Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
-
malystryx
senior tag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Aham, gyanítottam hogy ott a 3 skill pont.
Ilyet keresek, de nem találok. Érdekes nézet amúgy, de kipróbáltam a bocis pályát MF nélkül, elég sok socket-es illetve fehér cuccot ad, kitartóan farmolom és talán egyszer meglesz.
Amúgy hell countess azóta is szutykokat ad, megelégeltük kollégával, ő vett pár rúnát, mondom nekem is vegyél, elég 1 enigma alap. Azóta öröm és boldogság, teljes fordulat a játékban
, nem egy high rúna esett azóta, neki Ber 2 nap alatt, NL persze. Mint egy gát szakadt át. Nekem esett tegnap Sur, Fal és 3 Mal. Úgyhogy nemhogy elvette, inkább meghozta az örömömet, nem bírjuk abbahagyni.
Teljesen más világ, de érdekes hogy eddig ugyanúgy 86-os voltam semmi sem esett, most az Enigma-val potyog minden, holott a MF-nak köze sincs a rúnákhoz vagy fordítva. 
-
malystryx
senior tag
-
malystryx
senior tag
Volna egy olyan kérdésem, hogy nálam a spear class különböző fegyverei elég lassúak, (pl: nálam a Cryptic Axe slow speedes az amazonnal, a sorci normal-os) a csicskám is ugyanilyen sebességgel forgatná mint az én karakterem, vagy ez független tőlem? Köszi előre is.
Infinity lenne belőle, más eddig nem nagyon esett neki alapul, már 3 napja farmoljuk, ez is lyukasztva lett. Életem elsője lenne, nem akarok valami selejtet összerakni.
-
malystryx
senior tag
Urak! A season 3-ban összegyűjtött cuccokat hogy tudom majd magamhoz venni non-ladderbe? Nem voltam még soha ladderen, nem tudom hogy működik.
A 4-es elindulásával lehet kiszedni a cuccokat? Köszi előre is.
-
malystryx
senior tag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Igen, úgy ahogy írod, nem esett nekünk még semmi, pedig ugye a kulcsot is innen kell farmolni az uberekhez, minden run elejét ezzel kezdjük, majd megyünk a lábért a bocishoz. Azt is tudom hogy a hell countess Ist-ig dobhat bármit.
Pedig pillanatok alatt lenyilazom, mert gyanítom itt is számít ahogy a többi részben is, a loot minősége ha gyorsan ölsz.Shotika tényleg jól írja, Clone Diablo, 2x találkoztam vele, szürke dög, és healeli magát,(a prevent monster heal kelleni fog ellene) ha beírod játék közben hogy /uberdiablo, kiírja az 5 üzenet közül hogy épp melyik státuszban van, és bármelyik szuper unicum monsta helyére spawnol.
Terror gazes upon Sanctuary.
Terror approaches Sanctuary.
Terror begins to form within Sanctuary.
Terror spreads across Sanctuary.
Terror is about to be unleashed upon Sanctuary.When Diablo spawns in your game, the message "Diablo has invaded Sanctuary" appears.
-
malystryx
senior tag
Szia, elnézést a tudatlanságért, nem vagyok nagyon otthon a rövidítésekben, de ha jól gondolkodom, sunder light charmok lennének.
Engem egy érdekelne, de kedd délutánnál előbb sajna nem érek rá, addig melózom. Azt viszont nem tudom hogy azok a számok mik, bocsássátok meg. 
Már mindegyikből szinte van, de amíg nincs infinity addig annyira nem létfontosságú, az sem baj ha addig elfogy, majd esik. Ezek legalább néha esnek, nem úgy mint a rúnák.
Nekem már a Dol, Hel, és Io is high rúna, Gul azért volt mert hell-en az act4-es kovács üllőjénél ezt dobta. Emiatt óriási csalódás, azt hittem ladderben kicsit jobb lesz mindenben a drop rate, de az hogy a hell countess eth, eld és hasonszőrű ócska rúnákat dobál, az azért egy kicsit idegesítő, és pedig kb 1 hónapja próbálkozunk, de sol-nál nagyobb nem esett. Lehetne kegyesebb a játék ha már hell-en vagyunk, ne az alap szintű sz*rokat dobja már. Nevetséges.2 hete leváltottam a csapdás/mosaic-os assát, felhúztunk egy amazont, sokkal élvezetesebb a játék vele, imádom, most épp bowazon-t építgetek, a fire/ice tökéletes haver novás sorcija mellé.
Így már elengedtem a loot-ot is, nem érdekel mi esik, csak élvezem a játékot.Lentebb már megkaptam a választ, hogy a Titan vagy a Thunderstroke a jobb javazonnak, mert azért ezt a 2-t bemákolta haver és adta is oda.
Hamarosan átállok rá lehet. Igaz nincs már Larzuknál lehetőségem lyukasztani, de kockával ki lehet? Ha igen, mit érdemes a Thunderstroke-ba tenni? Köszi előre is. 
-
malystryx
senior tag
Nagy nehezen, ketten kifarmoltuk a Mosaic-hoz szükséges rúnákat, nagy mákunk volt, mindkettőnknek úgy esett hogy a kovácsnál Mephisto kövét széttörve Gul esett, így már csak 2 Mal kellett, de arra heteket vártunk. Nem is értem hogy akarok én Enigmát...
Na de mindegy is, addigra gyűjtöttem egy csomó 3 lyukas fegyvert, csak épp great talon nem esett. Úgy gondoltam, mivel nem volt 2 egyforma, és nem is akartam a kezdetleges, alacsony sebzésű fegyverbe tenni, így 2 "suwayyah"-ba tettem őket.
Hát az eredmény és a siker nem maradt el, sikerült kétszer találkoznom egy clone diablo-val az utóbbi 1 hónapban, ezúttal a mosaic miatt sikerült legyőzni. (Az már más kérdés hogy a legalacsonyabb rollal esett ki az Anni.
)
A kérdésem most jönne, akinek van: 10 perc csépelés után mindkét fegyverről kb. 4-5 durability fogy le, ez pedig anyagi vonzatában 200-300k arany...
Nektek is ilyen drága a javítása, vagy csak én csináltam hülyeséget hogy ilyen karmokba raktam a rúnaszót? Köszi előre is.
-
malystryx
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Köszönöm hogy megnézted, annyira nem sürgős, mert ladder megy, most már elég jól állunk ott, jobban mint NL-be, szóval most biztosan ezzel játszunk. De hálásan köszönöm.
Más. Az lehetséges hogy terror zone-ban lespawn-olt egy clone diablo???? Szürke színű volt, és visszagyógyította magát, nem tudtunk mit kezdeni vele.
-
malystryx
senior tag
Na Uraim, helyzet van!! Haverral sikerült kifarmolni 2x a mosaic-ot, és nem akarom elszúrni hogy mibe tegyem. Van kismillió talon, meg katar meg minden, de épp pont greater talon nincs ami kellene. Mennyire fontos az hogy mibe teszem bele? Köszönöm szépen előre is.
-
-
malystryx
senior tag
válasz
Hokunda
üzenetére
Hmmmm, igazad lehet, természetesen nem vásároltam és nem is fogok. Kitaláltam mást, de az hosszú procedúra lesz, ha más nem, farmolok NM-en, csak be kell szerezzek pár MF-os cuccot, ami már folyamatban van. Jobbat nem tudok.
@LZs: Köszi Neked is.
Ma valamiért nem volt terror zone? -
malystryx
senior tag
Urak, ez az oldal jó lehet rúna beszerzésre? Elnézést ha nem ide való vagy valakit sértek ezzel, de másra nem tudtam gondolni, trade alapom nincs. Lehetséges hogy 1-2 dollár egy ilyen magas szintű rúna? [link] Köszi előre is.

Újabb hosszú farm, de semmi. Addig eljutottam hogy megkértem az internet szabad népét és átsegítettek Diablo-n és Baal-on, de a terron zónában és bocis pályán semmi. Haver átpakolta a cuccait MF-ra, 300+ lett, de nem esik semmi. Hozzáteszem hogy a kukája tűz/jég garázsló volt, átspecelt villámra mint én, most meg szívunk. De ha megmondom neki milyen hülyeséget csinált, én vagyok a hülye.

-
malystryx
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Köszönöm, a Crescent Moon jó lenne de 1 rúna fog hiányozni. Lightning-al megyek, természetesen, már egy amulet-et találtam ami +2 skilles, és a Treachery-t is összeraktak már pár napja. Most azt hiszem némileg szüneteltetem, szerettem volna kipróbálni a 4-et, de nem lehett belépni, pedig én még az alfát is teszteltem és elő is rendeltem. Méltányolhatták volna valamennyire.
Aztán inkább visszakértem az árát, és várok egyelőre. Elment a kedvem. Lassan elegem lesz a blizzardból. 
De most hogy átraktam melee-ről csapdásra, megnőttek az esélyek, már kolléga sem buksácsol annyit. Elmozdítottam Act1-ről, de annyira meg nem vagyunk jók hogy lemenjen végig az egész. Hagyok időt, soká még a vége. -
malystryx
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Végül elvetettem az ötletet, még tegnap átspec-eltem csapdásra, haver meg jön sorcival, így egy darabig el tudunk jutni. Cucc még mindig nem esik, ami nála volt, adott pár cuccot, (igazából mindent) de tudunk lassan haladni Hell-en. De ami esik.... Normal-ban különb cuccok esnek. Countess farmnál ilyen tir meg max amn rúnák esnek...
Sokadik után lement a kedvem...
-
malystryx
senior tag
válasz
shotika
üzenetére
Ez a Hustle tényleg jó lehet. Ráadásul új rúnaszó, szóval a ladder-ben kirakható.
A burst-el meg egy jó csizmával brutál sebességet lehetne elérni.
Max elfutok mellettük ha kell.
Mage plate is játszik elvileg ugye? Amibe általánosan az Enigma-t szokták kirakni. Ekkora strength azért már nagyon nagy.
Köszönöm az infót. Mostanra kinyomtattam a 2.4 és 2.6 rúnaszavakat is, már jó lesz.
-
malystryx
senior tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Valamilyen szinten egyetértek ezzel amit mondasz, nekem csak félig vette el a kedvem. Megvan a remény hogy megszerezzem az első sunder charm-ot, de egyetlen haver van akivel tudok játszani, és ő most meg elkezdett egy ladder-t, én meg kénytelen voltam csatlakozni hozzá. Assassin-t kezdtem, mondom erre a mosaic cuccra kíváncsi vagyok, de maga a phoenix strike nálam elég halott, vagy a lag miatt vagy az alacsony attack rating miatt nem tudom feltölteni fullra, mert leütnek. Már nightmare-en vagyunk act 3, haver egy holy fire palával tolja, én csak "assistálok".
Semmi használható nem esik, gyakorlatilag egy tesco szintjét sem érem el... A Dragon talon-ra is rámehettem volna, de még mana gondok vannak és az insight még nincs meg. Azt csináltam, ha már nem tudok mit hozzátenni, vadásztam MF cuccokat, hogy néha essen pár unique és set, de nekem egyelőre semmi komoly. Már azon gondolkodom hogy a normal-os respec-et elhasználom és átalakítom csapdásra, de lassan hell-be érünk, ott meg inkább hagyjuk is.
Kövi hétvégén és azután úgyis diablo 4 lesz, de majd utána összerakom az insight-ot, megcsináljuk NM-t és bocis pályán farmolunk valami jót neki.
Nem könnyű játék, ezzel nincs is baj, de NM és Hell között szerintem nagyon nagy a szakadék. Hell-hez képest a NM gyerekjáték. -
malystryx
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Köszönöm szépen.
Nem bírom ám ki a patch-ig, tegnap 2 órát, ma kb. 3-4-et toltam bele, eljutottam Act 1 Black Marsh-tól Act 3 Kurast-okig, hát szinte minden ellenfél éppen lightning resist, ráadásul a követőm mozizik állandóan, állandóan hátul császkál és van hogy nagyon gyorsan hal, pedig szuper jó páncélt találtam neki még NM bocis pályán, valami Duriel's shell. A resistjei szinte max-on, mégis hamar feladja. Szóval nem vicc nekem ez a nehézségi szint, főleg mikor megjelenik egy csoport (kb 15) fetish, mind villám ellenállás, és a csicskám meg hátul kószál valahol, mint aki halálra unja magát.
de muszáj felkelteni, mert az Insight meg kell.
-
malystryx
senior tag
válasz
sto1911
üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, (@Shotika Neked is) így már érthető minden.
Akkor teljesen felesleges Ladder-t indítanom, a patch után csak Hell-ben kellene farmoljak a Sunder Charm-okért és az új rúnaszavak sem kellenek egyelőre, még nagy szintű rúnám sincs. Amit Shotika írt hogy a csapdáim elvileg már fognak tudni sebezni nagyon jó hír, alig várom hogy nekiállhassak.
Kíváncsi leszek.
-
malystryx
senior tag
Szép estét az Uraknak! Lenne 1-2 kérdésem, de elöljáróban röviden leírnám hogy én nagyon kezdő játékos lennék, anno nem adatott meg a lehetőség sem a játék megvételére, sem internet-re, szóval a ***** verzióval játszottunk. Mivel utána olvasni sem tudtunk semminek, Nightmare elejéig jutottunk, és nem tovább. De mióta megjelent a D2R, újra nosztalgiázni szeretnék és már rengeteg anyagot átnézve, Hell-re is eljutottam.
Lightning trap Assa-val vagyok, és hát igen sűrűn belefutok rezisztens ellenfelekbe, én meg nem vagyok az a fajta aki átteleportál rajtuk, patthelyzet alakult ki. Pár hónapra le is tettem, de olvastam hogy van ez a Terrorized terület és itt lehet találni Sundered Charm-ot, ami segíthet. Úgyhogy újult erővel visszatértem, és farmolom NM-en a lila területeket, de csak nem akarja dobni. Lehet hülyeséget mondok, de egy hónapja már biztosan próbálkozok.
Az lenne a kérdésem, hogy a charm-ok NM-en, Normal-on és Hell-en is más eséllyel esnek? Összekalapáltam 250% MF-ot, persze meggyengült a gear, de a NM így simán megy, 77-es szintű vagyok. Függ a Magic Find-tól is?
Valamint olyasmit olvastam a most következő patch-ről hogy elvileg már mindenhol ami "non-Classic" játékmód, ott is eshet. Ezt segítenétek kibogozni? Még a Ladder-t sem tudom mi az... Bocsánat...
Olvastam az összefoglalót, de ez utóbbiról ott nincs sok infó.
Köszönöm előre is.
-
malystryx
senior tag
válasz
vaakuum
üzenetére
Köszönöm szépen, közben haverokat is megkérdeztem, akit utol tudtam érni, náluk is minden rendben. Nem értem, tegnap este még simán ment minden, ma nem csináltam semmit, csak videót néztem youtube-on. Most meg akarok belépni és ez van. Köszönöm hogy megnéztétek.
Nálam lesz valami..
-
malystryx
senior tag
Srácok, nálatok megy a launcher? Itt próbálkozok már újraindításokkal, még újra is telepítettem, de kidob hibaüzenettel és bezárja.
-
malystryx
senior tag
Megértem azokat is akik tényleg nem értik miért nem lehet bármennyiszer respec-elni. Engem egy kicsit elgondolkodtat az a tény 2. és 3-ik részben is van egy bizonyos build ami működik és a legvégéig kitart. Szeretnék már egy olyan játékot amiben azt a rengeteg féle skill lehet és kell is alkalmazni, nem csak egy félét. Gondolok itt pl. a Hammerdin-re. Azért van megkötve itt a kezünk mert 4-5 féle skillt lehet kimaxolni, aztán ennyi. Max 1-1 pontok mennek másra. Ezért tetszett a 3, átskilleztél aztán kipróbáltad ami épp tetszik. Persze nem volt olyan jó mint ez a rész. Annyi mindent kipróbálnék egy karakteren belül (persze maxolva őket) annyi jó skill van, de hát nem lehet, mert kevés a pont.
Én megcsinálnám azt, hogy újrapontozhatnánk, de egyszerre csak 3-4 skillt vihetnénk magunkkal max, de azokat kedvünkre pontozhatnánk. Persze ez csak egy gondolat...
-
malystryx
senior tag
Óóóó akkor ez lehetett a baj, pont ott raktam bele..

Hát köszönöm szépen, ezentúl jobban figyelek, sejtettem hogy nem én rontottam el. Tényleg megnéztem vagy 4x, fel is olvastuk.
Találkoztunk még olyan bugokkal is, hogy 3-an online-oztunk, a horadric cuccokból dobta mindenkinek, de egyikünknek eltűnt örökre az inentoryból, nekem pedig az act 4-es küldinél, hogy zúzzuk össze Mephisto lélekkövét, nekem meg az tűnt el, pedig beletettem a ládába amikor megkaptam, visszaportáloztam a városba, és már nem volt ott. Én interaktáltam az összes küldit pedig. Valamint az act 5-ben a második küldinél amikor ki kell szabadítani a barbárokat, úgy buggolt be, hogy a többieknek kész volt régebbről a küldetés, előrébb jártak a sztoriban, de hozzám jöttek be, hogy az enyémet folytassuk. Ezt a küldit nem engedte lezárni, és kiírta hogy nem fejezhető be. Kiléptem, és egyedül már ment.
A tegnap reggeli patch után, volt itt hozzászólás hogy remélik megcsinálták a crashelést. Jelzem nem!!
Nálam tegnap a frissítés óta 3x kilépett emiatt. 
Egyébiránt nagyon élvezem a játékot, nekem óriási nosztalgia, anno sajnos nem volt lehetőségem sem megvenni, netem se volt, és csak kipróbálásra volt nálam rövid ideig. Én nagyon örülök hogy pótolhattam.
Btw Assassin-t indítottam.
@Elemental #8244 Köszönöm szépen, akkor keresek egy olyat is.

Bocs a hosszúért.

-
malystryx
senior tag
Húúú köszönöm szépen a gyors válaszokat.
Természetesen nem volt kék, hanem szürke, és mutatom is, ez volt az, ugyanezek a statok, semmi kék, direkt ezt vettem meg Gheed-nél. [link] és jó sorrendben tettem be, többször is elolvastuk. Meg is mutattam havernak.
Próbáltam 4x a cube-ban 3x én, és 1x haver hogy csinál fehér kristály kardból, de nekem csak 1-2-1-et adott be, havernak elsőre 3-at. Azt nem tudtam hogy Larzuk is tehet bele akár 4-et, megint tanultam valamit, és köszönöm a linkeket, holnap megnézegetem.
@MutantZombie (#8241)
1. Sajna nem. Szürke, két socket-es, ahogy fentebb írtam. Tényleg nem értettük.
2. Megnyugodtam, hogy lehet másba is tenni.
Sajna már nightmare-en vagyunk, remélem Larzuk majd nem tesz bele 6 lyukat 
Online játszom, és azért voltam ennyire felbátorodva, mert egy magyar streamer mondta hogy ez az egyetlen újítás hogy a ladder-es rúnaszavak is működnek. Lehet nem volt igaza. -
malystryx
senior tag
Urak, kérnék egy kis segítséget. Volt már szó nem egyszer a rúna szavakról. Régen sosem alkalmaztam őket, nagyon keveset játszottam. A lényeg, hogy most használom őket, és találkoztam egy számomra érthetetlen dologgal.
1. Az "OrtSol" azaz a "Lore"-t raknám ki. 2 socket-es helm kellene neki elvileg, act 1 végén találtam is egy fém sisakot, és a megfelelő sorrendben bele is tettem őket. Azonban a Lore nem működik így. Mérgemben eladtam, és nightmare vége felé visszamentem normal-ra farmolni, majd egy bőr sipkát találtam 2 socket-el, és ezen már működött. Miért nem jó bármilyen fehér sisak amiben van 2 socket?2. Valamint a másik amit ki szeretnék rakni az a "Spirit", ugye a nemrégiben elhangzott 4 socket-es kristálykard kell hozzá. Kérdezném, hogy csak ez a fajta kard jó, vagy más 4 socket-es karddal is meg lehet csinálni? Sajnos a guide-ok ezt nem taglalják, hogy mely itemekbe rakhatunk ki szavakat, illetőleg mik a jók hozzá.
Erre a 2 dologra szeretnék fényt deríteni, segítsetek pár szóban legyetek kedvesek. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ezt nem is gondoltam volna hogy a Faith esetében nem is annyira releváns a +skill pont. A shadow és diamond bow esett dögivel, persze eldobáltam őket, most meg tuti nem az fog esni. De sebaj, akkor jön a matriarchal.
Ilyet keresek, de nem találok. Érdekes nézet amúgy, de kipróbáltam a bocis pályát MF nélkül, elég sok socket-es illetve fehér cuccot ad, kitartóan farmolom és talán egyszer meglesz.

Btw Assassin-t indítottam.