- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss_R
tag
válasz
HellGreg #18568 üzenetére
Rune drop függ az area lvl-től, nehézségi szinttől, monster lvl-től, player számtól, magic findingtól (utóbbinál minél kisebb, annál nagyobb az esélyed egyáltalán rúna dropra). A karakter szintjétől pont nem. Pl Countess hellen Lo-ig dobhat, de ott a tower lvl5-ön unique szörnyek dobhatnak nagyobb rúnát is. Vannak még kivételes esetek is, a Cow level hellen ha jól rémlik, csak alvl81-es terület, normál esetben csak Vexig eshet rúna, de a bociknak be van állítva, hogy Zodig mindent dobhatnak.
-
Kiss_R
tag
-
Kiss_R
tag
A felsoroltak mind melee statok, castereknek semmit sem érnek. X life/mana after kill működik castereknél is, de náluk a túlélés/mana menedzsment más módokon történik általában. Szerintem a Diablo 2 wiki is jó támpont már a mechanikák megértéséhez, de ott van még az Arreat summit: https://classic.battle.net/diablo2exp/
-
Kiss_R
tag
válasz
Rigormortiis #18459 üzenetére
Nehézségi szintenként van 1 ingyenes respec (a Den of Evil küldi teljesítéséért), de hellen lehet az act bossokból materialokat farmolni, amikből respec tokent csinálhatsz.
-
Kiss_R
tag
válasz
Rigormortiis #18457 üzenetére
Én FO+hydrával kényelmesen elvoltam sunder és infinity nélkül hellen is (ami fire és cold immun volt, azt static fieldeztem, hogy a csicska hamarabb lecsapja - neki is csak egy Obedience fegyója van). Szerettem volna pure blizzardot, de mire lett sunderem is hozzá, félretettem a játékot (1,5 éve
).
Ameddig szintezel, addig amúgy sem érdemes endgame buildeket követni, mert azok nagyon gear igényesek. Menj rá szerintem a dual dmg type-ra (blizz mellé valamelyik fire skill, vagy akár lightning/nova), aztán mikor már elég nagy szintű vagy, és van pár hasznos holmid, lehet respecelni. -
Kiss_R
tag
válasz
Rigormortiis #18455 üzenetére
Static field segíthet ezen, meg a csicskának jobb gear. Amúgy a pure blizz később még nagyobb szenvedés lesz (mint bármely single dmg type build), amíg nincs infinity a csicskádnál, vagy sunder charm nálad.
-
Kiss_R
tag
válasz
kökény #18419 üzenetére
Smiter nagyon olcsó, nem igényel semmi drága cuccot. Ha felszintezted a palát, fillérekből megvan egy használható gear. De überezni vihetsz assát is, csak át kell szerelni kickerre (kicksin is olcsó, itemek java meg kompatibilis a smiterrel). Überezéshez általában legyen sok cb és resist, meg life leech.
-
Kiss_R
tag
válasz
kökény #18417 üzenetére
Ha nem singleben játszol, és van némi tőkéd, akkor vehetsz tokeneket is, azokkal is lehet respecelni. Amúgy a foher pala inkább specifikus helyek farmolására jó, nem annyira univerzális. Mindenhová a hammer való, de ahhoz a rendes gear drágább (kell neki Enigma, Hoto), ha casterben gondolkodsz.
-
Kiss_R
tag
válasz
kökény #18415 üzenetére
Én zealerrel simán végigmentem Hell bocikig. CB kell csak meg life leech, a Phys immunokat meg vagy kikerülöd, vagy valami AD-os eszközzel, sunderrel töröd az immunt. Nem kell hozzá semmi extra item a normal contenthez, és nem is szenvedős.
(nem is értem, hogy a pala leveling csak hammerrel mehet)
-
Kiss_R
tag
válasz
savior #17948 üzenetére
Mondjuk magához a Mosaichoz pont nem kell endgame cucc, az a Mal és Gul nem összehozhatatlan, max farmolod Countesst kicsit
Sima claw is teljesen jó hozzá, csak ha minmaxolni akarsz vagy flexelni, akkor kell ráfeküdni a + specifikus skillekre is. Elvileg a gear többi része is kihozható budget módon.
-
Kiss_R
tag
válasz
savior #17942 üzenetére
"Mit tudnátok ajánlani, ami nem papír, de azért lehet is vele haladni a szörnyek legyőzésében?"
Dragon talon kicksin death sentryvel kiegészítve aprít, elég jól is bírja a gyűrődést. Vagy zealer paladin, bár neki nincs tömegpusztító skillje. Mindkettő kb ugyanazokat a cuccokat igényli (vagyis inkább igénytelen buildek, CB legyen, azt meg egy Gface már elég nagy mennyiségben ad).
-
-
Kiss_R
tag
válasz
Vismajor01 #17865 üzenetére
Huh, az a CoA nem gyenge, nagyon jó rollt kaptál.
(bár csak 14% a damred, szóval így Charsi food🤣) -
Kiss_R
tag
válasz
nepszter1 #17769 üzenetére
Így 2023-ban nem lesz kényelmes ez a játék, a mechanikák 20 évesek. Ha hajlandó vagy sokat olvasni mellette, mert nem triviális rengeteg dolog, és a játék sem segítőkész, akkor viszont jó szórakozás lehet. Persze ha szereted a műfajt, annak minden szivatásával együtt (a droprate rettenetes, nagyon grindolós, és kell aktívan is tradelni).
Nálam gyerekkor óta az egyetlen játék, ami mindig előkerül, akár egy modpakkal, vagy most a resurrecteddel vanillaként. Teljes áron is megér minden centet, akciósan meg kész rablás😁 -
Kiss_R
tag
válasz
SSJPeter #17646 üzenetére
Ranged fegyverrel a CB fele annyit sebez, mint melee fegyverrel. Az 50%-od annyit ér, mintha közelharcosnál lenne 25% CB. Elégséges, de a haladáshoz önmagában nem túl acélos, kell a raw dmg is, jókora ias-sel.
Faith elvileg még mindig BiS (esetleg egy Windforce, mert olcsóbb), sok dmg, és ott a fanaticism, ami nagyon megdobja a sebzést.
Coldra meg akkor inkább Ice runeword NW sapival, az ad sok +cold skill dmg-et és cold piercet.
Mistet A1 csicskának szokták ajánlani, nem saját használatra. -
Kiss_R
tag
válasz
_ocsisajt #17562 üzenetére
Duress helyett Treacheryt használnék (überezés előtt river of flame-ben random tűzben aktiválni a fade-et - allres, ias, damred), de azt nem írtad, milyen aurával ment neki Mefinek.
Resist lightning aura legyen aktív ilyenkor, ha pedig HC-n ilyen célra megy a pala, én a resist lightningot fel is húznám kicsit, hogy a max light resist minél nagyobb legyen.
Vagy másik opció egy maxolt Conviction, és azt aktívnak betenni Mefi ellen. Ilyenkor a te aurád "nyer", és Mefi kapja a convictiont, nem te az övét. Ez még azért is jó, mert nemcsak lightning-os sebzése van, hanem van cold és psn skillje is.
Draculs mellé switchre én még life tap wandot is tennék, mert a Draculs szeret nem procolni kritikus helyzetekben.
Én HC-ra smiternek biztosan nem Griefeznék meg a HoZ-oznék. Ha csak ennyire kell a pala, akkor elvileg mennie kell a tescos gearrel is, és ha meghal, annyira nem kár érte, mert jó esetben addig kitermelte már az utódjának is az árát. -
-
Kiss_R
tag
válasz
Zolabol #16904 üzenetére
Spirithez való Monarch hellen bárhol eshet, általában Pitben és bociknál szoktak runeword base itemeket farmolni, a lehető legkisebb MF-fel. Szerintem amúgy ingyen is kaphatsz, max nem lyukast, azt meg lyukasztod kockával (Larzukot erre használni pazarlás). 5 lyukas fegyver meg, ha CtA-hoz kell, akár normal boci, ide úgyis a legkisebb követelményű fegyver kell, Flail vagy Crystal sword a nyerő.
Drop rate elvileg ugyanaz, mint a nonResurrectedben, bár nekem is a rúna drop tűnt jobbnak, mert nagyon koca játékosként is potyogott jópár HR. Az értékes unique, set, rare és magic továbbra is ugyanolyan ritkán esik, vagy a valamire való ethereal base itemek.
A Kelpie Snare meg olyan eszköz, hogy addig használja a csicskád, amíg nem találsz jobbat, mert amúgy trash. Ha találsz ias-t és/vagy life leech-et tartalmazó spaert, polearmot nagy sebzéssel, úgyis azt fogja használni a csicskád, amíg ki nem raksz egy Obediencet, ami simán elfér egy endgame buildben is. -
Kiss_R
tag
válasz
Zolabol #16819 üzenetére
Skeleton+skeleton mastey+CE maxra már elég a summonerhez, átkok 1-1 pont a decrepig (esetleg lower resist kihúzható, ha sokat partyzol, solora nem kell). Clay golemet (vagy Iron golemet, ha célzottan tervezed használni) lehet húzni pár ponttal, meg a golem masteryt, summon resistet, de nem létfontosságúak. Revive is ilyen 1 pontos skill, nem létfontosságú, de pl überezéshez kell, ha solozol, mert ezzel tudsz összeszedni egy halom Urdart, akik crushing blowwal rendelkeznek, és velük könnyebb lecsapni Lilithet, mint csak az egy szem csicskával.
Stat pontokból meg amennyi a gearhez kell, ideális esetben semmi str és dex (Mara+Shako+anni+torch+Enigma miatt).A legnagyobb str követelményű cuccaid a Marrowwalk lesz, esetleg egy Spirit Monarch (156 str), ha tervezel CTA-t használni.
Dexből vagy rámész a maxblockra (Homunculussal elérhető), és akkor szinttől függően, amennyi kell, vagy semmi dex, helyette minden maradék a vitára. Itt a kérdés az, mivel akarsz tankolni, blockkal (pajzzsal) vagy HP-val (CTA-val jóval nagyobb lesz a hp poolod is). Blocknál észben kell tartani, hogy ha a későbbiekben már teleportálsz Enigmával, akkor ha rátelézel egy mobra, akkor lehet blocklockod, és ez ha halmozódik, hamar halál lesz, mert nem tudsz tovateleportálni (classic idegesítő mobok, főleg egyéb módosítókkal: dollok, soulok pl). Energyre nem kell rakni. -
Kiss_R
tag
válasz
_ocsisajt #16804 üzenetére
Etherealt nem kell túlgondolni, 50%-kal nagyobb a sebzése, mint a normál noneth fegyvernek.
Amúgy az ias fontosabb általában, mint az átlag sebzés nagysága, mert a nagyobb ias időegység alatt több támadást jelent, a több támadásból pedig több lesz a sikeres találat is, amiből aztán jön a CB, life/mana leech, meg a bevitt sebzés (a Griefet szokás phase bladebe tenni a legtöbb esetben, az alap magas ias miatt). Ezért volt a legkeresettebb A2 csicska fegyver alap a Giant Thresher (most a Mancather lett a no1 Infinity esetén például). Általában: a Thresher/Giant Thresher a leggyorsabb elite polearmok.https://diablo.fandom.com/wiki/Giant_Thresher
Itt meg tudod nézni a fegyver sebességét, minél kisebb a szám, annál gyorsabb. Egymással össze tudod őket hasonlítani. Persze átlag sebzésre a GT elmarad a CV-től, de az ias-ből behozza ezt a hátrányt, és ugye több CB, több leech stb
-
Kiss_R
tag
válasz
Zolabol #16793 üzenetére
Csicska viszonylag olcsón felgearezhető: GFace sapi + Hone Sundan (Amn és Shael rúnákkal) vagy Tal maszk + Obedience kombókkal lesz elég CB és LL, armornak pedig Treachery. Igazából ez az utóbbi sem drága, az egész megvan vállalható mennyiségű (20-40) PG-ből is (vagy akár ingyen mert nem ritkák és nem is értékesek ezek a tárgyak end game-et tekintve (kivéve a perfect eth Hone Sundan)), ha meg van hozzá 1-2 itemed, rúnád, még ennyibe sem kerül.
Ezekkel már aprít a csicska, 1-2 speciális helyet leszámítva bírni fog hellen mindent, ha nő a szintje is veled együtt. -
Kiss_R
tag
válasz
SSJPeter #16775 üzenetére
Andyből az ethereal ér sokat.
DF jóval drágább, főleg egy high roll, amit te keresel. Már egy 25-ös is inkább Vex-Ohm szint, a 29-es meg simán high rune szint, perfect meg ahogy írtad, sok high rune.
Sajnos itemet itemre nemigen lehet cserélni (főleg, ha nem egy kategória a kettő), ingame a rúnák a basic fizető eszközök (kisebb értékű cuccoknál még fizetőeszköz a key, organ, token, bulk PG, crafthoz való rúna).
Traderie csak egy piactér, ott megkötitek az üzletet, aztán ingame megtörténik a csere, jellemzően itt is item rúnáért. -
Kiss_R
tag
válasz
_ocsisajt #16758 üzenetére
Na igen, bosshoz más sebzés kell (én mondjuk a csicskát pimpelném fel hozzá, Emilioék lelkesen szoktak nekirontani a bossoknak is).
Mondjuk ha thorns, akkor még rá kell tenni a bossra Iron Maident is, csak a miheztartás végett. Vagy Amplify/Decrep-ből több több sebzés jön vissza, mint ami IM-ből jönne? -
Kiss_R
tag
válasz
_ocsisajt #16754 üzenetére
Érdekesen hangzik ez a Bramble / thorns-csicska Fire golemmel.
Mondjuk nem tudom, mennyire érheti meg (bár ez nem igényel Enigmát így látatlanban, mert úgyis házhoz jönnek a pofonért), a thorns csak a meelee dmg-et üti vissza elvileg. Ámbár itt is csak addig lehet szerepe, amíg el nem készül az első holttest, utána úgyis lehal mindenki az egész képernyőn. -
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16721 üzenetére
Telemancer nagyon erős.Csak egy hullát kell legyártani, és utána a hullarobbantás letarolja a maradékot. Igazából az első hullát megcsinálja a csicskád (crushing blow-s fegyver kell neki), a csontik inkább csak tankolnak (azt viszont nagyon jól), nem sebeznek akkorát.
Persze lehet fancyzni, és buffolni a sereget, mert jól néz ki: Might aurás csicska Infinityvel, Pride-ból csinálsz iron golemet necro kezébe meg mehet egy Beast. Necron persze még ott figyel az Enigma is, mert anélkül nem tudja koncentrálni a dmg-t.
Support skillek közül az amplify damage kell, mert az csökkenti a fiz resistet (illetve immunt is bont), így nő a hullarobbantás fiz sebzése is (Infinity meg növeli a hullarobbantás fire sebzését). Bossokra vagy nagyon gyors mobokra meg decrepet kell rakni, és egyből lecsitulnak (vagy mehet a clay golem+decrep kombó, és akkor a mobok diavetítésbe mennek át - pvp-n undorító taktika).
-
Kiss_R
tag
válasz
malystryx #16698 üzenetére
A "-X resist" nem ér semmit az immunis mobokra. Az csak akkor számolódik, ha nincs immun. Azt meg leszedni Conviction aurával (paladin vagy Infinity runeword), Lower resist (elemental immun ellen), Aplify damage, Decrep átkokkal (fiz immun ellen), szóval nekro supporttal vagy offhandbe rakott wanddal, a Resurrectedben pedig pluszban sunder charmokkal lehet.
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16672 üzenetére
Ha kellően magas szintű a TZ, akkor az ott eső charmok lehetnek olyanok, amiket normál esetben csak hell Dio, Baal és Nila dobhat, mert TZ-n kívül csak nekik elég magas ehhez a mlvl-jük (pl skiller +45 life gc, 451 psn dmg sc stb). Ezek eshetnek sima random trash mobból is, ha kellően nagy szintű.
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16667 üzenetére
Trapsinhez most elvileg a Griffons és a Crescent Moon (phase blade-ben, a magas ias miatt)+Spirit az új meta. Nagyobb a sebzés így, mint két, 6 LS-s clawwal (vagy dual Plague-gel), és nem utolsó sorban olcsóbb is. Csicskának "természetesen" Infinity kell. Más opció nemigen van, ami ad lightning piercet, és ezek kellenek is a hatékony csapdákhoz.
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16665 üzenetére
Buildet nem mondtál, mihez keresel itemet, de light-hoz amik piercet adnak, és használandóak, azok általában a Griffons Eye, az Infinity (lightning sosonak és lightning spearzonnak kézbe, nem csicskára!), Crescent Moon runeword, Rainbow Facet jewelek szabad socketekbe. Más nem jut eszembe, még esetleg lower resistes wand switchre.
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16663 üzenetére
Némi adalék emellé: hiába a megtört immun, utána bármi, ami -resistet dob a mobra, csak 20% hatékonysággal fog működni. Pl, van egy cuccod, ami -50% cold resistet tesz a mobra alapból, és a célpont cold immun volt, akkor őrá csak -10% fog számolódni. Önmagában egy Infinity sem húzza le egy light immun resistjét túlságosan.
Milyen -resist érdekel? Vagy egyben, minden létező? -
Kiss_R
tag
válasz
Hokunda #16622 üzenetére
A trapsin sajnos ilyen, az immunokat kezelni kell valamivel, különben nem sokat ér.
Próbáld ki a classic dragon talon kicksin buildet, annál nincsen immun probléma, mindent visz (phys immunokat is, igaz lassabban). Gearezni nem nehéz, kb basic itemekkel simán végigrugdossa magát hellen. Gface, valamilyen CB-s fegyver - Strength is teljesen oké neki -, Gore Rider - ezt mondjuk uppolni kell, mert a DMG jelentős részét a cipő adja, Treachery armor. Skillekből max Dragon talon, Venom (psn dmg, ha nincs Treachery), Death Sentry, és kb ennyi. Mana leech kell egy kicsi neki, hogy ne függjön a mana potiktól. Elég igénytelen karakter, de ha hozzácsapsz még egy Stormshieldet és egy Dungo beltet, akkor még tankos is lesz, Draculs is sokat segít, de nem létszükséglet.
Igazából a teljes gear kijön pár Ist árából (ebbe már belefér egy random assa torch és low anni is). A sentry buildet felgearezni egészen más liga. -
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16603 üzenetére
Az immunok koncepciója, hogy ösztönözzön a group playre. Rohadt szivatós sajnos (főleg az valóban, amikor van két különböző sebzés típusod, és pont arra a kettőre...), de ha eljutsz a hell TZ-ig, legalább lesz esélyed szerezni sunder charmot. Vagy ha gazdag vagy, Infinity a csicska kezébe. Ha nem vagy gazdag, immunis mobok ellen lover resists wand segít kicsit, vagy a teleportos staff. Nem véletlenül népszerű farm hely a cow level, vagy népszerű farmoló build a hammerpala. Minden más build specifikusan 1-2 helyre jó.
-
Kiss_R
tag
válasz
savior #16527 üzenetére
Light trapsint indítottam, hellig sétagalopp volt fire, majd respec után LS csapdákkal.
Most hell A1-ben vagyok, lvl61-es; a sok immun, meg magas light resist nagyon megfog (lower resist wand is inkább csak bossok ellen ér valamit). Emellé papír is, archereket nagyon nem szeretem, meg az extra strong extra fast aura enchanted pakkokat.
Persze a gear a legalja, ami elérhető (spirit kard, lore sapi, anci pajzs, stealth armor, maradék item meg random magic/rare). Maradnom kell NM-ben, és ott gyalázni a bocikat, terror zone-okat, hellre igazából csak rápróbáltam, nem gondoltam komolyan ezzel a setuppal -
Kiss_R
tag
Néztem tesztvideót dual claw Mosaic kicksinről, lesz itt epilepsziaveszély
Infinity-s csicskával, Griffonsal büntet nagyon. -
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16497 üzenetére
Az ethereal csicskának jó, Larzuk 4 lyukat tesz bele, mehet Fortira. Bár oda meg inkább komolyabb baset szokás rakni, de azok meg arany áron mennek...
Amúgy szedd fel a cracked/damaged AP-t, azt cube-bal tudod javítani normalra. Ekkor az ilvl 1 lesz, így a max socket szám 3-ra csökken. A "javítással" a base def random lesz, de beadhatja nagyra is, ha szerencséd van (amit eladtam Ist+Mal-ért, az pont ilyen feljavított volt). Larzukkal fixre 3 lyukas lesz, vagy kockával 50% eséllyel 3 lyukas. Ha near perfect/perfect lesz a feljavított def, érdemes Larzukkal biztosra menni. -
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16494 üzenetére
Lehet, csak kukacoskodás, de én azért 500+ defesbe tenném, ha már elhasználok két értékes rúnát. 410 a min roll AP-re; még ha nem is számít annyit a def, engem zavarna a tudat, hogy a base majdnem antiperfect.
Valamelyik ladderen Ist+Malért adtam el egy 522 vagy 523-asat, illetve most ránéztem Traderie-re, és van eladó nonladderen 507 defes Gulért. Ladderen nem tudom, mi a reális ár, egy 512-est láttam Ohm-ért, ez gondolom lealkudható Gul-ig, vagy 2 Ist-ig.
Vagy az ember nem foglalkozik ilyenekkel már, kirakja az Enigmát, és örül az egészen megváltozott játékmenetnek és a drasztikusan megnőtt hatékonyságnak. -
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16489 üzenetére
Upgradelni csak rare, set és unique itemeket lehet.
A mibe rakjam az Enigmát megosztó kérdés. Mage Plate, Archon Plate, Dusk Shroud szokott lenni a befutó. DS a legkönnyebb elite armor, AP a legnagyobb defes light armor (Fortit használó nem barbároknak ideális). MP a legkisebb str követelményű, minmaxoláshoz szokták használni, mert emellett nem kell str-re rakni semennyit, hogy fel tudd gearezni a karaktered (van ugyebár torchod és annid, meg Marád és/vagy Shakod).
Telézős buildeknek elvileg a def sem számít igazán, és a MP meg AP között max 378 def a diffi. Most az, hogy Enigmán 1000 vagy 1350 a def, nem sokat számít.
Van, akinek számít még a karakter kinézete is, az alapján szóba jöhet még a többi elite light armor is. Én AP-ba vagy DS-ba raknám. AP-nek amúgy is van egy elég nagy rajongó tábora, ha egyszer eladnád, biztosan lesz rá vevő -
Kiss_R
tag
válasz
tiborv #16458 üzenetére
Nem tudom, egy pure ls trapper mennyire támaszkodik a ds-re, magas szinten az ls mindenkit ledarál, nem (infinityvel, skiller charmokkal, manapság sunderrel)? Leraksz 4 ls-t, meg egy ds-t, ebben a felállásban ad elég pluszt a hullarobbantás?
Ami még eszembe jutott, a fade-burst of speed páros. Geartől függően érdemes valamelyikre rámenni. Enigma nélkül a burst of speed ad kis mobilitást; meg ad attack speedet is, ami nem tudom, hat-e a trap lerakási sebességre (gearen levő ias igen). Enigma mellé jó lehet a fade, főleg dual claw felállásban. -
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16456 üzenetére
Ha kimaxoltad a ls-t és a synergyjeit, érdemes lehet a fire blastra tenni, mert ha jól rémlik, 3 hard pontonként ad egy plusz chargeot a death sentry robbantásra. Ls mellé a ds-t nem biztos, hogy érdemes húzni, mert synergyt már nem ad, a lightning sebzése is jóval kisebb, mint a ls-nek. Talán a hullarobbantás hatótávát növeli a plusz szint a ds-nél, amiatt esetleg megérheti a további pontokat, és akkor inkább gyakrabban castolod.
A két miniont nem tudom, milyenek, nem szoktam őket használni (death sentrys kicksin mellett), mert hamar elhullanak, igaz, sosem maxoltam őket. Szerintem azok nélkül is teljesen rendben van az assa, merc bőven elég (trapper mellé mondjuk pont nagyon kell egy infinitys). -
Kiss_R
tag
válasz
shotika #16416 üzenetére
Amúgy Nila tomb viperjei bugosak voltak, az elmúlt 2 évtized alatt nem nyúlt hozzájuk a Blizzard. Most a Resurrectedben patchelték ki őket. Kicsit sajnáltam, mert megvolt a feeling, mikor lement hozzájuk az ember, aztán ahogy tikkelt a bugos phys+psn dmg, mókás volt (valami olyasmi rémlik, hogy ha álltál egy helyben a psn felhőben, az még ok volt, de ahogy megmozdult az embert, jött mellé a bebugolt, nagyon magas phys dmg is). Persze ez a csicskának mindig insta death volt, még endgame gearben és nagy szinten is.
A dollok amúgy nem gázosak annyira, ha a csicska intézi őket. Olyankor rendben lehalnak, mivel a csicskát nem sebzi a robbanásuk. -
Kiss_R
tag
Terrorizált Cow King nekem is dobott végre egy Diademet... Zöld színű, természetesen.
-
Kiss_R
tag
Helyreállt a rend. Még pár napja esett egy Ohm, aztán semmi értelmes drop. Hullanak a unique-ok ilyen 80% MF-nél is, de kivétel nélkül szemét, semmi hasznos.
Most esett egy tri res cipő, a három jó resittel, mindegyik 30% körüli értékkel. Természetesen kompenzált a játék, se frw se mf nincs rajta
Runeword base-ek ugyanez, ED minek lenne rajta? Ha méltóztatik ethereal esni, arra főleg ne adjuk már be az ED-t -
Kiss_R
tag
Még a ladder 1-ben Mal-t adtam egy random shakoért, persze "crap" volt (valami 110 körüli deffel), mert ennyire futotta.
Ha ennyire beteg most a light meta, lehet, rá kéne gyúrni egy trapsinre. Nagyjából már csak két Ber kell az infihez, meg majd egy light sunder, ami biztos vagyonokért cserél majd gazdát nl-ben
-
Kiss_R
tag
Esett egy Rune Master, majdnem beadta a 100% antiperfectet.
Noneth 224% ed 3os -
Kiss_R
tag
A lvl93-as terrorized zoneból eső GC-k nem rerollhatók 1sk 45 lifera, igaz?
Elég ellentmondásos információkat találni erről, de hell Nila is 94-es szintű, ez alapján gondolom, az alvl 93 kevés lesz még.wm2: Zaka gondolom ladderben van
-
Kiss_R
tag
Amúgy a phys bowazonnál mennyire érdemes foglalkozni a CB-vel? Mivel fele annyit sebez (ha jól rémlik), mint meele támadásnál, hasznos egyáltalán? Vagy fel kell húzni 100%-ig, és akkor mindig beadja?
Én még anno "úgy tanultam", bowazon fejére a Giant Skull vagy egy futkosós circlet való pvm-re, két/három 15/40 jewellel. -
Kiss_R
tag
válasz
korren #16276 üzenetére
Ha még sosem játszottál a D2-vel, akkor nagyon tanulós lesz, teljesen más, mint a D3. Az endgame gear összerakása itt némely buildhez olyan, mint D3-ban mindenből összeszedni a (p)ancit, megfelelő statokkal. Itt egy hét kb semmire sem elég egy új játékosnak, max arra, hogy eldöntse, igényli-e ezt a fajta játékot a szervezete, vagy inkább elengedi.
Külön műfaj a trade, ehhez pörögnek a külsős trade oldalak. Idő, mire megtanulod, mi mennyit ér, a játék semmit sem rág a szádba, és nagyon sok minden nem triviális. Újoncként masszív fórumozásra kell felkészülnöd, ha komolyabban is akarod ezt játszani, és nem csak nyomogatni a gombokat. Szerintem ez a játék nagyon szűkmarkúan méri a sikerélményt, de amikor adja, akkor nagy tud lenni az öröm.
Ami hasonlít a D3-hoz, az az endgame content: farmolás és grindolás, hogy egy picivel jobb legyen a geared, amivel egy kicsivel gyorsabban tudsz tovább farmolni
...
Más: hell Dio GC-ot pörgettem kicsit, és beadta cold skillernek. Nincs másik stat rajta, de van cold sosom is. Nem tudom, érdemes-e megtartani neki, vagy inkább erőltessem tovább a pörgetést, hátha lesz belőle egy jó skiller+vita? Utóbbira hajlok, mert gondolom egy sima coldosat istért lehet venni kb, míg mondjuk egy java 40+ life (ha bejönne) egy vagyont ér. -
Kiss_R
tag
Érdekes ez a játék még mindig. Hónapokig be sem léptem, most gondoltam így a szabadság alatt tolom kicsit NL-ben a kicksinnel. Kényelmes casual tempóban, nem farmolva, csak a játék kedvéért.
Egy napon belül kiesett egy Jah, egy Ber, egy Mal bocin, és végre estek érdekesebb unique itemek is (Steelrend, Eschuta 3sk, noneth Lacerator). Nem tudom, tekertek-e a drop chance-en, de ez így most jólesett. -
Kiss_R
tag
válasz
Hokunda #16078 üzenetére
A minmaxolásnál érdemes figyelembe venni, milyen sapi és armor van a csicskán (vagy lesz rajta endgameben). Pl egy Andy ad IAS-t, a Treachery nem is keveset (bár ha Infinityvel rohangál, akkor már aprópénz egy Forty armor), így calculatorral be lehet lőni, mennyi kell adott brakpointhoz. GT lenne az ideális, én próbálnék boltolni egyet, ha van rá keret, ha nincs, akkor a GPA is megfelelne nekem.
15% ED-vel gondolom többe kerülne, mint a BerMalBerIst sor, feltéve egyáltalán, ha van, aki el akarná adni. -
Kiss_R
tag
válasz
MutantZombie #16066 üzenetére
Este megnézem, talán van elfekvőben CA vagy Tresher, ami 4 lyukas. Ha van, és még aktuális lesz, adok egyet ingyen.
Érdekes módon nekem is azután kezdett el esni a 4 lyukas elite polearm, miután kaptam egyet ingyen. Addig nyomattam a kockával a lyukasztást, hasonlóan sikeres eredménnyel. -
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16035 üzenetére
Larzuk amibe tud lyukat ütni, abba a maximálisat üti. Ornate platebe 4 lyukat rak, de mondd, hogy nem Lo rúnát akarsz egy nem elite itembe belerakni
Normal Wire-nél gondolom több a def, de mivel nem elit base, pazarlás bármilyen komolyabb rúnát belevágni. Boltolj valami rendes elite eth armort inkább, azzal jóval több lesz a def, és a runeword itemed is eladható marad, ha úgy adódik.
-
Kiss_R
tag
válasz
shotika #15999 üzenetére
A másik hasonló kellemes rész a Throne room. Ott is van olyan néha, hogy lemész a lépcsőn, és a töltőképernyő után látod, hogy amúgy megdöngetett egy csapat soul és/vagy doll.
Ja, boci pálya portálja is jelentkezik, megesik, hogy egy pack közepébe rak le a játék. Ilyenek miatt kimondottan érdekes műfaj lehet a hardcoreozás. -
Kiss_R
tag
Jó lesz ez a forb-hydra soso. Nm-en kb végigsétáltam, minden mob azonnal elhullott. Hellbe belenéztem, itt azért a sok cold fire immun idegesítő, de nem tűnik megoldhatatlannak. Csicskának adok majd egy treacheryt és tal sapit, meg ha esik egy 4 lyukas elite polearm, kap jobb insightot. Megpróbálok még shakot venni Um-ért, de ha nagyon nem jön össze, bedobok rá egy Malt.
Pala után, ahol melee buildhez nincs igazi aoe spell, nagyon kényelmes ezzel a karakterrel menni. Nemigen játszottam sosot, de abszolút érthető, miért n1 farm karakter. Nagyon sok mindem triviális vele, az meg hogy többféle olyan gear is van hozzá, ami egyszerre ad sok mf-et és dmg-et... -
Kiss_R
tag
Köszönöm a segítséget! Az lemaradt, hogy ladder sc-n vagyok. Este leszek majd játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Dell Latitude 7450 ,14" ,Intel Ultra 7 165H ,32GB RAM ,512GB NVMe SSD ,gyári garancia 2027.09.23-ig
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - RTX 4060
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- HP ZBook Power 15 G10 ,i7-13800H ,NVIDIA RTX A500,32GB DDR5,512GB NVMe SSD,gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest