- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Elengedték a Resu kezét, most hogy kijött a D4?
-
Hokunda
senior tag
válasz
Vismajor01 #17887 üzenetére
Singleben elég, nem?
Online meg százas nagyságrendben, általában Ázsiából, előre szervezetten.
-
Kinekt
friss újonc
Tegnap éjfél körül játszottam a diablo 2 ressurected-el.
Mikor léptem be a játékba, váratlanul újraindult a gép.
Offline játszom/játszottam. A karakterem amivel épp léptem be, eltűnt... teljesen. Más járt már így?
Bosszant mert LvL 77-es nekromata amivel nagyon szerettem játszani.
Törlődni nem törlődött, mert nem tudok ilyen nevezetű karaktert létrehozni.
PLS HELP! -
Throme
veterán
válasz
shotika #17884 üzenetére
"Diablo klón kb bárhol megjelenhet"
Ebben az esetben elég rossz a stratégiájuk.
HA ennyire pikk-pakk elővesznek egy - az eredetinél még táposabb - klónt, akkor nem egyszerűbb teleszórni a világot klónokkal (Diablo a klónok háborúja)?
Ahogy a Te példád is mutatja, egy erősebb karaktert is hazavág 1 ilyen.
Mit lehetne csinálni mondjuk 1000 db klónnal?Oké, túlgondolom, a játékot megcsinálták, ahogy megcsinálták és nem keresek logikát egy fantazmagóriában.
-
Throme
veterán
válasz
ColdMan #17880 üzenetére
Nekem éppen elég volt 1x legyőzni (oké, utána visszamentem és még kb 2x kicsináltam a rohadékot) Diablo-t.
Még a végén is megjelenjen... na az nem hiányzott volna.Azért jó lenne egy rutin az ilyen játékokban, hogy egy nehezebb ellenfél bizonyos szinten alul ne dobjon már cuccost.
-
Amerigo57
őstag
Erre valaki ?
-
Kinekt
friss újonc
Sziasztok!
Tegnap éjfél körül játszottam a diablo 2 ressurected-el.
Mikor léptem be a játékba, váratlanul újraindult a gép.
Offline játszom/játszottam. A karakterem amivel épp léptem be, eltűnt... teljesen. Más járt már így?
Bosszant mert LvL 77-es nekromata amivel nagyon szerettem játszani. -
ColdMan
tag
válasz
Vismajor01 #17873 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Vismajor01 #17873 üzenetére
Használj postimg.cc-t
Rakd be a képet ide, jelöld ki és tudsz rá tenni linket. -
Vismajor01
addikt
Néhány új drop, szóljatok ha nem érdekes nem posztolgatom akkor
Meg jólenne klikkelhetővé tenni a képeket
-
sto1911
veterán
válasz
Vismajor01 #17870 üzenetére
Pontosan melyik lootfilter ez? Illetve mi az az MH?
-
Vismajor01
addikt
válasz
sto1911 #17869 üzenetére
A lootfilter csinálja, de hálistennek megtaláltam hol kell kikapcsolni
Szal 1 mod és 1 segédlet van,
mod a lootfilter, ezt be is kell állitani D2R-be
ÉS van egy régi MH aminek pont az MH részét nem használom(single player ugye) de felolvassa hangosan a fontos dropokat, könyveli a runokat és mutatja az exp%runt és xp/secet is.
-
sto1911
veterán
válasz
Vismajor01 #17865 üzenetére
Milyen modokat hasznalsz? Melyik emeli ki a tulajdonsagokat?
-
Kiss_R
tag
válasz
Huh, az a CoA nem gyenge, nagyon jó rollt kaptál.
(bár csak 14% a damred, szóval így Charsi food🤣) -
Throme
veterán
válasz
Látom nálad is tele a "zsák" "szörf deszkákkal" és "frizbikkel".
Szerintem módosíthatták volna a felújított verzióban, hogy kevesebb helyet foglaljanak, vagy legyen a kockához hasonló zsák a zsákban, max 2 négyzetes helyen... vagy valami hasonló.
Talán a vérbeli játékosoknak is könnyebbséget jelentene. -
savior
őstag
Helló.
Új ladder nem várható véletlenül mostanában? -
Vismajor01
addikt
válasz
_ocsisajt #17864 üzenetére
Hc sose volt kenyerem, az imént is legyilkolt vmi fallen miközben chargerokat buffoltam
Most D4 miatt rákívántam a D2r-e, ott cisnálok holy grailt már kb 3 éve. Persze nem szigoruan 3 éve, kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Jelenleg 89.4% a progress,
333/379 unique
117/127 set
32/33 rune (csak zod nem esett még ki)"újra"kezdés óta pár drop:
-
_ocsisajt
őstag
Diablo 4 előtt letöröltem méregből MINDENT ami hc volt, egy elég bises kari elvesztése után...
Végre volt valaki akivel kb. 95% egyetértek egy videó keretében elmagyarázta azt, miért rossz az új diablo.
https://youtu.be/ihZe-ABUhsc
(Persze ettől eltekintve még lehet majd jó lesz a jövőben, de meh, szezonra már nem mentem vissza)Na, szóval szó szerint elölről újrakezdtem a hc szezont...
Persze, hogy legyen kihívás, most egy multi/guided bowat húzok önmagamban SSF.
Az első igazán (egyelőre) cool loot:
Mivel még nincs sok rúnám, ezért felnyomtam Ceremonialra: 42-109 base dam.
(Most egy Endlesshail-el nyomulok, ez van...) -
Throme
veterán
válasz
I02S3F #17859 üzenetére
Ott én is szívtam, mint casual gamer. Aztán elkezdtem tápolni a karakterem szintlépésekkel. Szerencsére kaptam életerő elszívó fegyvert és az összes ellenállásomat próbáltam felhúzni. Asszem 75% a max.
Televoltam charmokkal, hogy már más nem is fért a "hátizsákba".
A venom lordoknál lévő "kapcsolót" is úgy aktiváltam, hogy nyitottam egy portal-t, majd az aktiválást követően a pálya elejére visszamentem és onnan haladva közelítettem meg a lordokat. Elcsalogattam őket és így könnyebb volt leszedni mind. Valahogy sokkal gyorsabbak, mint a korábbiak, és a vezérük is erős.Aztán Diablónál valahogy próbáltam jó ütemben elspurizni, mikor azt a piros izét kibocsájtotta, akkor ne legyek a hatáskörében.
Ez volt a legnehezebb a játékban.Bennem is felmerül, hogy nem fog sikerülni. itt is kaptam tippeket, meg igazából kitartással végül sikerült.
Most meg a Dio3 hell fokozaton nem is nehéz
Szerintem ne add fel.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! A barbár karakteremmel zsákutcába kerültem. Diablo előtt vagyok és mindig megölnek. Nem tudom reset-elni a pontjaimat, ellőttem az Akara féle lehetőséget.
Tanácsos inkább új karit kezdeni? Elmértem a dolgokat. Concentrate+axe mastery-re adtam a legtöbbet.
.
-
Hokunda
senior tag
válasz
Robero7985 #17857 üzenetére
https://www.ign.com/wikis/diablo-2/Mercenaries
A csicskák korlátozva vannak, hogy milyen fegyvereket használhatnak, bármit nem!
-
Robero7985
friss újonc
Sziasztok!Nemrèg kezdtem ps4-en a Diablo 2 Resurrecteddel játszani.Tudna valaki segíteni abban hogy mièrt nem tudok fegyvereket stb.megosztani a csatlósommal?Ez talán nehèzsègi szint függő ,vagy èn nem veszek èszre valamit.Classicon ès Hardcoron indítottam egy-egy karaktert de egyiknèl sem adja be a Mercenays ikont amikor kiválasztok egy tárgyat hogy átadjam neki.Előre is köszönöm.Üdv.
-
ColdMan
tag
Többé-kevésbé kész a megálmodott auradin.
A cuccai nem a legtökéletesebbek. Ez főként abból adódik, hogy "resistmániás" vagyok.
Ha castol a venom, a sebzés 12k+.
Ha be tudok szerezni néhány light/fire resist charmot, megkapja a két sundert, az még dobni fog rajta.
Már ebben az állapotában sincs immun, átlag monszták téhány tikk után fekszenek.
Ha nagyon gazdag leszek, esetleg kap még egy Dragon RW pajzsot és megnézem mit alkot a lvl 44-es holy fire aura.
A cuccok csak linkelve.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
sto1911
veterán
-
Terence12
tag
Ne kövezzetek meg ha már volt, de most telepitettem a d2r-t.
kérdés: új játék kezdetekor az intro-t nem kellene lejátszania? A cinematics-bol tudom nézni de így elég csimpi ha végig nekem kell majd válogatni mikor mely vidi jön -
ColdMan
tag
Nekem még hiányzik egy tisztességes fegyver a palához (Doom, vagy Hand of Justice). Most ezek valamelyikéhez gyűjtögetek.
Vicces ez a pala egyébként.
Dual Dream + convi, még hellen is fekszenek a fallenek ütés nélkül 1-2 aura lüktetéstől.D4 bétában részt vettem, engem nem fogott meg.
Talán majd később... -
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
Valakinél előszokott fordulni ez a hiba ?
Nálam időnként, aztán várnom kel 1- 2 napot, majd ismét tudom indítani a Project Diablo2 változatot.
.....................................................................................................
Egy kis Off.
-
törölt tag
Én nem váltottam, bár nálam egy ideje pihen a D2R is. Hőség, IRL zaj, meguntam, meg általában szívesebben csinálnék valami értelmeset az időmmel
.
Szerintem ha lefutott a hype és lesz rá egy $$$ akció, akkor a kampányt lefutom benne. Gondolom majd valahol a CP DLC után/körül.
-
Jim-X
őstag
Sziasztok. Diablo 4-re senki sem valtott?
-
wm2
őstag
Hand of Justice base vkinek? Sajnos ez is low. Eladhatatlan.
-
törölt tag
válasz
I02S3F #17833 üzenetére
Double Swing + Frenzy + (Mace) -el mentem eleinte. Később vagy ha van pontod cuccod, akkor Battle Orders buff (pl class sisakból), eleinte rövid lesz, szóval switch, buff, switch vissza az alap fegyver+skill kiosztásra.
Én eleve úgy tartalékoltam a pontokat, hogy 24-25-re meglegyen a Frenzy, BO, és az Increased Speed. Teljesen más a játék onnantól
Life steal cuccok, life, vitality, fire, lightning resistance, act 4 végéhez.
-
wm2
őstag
17-19-9 anni vihető ha vkinek kell
-
ColdMan
tag
Aurát adó itemek:
[link]
Külön RW-k:
[link]
Ennyire nem egyszerű a dolog.
Maga az aura nem túl magas szintű, de pl. Dream RW kirakható sisakba és pajzsba is. Ha mindkettőt felveszed, a két azonos aura szintje összeadódik (ebben az esetben lvl. 30 lesz).
Ráadásul a skilltab synergy skilljei hatnak rá (resist lightning, salvation).
Így már durva sebzést lehet elérni.
sunder charm + conviction kombóval megtámogatva...Single magatalálósként viszont, szinte esélytelen ilyen cuccokat összeszedni.
-
sto1911
veterán
Ha moddolt jatekot akarok, akkor a legjobb megoldas az, hogy lemasolom a D2 fajlokat, aztan azokat moddolom? Vagy hogy erdemes csinalni?
PS: szerintem nalam is van par alap anni, ha valakinek szuksege van ra.
-
ColdMan
tag
1 közepes Annihilus vihető, ha valakinek kell.
-
De4d
őstag
Még egy meglehetősen balga kérdés, de azt nem lehet megcsinálni hogy egy aura mindig aktív legyen, de közbe mondjuk tudni lehessen használni pl jobb klikkel a szent kalapácsot, ballal meg pl a bosszút?
Az aurák azok passzívak ugye. -
törölt tag
Igen, van változás, bnet kliensben bal oldalt a "patch notes" menü alatt kiírja miket csináltak még, itt is fent van 2.3ig ha jól látom.
-
De4d
őstag
válasz
#57018880 #17817 üzenetére
Egyébként a felújított verzióban változtattak valamit a játékon grafikát leszámítva?
Gondolok arra pl hogy nagyobb eséllyel droppol jobb itemeket, vagy gyorsabb a fejlődés?
Emlékszem az alapjátékban act4ig diabloig még ha többször ismételtem meg a dungeoneket akkor se értem el a 30as szintet csak a kiegészítőben. -
törölt tag
Ha szintben vagy a területtel, akkor az aura elég lassan puhítja őket, de alapelvben igen, elég magasra lehet vinni, amihez viszont kell a jó cucc ( soloban pici az esély, hogy kapsz is dropokat hozzá). Magasabb kar/terület szinten az aura már nem valsz, hogy elég lesz önmagában, de majd valaki nálam tapasztaltabb leírja meddig elég kb
.
-
De4d
őstag
válasz
#57018880 #17812 üzenetére
Nem vagyok nagy "játékos" én csak a sztori játékélmény miatt játszom, semmi tudatos építés, klán, online játék. Ez a build arra kell hogy ne unjam el magam és ne egyesével öljem az ellent.
Anno ilyen téren még az alapverziónál a varázslónő tetszett illetve az assassin, az is a csapdáival komoly pusztítást tudott végezni tömegesen, és annyira nem volt papír mint a varázslónő, viszont annak még komolyabb tömegpuszító varázslati voltak.
Hogy milyen cuccok kellenének egy komoly buildhez nem fontos. Ahogy említettem csak single mód magamnak élmény miatt kellene valami ilyesmi build, ahogy néztem az áldott kalapácson kívül nem igazán van semmilye.
A támadó aurák felhúzva mennyire lehetnek jók? Gondolok arra ha közelembe érnek a szörnyek azonnal elégnek pl a tűz aurától, vagy annyira nem lehet felhúzni? -
wm2
őstag
-
wm2
őstag
szokták keresni
15 dex-el lett volna ütős
-
törölt tag
A barbárt level 80-on én is pihenőre küldtem, mert nagyon elfáradtam játék közben, plussz hell act4-ben már elakadtam a berserk+frenzy builddel, ami egyébként jól ment addig.
Paladint már jó régen nem próbáltam, rágooglézol, hogy Paladin AoE build kidobja majd szerintem a Blessed Hammer Paladint legalább.
Esetleg keress Crusing blow cuccokat, craftolt ruby gloves, Gore riders, stb, emellett a Crescent Moon runaszó jó levelingre szerintem Zeallal + damage aura gyorsan takarít majd.
Ha ladderen vagy felvehetsz, pár kezdő cuccot át tudok dobálni.
-
wm2
őstag
Physic bowazon a legjobb tömegoszlató. A többi mind körülményesebb. Assanál is állandóan figyelni a burst of speedre vagy fadere. Még ha nem is kell túl sok pont egy blades of icere vagy death sentryre, ezekkel meg kell tanulni játszani. Bowazon a kedvencem. Annyi, hogy kurva drága a max ar charmok és jewelek miatt.
-
De4d
őstag
Végül paladint indítottam, mivel a face to face harcod kedvelem, nem távolról osztani az áldást, valamint nem szeretem ha papír a karakter, hanem inkább jól bírja az ütéseket. Erre inkább a Paladin jobb talán mint a barbár. Viszont nem tudom lehet olyan buildet készíteni vele ami tud területre sebezni, töleget pusztítani?
Amikor egyszerre 10-20 szörny támad és egyesével kell öket lecsapni elég fárasztó és hosszadalmas.
Anno még az eredeti 2-ben ematt kedveltem az assassint meg a varázslónőt, több olyan képességük volt ami szépen aprította, puszította a tömegben özönlő szörnyeket. -
ColdMan
tag
Nekem meg esett tegnap előtt egy 15%ED, 12%max dur fehér wyrmhide.
Traderie IST környékére lőtte be az árát.
Feldobtam n offer címszóval, kb. 1 óra múlva jött egy vevő és "hozzám vágott" egy ZOD+LO párost.
Így már elérhető közelségbe került a palám tervezett Dream sisakja. -
De4d
őstag
Üdv.
Nem vagyok nagy battlenet használó, ezért nem tudom mi a gond.
A mi nap megvettem akciósan a D2 felújított változatát, az intro megnézése után viszont nem megy a játék, azt írja 30 napja nem voltam belépve szóval ellenőrizzem a net kapcsolatom, valami ilyesmi. Ez mi miért nem megy mikor működik a net?
A 4. rész működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged