- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss_R
tag
válasz
malystryx #16698 üzenetére
A "-X resist" nem ér semmit az immunis mobokra. Az csak akkor számolódik, ha nincs immun. Azt meg leszedni Conviction aurával (paladin vagy Infinity runeword), Lower resist (elemental immun ellen), Aplify damage, Decrep átkokkal (fiz immun ellen), szóval nekro supporttal vagy offhandbe rakott wanddal, a Resurrectedben pedig pluszban sunder charmokkal lehet.
-
-
Hokunda
senior tag
Ma 15 perc játék után esett egy perf Skin of Viper (35 res) upgrade után 915 deffel elment 3 ohm+vexért, sajnos 2 hete még többet ért volna.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
malystryx #16693 üzenetére
Köffi skacok!
https://www.nexusmods.com/diablo2resurrected/mods/323
Discord channel a desc.-ben a srác direkt igyekszik azt elkerülni, hogy emiatt (a modcsomag) miatt banolható legyen a kliens.
(csak olyan modok vannak benne, amit tudsz használni online is, ban nélkül).
Nekem egy dolog hiányzik ebből a frankó kis mixtúrából, hogy nem mutatja az iLVL-t az itemeknek.
a discord csatorna faq részén fel is van tüntetve:
Q: Can you display item levels?
A: Only for singleplayer. All things above are possible for singleplayer too most likely, but this Mod is intended for online play mainly (we those who use for singleplayer). -
Shaza
senior tag
f
-
shotika
őstag
-
Hokunda
senior tag
válasz
malystryx #16677 üzenetére
Minden órában változik a terror zoneok helye, act-onként fel van sorolva, hogy melyek lehetnek ezek. Ami miatt nem láthatod vagy az, hogy lobbyban becsatlakozol valahova ahol a roomot létrehozó nem akart terrorzoneokat és nem klikkelte be, hogy legyenek vagy, ha csak magad mész single onlinban és a karaktered képe alatti beállításnál nincs ez a lehetőség beállítva (ez néha meghülyülhet és volt, hogy újra el kellett fogadnom) Egyebekben mindig van TZ.
-
malystryx
senior tag
válasz
Hokunda #16670 üzenetére
Hmmmm, igazad lehet, természetesen nem vásároltam és nem is fogok. Kitaláltam mást, de az hosszú procedúra lesz, ha más nem, farmolok NM-en, csak be kell szerezzek pár MF-os cuccot, ami már folyamatban van. Jobbat nem tudok.
@LZs: Köszi Neked is.
Ma valamiért nem volt terror zone? -
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16672 üzenetére
Ha kellően magas szintű a TZ, akkor az ott eső charmok lehetnek olyanok, amiket normál esetben csak hell Dio, Baal és Nila dobhat, mert TZ-n kívül csak nekik elég magas ehhez a mlvl-jük (pl skiller +45 life gc, 451 psn dmg sc stb). Ezek eshetnek sima random trash mobból is, ha kellően nagy szintű.
-
sto1911
veterán
A terror zoneok an eshet olyan tárgy, ami egyébként a sima területeken nem? Pl. amit alapból csak valamelyik boss, mint pl. Baal dobhat?
-
LZs?!
aktív tag
válasz
malystryx #16669 üzenetére
Ha vásárolni akarsz, akkor szerintem inkább a https://www.d2jsp.org/ oldalon tedd.
Ott nem tudsz direktben kártyával venni semmit sem, de tudsz FG-t (forum gold, helyi currency) venni az üzemeltetőtől, és azon keresztül bármit a helyi trade keretében.
Egyébként nominálisan lehet, hogy drágábban jössz ki így, cserébe egy 20-on éve üzemelő infrastruktúrán keresztül bonyolítod le - de a nap végén semmi sem garantál semmit.
-
Hokunda
senior tag
válasz
malystryx #16669 üzenetére
Csak a saját játékod értelmét ölnéd meg ezzel, de te tudod (a duplikátor farokszopó botfarmerekről nem is beszélve). Mondom ezt úgy, hogy a büdös életben nem esett Ber vagy Jah vagy egy Griffon. Egyébként elég régi probléma ez a játékkal, hogy valódi pénzt tesznek ingame értékekbe, konkrétan az oldalról nem tudok semmit, de igen valószínű, hogy high runeokon keresni akarnak, így reális lehet az 1-2 euro.
-
malystryx
senior tag
Urak, ez az oldal jó lehet rúna beszerzésre? Elnézést ha nem ide való vagy valakit sértek ezzel, de másra nem tudtam gondolni, trade alapom nincs. Lehetséges hogy 1-2 dollár egy ilyen magas szintű rúna? [link] Köszi előre is.
Újabb hosszú farm, de semmi. Addig eljutottam hogy megkértem az internet szabad népét és átsegítettek Diablo-n és Baal-on, de a terron zónában és bocis pályán semmi. Haver átpakolta a cuccait MF-ra, 300+ lett, de nem esik semmi. Hozzáteszem hogy a kukája tűz/jég garázsló volt, átspecelt villámra mint én, most meg szívunk. De ha megmondom neki milyen hülyeséget csinált, én vagyok a hülye.
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16667 üzenetére
Trapsinhez most elvileg a Griffons és a Crescent Moon (phase blade-ben, a magas ias miatt)+Spirit az új meta. Nagyobb a sebzés így, mint két, 6 LS-s clawwal (vagy dual Plague-gel), és nem utolsó sorban olcsóbb is. Csicskának "természetesen" Infinity kell. Más opció nemigen van, ami ad lightning piercet, és ezek kellenek is a hatékony csapdákhoz.
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16665 üzenetére
Buildet nem mondtál, mihez keresel itemet, de light-hoz amik piercet adnak, és használandóak, azok általában a Griffons Eye, az Infinity (lightning sosonak és lightning spearzonnak kézbe, nem csicskára!), Crescent Moon runeword, Rainbow Facet jewelek szabad socketekbe. Más nem jut eszembe, még esetleg lower resistes wand switchre.
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16663 üzenetére
Némi adalék emellé: hiába a megtört immun, utána bármi, ami -resistet dob a mobra, csak 20% hatékonysággal fog működni. Pl, van egy cuccod, ami -50% cold resistet tesz a mobra alapból, és a célpont cold immun volt, akkor őrá csak -10% fog számolódni. Önmagában egy Infinity sem húzza le egy light immun resistjét túlságosan.
Milyen -resist érdekel? Vagy egyben, minden létező? -
sto1911
veterán
Letezik valahol egy lista, hogy milyen targyak adnak -monster resisitet?
-
bagal
újonc
Szisztok,
Lenne egy kérdésem hátha tudtok segíteni. Régen még fiatal koromba mikor megjelent a dio2 sokat toltuk a haverokkal és nekem mindig sorcim volt , mentem az MF-re és mindenki tolta ki magából a cuccot , Andy , mephi stb. jött ott minden ami kell. Most meg ... a végtelen idő és végtelen MF és semmi ... a 234. sigon cipő esik ki kb ... valaki tud erről valamit ? Lehúzták a drop rate-et vagy mi történt itt ? -
shotika
őstag
válasz
Hokunda #16651 üzenetére
És nem volt 3 Sol rúnád csinálni egy Shaelt?
#16652malystryx: Igen, az Um rúna nem túl sűrűn esik
Trapassával és mindig azt csinálom, hogy amikor megyek előre, mindig jól magam elé castolom a Shadow Master, aki szépen magára vonja az ellenfelek figyelmét, amíg lepakolom a trapeket. De van hogy direkt be küldöm a sűrűbe.#16653_ocsisajt: sry, nem tudtam, hogy HC
Iron Gólemet én legtöbbször Insight-ra használtam, utálok manát töltögetni, és így mehetett másik fegyo a csicskára.
-
_ocsisajt
őstag
-
malystryx
senior tag
válasz
shotika #16645 üzenetére
Köszönöm, a Crescent Moon jó lenne de 1 rúna fog hiányozni. Lightning-al megyek, természetesen, már egy amulet-et találtam ami +2 skilles, és a Treachery-t is összeraktak már pár napja. Most azt hiszem némileg szüneteltetem, szerettem volna kipróbálni a 4-et, de nem lehett belépni, pedig én még az alfát is teszteltem és elő is rendeltem. Méltányolhatták volna valamennyire.
Aztán inkább visszakértem az árát, és várok egyelőre. Elment a kedvem. Lassan elegem lesz a blizzardból.
De most hogy átraktam melee-ről csapdásra, megnőttek az esélyek, már kolléga sem buksácsol annyit. Elmozdítottam Act1-ről, de annyira meg nem vagyunk jók hogy lemenjen végig az egész. Hagyok időt, soká még a vége. -
Hokunda
senior tag
válasz
shotika #16650 üzenetére
Ma TZn és egyéb időpontokban futottam 40 Countesst, egy darab Shael rúnáért! Esett Hel, Dol, ezeknél is vacakabb vagy 30 meg egy Um és Ist, Shael egyetlen kanyi darab sem. Persze in gameben elboltoltam, de marha zavaró volt.
Nálam eddig 3 sunder esett, 2 cold a helyszínen kuka volt (90,88) meg egy lighting amit jobb híján használok, de az is 78-sa.
-
_ocsisajt
őstag
Mivel nekem minden új kb, ezért nagyon tetszik az iron golem képessége, hogy ha feláldozol itemet, akkor megkapja és ha új gamet nyitok, meg is tartja.
Kérdés: érdemes cimbit győzködni, hogy húzzunk neki egy énekes barbit? A kiabálás (és/vagy shrine) után megkapja/marad neki a buffolt állapot amikor idézték?
-
Hokunda
senior tag
A Traderie csak nálam hülyült meg? Egyszerűen rettentően lelassult ami kihatott az üzletre is, máskor frissítés nélkül küldte a jelzést, ha az ajánlatomra vagy az általam kínáltra érkezett érdeklődés, most meg csak direkt frissítés után. Így maradtam le egy Maráról kavicsokért, mert az ajánlat után 25 perccel kaptam meg a jelzést az üzenetről.
-
shotika
őstag
válasz
malystryx #16644 üzenetére
Csapdásnál ami a lényeg, hogy sok-sok plusz skill. Illetve annyi kiegészítés, hogy az update óta a trapek is megkapják a - resistet az enemyre ami a karakterünkön van, tehát egy Crescent Moon rúnaszavas fegyó adott esetben jobban üthet mint egy +skilles fegyver. Nyílván a Griffon fejes még jobb lenne, de az kb a legritkább item a játékban. Már persze ha lighting ágon mész. A tüzes ágra egyszerűbb, Flickering Flame rúnaszavas fejes, bár ott a Vex rúna ami viszonlag ritkábban esik - azért már Hellt kell farmolni.
Ha necces a Hell, NM is jó lehet farmolni, ott egészen Ist rúnáig bármi eshet. Egy Treachery (Shael/Thul/Lem) páncél a +2 skilljével elég jó boost.
Farmolásnál én rámegyek az mf-re, míg a kampány végig tolásánál inkább az erőre.
-
malystryx
senior tag
válasz
shotika #16643 üzenetére
Végül elvetettem az ötletet, még tegnap átspec-eltem csapdásra, haver meg jön sorcival, így egy darabig el tudunk jutni. Cucc még mindig nem esik, ami nála volt, adott pár cuccot, (igazából mindent) de tudunk lassan haladni Hell-en. De ami esik.... Normal-ban különb cuccok esnek. Countess farmnál ilyen tir meg max amn rúnák esnek...
Sokadik után lement a kedvem... -
_ocsisajt
őstag
Szegény cimbit megőrjítem... Négy nightmare hellforge hc-n: um-um-dol-pul. Most rohanok a nulla MF-es trappel nightmare tristram-boci tengelyt farmolni, hátha esnek exceptional likas cuccok... Erre nulla mf-el kidobja vmék elit a manald healt.
Lehet köze annak ahhoz, hogy új account? Vagy ne menjek át konteóba? -
malystryx
senior tag
válasz
shotika #16639 üzenetére
Ez a Hustle tényleg jó lehet. Ráadásul új rúnaszó, szóval a ladder-ben kirakható.
A burst-el meg egy jó csizmával brutál sebességet lehetne elérni.
Max elfutok mellettük ha kell.
Mage plate is játszik elvileg ugye? Amibe általánosan az Enigma-t szokták kirakni. Ekkora strength azért már nagyon nagy.
Köszönöm az infót. Mostanra kinyomtattam a 2.4 és 2.6 rúnaszavakat is, már jó lesz.
-
shotika
őstag
válasz
malystryx #16638 üzenetére
Meelee kari szopó tud lenni, bár az új rúnaszavak elég masszív bónuszokat tudnak adni. Én most a barbárra csináltam egy Hustle-t és elég beteg lett tőle. Még a csicskának kéne ugyanez kardba, mert az Fanatism aurát is ad.
De igen, NM és Hell közt elég nagy a szakadék. NM-en elég maxiolni a skilleket és már megy a game, Hellen ez sajnos kevés. Oda kell a megfelelő gear.
-
malystryx
senior tag
válasz
Dr. Akula #16632 üzenetére
Valamilyen szinten egyetértek ezzel amit mondasz, nekem csak félig vette el a kedvem. Megvan a remény hogy megszerezzem az első sunder charm-ot, de egyetlen haver van akivel tudok játszani, és ő most meg elkezdett egy ladder-t, én meg kénytelen voltam csatlakozni hozzá. Assassin-t kezdtem, mondom erre a mosaic cuccra kíváncsi vagyok, de maga a phoenix strike nálam elég halott, vagy a lag miatt vagy az alacsony attack rating miatt nem tudom feltölteni fullra, mert leütnek. Már nightmare-en vagyunk act 3, haver egy holy fire palával tolja, én csak "assistálok".
Semmi használható nem esik, gyakorlatilag egy tesco szintjét sem érem el... A Dragon talon-ra is rámehettem volna, de még mana gondok vannak és az insight még nincs meg. Azt csináltam, ha már nem tudok mit hozzátenni, vadásztam MF cuccokat, hogy néha essen pár unique és set, de nekem egyelőre semmi komoly. Már azon gondolkodom hogy a normal-os respec-et elhasználom és átalakítom csapdásra, de lassan hell-be érünk, ott meg inkább hagyjuk is.
Kövi hétvégén és azután úgyis diablo 4 lesz, de majd utána összerakom az insight-ot, megcsináljuk NM-t és bocis pályán farmolunk valami jót neki.
Nem könnyű játék, ezzel nincs is baj, de NM és Hell között szerintem nagyon nagy a szakadék. Hell-hez képest a NM gyerekjáték. -
_ocsisajt
őstag
válasz
Hokunda #16622 üzenetére
Én a maxrollos buildet követem és egész jól elvagyok vele HC-n, most 78-as az assa:
https://maxroll.gg/d2/guides/lightning-sentry-assassin
Nálam balgombon van fire blast, szóval ha light immun van, akkor jöhet a blast. Volt egy crack sunder charmom, de odaadtam cimborának, mert ő egy fury amazont tol és neki nincs second elementjeJah, tegnap félszemmel néztem mást és elvesztettem*** a manashieldes coldos sorcimat level 77-en hellen...
Pedig már 1-2 BIS cuccom volt az immortal (ezt majd újra rollolom, de sztem amíg nem lesz kb bis, addig csak több playerben max) buildhez.
Immortal cold variáns a cél:
https://maxroll.gg/d2/d2planner/xk0106al
(Coooley build)*** Itt (d2) elkondolkoztam azon, hogy nem játszok többet HC-t, de szoft annyira meh... Már D3-nál annyira belém ivódott, hogy nem tudom levetkezni ezt a "butaságot".
Hiányolom a cheat death passzívot, de hát ez van.
-
Qtya72
aktív tag
Sziasztok!
A tehenes pályát Resrrectedben is meg lehet nyitni? Második nehézségi fokozaton nem sikerült.
-
shotika
őstag
Én most hagytam el Hell Act 3-at Trapsinnal, tescos cuccokban. Nagyjából 2 óra volt, és párszor behaltam, de igazából nem volt vészes. Pedig a csicskám is mindössze 500 körül sebez.
Na Act4 már macerásabb, mert nagyon jó rollt kell kifogjak. Itt már nem csak az immun a problem, hanem hogy rengeteg az olyan mob, akiknek tengernyi hp-ja van, és a csicska lassan üti le őket. Nagy nehezen átverekedtem magam Planes of Despairra, ahol természetesen fullon volt a lightingos szellemmekkel, úgy hogy léptem is ki, ehhez most fáradt vagyok márEsett pár Tresher, meg Great Poleaxe, de egyikbe se tudtam 4 lyukat ütni egy erősebb Insightra, aztán el is fogyott mind az Amn rúnám, mind pedig a Thul, amiből azt tudok csinálni.
-
Win-T
őstag
Act 1 terror zónában pottyant Giant Treshert hol lehet legjobb eséllyel négylukasztani? Nightmare és Hell Larzuk questek megvannak még... vagy bízzam a kockára inkább?
-
tiborv
aktív tag
válasz
Hokunda #16622 üzenetére
Csatlakozz walk jatekhoz ahol többen átmentek az actokon. Esetleg előtte csinálhatod hogy jól elolrefutsz begyűjtve a fix wpket kurastok/travi hogy a walk játékban már egyszerusodjon és tudd segíteni a többieket hogy a testrészekkel szarakodtok csak és utána egyből tudjátok tolni travincialt.
Vagy leállsz act1ben pitezni hogy erosodj/cuccokat szerezz -
Kiss_R
tag
válasz
Hokunda #16622 üzenetére
A trapsin sajnos ilyen, az immunokat kezelni kell valamivel, különben nem sokat ér.
Próbáld ki a classic dragon talon kicksin buildet, annál nincsen immun probléma, mindent visz (phys immunokat is, igaz lassabban). Gearezni nem nehéz, kb basic itemekkel simán végigrugdossa magát hellen. Gface, valamilyen CB-s fegyver - Strength is teljesen oké neki -, Gore Rider - ezt mondjuk uppolni kell, mert a DMG jelentős részét a cipő adja, Treachery armor. Skillekből max Dragon talon, Venom (psn dmg, ha nincs Treachery), Death Sentry, és kb ennyi. Mana leech kell egy kicsi neki, hogy ne függjön a mana potiktól. Elég igénytelen karakter, de ha hozzácsapsz még egy Stormshieldet és egy Dungo beltet, akkor még tankos is lesz, Draculs is sokat segít, de nem létszükséglet.
Igazából a teljes gear kijön pár Ist árából (ebbe már belefér egy random assa torch és low anni is). A sentry buildet felgearezni egészen más liga. -
Hokunda
senior tag
Ez a ladder forma nekem is egy kész kínszenvedés. Lvl 74-en még Act II átment, de Act III-ban az ajnározott trapsin semmit nem ér, egyszerűen az összes mob light immune a fire trap meg bohóckodás, lassú, de legalább 0 dmge van. Így meg, hogy 1-2 naponta nyomom 2 órát marketen már sem eladni, se venni nem tudok. Marad NL ott legalább a többi karakter átruházhat cuccot meg mondjuk az assasinből is elég volt, talán még a barbárt se rühelltem ennyire mint ezt.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Franklin #16619 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=J1EFUYGk4CA
Ahh, így már értem!
(igazából a második percnél van az amit nem értettem) -
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Valamit nagyon nem értek ebben a tile rendszerben. A maxroll szerint nekem ugye balra kellett volna lennie a lejáratnak
Ezzel csak az a gond, hogy balra nekem a WP van kis gyalogolás után.
A lejáratnak meg ugye balra kellett volna lennie, de a "hátam megett" van. Vagy ezt tekintsem balra-balrának?De a WP akkor sincs "előre", vagy tévedek?
Ps: A képet úgy lőttem, hogy direkt nem mozdultam egy centit sem. Ahogy leér a kari neki szembe van a szoba ami a képen a bal oldalt található (piros nyíl felé orientálódik).
Most én vagyok a hülye ehhez, vagy a maxroll DB-je nem jó? -
wm2
őstag
válasz
savior #16614 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy sok játékos nem is hatékonyságát nézi 1-1 fegyvernek (pl. smiternél nem számít, hogy a fegyón lévő IAS mennyi), csak legyenek a számok harmóniában egymással. Tehát hiába tudja, hogy elég neki egy 30-39x Grief is (amit viszonylag olcsón be is lehet szerezni), akkor is a 40/400-ra fog rámenni, mert ez a "szép". Lehet mutogatni avagy. A GMB Faith eklektikus példája még ennek.
-
savior
őstag
-
savior
őstag
Nem tudom mi tortent, de az elmult 2 napban szinte semmit sem tudtam eladni. Elotte vittek mindent mint a cukrot.
-
savior
őstag
Gondoltam valtozatossag keppen kiprobalom azt act2-es stony tomb-ot. Hamar kilehet takaritani es runonkent 1-2 set/unique esett, ami szerintem eleg jo.
Urom az oromben, hogy az osszes semmirekello low level cuccot megtalaltam, de ertekeset egyet sem. Pedig 85os szintu terulet. -
shotika
őstag
válasz
sto1911 #16603 üzenetére
"Az hagyjan, hogy 1-1 elelmre immunisak, de hogy mindkettore, amire atskilleztem magam, az megint csak lusta, igenytelen es szar design."
Már egyszer leírtam, hogy ez egy ilyen játék, így építették fel. Nincs benne mindent ölő karakter, vagy olyan build, amivel varázsütésre minden meghal. Első karival soloban átmenni Hell fokozaton egy szopás. Kurva ritka a jó cucc, de annál jobban doppingol, ha végre talál valami jót az ember. Ez nem olyan felépítésű mint a Diablo 3, hogy ömlenek a cuccok és viszonylag kis energiabefeketéssel már működőképes karakter raksz össze nehezebb fokozaton is - ez masszív farmolást igényel. (én fenn vagyok redditen Diablo csopikban, néha olyan mocsok ritka rare és magic itemeket posztolnak, amik erősebb bónuszokat adnak, mint a legjobb unique cuccok)
Ha ezt nem vagy hajlandó elfogadni, akkor ez nem a te játékod -
wm2
őstag
Majdnem!
Egy kis all resistel lett volna jó.
-
Winzsolt
aktív tag
Szívesen farmolnék közösen ninjázás nélkül, ha valakinek van ilyen vágya kérem jelezze!
winzsolt#2517 - sc ladderen megtaláltok
Illetve kidobálnék már a ládából néhány alap terméket, mert nem fér el. -
sto1911
veterán
válasz
Kiss_R #16604 üzenetére
Csak se tehenek, se terror zónák nincsenek míg nem érsz a (hell) végére. Single meg self found esetén még nincsenek társak vagy cserebere se.
Egyértelmű, hogy csapat kell, csak akkor vegyék ki a single módot teljesen(És akkor a csapatban meg az elviszik az összes lootot dolog öli meg a játékot.)
Számomra a ladder azt jelentené, hogy kipróbálom a többi buildet is, hátha bejön valamelyik közülük, és hiába tetszene egy, ha azzal szó szerint két helyen tudok csak játszani, az unalom fél óra alatt megöl.
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16603 üzenetére
Az immunok koncepciója, hogy ösztönözzön a group playre. Rohadt szivatós sajnos (főleg az valóban, amikor van két különböző sebzés típusod, és pont arra a kettőre...), de ha eljutsz a hell TZ-ig, legalább lesz esélyed szerezni sunder charmot. Vagy ha gazdag vagy, Infinity a csicska kezébe. Ha nem vagy gazdag, immunis mobok ellen lover resists wand segít kicsit, vagy a teleportos staff. Nem véletlenül népszerű farm hely a cow level, vagy népszerű farmoló build a hammerpala. Minden más build specifikusan 1-2 helyre jó.
-
sto1911
veterán
válasz
savior #16602 üzenetére
Az lett a vege. Olyan gyorsan bejottek segiteni, hogy mig kimentem vizert levertek nekem, de ugy, hogy a faluban voltam
Igy meg egyszer neki kellett futniuk.
Winzsolt innen megprobalt segiteni, koszonom ezuton is, de csak szivas lett a vege az immunok miatt. Az hagyjan, hogy 1-1 elelmre immunisak, de hogy mindkettore, amire atskilleztem magam, az megint csak lusta, igenytelen es szar design. Es amennyire tudom nem is lehet az atlag ellenfeleket rerollolni.
Az osok megint fixen immunisak, es mig ketto csak 1-1 elemre, a harmadik azt hiszem fixen kettore, es nyilvan a 3 sebzo skillunkbol a leggyengebbre nem... Legalabb ujra lehet kezdeni oket.Egy darabig lehet elvezni az immun altali kihivast, de hamar atcsap a sajtreszelos szorakozasba sajnos.
-
sto1911
veterán
Lenne valaki, aki végigvinné az Amazonom ladder hell Diablotól a végéig? Legalább a terror zoneok legyenek elérhetőek. Átskilleztem, de rettentő lassú és egy merő szopás így is, goldom is elfogyott. Ha senki, akkor kapja a törlést a karakter.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest