Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Vagy lenondasz az Enigmaról és CoH. Telézni amuval és az FHR 86%. Olcsóbb, mint a CoA/Eni. Tán jobb is. Enchant csicsóval. Maxrollosok szerint a legerősebb melee.
-
Peddy789
őstag
Osszeraktam egy budget mosaic assa buildet, nevetseges a damage hellen ugy ment vegig mint kes a vajon. Az egyetlen problema hogy nagyon tud ugralni a hp, es bizony sokszor megfekudtem vele foleg burning soulok altal, vagy amikor csak undeadeket lehetett utni es nincs leach.
De amikor tud elore menni es utni akkor halhatatlan, meg nemtudom tud e barmilyen masik build ekkora damaget kitolni.
Osszesegeben jo build de nagyon lassan mozog (burst of speed helyett a resist buffot kel sajnos hasznalni), es nagyon konnyen meglehet vele halni. Jo hogy nem hcban kezdtem
Amugy tovabbra is meglep mennyire eszmeletlenul levan botozva ez a jatek.
Egyertelmu hogy sokan 0-24be toljak a botot mar kb a masodik naptol ladderen.
Vicc hogy blizard season 4-re se tudta megoldani ezt a problemat. -
-
törölt tag
Ezektől majdnem idegbajt kaptam amikor még 70-en +0 skill bonus van a summon Druidámon
...őő fairplayvagymiAmúgy +3 warcries amu elérhető ha kell valakinek, ml45. Közben veszem az amukat mint az őrült, hátha jön már egy druuujdás is. +1 meg majdnem minden classhoz van már.
-
törölt tag
Jewel of Thunder 1d90, ml 49 - ér valamit (valakinek)?
-
pachito
őstag
First time FoH/Smite Paladin vagyok, az miért van hogy lvl 83-on, kimaxolt skillekkel a FoH sokkal gyengébb, mint a sima Holy Bolt? A Bolt magic damage majdnem kétszer akkora mint a FoH-ből kiszálló Boltok damage. Ez normális így? Azt hittem hogy pont fordítva lesz.
-
törölt tag
Na lehet megtört a jég így 74-re:
Oculus, Scarab, és egy +2 summon tabos agancs, 30 percen belül
-
törölt tag
Jah értem, hogy ezek nem jók, csak azért példának beraktam, hátha valakit érdekel
. Gyakorlatilag mindennel bepróbálkozok amiben van esély druid skillre, mert nem ad a játék dropokkal.. A +1 dru skill tusko is asszem Gamble volt., kb 2mil arany után..
Azt nem értem, hogy pl: Amazonnal miért tudok kivenni +3 tab skillt a sima shopokból, Druidnak meg sehol semmi..
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Martial Assa 450 Ar-es Metalgridre esküszik. Plusz hozzá egy de akár 2 db Raven Frost. A max block miatt, ami egyenlő more life. Sokkal több élet, mint kimaxolt vitával. A blood amukat nagyon kevesen használják. Kell rá valami nagyon extra dolog, hogy el tudjam adni. Pl. 10 fcr a 10 run mellé kb. 30 str-el és kb. 20 all resistel.
-
wm2
őstag
ú meg fel kell uppolni a Goblint tényleg, jobban szájba tudd vele rúgni
@SSJPeter: simán.
-
malystryx
senior tag
-
wm2
őstag
-
-
törölt tag
Tudja valaki, hogy a craft recept (jewel, rune, pgem) tud e rakni druid skill/tab skillt a club, spike clubra?
61 lett most a karakter, NM Bhaal se dobott semmit
. Ez így kezd kicsit unalmassá válni. -
sto1911
veterán
BNeten tudok ugy vasarolni, hogy egy reszet az account balance fedezi, a maradekot meg kartya?
-
wm2
őstag
válasz
malystryx
üzenetére
Mehet abba ha +3 sk, bár túl sokat nem ad hozzá a damhoz. Egy gyors példa, kiraksz pl. 13-as Faith bowt, akkor ennyi ias-ra lesz szükséged a 7 fpa-hoz:
Nagyon gear dependant cucc. Csak 3 lukas circel és Nosferatus övvel tudod összehozni a szükséges attack speedet. A Faith nem jó viszont Matriarchalban. Coldnak jó. Physicalnak nem anynira. Az én véleményem: 15 ED Shadow vagy 15 ED Diamond bow a legjobb all around Faith base, mert elég neki 65-70 attack speed a 7 fpa-hoz. Tanácsom: NE rakd ki. Vedd meg készen. Jah-ért már kapsz egy pofás 14/2-őt.
-
savior
őstag
Ladderban act 1-en megjelent uberdiablo, de nem birok vele.
Valaki tudna segiteni leutni? -
törölt tag
válasz
savior
üzenetére
Egy Dark Clan Crusher nem volna rossz. Próbáltam kilottózni, de még csak az NM clubot sem kaptam és ráment vagy 400k
. (annyim volt) -
törölt tag
Loot dump (ingyen), lassan nálam is elérhető lesz, mert betelik a hely. Ha esetleg valamelyik kell -15% req jewellel (larzuk) akkor azért 1db Sol jó lenne mondjuk.
A sarokban a place 4 socketes. Crown 2 socket, Poleaxe 3 sock. 3db sárga skilles amazon íj. alacsony min level stbstb , igazi szeméttelep, nem mint ha ami rajtam lenne jobb

-
törölt tag
Dobhatna már a játék 2 Sol és 1 Shaelt, azzal már talán elvonszolnám magam Ac5-ig
.
Ugyanitt trash loot eladó
. -
wm2
őstag
mutattak egy trükköt A3-nál, amiről lövésem sem volt eddig, amúgy is gyűlölöm ezt a pályát, egyelőre szinte pucéran flangálok, egy angleik amu/ringnek nagyon tudnék örülni
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
nem dehogy, ez egy végtelen olcsó és egyszerű karakter, de ahhoz hogy haladj meg gyorsan eljuss Überig kell egy kis segítség, mondjuk egy cold Sorcival már ütős párost alkotnak, te kiütöd a bossokat, ő meg takarít körülötted ilyen helyeken, mint Meph stb. és farmolja a kulcsokat, én classicon annyit übereztem, látni sem akarom őket, de a recept végtelenül egyszerű
Über Smiter:
Guillaumes Face
Lord Amu
Egy olcsó senkineksemkellmertcsakaperfsacredtargetnézzükvalamibeésnevetségesvagyhamásbantolod Kurast shield pl., amin van 35+ resist és ebbe 4 perf gyémánt
Black Flail (esetleg egy olcsó Heavens Light scepter)
Goblin vagy Gore
bármilyen jó light fire res gloves (vagy low draculs pgmekért)
tgods öv
raven meg bármilyen rare resistes gyűrű még, vagy 2x ravenpgmekből 1-2 Ist-ből megvan az egész, aztán lehet kalapálni kifele a torchokat (skillezést megtalálod a neten, nem bonyi)
-
Erunosta
tag
Sziasztok!
A Diablo 2 Resurrected működik Win7 x64 alatt? Tudom a minimum system req Win10 meg DX12, de állítólag az első verziók működtek, majd vmi patch megölte ezt. Valaki játszik rajta most Win7 rendszeren valahogy?
U.I: Kíméljetek meg a váltsak Win10-re meg ősember vagyok, WinXP-n se megy és hasonlókkal. Köszönöm.
-
savior
őstag
Az mitol lehet, hogy a lem runa tobbet er mint a pul?
Este 60ert adtam el a lemet, most meg nezem hogy a pul-ert 20-25t adnak. -
malystryx
senior tag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Aham, gyanítottam hogy ott a 3 skill pont.
Ilyet keresek, de nem találok. Érdekes nézet amúgy, de kipróbáltam a bocis pályát MF nélkül, elég sok socket-es illetve fehér cuccot ad, kitartóan farmolom és talán egyszer meglesz.
Amúgy hell countess azóta is szutykokat ad, megelégeltük kollégával, ő vett pár rúnát, mondom nekem is vegyél, elég 1 enigma alap. Azóta öröm és boldogság, teljes fordulat a játékban
, nem egy high rúna esett azóta, neki Ber 2 nap alatt, NL persze. Mint egy gát szakadt át. Nekem esett tegnap Sur, Fal és 3 Mal. Úgyhogy nemhogy elvette, inkább meghozta az örömömet, nem bírjuk abbahagyni.
Teljesen más világ, de érdekes hogy eddig ugyanúgy 86-os voltam semmi sem esett, most az Enigma-val potyog minden, holott a MF-nak köze sincs a rúnákhoz vagy fordítva. 
-
törölt tag
válasz
Hokunda
üzenetére
Ezt én sem értem annyira mi ebben a jó, nekem soloban tegnap level 35 lett a Summon Druid, igaz jóval később indultam, de nem az volt a lényeg
. Mondjuk ott van, hogy új build, lassú, AI nem mindig azt csinálja amit kéne.Ami talán a leginkább bizarr, hogy eddig 1db summon skilles cuccot sem volt hajlandó dobni a szemét rng
. Azt mondjuk ismét nem értem, hogy a farkas summon miért 15-t sebez..Ilyeneket dobál nekem (A5)
-
SSJPeter
őstag
Vennék Perf. Cold Rupture-t.
-
SSJPeter
őstag
válasz
malystryx
üzenetére
Hát kicsit igen.
Jó lenne együtt tolni tényleg, csak nekem még az NL-ben is van mit csinálni, de tényleg jó lenne. Meglátom mennyi időm lesz, de "pénzt" egyelőre nem akarok beletolni a ladderba. De karaktert csinálok.#17217malystryx:
Matriarchal bow-ba, mindenki azt ajánlotta. Simába +3 bow skilles, egy ist rúnáért vettem. Traderien van még belőlük. Nem szórakoztam a superiorral, mert cold bowánál is a +cold skill damage számít, meg a +skill, nem annyira az ED, így is viszonylag jó lett. -
malystryx
senior tag
-
Hokunda
senior tag
Ma ugye kezdődött a szezon, épp rohangálok act I NM-en a magam 37-es szintjével így este, mikor becsatlakozik mellém egy assasin a maga lvl 86-jával. Hát akkor jól van, úgy látom egyeseknek tényleg az 5 napos szezon is hosszúnak tűnik.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Én rugdosós Assat tolok. De nem R Toll csicsóval lesz, hanem Enchant.
The Fire version of the Iron Wolf provides you with up to +452% Attack Rating by applying Enchant.
Kell egy Angelic Amu/Ring és egy Raven. Life/mana leech gloves. Mana leech Glooms Trap belt pl.. Sityak Guill. Cipő Goblin aztán Gore uppolva. Duress Dusk. Ar life resist lvl 25-30 small charmok. Egy Sanctuary pajzs Troll Nest-ben. Picsa low Assa torch meg Anni. Jól jönne egy Cold Bowa támogatás. Tescosnak tűnik mi?
-
savior
őstag
Kezdesnek milyen farm helyet javasoltok?
Nightmaren barmi megy, hellen meg act1 elso par palyajat tudom csinalni. Viszont hellen eleg surun hal a zsoldos (meg neha en is) es fogy az arany rendesen. Hellen act 4 diablot farmoltam, es talaltam is 2 lem-et (igaz az egyik hellforgebol jott). Nem tudom hol lenne erdemesebb.
Egyelore eleg szedettvedett oltozekem van. -
SSJPeter
őstag
És az fg-ért rúnát is tudok venni, ugye?
Amúgy unatkoztam, kiraktam az "Ice"-t merthogy végül coldos bowát fogok csinálni, régi emlékeim szerint már a Mavina szettes is tűrhető volt.
Nem lett olyan rossz, 194% ED, 27%Coldskill. Erős közepes cucc lett, sokkal rosszabb is lehetett volna, na meg jobb is.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Kérj meg valakit egy kis jutalékért cserébe. Az első szezonban HC-ztam és esett egy 4s 40 res körüli eth Vortex (Exile base). Több ezer fg-ért passzoltuk ott el. Abból tudtam elindulni d2r-ben. Sokak szerint a jsp jobb, mint a traderie. A kapott fg-ből el tudnál indítani most egy fasza kis ladder karit.
-
-
SSJPeter
őstag
Bejött egy csóka hozzám és azt mondta, hogy ne 8-at hanem többet kérjek érte, mert a perf. az 30+ és neki az van. Eskü, nem találom ki. 12-15-öt mondott. Legalább 12-t. Szerintetek?
Hallgatnátok rá? Mondjuk tényleg nem sürgős abszolút. Nincs valami jó kereskedői vénám sajnos.
Ti mit csinálnátok a helyemben? Gondol azért jött be, hogy ne vigyem le a többi értékét és ne rontsam le az üzletüket...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

...őő fairplayvagymi

, ezt nem is gondoltam volna hogy a Faith esetében nem is annyira releváns a +skill pont. A shadow és diamond bow esett dögivel, persze eldobáltam őket, most meg tuti nem az fog esni. De sebaj, akkor jön a matriarchal.
kell csinálnom egy Black-et meg egy Duress-t és kell egy Guill is, úgyhogy gyűjthetem a pgmeket

, szinte egymás után pottyantak.

Az a fórum goldos fórum? Ugye? Még sosem csináltam. Regisztráltam már, meg kéne tanulni. Egy Ber az 50 fg asszem, akkor ez mondjuk ugye 24 ber, adunk kedvezményt akkor is 20-22*50=1000fg?