- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
shotika #17698 üzenetére
hasonlót használok
Én szeretem. Jelenleg Stormshield/Stormlash kettőssel rugdosok. Klasszikus build. Angelic amu/ring, upped Gore és CoH. Jobban lehet vele haladni, mint egy Smiterrel, de csak a death sentry miatt. Kipróbáltam az árnyék harcosait is, de azok lófaszt sem érnek egy Amazon Valkyhez képest. Az egy tank baszki. Na most ez le lesz váltva dual clawra és lightning sentryre. De át kell vinnem NL-re. Ott vár rá egy majdnem perfect Metal amu és még pár cucc meg charm. Addig marad még a Storm kettős. Csicsó is Fire ball / Enchant lesz majd A2 helyett. Mana lopás meg gyűrűvel. Nem kell duál ring szerencsére, csak jó 6-8% single mana.
-
törölt tag
válasz
Throme #17694 üzenetére
Nagyjából egyet értek, csak hát ez egy régi játék amit évtizedekig kalapáltak.
- Charmokat érdemes válogatni, pl: ha van egy fontos Str+3 és jön egy Str+5 később, akkor én ált. cserélem őket, nem gyűjtöm egymás mellé. (kivétel life, skill)
- Nehezebb helyeken dobálj le portálokat(olcsó), így általában fel tudod venni a hulládat, amikor vissza mentél a hulláért egyből portál megint.
- Skill pont újraosztás lesz még ha a további nehézségi szintet is teljesíteni akarod, alapvetően a játék a cuccok gyűjtésével akarja, hogy megold a nagyobb akadályokat. Eredetileg sokkal kevesebb raktár hely volt, egyik nagy könnyítés ami most van.Később még annyival rosszabb lesz, hogy ugyan az a padló érték a cuccokon, előbb kaptam egy +1 max damage amut, level 95 Chaos Sanctuary TZ-ben, de ugyan ez lesz 99-en is, -- ezilyen
-
Throme
veterán
Köszönöm a tippeket.
Jelentem, ma sikerült legyőznöm a vörös szörnyet....Mindig néztem az árusokat Act 4-ben és 3-ban.
Sikerült a tűz, jég/fagy, méreg védelmeket 75%-ra feltornászni cuccokkal (tovább nem is ment). A villám annyira
Skillek terén a Sacrifice/Zeal lett megnyomva és a Thorns-t próbálgattam, de átnyergeltem a Defiance-re. Ez utóbbit építgettem.
Fegyver és gyűrű tud életet lopni ütésenként.
Ezzel a "stratégiával" (és némi rohangálással ) sikerült kicsikarni a győzelmet.Na erre megjelent Baal.
Baromi jól megcsinálták a küllemét. Igazi szörnyeteg.
Már előre látom mennyit fogok szívni, mire - remélhetőleg - legyőzöm...Ezeket a gear ötleteket ízlelgetem, mert most még a felét nem értem
.
Amivel nem tudok megbarátkozni:
- charm hegyeket cipelek magammal és mindig logisztikázni kell, ha találok valami értékesnek tűnő tárgyat
- megpusztolok és ki-be kell lépni a játékba, hogy saját hullám kirabolhassam... hogy visszakapjam mindenem (visszamenni egy "meztelen" csávóval esélytelen). Teljes mértékben morbid.
- Skillpontok egyszeri újraosztási lehetősége.Ha már offline-ban játszik az ember és nem kerülhet át online-ba, akkor miért jók ezek a megkötések?
(anno megvettem a Dio 2-t, - mert az első rész bejött - és már akkor se tetszettek a felsorolt játék mechanikai megoldások... el is engedtem. Act1-ben elakadtam emiatt. Idén akciósan megvettem a felújított verziót, mert nem hagyott nyugodni és egész jól haladtam egészen a Diablóhoz vezető útig. Már kezdtem úgy lenni vele, hogy megint elengedem, de kár lett volna... na majd most Baal fog kikészíteni... szóval ColdMan, igyekszem nem feladni
)
-
ColdMan
tag
Keresek.
Seraph rod
- fehér vagy 3s
- holy fire, zeal, HS skill (vagy-vagy, nem az összes)Ha valaki találna, ne dobja el, gondoljon rám.
Köszi! -
törölt tag
Kérdés: Passion rúnaszóban a Zeal megkapja a skill bonuszokat a többi tárgyból?
Esetleg scl van valakinek L67 +2 Barb craftolt amu, mondjuk jó sok str, lifesteal, attack stb, tudnék adni sorc, dru, stb amukat helyette
-
savior
őstag
Helló.
Ladderben van még valaminek értéke? Játékosok vann még, vagy mindenki átment d4-be?
Hol érdemesebb forum goldot gyűjtögetni, ladder vagy nonladder? -
sto1911
veterán
[link] Itt mukodik nektek a szures? Teljesen eltolodott, miota frissitettek.
-
J o e
tag
válasz
Throme #17680 üzenetére
Szia
Mielőtt mész Diablo-hoz, a következőket próbáld megcsinálni. A fenti kép alapján mindenképp javítani kell gearen és resistanceken is.
Gear ötletek:
-Keress egy pajzsot, 3 sockettel, majd rakj bele Ral, Ort, Tal rúnákat. Ezzel meglesz "Ancients' Pledge".
-Keress egy olyan sisakot, aminek minél jobb a defense-e, és van benne 2 socket (Act IV Halbu, ha épp nincs nála, wayponttal menj ki pl. az első területre, majd vissza-->így cserélődnek az áruk is). Ha megvan a sisak, tegyél bele Ort és Sol rúnákat, ezzel meglesz a "Lore" sisakod.
-Kell egy páncél is, 2 sockettel. Ha megvan, mehet bele Tal, Eth rúna és meg is van a "Stealth".
-Keress egy kardot (crystal, vagy broad sword), amiben 4 socket van. Ha megvan, tegyél bele Tal, Thul, Ort, Amn rúnákat, ezzel meglesz "Spirit".Próbáld ezeket ebben a sorrendben megcsinálni, mert így a resistjeid megfelelőek lesznek. Ha a fenti rúnaszavas cuccok megvannak, utána esetleg érdemes lehet kesztyűt, övet és cipőt is nézegetned vendornál és ezekből olyat venned, amilyen resi-ből a legkevesebb van. Rúnákból ha hiányzik valamelyik, akkor Act I. Black Marsh, Forgotten Tower, Countess dobálja ezeket. Fontos még, hogy abban a sorrendben tedd be őket a cuccokba, ahogy fent szerepelnek.
-
Throme
veterán
válasz
ColdMan #17678 üzenetére
.. közben eljutottam Diablo-ig.
Lenyomott (persze leálltam vele face-to face, ahelyett hogy rohangáltam volna...).
Most az egész pályát kezdhetem újra... valahogy mégtöbb ellenség jön ellenem...
Megőrjít ez a játék...
... ja és offline módban kezdtem el játszani, most olvasom, hogy nem mehetek át online-ba...
ui: nagyon jó cuccaid vannak.
-
törölt tag
válasz
Throme #17673 üzenetére
Act2 shopokban előfordul 3 socketes pajzs, abba tudsz rakni rúnákat. 3 foglalatosba: Ral + Ort + Tal. Ha kék a pajzs, akkor inkább a legnagyobb 3 Diamond amit találsz vagy amit kockában felléptetsz mehet bele.
Esetleg Lower Kurast, Bazaar Disused Fane és Travincal kapu oldali templomokban az Armor Standeket nézni. Pár perc alatt le lehet futni ezeket, csak nem valami nagy élmény..
Legjobb természetesen a Paladin class item pajzsok lennének, amin alapból van +all resist + 2-3 socket.
-
wm2
őstag
-
Throme
veterán
válasz
#57018880 #17668 üzenetére
Kösz!
Akkor a fire-en húzok valamilyen cuccal.
Most nem tudom a megnevezéseket, de van skill a pajzsos "fellökésen" és ahogy látom most képről a zael (remélem jól írom)után eggyel az is valami lassítással kapcsolatos skill. Otthon ránézek.szerk: a rúnákkal az a gondom, hogy ritka a foglalatos cucc. Neten néztem, hogy fehér tárgyakhoz lehet kreálni foglalatot, de azok meg nem olyan erősek.
Könnyű fokozaton 2 foglalatot lehet csinálni, ha jól tudom, ehhez képest a spéci cuccok nem ritkán 6-8 plusz tulajdonsággal bírnakMég azt tudom csinálni, hogy ezt a pecsétet hagyom utoljára és nyitok egy portált, majd a pálya elejére visszamegyek és onnan nagyobb terem lesz elcsalni a csapat egy részét (vagy befutok az így már megnyitott átjárón).
Viszek egy zsoldost is, hogy megosszam a figyelmet. Ha így se megy akkor nem tudom... mégegyszer nem állok neki. A skill-ek átrendezésére az 1 lehetőség nagyon karcsú, főleg kezdő játékosoknak. (a halál rendszerről ne is beszéljek, egy hagyományos save/load sokkal ésszerűbb lett volna szvsz)
Dio 1 és a 3 tetszett, ez a második rész nekem a mumus. -
wm2
őstag
több karival, 4 szezon alatt 1 db paladin skillert sikerült rollozni, esni még egy darab nem esett, minden szar esett már, de a PC egy darab sem... hmm
-
shotika
őstag
Sorcival azt csodálom, hogy miután meg lesz a teleport, a fontos helyek / waypontok mindig ott vannak a map elején... (ezt mindig minden új sorcimnál eljátsza)
A többi karimmal meg állandóan szopok.Act4 Izual -
ACt 4 Hefasztó: (és a poén hogy Izual után a kövi területre érve, egyből ott volt a lejárat / waypont)
- a képen nem annyira látszik, de lényegében ahogy lejöttem a Pokolba, egyből jobbra dobta be
És persze Dark Wood WP:
Amiről nem csináltam, de szinte állandó jelleggel ez van:
- Far Oasis Maggot Lair. Az egyik legjobban utált helyeim egyike. Itt mind2 lejárat közvetlenül ott volt, ahol lementem az adott szintre... -
törölt tag
válasz
Throme #17667 üzenetére
Ott Fire resistance kell főleg (Ral rúna, Ruby pl), Run speed csizma is jo, hogy ki lehessen kerülni őket, általában van egy pont ahonnan vissza felé rohannak, aztán addig lépkedni amég 1-2 leválik a csoporttól. Paladinnal Holy Freeze-re ha van 1pt, az segít belassítani őket.
Ezen kívül a szokásos pánik rejuvenation potion.
-
Throme
veterán
Sziasztok!
A Diablo 2 Resurrected ACT IV-ben járok.
Már közel a vége, de a Diablo-hoz vezető úton, mikor az 5 pecsétet kell feltörni, mindig kicsinálnak.
Ezek a venom lordok elég erősek, nagy tömegben halálosak.
Egyik pecsét feltörésénél jön egy csapat belőlük, ráadásul valami vezérük is van, aki még táposabb.
Egyszerűen bedarálnak.
Ráadásul - nem tudom bug vagy ez normális - valami eszméletlen sebességgel közlekednek, mintha felgyorsított filmet néznék. Pálya korábbi szakaszában nem ennyire gyorsak.
Már a skill pont újra osztást is eljátszottam, de sajnos nem kerültem közelebb a megoldáshoz.Próbálok szinteket lépni, hátha gyengébbek lesznek ezek a venomok, de nem úgy tűnik, hogy 1 skill pont és 5 tulajdonság pont kiosztása sikerre vinné a karakterem.
Van erre valami megoldás, vagy így jártam?
kösz!
-
sto1911
veterán
'szatok meg, senki nem mondta, hogy egyszerre csak egy golem lehet aktiv... Az obedience golemre ranyomtam egy clay golemet...
Btw, mibol keszitsem? Mi a best budget targy hozza? Ennek a dmg-je valami 33 volt, nem tudom honnan es mibol szamolta.
-
törölt tag
2db 5so RuneMasterje nincs esetleg valakinek?
-
_ocsisajt
őstag
Nyah, van amikor be kell látnod, hogy ez neked nem megy és félre kell tenni az egót és beismerni, hogy ehhez kevés vagy. Velem ez történt ezzel a játékkal kapcsolatosan hardcore ügyben. Kétszer úgy halt meg két dps karim, hogy nithalaknál farmoltam kulcsot és a sarokban lévő hullákat robbantott sunyin... Mivel mindég úgy játszottam egy ideje, hogy corpse loot van, ezért a main cuccokat meg tudtam menteni. (p2/p3 saját magammal
)
De a városban jött egy fejlövés és írd és mond MINDENT letöröltem, kidobtam (NLHC is). Magas rúnákat, bis cuccokat stb... Tudom, el lehetett volna adni még jsp-n mindent... De mér lecartam... Ennyi volt, a játék legyőzött, meghajoltam előtte.
Viszont a D4 még annyira nem jön be ezért csináltam magamnak egy ilyen csellendzset. Visszamentem szoftra (szezon) és csak SSF-ben játszhatom a gémet (pub megengedett, de most egyelőre megyek "solo p2"). Tehát no trade, ingyen cucc stb. Most FULL nulláról kezdtem. Annyit megengedek magamnak, hogy a két account karijai között átadhatok cuccokat.
Van egy sorcim 5X lvl már, most találtam vele egy goldstrike archot, örülök mint a majom a farkának, mert keresztbe*** egy bowat húzok és mivel SSF, ezért tudom, hogy SOSEMNEM lesz fullos, szóval nagy segítség lesz neki (most pottyant át nm-re ő is, eddig egy amplify-os +bow skilles sárgája volt [ami ráadásul coldos is, tehát lassít] amit feluppoltam exceptionalra, de megtartom swapre).***Sorci-level1 standing pala, palát majd cow/CS hellen level1 felhúzom valahogyan, hogy smiter legyen belőle (Hellfire-t ki tudjam farmolni a jövőben).
Másik páros a bowa meg boo barb, bowának kell majd a boo még szoftra is. -
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17655 üzenetére
NL-en ha jól emlékszem a 3 sox 30 frw tiara vagy diadem 1 hr. Ebbe kell pakolni a jewelt. Így fog kinézni. A sox 20 frw picit olcsóbb. Úgy optimálisan egy 80-100 frw jó már neki. Meg illik is neki pumpálni ezt a részt. Aztán a jewelek meg ki mennyiért osztja. Amcsi szerveren olcsóbb, mint a "balkánon".
A charmok beszerzése is sok időbe telt. Partiban mindenképpen tedd rá a Laying of Hands kesztyűt. a +350% nem látszik a karakterlapon, de érezhető nyomulás közben.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17653 üzenetére
meg egy fasza dual ring, vagy dual gloves (ebben az esetben tolhatod 2 ravennel is, de szvsz jobb egy jó kis dual ring ami ad 6-6 leechet + resisteket pl.), még ami kelleni fog az pár 3 frw 11+ fire/light sc, ami rásegít a resistre, ws-t ha futni akarsz érdemes beszerezni egy wisp projector nevű gyűrűt és ráadni addig a Lord amut, partiban jól bírja a trónt, de a low hp miatt a soulsok ha keresztbe kapják hamar meghal
physic immunok ellen vagy betolsz neki egy phys sundert, vagy amit én csinálok, hogy dobálom őket Laceratorral
a switch az elején kicsit idegesítő lesz, de aztán hamar bele lehet jönni, úgysincs annyi physic immun, mint elemental
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #17651 üzenetére
csicsó aurája nélkül 6,5k
Nagyon sokat számít az aura, meg a Faith lvl15 aura is. Ezek együttesen dobják meg. Nem a "2 all sk" és "+2 bow gloves". Ez megy a levesbe. Ha van egy jó Pride-os csicsó, akkor az extrém drága 120 ed 30 frw 45 ias circlet sem kell, mert van elég ed-d és a max jewel úgy meglöki a damot, hogy borul minden. Avagy olcsóbb max ias jeweleket venni, mint ed-seket. Ám a circ kell, mert azzal lesz meg az 7fpa, ami diamond bowal 65-70 ias (lvl 15 aurával 65). Ehhez elég egy 20 ias gloves 2x15 ias 15 max dam jewel + cats eye (igen, határozottan jobb, mint a Lord amu a Cats). Viszont NL-en ezek a jewelek rohadt drágák. Ladderen megveszed 1 hr-ért, addig NL-en a triplája meg még több. A 40 ed 15 ias jewelről meg ne is beszéljünk, mert az kb. 10 jah. Persze vehetsz 15 ias 14 max dam jewelt, ami olcsóbb és elegendő ez is.
A Matri bow nem jó. Coldnak elmegy. Physicnek fos. Shadow vagy Diamond kell. Lehetőleg 15 ed-s. Ist-ért be lehet szerezni. Nagyon sokan akarnak majd rábeszélni a túlhájpolt Grand Matronra. Hagyd őket.
Kelleni fog ez is. Sokkal jobb, mint a Nosferatus belt.
Utána jöhetnek a charmok. Nagyon drága egy 10 max 70+ar 30 lifeos is NL-en. Erre készülj. Nem kell úgy telepakolnod, mint én, de pár darab kell. egy 8 max 60 ar 25 life nyilván olcsóbb. A 7 frw 10 max 70+ ar is drága, de olcsóbb, mint a lifeos. Picikből a 3 max 20 ar 2 dex egy jó alternatíva az olcsóságra. A ultimate 3-20-20 (mi csak így hívjuk) ladderen 3000+ fg. NL-en a tökömtudja... sok.
És amit elfelejtettem. Mindent a dex-re. Str-re csak annyit, ami a cuccok elbírására kell. Ws-t nem fogja így túl jól bírni (amúgy is szarul teleportál az Ama, szal tökmindegy) de a chaso-t mint kés a vajon. Bocira meg number one.
-
SSJPeter
őstag
Köszi, ez látom diamond bow, ugye? A két aura akkor összeadódik és az adja ezt a nagy damage-et gondolom.
Csak, hogy össze tudjam hasonlítani, mennyit sebzel a csicska aurája nélkül?
Meg, az Andariel sapka nem jó ehhez a buildhez? Mi pluszt tud adni egy Circlet ahhoz képest? Itt gondolom attackspeed számít és nem a faster cast?
Boci farmolásra ott amúgy ott a cold bowa, farmolásra nagyon jó, de kéne nekem egy jófajta PvP kari is, megcsinálom ezt akkor normálisra.
És még azt akartam kérdezni, hogy a Matriarcal bow nem jobb? Ott a +3skill, kicsit gyorsabb speed és csak -3 average damage. Ezt most kérdés, nem állítom, hogy jobb.
-
wm2
őstag
Csicskának meg egy ilyet:
Az egyik legjobb karim. Abszolút kedvenc a multi/guided csak kellenek neki a cuccok. Ráadásul az egyik legfélelmetesebb PvP kari is. A legtöbben ott basszák el, hogy Hydra meg stb. bowba teszik a Faith rw-t. Fittyet hányva a sebességre és az avg dmg-re. Szegény karin van egy 20 ias gloves és tolja 10 fpa-val 7 helyett. Illetve a LoH gloves + WT együtt nagyon megdobja az ütőképességét. Annyi, hogy bocira érdemes beszerezni valami kraftolt (lehetőleg MF-el) knockback kesztyűt, mert ugye ők nem démonok.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Kiss_R #17647 üzenetére
Cold-nál persze ice-t használok, meg NW-t, vágom, az nagyon ütős build, sokkal jobb volt, mint ez a multishot/guided arrow, csak kicsit meguntam, meg boss fight-ra nem volt az igazi, inkább farmolós build. Az is lehet, hogy a Mist nem jó, még Faith-el is kipróbálom, mielőtt véleményt mondok. De köszi.
Amúgy milyen gc-ket használtok ehhez? A coldbowánál értelem szerűen bow sk-t használok…
-
Kiss_R
tag
válasz
SSJPeter #17646 üzenetére
Ranged fegyverrel a CB fele annyit sebez, mint melee fegyverrel. Az 50%-od annyit ér, mintha közelharcosnál lenne 25% CB. Elégséges, de a haladáshoz önmagában nem túl acélos, kell a raw dmg is, jókora ias-sel.
Faith elvileg még mindig BiS (esetleg egy Windforce, mert olcsóbb), sok dmg, és ott a fanaticism, ami nagyon megdobja a sebzést.
Coldra meg akkor inkább Ice runeword NW sapival, az ad sok +cold skill dmg-et és cold piercet.
Mistet A1 csicskának szokták ajánlani, nem saját használatra. -
SSJPeter
őstag
Összeszedtem 50% crushing blow-t így kicsit jobb, de még mindig nem az igazi.
-
SSJPeter
őstag
Mire kell menni Guided arrows bowa-val, hogy sebezzek valamit a bossokon?
Ugyanúgy gondolom sok crushing blow-os cucc kellene?
Átraktam a skilleket a coldbowa-n, hogy kipróbáljam, gyors kiraktam egy Mist-et, mert volt hozzá alapanyag, nem is lett rossz (lvl11+379ed), de katasztrófálisan sebez bossok-ra, pedig papíron nem rossz (1500-3500), vagy lehet ez rossz, nem tudom.
Valami nem jó, mert ez így nem működik. Próbáljam Guillaume's face-el, Gore Riderrel, meg crushing blows kesztyűvel? Kimondottan boss fight-ra akarnám használni.
Tudom, hogy a Faith jobb, de annyit dobna rajta? Nem hiszem. meg milyen charmok kellenének?
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #17642 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #17640 üzenetére
Iron Wolf Act III mercenary FCR breakpoints: 0 8 15 26 39 58 86 138
Ormus 20 + spirit 35, tehát ha firet (enchant boost) csinálsz hexfire kardal és nem spirittel (+ flickering), akkor az 58 sincs meg, nem tudom mennyit lök +1 fire sk rajta, lehet marad inkább a spirit kard, szerepe úgyis csak ennyi:
"up to a Level 48 Enchant adding +452% Attack Rating!"
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #17638 üzenetére
az eth felmegy rá -10 str req
-
_ocsisajt
őstag
Szétvág az ideg...
Tök könnyen lemegy a három über előtti cucc. Bemegyek, óvatosan kikájtolom mephit, lenyomom mint a csikket, kihozom baalt, szintén nyomnám le, már csak pár hp-ja maradt... De már látom jön háttérben diablo is. Lenyomom baal-t is, de már benne vagyok az örökké rámtolt csontvárban és a negyvenmillió mobban amit idézget. Egyszerűen nem bírtam már annyian voltak körülöttem, nem bírtam kimenni, hogy lenyomjam diót... Elfogyott az összes potim... Gondolkoztam, hogy nyomok egy gyors swapet és körbe life tapelek, de kiléptem inkább, nem kockáztattam, kaptam egyszerre minden oldalról...
Most farmolhatom újra az összetevőket***... Kari él yay, tudom... Vagy hagyom a csába...
***Mit össze (nem sz*optam mire meglett a 3X3) nem óvatoskodtam nithalaknál... Sorcival beteléztem, másik accal jött a light trapes assa... De azt is mire adta a hármat... Kiégek, komolyan...
-
wm2
őstag
A3 merc nem bírja el a monarchot?? az igen
-
wm2
őstag
ws chaos tz egymás után
-
_ocsisajt
őstag
Bow/Xbow napok...
Sorrendben: Goldstrike, Buriza, most meg egy +3 bowos Grand matron, de van egy kis bibi, csak három sox... Miért nem jó a melody strafe-nek, maxrollon még a gear optionben sincs benne!?
-
törölt tag
Szerintem holnaptól pont vissza veszem a tempot mert nagyon nem fair, hogy 40+ óra alatt nem tudott dobni egy kék Dream Spiritet a szemét rng, közben lett Steelrend, Fathom, Death Cleaver, Gris shield, Jogar, King armor, minden másból pl: Sacred Armor, 2-3 kék..
Oculust akarom rituálisan elpusztítani, az -50MF, tehát kellene a Gheed és a traveler
-
törölt tag
Ladder SC:
Rare/Craft gyűrű FCR 10% és dual resist: Cold + (Fire vagy Lightning) 30%+. Ha lesz valakinek és eldobná, én tudom használni+3 Cold skill amu
- 20+ MF
- 50+ life
- 20+DRszintén érdekelne
Gondolom 35+ Gheedet és 50-es Wartravelert nem fog senki hozzám vágni
. (27/43 van most)
-
sto1911
veterán
4os mancatcher (non eth) kell valakinek, meg Cryptic Sword 4os is van, SCNL.
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #17621 üzenetére
3 sox 15% ed a max. Csicsónak csináltam. Azért nem eth mert lehet majd én is használom vmikor. Főleg így, hogy 8/15 lett. A fire ormus és a spirit jó lenne viszont ha eth lenne. Kis extra def nem ártana neki. A hexfire meg tökmindegy.
ColdMan: ugyanannyit, mint a sima 20 life sc. -
ColdMan
tag
20 life, 50 psn dam/4 sec SC mennyit érhet?
Köszi! -
wm2
őstag
ha esne eth enchant vagy fire ball ormus, kell, ki ne dobd
-
_ocsisajt
őstag
Mivel nincs sport1-em (tv elofizum sincs) és a stream agyonszaggat, ezért mondom akkor farmolom a kulcsot... Nem tudom mennyi runt mentem (átlagban mondjuk másodjára találom meg Summonert, legyen másfél perc), de ez már kezd g3cifrusztráló lenni... Esküszöm már két órája nyomom éés néha megnézem reflexből, hogy biztos hell??? MERT EGYSZER SEM ADTA a kulcsot. 50-60-ból NULLA 🙄🙄🙄
ahhoz képest: "1 key: 1 in 12.04"VICCCCCCCCCCCCCCC
Rohadjak meg ezt a maradék egyet (volt 2 korábbról) nyomom addig amíg nem adja... Pedig már végtelenül unom...Szerk: El kellett sírnom magamat, adta egyből.
(rohadjon meg akkor is, tudom, hogy random, csak bosszantó)
Van egy destruction... Indul a dili meg az óvatoskodás a másik kettőért... Hála égnek ott van a pattern, nem full random a lokáció... -
sto1911
veterán
Mit erdemes meg a summon necronom kifejleszteni? Maradt meg vagy 20 pontom, es egyebkent mindenre eleg a karakter. Baal megy le talan masfel perc alatt, szoval arra gondoltam a golemet kimaxolom. Vagy inkabb revive? Szerintem nem fogok keresgelni kelloen eros mobot, hogy feltamasszam, a tronteremben meg neha tul hamar eltunnek a foldrol.
Masik opcio, hogy a bone armorra rakok meg, nehanapjan sikerul beteleportalni a surujebe, es akkor lehet jol jonne.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #17610 üzenetére
Tehát Guill. Lord amu. Na most, a mighty scepterrel kell 50-55 ias a max attackhoz, tehát a 20 ias gloves és Lord amu még kevés is. A Guill sityakba kell tenni egy 15 ias jewelt. És nem fog hiányozni az Um belőle, ha megcsinálod a Ko Ko Mal “Sanctuary” pajzsot neki, ami hidd el, jobb, mint a “gilded” Zaka. Keress rá HC jspn vagy Traderin egy 40+ all res Sacred Rondache alapra. Annyiba biztosan nem kerül, mint a túlhájpolt Sacred Targe. Szerintem HC-n is filléres a 3 sox.
-
wm2
őstag
válasz
sto1911 #17604 üzenetére
Azért van. NL-en minden drágább, itt meg olcsón beszerzed. Torchokra különösen igaz ez. De a charmokra, jewelekre is. Meg innen megéri átvinni oda cuccokat, mert a “megélhetési” karikat nem érdekli pl. egy fire sk 4x life, vagy nem annyiért, mint amennyiért NL-en egy PvP-st. De az biztos, hogy az egész ladderezés kiábrándító. Persze tudomásul kell venni azt is, hogy nem 2000-et írunk. Mindenkinek van net. Mindenki tolja. Pár nap után már senkinek nem áll a pöcse egy shakora.
-
törölt tag
válasz
sto1911 #17604 üzenetére
Top class cuccoknak biztosan van még nagy értéke, 3db fehér Dream Spirit esett nekem 1 hét/napi néhány óra alatt; úgy, hogy 99%-ban csak olyan területet mentem ahol eshet bármitől.
Vihető cuccok:
- Griswold jogar, pajzs, pancel
- Low roll Vipermagi
- Medusa's Gaze
- 148def, nyers Monarch
- 3db 100/5s poison SC
- Martial Arts 3Str GCSzerk: EU SC Ladder Bazaar TZ, lehet nyomni a 4 armor standed
-
_ocsisajt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
HC-n még azért el lehet adni a jobb dolgokat.
Nah... Összeraktam... lev86 most a smiter
Treachery proc után így áll a kari:
fire: +300%
light: +343% (ez 85% most, többi 75)
cold: 350%
Pojzi: +240% (meh)
Van dracul gloves, de beraktam swapre egy life tapes wandot meg egy uppolt Moser pajzsot (most luna alap már) két Diamonddal... (még mindég nem esik semmilyen olyan amit javasoltál 4 likas alapnak, swapre)
alap hp: 1415
fhr/swap: 72/75, 120/80 attackspeedVan két fajta varim a kulcsfarmra: terrort novával fogom futni, hatet (<- sokkal jobban bírja az orbosom) meg descutrot coldos varival. Majd holnap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest