvárt 20MB/s helyett 23MB/s volt.És még egy kérdés: ha veszek új pent, mekkorát érdemes? 16 vagy 32 vagy 64GB? Kb. mekkora helyet foglal egy 1 órás SD vagy HD adás?
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
Milyen TV?Samsunghoz van alkalmazás, amivel meg lehet formázni és elfogadja a tv.
De elég csak ezt bemásolni a pendrive gyökérébe . Pl egy hdd-t beizzítasz a tv-vel, majd erről átmásolsz egy fájlt az elutasított pendrivera és már megy is.1 óra HD az ha jól emlékszem kb 8GB
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs