- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
sto1911 #15897 üzenetére
perfect amethyst a sisakba +10 str. A diablo char planner alapjan ha most 188 stre van, akkor 84es a seged. A kovetkezo szinten, 85oson 190 str-e lesz, tehat akkor mar pont megvana 200 ha perfect amethyst kap a sisakba, es ethereal a cv.
Mas sisakok str-el:
andariel visage +25-30 str,
Guillaume's Face +15
Um runa tovabbra is pazarlas. -
Peddy789
őstag
válasz
sto1911 #15893 üzenetére
ha nem kel nagyon az str a griswold platebol, en nef+lum runaszot raknek be neki. Vagy treachery runaszot, az a procc utan sok allrest es damage reductiont is ad, plus znagyon sok attack speed ami segit tobb life leachben.
Um runa abba az olcso szarba nagy pazarlas.
Akkor mar lyukasszd ki a vamp gazet es rakd abba. -
sto1911
veterán
válasz
Vismajor01 #15892 üzenetére
Insight, Griswold Plate es Vampire Gaze a felszerelese, leginkabb talan egy kis toughness kellene neki, mert a villamosok hamar kicsinaljak, illetve ha tobben korbeveszik, akkor hamar vege.
Osszes resist 50%-on, azert gondoltam belerakni vagy ket Um-ot a pancelba. -
sto1911
veterán
Mercnek pancel socketbe mit erdemes rakni? Um runat a resist miatt? Jelenleg csak 50 allrese van.
-
wm2
őstag
válasz
shotika #15887 üzenetére
Igen. Akkor jó, ha a knockback mellé van 1-2 bow sk / 20 ias / str-dex + dual res de inkább mf. Physical bowak viszont nem ezt használják, hanem a 2 passive sk (jobban boostol, mint 2 bow) + 10% cb glovest. De én letettem a kb gloves gyártásról ladderen. Nincs komoly Bowa. Fehér holló. HC-n is qrva jókat csináltam és azt sem tudták mi ez. Elajándékozgattam őket.
-
Peddy789
őstag
válasz
shotika #15882 üzenetére
valami bugos ezzel az upgraddel. Nekem is ez volt, upgradeltem a death set sash ovet 4 soros verziora, es tisztan megvolt adva milyen szint kovetelmeny kell, mennyi str, tuti hogy minden jo volt megse tudtam berakni. Direkt megneztem a kovetkezo szinten, ugy se volt jo. Vegul joval a szint kovetelmeny folott raktam be vagy +5 vagy hasonlo.
A lenyeg hogy vszeg van valami bug ezzel az uj set updgrade feraturel, es a szint req vagy nem jo rajta, vagy rosszul irja a jatek. -
shotika
őstag
Szerintem mindkettő jó kezdőkari. Sorci fire ágon egész erős a játék korai részében, és level 18-től tud már teleportálni is.
Druida pedig kényelmes, a minionjai szépen leölnek mindenkit magad körül, miközben te varázsolgatsz - vagy indulhathatsz belőle farkas vagy medvealakú karit is. -
belan
addikt
Hello tegnap meg vettem a diablo 2 játékot ps5-re kezdő vagyok, tetszik a druida nagyon , sorciere is nagyon bejön így kezdőnek melyik lenne a jó választás ?
-
Peddy789
őstag
Nah miutan 3 napja keltem fel reggel 5:50kor a lehetseges 3. diablo clone eventhez (HC), vegre szombaton valoban megtotent, es a 88as fist of heavens paladinnal sikerult megolnom, holy bolt spammal
10-17-10 lett belole.
Kozben 85. chaos sanctuary runnal jarok, eddig ik chest, 2 vipermagi, 1 high ravenfrost amit feltudok mutatni. 0 HR. Kivancsi vagyok mennyi run fog kelleni hogy vegre talaljak eggyet.
-
_ocsisajt
őstag
Feltételezem kötelező melee buildnek a minél jobb FHR és BCR, főleg HC-n. Próbálgatom a barbit, de én tuti maradok 1h+pajzson. Ha nagy lesz akkor szeretne majd Berserk barb lenni.
-
_ocsisajt
őstag
Köszönöm srácok!
-
Kiss_R
tag
Kénytelen leszek megválni a pg-ktől akkor, 50 van készleten kb. Meg reménykedek, hátha valamelyik mob méltóztatik dobni valami értelmes itemet. 3-4 socketes armorok (nem ED-sek) eladhatóak még, vagy nem érdemes velük foglalkozni? Esetleg még a Titanst megpróbálom eladni vagy elcserélni egy Gore+Raven kombóra, de mivel nem eth, így az sem lesz könnyű, gondolom.
-
Kiss_R
tag
válasz
_ocsisajt #15865 üzenetére
Én random unique (ha nincs, akkor ami esik, folyamatosan cserélve) itemeket szoktam csicskára tenni, amíg nincs más (figyelve a resistekre, ias-re, allskillre, dam-re), bár szintezéskor nem erőltetem a csicskát, mert elbotlik egy kőben, és már halott is.
wm2: Hellforgeot hogyan nyomassam, mire gondolsz? Mindig kreálni egy karaktert, elvinni hell HF-re, törni, törölni, majd kezdeni elölről? Vagy random playert húzzak el addig, és reménykedjek, hogy a dropot odaadja a rushért cserébe?
-
_ocsisajt
őstag
Kérdés a pröktöl.
Mit érdemes adni act2 mercnek fegyónak míg szintezek? (meg úgy általában gear) Most egy Woestave van nála jó ideje.
Most találtam egy 4 socketes partizant, elraktam. Sajnos még erősen limitáltak a lehetőségeim rúnaszavak tekintetében. -
_ocsisajt
őstag
Komolyan kiégek... Nagyon sokadik countess run nightmare-n az új safe druidával (állatkertes, jelenleg 4* szinten)... Inkább bakker adja a Shael-t kétszer is, mint a Sol*-t ami kellene az allskilles fejeshez.
Fun fact, utolsó három run előtt kicsit megemelkedett az MF-em egy háromresis gloves-al. Sorrendben: Magefist, Hexfire, +1 Assa allskilles amu hármas damreddel... ehhh (tudom adjam el őket Charsinak...)*Flawless alatt nem veszek fel gemet, tudom lehetne már kreálnom, de használok egy lootfiltert, ott szépen el is tünteti. Lehet át kellene konfolnom, mert hasznos lenne a konvertálás... ehhh
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15862 üzenetére
Olyan Lo környéke.
Kiss_R: Heavens Light 2xShael. Um-ért viszont még nem kapsz. Nyomasd a hellsforgeot, hátha esik egy Gul. -
Kiss_R
tag
Zealothoz milyen fegyver van olcsóbban (Um ár környéke), amivel lehet is haladni? Jelenleg Lightsabre-t használok, ami úgy elmegy kategória (bocizáshoz már nem elég a sebzése). Az attack speed miatt nem nagyon hagynék fel a Phase Blade-ekkel, így kiesik a Black. Vagy a Zealot ennyit tud budget verzióban, és akkor Pit-Tunnels-CS-WSK körök, amíg kiesik egy Lo? Gore Rider nincs még, az dobna kicsit a hatékonyságon, de eldöcögök a 35% CB-vel is.
-
Lézerparaszt
őstag
Hiába jelezted, mióta játszok, összesen nem volt meg az olcsó árnak a negyede sem
Isteket már tudtam cserélni Terror kulcsokért és Shakoért, de feljebb semmit. Az a pár Ist amit szereztem el is ment a gear olcsóbb részeire, így is mákom volt mert egy Marát találtam, igaz csak 20 resistes de így is upgrade. Szóval most a vagyonom egy 102-es Shako, 2 Occulus és egy Mal rúna. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15857 üzenetére
Én jeleztem, hogy van egy olcsó Fortim. Ohm + istekért adtam végül. 15 ed-s Duskban vót.
Nekem Jah kell az Ice-hoz. Meg egy jobb kesztyű. Lement eddig vagy 50 nef / pruby kör. Mind kuka.
Vagy egy ilyen kb. Nem kell tri res meg mf. Csak 14/15 str dex meg 20 ias.
-
Lézerparaszt
őstag
Ha találok megint akkor szólok, sajnos vagy szerencsére pont megvették egy cuccomat, és ki kellett lépnem. Viszont legalább sikerült craftolni egy cta-t, 2-5-4 statokkal. Óriási upgrade, már csak egy Lo kell a segítőnek és egy Death a kezembe és készen vagyok.
A végső lépcsőfok pedig a szet lecserélése lesz a rúnás buildre, bár az lehet hogy elérhetetlen mivel eddig az Ohm volt a legnagyobb ami esett, abból is 1. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15854 üzenetére
Szóljál aztán megyek. Én is ütöttem egyet kb. ekkor, de adom is unidként tovább.
-
sto1911
veterán
válasz
Lézerparaszt #15854 üzenetére
Valami olyasmi a szabály, hogy az első nevesített szörny helyére spawnol be.
-
sto1911
veterán
válasz
Lézerparaszt #15852 üzenetére
Nem Uber Diablo volt?
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15848 üzenetére
Igen, nyugodtan teheted grand mathron bowba is.
-
-
shotika
őstag
válasz
tibcsi0407 #15839 üzenetére
Fullon minden karakter, bar este még takaritottam kicsit.
Superior, abba csak Larzuk tud utni. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15843 üzenetére
Mint az életben, a hatalom egy kisszámú elit kezében van.
-
wm2
őstag
válasz
MutantZombie #15841 üzenetére
Coooley szerint szétdupeolják a játékot.
Ladderen tényleg egyre kevesebben vannak. Se Baal. Se Trade.
-
MutantZombie
tag
válasz
Peddy789 #15832 üzenetére
Az a réteg, aki nagyon durván rápörög, hogy ~1000 tranvical run-t nyom egy-egy rúnáért, azoknál nem is csodálkozom, hogy unalmassá válik.
Meg akik inkább kereskedői státuszban játszanak; mivel az árfolyamok már nem ideálisak, nekik vége a játéknak. Bár úgy is lehetne nézni, hogy aki most is el tud adni valamit jó áron, az ügyes...
Kinek mi a kihívás.De aki ráérősen, magatalálósan játszik, annak meg túlzás lenne ~havonta a reset.
-
Kiss_R
tag
válasz
shotika #15838 üzenetére
Cube lyukasztással, ha az 5 socetet beadja, jó Obedience alap. Larzukkal 6 lyukas lesz, az BotD-nak megfelelő, de csak ha van fölös Zodod. Később eladni nem fogod tudni, ha belerakod, mert nincs rajta 15% ED, és nem is War Pike. Ha nem minmaxolsz, akkor szerintem jó kis alap ez, én cubeolnám, és reménykednék az 5 lyukban.
-
Peddy789
őstag
válasz
MutantZombie #15831 üzenetére
jaja, de mar sokkal kevesebben jatszanak a jatekkal. A legtobben szerintem a 2. hetre meguntak, es egyre tobben hagyjak abba. A forumon egyre kevesebb a post meg a reakcio, vevo / elado stb.
De nem kell aggodni sokaig fog meg tartani hivatalosan a ladder, csak mar alig fog vele valaki jatszani. -
Peddy789
őstag
válasz
_ocsisajt #15824 üzenetére
gyurukbol ami sokat er altalaban:
"dual leech": 5-6 % mana es life stolen per hit egyutt, valami hasznos resistel, meg attack power, stb
caster gyuru: 10 faster cast rate, 10++ magic find (25 a max), 1-2 resist vagy es allresist. A resisteknel a fire resist er a legtobbet altalaban mivel ha spirit shieldet hasznalsz az nem ad fire resistet.
Igy ez a gyuru amugy nem rossz, csak a 10mf keves, a 9 poison resist kb 0-t er, ha 30 lenne meg mindig kicsit meh, mert a poison damage osszesegeben kevesbe veszelyes mint a fire lightning. A resist ertekek szerintem: 1fire, 2.light, 3. cold, 4.poison.
Emelett meg jo lene valami hasznos stat, +10str, dex, vagy life, vagy nagyobb adag mana.
A half freeze duration nagyon meh, mert mele/futkoraszo build szeretne cannot be frozent, vagy nem erdekli nagyon a duration az embert mert teleportalgat. A +1 light radius meg ugye aztan tenyleg senkit nem mozgat.
De osszesegeben ezek a cuccok eleg nehezen eladhatoak, mert a d2jsp kereso egy nagy rakas szar. (pl poe-hez kepest) Nemlehet kulon keresni statokra, csak ossze vissza irogatni, amit vagy megtalal a kereso vagy nem.
Foleg mivel lassan ladder kozepe/vege szag van, az ilyen kicsit gyengebb itemek mar reg kezdenek mindenkit hidegen hagyni. Eladni nehez, venni konnyu.
Felraksz egy nagyon jo ringet, lehet jon ra egy 10-es ajanlat, hiaba er mondjuk 150-300at ha eppen a vevo nem talal meg.Esetleg a d2r char plannert ajanlom ahol megtudod nezni milyen lehet a maxos gyuru milyen statok lehetnek rajta, mekkora adagban: https://d2.maxroll.gg/d2planner/
raklikkelsz a gyurure, add item, rare ring, es utana tudsz statokat hiozzaadni. Ott lathatod mekkora szamok lehetnek. -
Kiss_R
tag
Raven Frostnak (nem perfekt) mi az ára mostanság sc ladderon, ingame currencyben?
-
Vismajor01
addikt
válasz
_ocsisajt #15825 üzenetére
Semmi sem érhet semmit ami lvl 13 meg ilyen req. Scbe meg csakcsak kereshetnek vmi lld karinak, de hcban konkrétan kit érdekel h lvl 13on az fcr mellet mivan? 5 lvl múlva találhatok 4x jobbat.
Fcr melle ringen kell,
Stat+res+vita+mana+esetleg mf vagy ezeknek a variacioi. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #15822 üzenetére
Igen, ha így nézzük, akkor jó.
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #15817 üzenetére
Jah igaz igaz.
Annyi összefüggés talán van hogyha dmg optimális gearben vagy azon ritkán van mf, és minél optimálisabb a geared annál hatékonyabban olsz és minél több szörnyet olsz meg annál nagyobb az esélye h az egyik kibofog egy runat.
Szal ilyen indirekt módon igenis növeli a runa drop esélyét ha nincs sok mfed, valamelyik kasztnal jobban van ahol kevésbé.
Viszont elite de normal itemeket jobb találni ha nincs mf úgyhogy bocira ez az optimális
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15820 üzenetére
Én 2 db 1-es CTA-t raktam ki. Itt be is fejeztem. Buktam egy Lo-t gyakorlatilag. Az 1-es 2-es CTA-ért büdös életbe nem kapsz Ohm-ot. 3-ast senki nem vesz, mert ott már közel van egy jobb 4-5-höz. Illetve 1-es és 2-es CTA-val kitörölhetem a seggem a bociknál. Melee karival sokkal többet érek a life tap bottal. Hátrálunk a fagyasztó csicsóval, ránk húzom, rájuk küldöm és mehet a steak gyártás. Szóval inkább csinálok Forti-t, mert egy low Forti eladható legalább Lo-ért (ha jó armorba teszed!), de egy 1-es CTA nem adható el Ohm-ért.
-
Peddy789
őstag
válasz
Lézerparaszt #15813 üzenetére
Nagyon adja ez a kinezet, a hatalmas gond vele sajnos hogy totalisan odaveri a faster caste rate frameket
https://diablo.fandom.com/wiki/Faster_Cast_Rate
Ha van rajtad 86fcr akkor jutsz el oda hogy olyan sebeseggel varazsolol (lol) mint form nelkul 0 fcr-el. Ami borzalmasan lassu. Volt errol so hogy vicc hogy ezt nemlehet kijavitani. Semmi ertelme hogy ennyire elkurjak a cast frameket, ugyanannak kellene lennie.
Az hogy 1 ora alatt esik egy lem+ohm meg ..kapd be
En tegnap 3 playerben letoltam 30 chaos runt, asszem thul volt a legnagyobb drop(hc)
Az ohmbol erdemes megfontolni a cta kirakasat. Bar nemtudom milyen geared van hogy mit erdemes elsonek rakni.Tegnap amugy ugy ment a farm, hogy a srac akivel jatszottam 2 accountal tolta. Egy barbar volt a masodlagos account. Azzal csak elnyomott stony fielden egy maxos bo-t a fo karira (amazon) es utana m,ent vele farmolni. A gamet meg ugy krealta hogy legyen "3ppl-split-0x". mert asszem 3 playertol van eggyel nagyobb fokozatu item dropp.
Hat elgondolkodtam hogy nem lenne szar az a maxos bo ha lenne +1 account -
tibcsi0407
félisten
válasz
Lézerparaszt #15818 üzenetére
Nem, 20 éve sem volt összefüggés a rúnák és az MF között. A rúna nem egy klasszikus értelemben vett item. A rúna a gold és a gemek sem MF függőek.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
tibcsi0407 #15817 üzenetére
Anno (20 éve) úgy volt, hogy a rúnák normál itemnek számítottak, tehát ha volt magic findom, akkor egyre csökkent a normál item drop esélye, és így a rúnáké is. Ahogy olvastam, 5-600 MF után már főleg magic vagy jobb itemek esnek, szóval a rúnák kiszorulnak. Lehet hogy azóta külön kategóriát csináltak neki, 1.09d óta nem néztem patch notes-t
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #15816 üzenetére
Ezt a karaktert boci pályára terveztem rúna farmra, éppen ezért nem is raktam rá egy darab magic findot sem.
Én úgy értettem, hogy a nagyobb rúnadrop reményében nincs MF. -
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #15815 üzenetére
Sztem ugyanezt írta ő is
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Lézerparaszt #15813 üzenetére
MF nem hat a rúnadropra.
-
wm2
őstag
-
Lézerparaszt
őstag
Kipróbáltam a Lower Restistet és brutál. Ezt a karaktert boci pályára terveztem rúna farmra, éppen ezért nem is raktam rá egy darab magic findot sem. Már csak Baal-t kéne megölni, mert ahhoz tényleg kevés. Viszont most farmolgattam egy órát Countesst és eddig ezek estek: Mal, Fal, Lem, Ohm. Eddig tetszik nagyon
És bitangul is néz ki.
-
Kiss_R
tag
Bocizás nem megy, dmg hiányában act2-ben vesztegelek még. Az A1-2 lvl85-ös helyeket takaríthatom, de még érdemi loot nem jött ezekből.
Most legalább esett egy Ohm Rocky waste-ben random mobból, már csak egy másik kell, és el lehet gondolkodni egy Griefen. Aztán még egy Lo, hogy legyen forti is... -
Kiss_R
tag
Nem tartok még ott, nem tudok benne segíteni
Ko már annyira nem aktuális, esett egy Lum, így össze tudom cubolni.wm2: megköszönöm, ha félreteszel egy hauberket. Sajnos az a legnagyobb könnyű páncél, ami valahogy kinéz a palán. Nem mindegy, milyen a kinézet, amikor aprítunk
A droprate még mindig piszok vicces. Huszonpár százalék MF-el is hullik az unique item, de természetesen - a most esett Titan's-on kívül - mind kuka. Sok közte az elite szintű is, de pl egy Gore ridert nem ad be, miért is adna...
-
Kiss_R
tag
Üdv!
Trade-re vevő lenne valaki, SC Ladderen? Kéne egy 3 OS Great Hauberk és egy Ko rúna. A rúna képtelen esni, a GH sem jön össze, a 3 lyukat nem adja be a cube (2 meg 4 természetesen simán összejön). Adnék cserébe 3 vagy 4 lyukas Dusk Shroudot, PG-t, socket nélküli Trashert, Tal maszkot; ilyen nem sokat érő dolgaim vannak egyelőre. -
Peddy789
őstag
válasz
Lézerparaszt #15804 üzenetére
mivel a "dupla sebzes" csak physicalra hat, ha a poison damaget akarod novelni akkor a lower resist a nyero. Elvileg lower resist, poison nova, 1. hulla -> amplify damage, corpse explo.
De gyakorlatban szerintem folosleges az amplify, akkor jo csak amikor poison immunok vannak amiket nemtudsz sebezni rendesen, hiaba szedi le az immunot a lower resist, deaths web nelkul 0 damage.
Ha nem poison immun, akkor meg a lower resiost poison nova utan ugyis midnen meghal kb, ami egy egy mob marad azt igyis ugyis hamar megoli a corpse explo, maximum 2 castbol. Igy 1 castot elloni az amplifyra, hogy utana a corpse explo tobbet sebezzen a legtobb esetben teljes ido pazarlas. -
Lézerparaszt
őstag
Poison necroja volt már valakinek? A resist csökkentős átok éri meg jobban vagy a dupla sebzéses?
-
Bennyboy
őstag
-
Prowler
senior tag
válasz
Bennyboy #15796 üzenetére
Ha raksz egy pontot a Sanctuary aurára, az megtöri a magic immunitást az élőhalottaknál Hellen.
Smitternek a CB számít úgy tudom ha nem a pajzsból jön akkor is. Egy Black mace, sok resistes pajzs (akár egy 4 soci all resisttel bele meg egy Spirit), Lore sisak, Smoke/Stealth armor, IAS kesztyű, CB csizma - ezeket azért nem nagy kunszt összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest