Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
-
shotika
őstag
Én most egy Exlosion Arrow amát építgetek, egyelőre NM Act4-en vagyok. A mobok hamar halnak, de a bossoknál még lassú. Íjakkal nem állok túl jól, egyelőre az Ort/Eth-es rúnaszóval lövöldözök.
Többsözr próbáltam amúgy íjazósat csinálni, de Nm elején mindig visszacsábultam a Lighting FUry-ra
-
shotika
őstag
Dark Wood:

-
shotika
őstag
Durva, h a jelenlegi szezonban eddig kb annyi Facet jewel esett mint eddig összesen. 1 light, 2 cold és egy posion. (és a még durvább, hogy ebből 2-őt Duriel dobta a sok town portal mellett)
Lightingot félretettem, ha esne egy Shako. (Griffont direkt nem is írom, 4 év alatt egy se esett...) Coldos meg szintén vagy Shako, vagy Nightwing. -
shotika
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Nekem olcsosagban és hatekonysagban a Trapassa a best, mert bossokon kívül mindenre jó, és aránylag biztonságosan lehet vele farmolgatni és haladni. Mosaichoz azt hiszem Gul runa kell, addig nem az igazi.
Mondjuk Trapassa esetén azért elég nagy boost ha van Um runad és ki tudod rakni a Crescent Moont.
(Bar néha jó lenne ha nem egyesével kellene pakolaszni a trapeket...) -
shotika
őstag
válasz
HellGreg
üzenetére
Act 4 már kemény, mert sokkal több a hp-ja a moboknak. Én a holy fire-ös palának csak annyi pontot raktam strengtre és dex-re amennyit a cuccaim megköveteltek, minden mást a vitalityre. Érdemes minél magasabb block chance-es shieldet felrakni a megfelelő rúnaszavakkal, illetve én még a holy shield-re is raktam egy pöttyöt.
HF palának durva lehet egy "Flickering Flame" rúnaszó sisakba, bár én mindig sajnáltam rá a Vex rúnát. (a nagy álmom, hogy egyszer összerakjak egy Tesladint, de solo gamerként még nonladderben is kb esélytelen)
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ez jogos, azonban az ő problémája az, h nm act3ban elakadt.
-
shotika
őstag
válasz
HellGreg
üzenetére
Én ezeket használtam:
- fegyot az árustól vettem, addig lépkedtem ki-be, amíg nem adott el holy fire-et.
- a gyűrű geci ritka, de ha esik helyette Magefist kesztyű, az is jó.
- fegyonak még Spirit is jó, vagy Hexfire unqiue kard.Minden olyan cucc jó, ami + skillt, vagy + fire skillt ad. Amulettnek is valami hasonló - azt most nem fotóztam ki. Páncélból több unique is van, ami +1 skillt ad, nekem a bemásolt esett.
Ha lassú az Act3, akkor amiket írtam helyek, de igazából minden olyan Act1-2 hely jó, ahol nagy a mobsűrűség. Én pl nagyon szeretem palával Dark Wood-ot, Black MArshot is, mert ott nincsenek alagutak és falak így a holy fire mindent megöl.
Vendornál érdemes venni teleportos botot és/vagy Vigor aurára is tenni pontot, esetleg, ha esne Tearhaunch unique csuka, akkor best early, mert gyárilag Vigor aura skillpontot ad.
Act 3-nál Flayer Jungle tök jó hely, mert ezzel a setuppal a fétisek one hit, azokból meg rengeteg van. Minél többet ölsz és minél gyorsabban, annál nagyobb az esélye, hogy esik valami használható.
Act1 Andariel is jó farmolásra, 50-es szint felett viszonylag hamar meghal és nála a legjobb esély a SoJ gyűrűre, de egy csomó fasza cuccot tud már dobni.
Act2-nél a végén a Tombok, mert azokban is baromi sok mob van.

-
shotika
őstag
válasz
HellGreg
üzenetére
Én, ha szar cuccaim vannak, akkor Nightmare farmolom, mert itt viszonylag gyorsan lehet haladni. Countess jó rúnákra (bár agyvérzést fogsz tőle kapni egy idő után), Act 1 Pit, Act 4 Chaos Sanctuary (itt esett nekem a legtöbb Lem rúna, ami csicskára rakva (SHael, Thul, Lem) eléggé megdobja a hatékonyságát. NM Chaosban ráadásul elég jól dobja a +skilles charmokat is.
Nekem a mostani szezonban volt egy nagy makkom, normal Act5 Nihlatek szintjén az egyik mobból esett egy Stone of Jordan

Paladin amúgy nem vészes, én NM Act 4ig elvittem holy fire builddel (minden olyanra raktam +skillt is, ami ezt erősíti) és lényegében csak végig kell rohannom a pályán és minden meghal. Ok a bossok kicsit macerásak eleinte, de az Act 2-es csicska szépen le tudja őket ölni - meg csak egyszer kell. Most átálltam vele Act4-en Fist of Heavenre, mert az a cél, hogy a Chaost farmoljam, arra nagyon beteg. Mikor elég cucc kiesett, felhúztam mellé egy Lighting sorcit.
-
shotika
őstag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Néha nekem is azt csinálja, h random sokat tölt a jatek (vannak fix területek, ahova első belépés után megmerevedik a kepernyo), vagy Shenknél szintén kifagy. Van amikor pár hónapig jó, aztán random elkezdi.
-
shotika
őstag
Ha már új szezon, az első ritka rúna leveling alatt
-
shotika
őstag
Na hát ez a rúna se eddig túl sokszor
Konkrétan a második, amióta kijött a Resurrected.
-
shotika
őstag
Mostani szezont már lazábban tolom mint régebben. NM-on ökörködöm még, de amazonnal azért eljutottam már Hell Act2-ig. Mondom felnézek Hellre, mert hiányzik azért egy Monarch. Első dungeon, nézem. Socketes monarch a földön, ráadásul 4 sockettel

-
shotika
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Normal Durielnél, ha szar geared van, akkor időbe telik. Én mindig nyitok egy portal gyorsba ahogy bemegyek hozzá, és addig teleportolgatok, és lövöldözök, amíg vagy ő, vagy a csicskám meg nem hal. A csicska még szar gearben is kibír tőle 3-4 pofont, addig lehet lőni őt. És igen: static field-el az elején leszedni negyedig a hp-ját. Nem tudja magát healelni, szóval egyszer megfekszik.
Nem mondom hogy egyszerű, de azért nem vészes. -
shotika
őstag
Az mi amu. Kéne indítani egy Bowazont?

-
shotika
őstag
válasz
sumdudum
üzenetére
Én még nem toltam dupla karival. Legtöbbször Lighting trapes assával kezdek, mert ez kb minden ellen jó. Nem kell neki nagy resist se, mert a Shadow master küldöm előre - bossoknál meg a csicska tankol.
Ha sikerül Um rúnát szerezni, akkor meg mehet a Crescent moon, amivel még gyorsabban írt.

-
shotika
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Annihilus charm már nagyon kéne, de sose akkor jön Diablo, amikor barbárral vagyok. Van coldos és lightingos Wizzem, LF ama, Summon nekro, trapes Assa, de eddig egyikkel se tudtam leverni. A legközelebb talán a summon nekroval jutottam, de amint leér kb 2mm-re Diablo hp-ja, ott már nem segít a csicskán a crushing blow, és folyton visszahealeli magát... (ráadásul Beast fegyo van a nekromon, tehát küldi rá a Fana aurát is)
-
shotika
őstag
válasz
Hokunda
üzenetére
Ezzel sajnos nem nagyon tudunk mit csinálni. Én ezért játszom többnyire soloban. Nem tökéletes a D2, sőt, tele van faszsággal, de még mindig ez az egyik legjobb ARPG a piacon. Én is örülnék valami kis újdonságnak, de ha nincs, én akkor is el tudok lenni vele, mert minden szezonban esik olyan cucc, amit eddig nem láttam

"3 havonta nyomnak egy resetet és minden alkalommal ugyanaz a metódus"
A magam részéről például a D4 megoldása az, ami totál időpazarlás. A szezonos újdonságok nagyrésze a végén megy a kukába, itt meg hozzáadom a meglévő karikhoz a jó cuccokat. -
shotika
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére

Sose felejtem el, amikor egyszer Nekroval a boci portal egyből a Cow King-re és bandájáról nyílt ki. (hála isten nem hc, viszont az első karim volt a D2R-ben, és hát odalett az Insightos Iron Golemem is. Akkoriban azért jobban fájt - ma már direkt félre van téve erre a célra 2-3 Insight)
Más.
Végre kiesett. A Razertailt is szerettem, de na, az a +3 LF skill elég nagy buff.
-
shotika
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Nekem a Beast mellett ez a legújabb cumóm
Amazonnak se rossz, de a Barbim sokkal masszívabb lett tőle. (filóztam, hogy mibe rakjam. Sokan írták az Archon Plate-et is, de azt az istenért se akarta dobni, Természetesen miután megcsináltam a rúnaszót, utána dobott egy 4 socketes Archont...)
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Köszi az Andys tippet, 5 körből 1 Shako, 1 Humunculus

(Utána Shenk előtt egy Goblin Toe
) -
shotika
őstag
Na végre. Pitben dobott egy Berzerker Axe-t, amit Cube-ban 5-ösre socketeltem
Kész is a Beast

-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Tyűh az szép! Mondjuk a 2k run is elég masszív
-
shotika
őstag
Na, egyelőre nem tudom mire használni, de mocskosul ritka egy rúna na

Szerk.: hmm, most egy Coat talán megérheti.

-
shotika
őstag
Na, egész jó kis ring esett:
-
shotika
őstag
Ezt a szemét egy játékot. Véletlen eladtam a Gheed Charmot, és nem engedi visszavenni...
-
shotika
őstag
Nincs valakinek egy 5 socketes Berzerker Axe-ja? SC ladder
-
shotika
őstag
Durrant a Ber rúna
-
shotika
őstag
2 év után az első
-
shotika
őstag
Lvl12, Countess Ral rúnát dob
-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nem vásárolgatok, abból főzök, ami van

-
shotika
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Eredetileg az volt a terv, csak a Mal/Gul nem potyog minden sarkon. Gul egyébként nem is esett ebben a szezonban.
-
shotika
őstag
Hopp, mi pottyant:
-
shotika
őstag
Kérdés: a letugóbbi update-ben elvileg módosították az Assassin trapjait, és a + element skill damage már rájuk is hat. Ezek szerint az Ormus Robes + damage is hat rá??
-
shotika
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem van félre rakva egy Dracul, azt oda tudom adni, viszont NS-ben van.
-
shotika
őstag
Sorcival azt csodálom, hogy miután meg lesz a teleport, a fontos helyek / waypontok mindig ott vannak a map elején... (ezt mindig minden új sorcimnál eljátsza)
A többi karimmal meg állandóan szopok.Act4 Izual -
ACt 4 Hefasztó: (és a poén hogy Izual után a kövi területre érve, egyből ott volt a lejárat / waypont)
- a képen nem annyira látszik, de lényegében ahogy lejöttem a Pokolba, egyből jobbra dobta be
És persze Dark Wood WP:
Amiről nem csináltam, de szinte állandó jelleggel ez van:
- Far Oasis Maggot Lair. Az egyik legjobban utált helyeim egyike. Itt mind2 lejárat közvetlenül ott volt, ahol lementem az adott szintre...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Direct One (műholdas és online TV)
- Peugeot, Citroën topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A plusz IAS miatt a - 2 skill pont se tűnik igazán fel (általában a valkűrős armor szokott rajtam lenni)