- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
-
wm2
őstag
Ez megfelel? Annyi, hogy most mennem kell. este 11 után leszek Pc-n. Ugyanitt 3 soc eth Armor kerestetik. Egy diamond vagy loricated bőven jó lenne. Nem kell sup. És nem kérem ingyen.
-
Peddy789
őstag
Ez is egy enyhe gond a jatekkal amugy.
Csak hogy tisztazzuk en semmit nem vettem valos penzert, az fg nem penzbol hanem tradebol jott.
Nagyon sokat toltuk az elso 3 napban, es lett par lucky pick: 2. napon shako + 4os tresher, ezekbol bejott 3k fg. 3. napon tal armor 950fg. 2-3 key setet eladtam 500 / 350 / 215 fgert.
Ezen kivul par aprosag, 4 os monarchok, sima monarchok, 35fcr pala shield (350) sok randoms et item 20-50 fg ert elso napokban.
DE ha nem jott volna az egy ket mazlis fogas az elso napokban, akkor nemtudom mibol lett volna annyim hogy pl Lo + jah ber runakat megvegyem. Mivel az elso napokban ami meg 3k fg volt, az mondjuk 2-3 nappal kesob, ami mar a hetvege utan van es mar kevesebb mitn a felet erte. Meg ugye csak hetvegen tudtam sokat jatszani, hetkoznap enis 8 oraban dolgozta, tehat akkor mar a play time is kevesebb, igy az esely a cuccra is.
Most pedig mar az egy ket ertekes dolgon kivul, a sima alap set / uniq itemek szinte eladhatatlanok. Pl thundergod ov 100-1500 volt eleinte a smiterek miatt, most 5-10fg es nagyon nehez eladni. Razortail ovet is taklaltam tegnap, eladhatatlan. A + damage smiter uniq scepter, mivel szar roll eladhatatlan. Ezek az elso napokban sokat ertek volna, es gyorsan mentek volna, mostmeg mar kuka.
Igy aki az elso napokban nem tolta full retardba a farmot, vagy siman csak pechje volt, az mostmar nagyon nehezen tud elore lepni, mert sok item mar nem eladhato. Csak ha kijon par hr drop, es ergo sajat magadnak rakod ossze az infinity / enigma szintu cuccokat amik megnyitjak az utat bizonyos uj buildek elott.Alitoplag poe-ban ez azert mashogy van, mert ott ezek az orbok folyamatosan esnek, es azokat azert lehet tardelni, nempedig 500 run kell hozza hogy essen 1 hr amit vegre lehet tardelni.
-
Jim-X
őstag
Meg van hatra kb egy honap a teljes felepulesig, de mar jobban vagyok.
Azota jatszottam kicsit, kiraktam egy spirit CS-t, Stealth armor, meg egy insight poleaxe a csicsonak. Volt par szaz fg-m abbol vettem egy shakot, de igy utolag lehet hulyeseg volt...
Amugy PS-en eleg gaz jatszani, pl a mefit sem lehet cheese-elni
-
Peddy789
őstag
mi javazon + trappsinnal toltuk, es meglepoen szuper kombonak bizonyult!
Lightning fury nagyon efektiv a mobok nagy reszet megolni, de foleg az elso par hullat, es egyre kevesbe efektiv minden mob megoleseben, mivel a lightning damage 1- tol van, es mar nincs pierce ami kicsit kiegyenlíti a dolgokat.
A trap assa meg az elso hulla generalasban gyenge / lassu, igy tokeletes kombo volt, rohantunk nagyon es csak death sentryket eleg volt rakni. Igy meg a light immun cow kinget is sikerult legtobszor megolni. Kiveve amikor stone skin es fire immun, akkor szinte alig kapta a sebzest. -
Peddy789
őstag
En tovabra is keresek bator kalandorokat, penteken 13:30tol 2-en kezdjuk, aztan meg 2 tag 15:30kor csatlakozik.
Amugy van most par uj karakter lehetoseg, pl hammerdin helyett jobb a fohdin kezdesnek valoszinuleg. Fire druid, hydra sorc, bow amazon, spear amazon, nova sorc, mana shield hasznalhato.
En nagyon bevagyok sozva, ezt a hetveget tuti vegig jatszom -
zsirfecske
addikt
jogos, visszavonom
Elemental:
nagyon röviden annyi, hogy a defense bizonyos eséllyel megvéd kizárólag attack rating-gel támadó phisical dmg ellen. nem sebzést csökkent, hanem nem találnak el miatta. viszont számít a támadó szörny szintje hozzád képest, hogy futsz-e vagy állsz (futás közben nem számít az egész to/hit formula, így a defense sem), szóval igazából meelee kariknak jó és csak ha jó sok van belőle. részletek itt -
wm2
őstag
Sokszor magamon is azt vettem észre, hogy mikor hosszú idő után elővettem a d2-őt, sokkal jobban élveztem a játékot, ameddig nem jutottam el a hell/tradeljük össze a legjobb cuccokat állapotig. Nagyon a játék rovására tud menni. Ilyenkor kell menni low lvl duelezni kicsit.
-
wm2
őstag
Aki erre épít, annak többet is megérhet. Pl. NL-ben még drágább.
Más. Egy idő után sokakat behúz a “perfekcionizmus” és “maximalizmus”. NL-ben egy Tyraels majdnem perf sacred armor simán “crap” ha nem 30 all res csak 28. Hiába minden más top. Ha nem spagetti vagy eye skin a PC 40 life simán otthagynak vele. Az mindegy, hogy ezt nem látja csak ő (sőt a str bug miatt a legtöbb kari pucéran szaladgál) de a 2 BK5 legyen egyforma. Az ed lehetőleg ne legyen páratlan stb. Mindenki fog találkozni érdekesebbnél érdekesebb KOCKÁKKAL.
-
zsirfecske
addikt
3 Magic Rings --> 1 Random Magic Amulet
ilvl = int(.75 * clvl).
The amulet is created at 3/4 of the level of the character who rolls it. A level 80 character could make a lvl 60 amulet, for instance. Refer to the list of prefixes and suffixes to see what mods are possible at every given level.
+2 to a character's skills is a lvl 90 modifier, so can not be achieved with this recipe (level 99 char = ilvl 74 amulet)
+3 to a given skill mods are lvl 60, and can be achieved with this recipe, providing the rings and the character are fairly high level.
-
ProEvoFan
nagyúr
Félek hogy igazad lesz....egész nap nem enged be.
Remélem jövő héten megkapjuk a sorban állási lehetőséget... 13490 forintért vettem a játékot és a megjelenéstől számolva eltelt 24 nap, de még mindig nem tudok vele játszani rendesen....
A netes gémer médiában valahogy nem látom azt az ellenállást, mint anno a Cyberpunknál volt... érdekes. -
sto1911
veterán
Annak a posztnak örülök, mint technikai ember; játékosként viszont nem érdekel, játszani szeretnék, több mint egy hónap után azzal a játékkal, amiről mindenki azt mondja túl van árazva, én viszont a béta után előrendeltem.
Az imént lett tele a tarisznyám egyébként, akkorát lagolt, hogy a fél térképnyit!!! visszadobott.
Rá két percre lag miatt meg is haltam, úgyhogy most keresek másik játékot, ezt meg pihentetem. -
tiborv
aktív tag
Persze kell resist, de ha nem is fullos, 2X-3x alapos spiritet sikerül kirakni plusz egy smoke vagy lionheart az igencsak megdobja a resistet 2 itembol. A cipo-ov-kesztyu harmason is lehet talalni resisteset illetve ha nagyon a resieten megy el a kari akkor egy wizardspike azonnal rendbevagja azt. Igaz az -2 skill viszont se resist se fcr se managond nincs mellette míg valami eladható cucc nem esik amiből mehet az upgrade.
Vagy ha ragaszkodunk a spirit kardhoz akkor inkább a loret lehet elengedni az amúgy is csak 1 skill és egy kira uniq tiarat kell rakni a karakterre ami szintén 50-60 allres.E: annyi lemaradt hogy hammernak ugye alap hogy blokkja is legyen tehát holy shield mellett annyit kell pakolni hogy azért a blokk chance meglegyen
-
MikeWazowski
veterán
Hol van ez a beállítás, esküszöm nem találtam meg.
Ám, én most rendesen elakadtam. Tanácstalan vagyok. 76-os a sorcim, és már félig volt az XP csík amikor annyiszor haltam meg, hogy lement nullára... hell act1-et farmolom, de xp nem nagyon jön. Főleg a négy első teleport helyen ölök, mert ott tudok. Andarielt egyszer meg tudtam ölni, csak utána egyszer se jutottam le mert meghaltam vagy 15-ször. Act II-be nem tudok haladni, mert a fire resistem -30, a többi +30 körül van, ami szerintem tök jó, de gyorsan halok. Nightmare-en farmolom a bossokat aránylag könnyen, persze halok is, mert a teleport néha nem megy, meg egyszerűen nem találok a bosshoz, de xp nem jön, és drop se... így most nem tudom mi legyen...
-
Win-T
őstag
Tiszta sor, csak akkor kommunikálják ezt. Ezügyben tanulhatnának a Path of Exile fejlesztőitől, ott ha akár csak pár órára ez a helyzet áll elő, biztosan kapunk legkésőbb másnap egy két oldalas leírást arról, hogy pontosan mi miért történt és mit csináltak a problémát elhárítandó vagy mi várható.
-
törölt tag
Ha valakivel le tudod egyeztetni lehet elvileg adjándékozni:
https://us.battle.net/support/en/article/12601 -
tibcsi0407
félisten
Én biztos vagyok benne, hogy lesz új content. Ezért lettek a régi ladder rúnaszavak használhatóak nonladderben is, mert a ladderben tuti kiegészítik párral. Lehet aktiválják a plague-t is (sosem rakták be végül az eredetibe, de néhány community serveren elérhető volt, assának kiváló), legalább a cham rúnának lenne több haszna, meg ki tudja még milyen okosságokat találnak ki.
-
tPedro_
őstag
Itt van egy hasznos videó a játékban használt rövidítésekről:
https://www.youtube.com/watch?v=3zVkl5QPaqs -
maajsz
senior tag
Trade-nél általában "O" - offer, N - need, ISO - in search of, c/o - current offer, bin - az az ár amint el is adja. D/l a deadline szokott lenni, ha megad az eladó, pl kiírja, hogy O pala torch bin 2000 fg, d/l 24h highest offer wins, akkor ha a legmagasabb offer nem éri el a 2000-et de lejár a határidő akkor odaadja annak.
A "res" vagy "resi" resistet jelent.
Az itemeknél meg a releváns változókat szokták feltüntetni, pl pala T 17/17 (pala torch all res/all attri értékei) vagy pl viper 32/11 (a skin of the vipermagi all res/ DR értéke). Vagy ha még nincs azonosítva akkor "unid". -
Jim-X
őstag
-
Peddy789
őstag
javaslom socketelni egy 2 skilles valkyre helmbe, vagy a szemelyes kedvencembe, egy 15%os lightning damage ormus robe-ba
Amik ilyen +3 random vacak skillekre adnak, azok nagyon olcson tudnak menni. Nekem most +18% light damage, -4enemy light resist a chestbol. Persze en scak cow-t tolok az amazonnal, igy nem erdekelnek a resistek. A vigor aura weapon swappal meg eltudok futni az extra fast elol is.
-
Joco_77
senior tag
Hát én csak Pindle illetve Ancient Tunnels Act2.
Mephistot bántogattam, de sok értelmes dolgot nem dobott(eddig).
Elsődleges lenne (bár már írtam) egy Eth Sacred armorba bújtatott Forti a csicsónak, hogy a cold immuneok (többek között időnként pindle is az) ne legyenek problémák
Ahhoz meg LO kell.
Az ETH CV be bújtatott insight már megvan, nagy dicsőségJa meg ugye kelleni fog egy lehetőleg ETh Andy is, hogy egyáltalán tudja hordani azt a Fortit (222stre követelmény
)
Egyelőre a legértékesebb rúnám 1db MAL , tegnap esett egy FAL még úgyhogy messze az a LO. -
Joco_77
senior tag
-
Balion
senior tag
Pont azon elmélkedtem, hogy ezek a bocik végülis rendszeresen dobnak rúnát, de milyen borzalmas a szerencsém, hogy olyan alacsonyakat rollolok, mikor is kiesett egy rúna. Nézem, Ber. Melyik gagyi rúna is az megint? Felveszem, alt+tab, rákeres, uhh
Egy ideig megvagyokNem lőttem én el, tessék Jah-ot találni
Mondjuk a Ber lehet, hogy hasznosabb.
(Ami elég sűrűn esik hell cowon, az a ral, fal, hel, amn tapasztalataim szerint.)
-
Vismajor01
addikt
Kicsit el van rugaszkodva a valóságtól
Nagyon kevés olyan van, hogy vki elmegy neked ES-t keresni.
98-ként általában úgy nézett ki a kör, hogy;
-Elmegyek black marshra ES-t keresni,
-Mikor cser szól h d akkor lemegyek kinyirom vele diablot (max 3as parti)
-Miután diablo meghalt lemegyek nihlához (max 2es parti)
-Miután nihla meghalt amikor becsatlakozom a runba akkor valszeg már baal jön, ott is bp-t kapok (max 4es parti)Igy összelehet szedni 120k xpt egy runban
Tekintve, hogy 290 895 820 xp kell 98-tól 99-ig, 2500 run igy, hogy legideálisabbak a körülmények.Jelenlegi baalparti szervezettség melett ez inkább forever. Nem tudják mi az a cser, mi az a dp, mi az a bp. Persze nincs is senki lvl 98 de nem is csodálkozom.
-
ldave
félisten
Na, most próbáltam innen egy Blizzard sorcit gyorsan: 35-ös Cold Mastery-val nem tudtam sebezni Baal előtt a cold immun csontikat.
-
-
vaakuum
addikt
Én tegnap 3-at szedtem össze csak úgy, hogy kibicnek bementem random bocis mapra, aminél azt láttam, hogy nem 2 percnél régebben van megnyitva. Meg némi hulladék kategóriás zöld itemet is sikerült szerezni, de azért persze néhányszor túl korán meg kellett halni, mert konkrétan a cowking nyakán kellett állni, hogy ha meghal, minél közelebb legyek hozzá.
Én is fel tudok ajánlani neked ezekből.Apropó, bocis mapon a csapat össz MF szintje számít, vagy csak azé, aki az utolsó sebzést beviszi?
-
saelin
veterán
Hasonló élmény fogadja az Enchantress-t kezdőket is. Crushing blow és más runeword kombók kötelezőek hogy ha már az elejétől azzal akar menni az ember, de még jobb ha van player akivel lehet party-ban verni a dögöket. Személy szerint rendes sorceress builddel szeretek felmenni kb lvl 60-ig és ott resetelni enchantress-re. Szerintem (de guide-ok szerint is) nagyon gyenge early game-ben egy Melee sorceress ezért első karinak nagyon nem ajánlott. Sokan meglepődnek azon is, hogy a játék első felében a barbár mennyire gyenge melee kari pl egy assassin-hoz képest. Ez ilyen, de érthető hogy aki először kezdi el a játékot és anno nem tapasztalta ki az összes karit belefut egy ilyenbe. A következő pofon majd a nightmare nehézsége lesz, aztán pedig a hell-é.
-
tibee77
őstag
Bar ugy tettem volna ahogy irod csak az a baj hogy poebol jöttem, ott meg ha az ember ujonckent nem követ guideot akkor barmit csinalhat, sose jut elöre.itt a forumon mintha lattam volna ezt az oldalt amiröl neztem a guideot [link] ezert gondoltam ez amolyan "szentiras" lehet. Basszus akkor kezdhetem elöröl.
-
malystryx
senior tag
Óóóó akkor ez lehetett a baj, pont ott raktam bele..
Hát köszönöm szépen, ezentúl jobban figyelek, sejtettem hogy nem én rontottam el. Tényleg megnéztem vagy 4x, fel is olvastuk.
Találkoztunk még olyan bugokkal is, hogy 3-an online-oztunk, a horadric cuccokból dobta mindenkinek, de egyikünknek eltűnt örökre az inentoryból, nekem pedig az act 4-es küldinél, hogy zúzzuk össze Mephisto lélekkövét, nekem meg az tűnt el, pedig beletettem a ládába amikor megkaptam, visszaportáloztam a városba, és már nem volt ott. Én interaktáltam az összes küldit pedig. Valamint az act 5-ben a második küldinél amikor ki kell szabadítani a barbárokat, úgy buggolt be, hogy a többieknek kész volt régebbről a küldetés, előrébb jártak a sztoriban, de hozzám jöttek be, hogy az enyémet folytassuk. Ezt a küldit nem engedte lezárni, és kiírta hogy nem fejezhető be. Kiléptem, és egyedül már ment.
A tegnap reggeli patch után, volt itt hozzászólás hogy remélik megcsinálták a crashelést. Jelzem nem!!Nálam tegnap a frissítés óta 3x kilépett emiatt.
Egyébiránt nagyon élvezem a játékot, nekem óriási nosztalgia, anno sajnos nem volt lehetőségem sem megvenni, netem se volt, és csak kipróbálásra volt nálam rövid ideig. Én nagyon örülök hogy pótolhattam.
Btw Assassin-t indítottam.
@Elemental #8244 Köszönöm szépen, akkor keresek egy olyat is.
Bocs a hosszúért.
-
mephi666
nagyúr
simán megcsinálhatod, hogy normál d2-re van hero editor: bugolsz vele magadnak socketes tárgyakat, majd generálsz hozzájuk egy rakat rúnát, végül a mentést beteszed resurrected alá és megeszi
szórakoztam így offline karakterekkel, de ezeket gyorsan megunom... poénból jó megnézni, hogy kb milyen lehet, de ezeket gyorsan félre szoktam rakni (ellenben online karakterrel nekróból lvl60 körül vagyok nightmare a5 nikla után)
-
Peace
nagyúr
Én csak picit tanácstalan vagyok, mert sose volt még barbárom. 28-as szinten vagyok Act V. elején. Szeretnék axe passzívra is tenni meg mozgási sebességre, de mindig a passzív defense nyer, mert szerintem a védelem fontos. 30-as szinten meg tuti nyomom majd a passzív resist-et. Szóval hiába szeretném a sebzést tápolni, mindig a félelem nyer.
Két egykezes fejszével tolom double swing-el csapatom és tetszik a dara, de azért elég könnyen meg tudok feküdni sajnos. STR és DEX már elég magas, úgyhogy azért pakolok most már életre is egy keveset......
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest