Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
Köszi de ezek megvannak, a kezemben van 2 spirit, Smoke és fegyó a segítőnél, benne insight. Sajnos így sem éri meg feléleszteni mert nem bírja a strapát.
A Blizzardos random droppal az a bajom hogy engem egyáltalán nem szeret. WoW-ban is fél-egy éveket várok cuccokra, jelenleg azért hagytam abba mert mindenhonnan csak chest és cap esik. A rekordom 27 mythic+ volt zsinórban, loot nélkül. Szóval akkor elkönyvelhetem hogy ez a Blizz játék is tartja a trendet. -
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15297 üzenetére
Tudok adni egy Smoke-ot, tri res cipőt, 4 sox poleaxe-t, és spectral shardot kezdésnek.
-
Jim-X
őstag
válasz
Lézerparaszt #15297 üzenetére
Ido es sok sok run... Meg szerencse....
Van aki arra eskuszik, hogy a 234,6457% mf a tuti, van aki swappeli elotte a weapont...
De amugy meg teljesen random...Vannak helyek ahol bizonyos cuccok nagyobb esellyel esnek, de attol meg kicsi.
Nekem tegnap makom volt, jott egy srac es meghivott egy game-be ahova kiszortak cuccokat. Sikerult azert kukaznom egesz jokat es mar alakul a sorcom.
-
Lézerparaszt
őstag
Lenyomtam egy 8 órás farm kört aminek kb a fele Hell Andariel-Mephisto-Pindleskin háromszög, a másik fele Hell bocis pálya volt. MF sajnos csak 50, szóval nem vártam loothegyeket de az eredmény több mint kiábrándító. SEMMI nem esett. Szó szerint semmi. 20+-os rúnából nem esett, olyan zöld és arany cucc sem esett amit egyáltalán beraknék az inventory-be, pedig én nagy gyűjtő vagyok, minden szemetet elrakok. Annyira semmi nem esett, hogy a végén már felszedtem a kék és sárga wandokat és staffokat hogy legalább gold legyen, ha már tegnap 2 milliót elkurjantottam segítő újraélesztésre. Ezeken skill stat nem volt tehát nem értek semmit. Én csinálok valamit rosszul? Vannak fix jó statos craftok amikről nem tudok? Hogy csinálnak az emberek a nulláról másnapra fullos karaktert? Mióta kijött a ladder, folyamatosan azért KÜZDÖK, hogy a starter itemek meglegyenek, az abszolut budget gear. És még attól is messze vagyok
-
wm2
őstag
Tudna adni vki egy lower kurast wp-t?
tool1///1
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15290 üzenetére
Normalon célszerű a full fire build ahogy előttem is írták.
Holy fire + resist fire + asszem 1 pont sacrifice volt kirakva nálam. Gear-nél figyelni kell az AR-re a Sacrifice miatt.
Ez normal Lister-ig volt elég, ott ment a respec hammerre olyan lvl30 körül. Max holy fire-rel egyébként meglepően fun volt haladni már amíg bírta sebzéssel.
-
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15290 üzenetére
Normalon könnyebb holy firevel menni, raert volna később ja :)
-
MikeWazowski
veterán
Kezdtem egy hammerdin palat. De act4 normal már nem nagyon megy. Mit rontok el? Kb nem sebzek, a mana meg elillan. Lehet korai még a blessed hummer skill?
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15288 üzenetére
Ok. Letoltam Atmas Scarab (amplify) amuval. De itt is van, hogy 2-3 physical immun szellem jön rád. Püfölheted.
-
wm2
őstag
Nem segít vki Arcane Sanctuary-ban? Nincs türelmem átverekedni magam a sok physical immunon. Ezt utálom a legjobban.
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15283 üzenetére
A Maggot azért nem semmi lett, ahogy 3 light res mob egyszerre betámad. Good luck jávák.
-
Smite
tag
válasz
Lézerparaszt #15275 üzenetére
Végül átszenvedtem a palával maggot lairt. Csicsónak kifarmoltam egy jó fegyvert és végigütötte nekem
-
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever #15280 üzenetére
Vannak jó Baal runok, csak állandóan fullon. De szerintem is sokan ragadtak NL-ben.
-
Hellwhatever
aktív tag
Csak szerintem halott egy kicsit ez a season eddig?
Trade nem pörög, se venni se eladni nem nagyon lehet, sehol egy normális baalrun. Kínomban már néztem Americas-t is, nagyjából ott is ugyanaz a helyzet mint EU-n.
-
tiborv
aktív tag
switchen vagy xboxon nem játszik valaki? Keresnék chc jatszopajtarsat :)
-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt #15275 üzenetére
Letámadtak?
Én most érkeztem meg Hell A2-re. Van lvl2 amplifym meg lvl5 lájftáppom. Smiterrel a végén legyakom Durielt ha elhúztok addig.
-
Jim-X
őstag
Meg van hatra kb egy honap a teljes felepulesig, de mar jobban vagyok.
Azota jatszottam kicsit, kiraktam egy spirit CS-t, Stealth armor, meg egy insight poleaxe a csicsonak. Volt par szaz fg-m abbol vettem egy shakot, de igy utolag lehet hulyeseg volt...
Amugy PS-en eleg gaz jatszani, pl a mefit sem lehet cheese-elni
-
ldave
félisten
válasz
#21346560 #15263 üzenetére
Szerintem két fő értelme van:
- aki szeret kereskedni, annak ilyenkor a teljes új piac nagyon jó lehetőség, hogy az első 2-3 hétben egy magic find karival szerencsét próbáljon
- a másik pedig azon játékosok, aki szeretnek nulláról, felcuccolás csábítása nélkül játszani pár karaktertBár nem ismerjük a Blizzard terveit és biztos sok múlik a mostani Ladder sikerén, de ha elindulnak valami olyasmi irányba, mint a Diablo3 teszi, hogy új tárgyakat, komolyabb módosításokat hoznak egy új szezonba, az szintén értelmet adhat a további Laddereknek.
-
Smite
tag
Valaki át tudna segíteni a2, a3 -on hell ladder?
-
Jim-X
őstag
Sziasztok.
Visszatertem. Korhazban voltam sajnos, volt egy balesetem...elment a kedvem a jatektol (kb az elettol is )
ELkezdtem egy Ladder Sorcit PS4 platformon, ha valakinek van olcso cucca szoljon.
Esetleg nyomathatjuk egyutt. Jelenleg 33as Nm ancikig megvagyok. Teljesen low budget (szo szerint semmim sincs)
-
törölt tag
Egyébként mi értelme a Ladder karakternek?
-
Peddy789
őstag
hat kerdes hogy mivel mennyit bukok, mert 15ed mage plate 500 fg korul van, tehat az enigma runak aranak +10% a. Eladasnal nem vagyok biztos benne hogy ha en vennek enigmat adnek 10%al tobbet erte.
Abbol az 500fgbol lehet venni egy shakot, war travelert stb, ami tobbet fog dobni a karimon mint 20 defense.
Ettol fuggetlenul elkezdtem az achnon plateben gondolkodni, mert a barbarnak elvileg amugy se rossz + str a damage miatt, es a masik amivel jatszani szeretnek az a necro, ami spirit monarchot hasznal, tehat nem szamit az archon plate nagyobb str kovetelmenye. -
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15248 üzenetére
Mindenképpen érdemes. A durásat hagyd. Megvan az ember nélküle. Sima 14-15 és ok. Az egész csak a trade miatt érdemel figyelmet. Egyszerűen ez van, ha nem akarsz vele bukni és szezon vége felé úgy döntesz eladod. Ilyenkor főleg a PvP-sek lesegették, hogy milyen ladder cuccokat is tudnának venni. Nekik meg csak a 15 ED opció. Itt minden plusz kis def számít. Nekem a PvP Smiter Classicon pluszban tele van 20-30 def / 20 life small charmokkal is. Ezt PvM-ben általában kiröhögik.
Amúgy szerintem a 60 durabilityt senki nem nullázza.Eleve telézel és pár perc alatt letolsz egy Dia/Baal runt. Ha mégis sikerül valahogy összehozni a nullát, akkor RAL rúna és kész a repair.
Én hétvégén hajnalig fent szoktam lenni.
-
Peddy789
őstag
Anni vadaszatrol:
7bol 2 embernek fagyott ki a game az esti othagyassalsajnos nem valami jo arany, erdemesebb felkelni egy 10 percre.
A rollok mind eleg kozepes lowok lettek sajnos. 5 darabot utottem ki. Akiknek sikerult kuldtem a privatot, ma adom mindenkinek, kartyahuzos alapon. -
tiborv
aktív tag
válasz
shotika #15216 üzenetére
summon necet tudod erositeni beast nélkül is sokkalta olcsóbban.
Insightbol csinálsz golemet akkor a merc fegyvernek be tudsz rakni obediencet (40%cb) amit turbozhatsz meg guillam helmmel (mondjuk enigma nélkül a ll többet ér). Mobokra meg masszívan tolod az amplyfit és a CE-t (bossokra meg decrepfy) Így filléres módon upgradelted annyira hogy vígan tolhatod a baal runokat. -
ldave
félisten
válasz
Bennyboy #15249 üzenetére
Itt egy egész jó lista, hogy minek van értéke: Valuable Unique and Set Items
-
Bennyboy
őstag
Milyen socetes itemeket és set-eket érdemes elrakni? Kezd megtelni már minden raktár karim a sok lommal
Van a játékban beépített lootfilter? Én a beállítások között nem láttam.
köszi -
Peddy789
őstag
jaja ezert is nem raktam meg bele, viszont ahogy nezem kb senki nem arul 15ed mage platet, meg superiort se nagyon, viszont sokan keresik. Tul sokat nem akarok varni a kirakassal, mert kozben meg bukom a szuper farm idot, de megprobalok valami superiort talalni valahogy.
Ah kozben eszrevettem hogy a socket quest 3at rak a mage platebe. Azt hittem ez nem fix 3 as, hanem 4es. Akkor konyebb jo alapot venni hozza. A kerdes csak a repair cost.
Viszont ez azert elgondolkoztat:
-
wm2
őstag
válasz
savior #15241 üzenetére
A túl sok mf sem jó. Én sokszor nyomom zéró mfben a pitet. Ilyenkor potyognak a fehér vortexek meg archonok. Az más kérdés, hogy a lyukasztás általában nem sikerül.
Ha valakinek pottyanna 3 sox Wire Fleece (450+ def) ne adja el Charsinak lécci. Nekem nem eninek, hanem Treacherynek kell. A legtöbben utálják ezt az armort. Én nem. Kinézetre megyek.
U.I.: Ezek a mx defek.
Archon: 524
Wire: 481
MP: 261A 15 ed-s mind maxos és egy idő után csak ez kell majd mindenkinek. Avagy ha egy Enit egy 225 MP-be raksz, lehet nehezen fogod tudni eladni. Ha egyszer eladásra szánod, érdemes fontolóra venni mibe teszed.
-
savior
őstag
válasz
ncc1701 #15240 üzenetére
Elég gyenge cuccokat ad sajnos. Mindíg ugyanazokat a béna set/unique tárgyakat találom.
Annyiból szeretem, hogy hamar megvan és jól hozza az aranyat. Meg amikor nyerő szériám van (jó ritkán) akkor hr is eseget. Nekem olyan volt hogy 1 hónap alatt nem esett ott semmi értékes és akkor hagytam abba a játékot még tavaly.
Melyik helyet javaslod? Bocikat pl próbáltam, de nem mentek. Túl erősek a barbáromnak. -
shotika
őstag
Na most megint mivan a szerókkal? Nem írnak semmit, és nem működik.Ja, most már látom... Este 9ig szar.
-
Peddy789
őstag
Aki szeretne annihilus charmot kapni ingyen: #15219 Peddy789
esemeny ma este!! -
Peddy789
őstag
129 Nila runnal tartok 95 korul 3 runon belul egy minimumos gheed, utana egy tal armor
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15227 üzenetére
Jah. Erre a viszonyra érdemes odafigyelni. Ill. Smiternél nem elhanyagolni a dexterityt. Több block = több life. Én ugyan nem szeretema PB-t de nem szoktam elhanyagolni. Ezért is jó a Sanctuary +20 dex. Raven +20 dex. Crafted gloves +15 dex. Crafted amu +20 dex. Esetleg ha nincs egy jó ring vagy gloves, egy ed 9 dex/str jewel a Guill sityakba.
-
Balion
senior tag
.
-
Cadal
őstag
válasz
Peddy789 #15222 üzenetére
Tipp: minden grafika es felbontas minimumra huzva, kevesebb fogyasztas es halkabb gep.
Itt valaki korábban azt javasolta, hogy ha ott kell hagyni a játékot, akkor vissza kell váltani régi grafikára "g betűvel default, (ha jól emlékszem)" mert úgy alig terheli a videokártyát. Ez is lehet egy megoldás gondolom.
-
Peddy789
őstag
temeszetesen van life tap wandom, de most azt nezem hogy mivel van torch (assa) meg anni, igy annyi plusz abilitym van (+36) hogy attudok csoportositani nagyon sok pontot dexrol strol, es mind vitalitybe tolni, igy 1.1krol felmegyek 1,4k hpra.
Szerintem pont ez a plus hp hianyzik. -
savior
őstag
A karbantartás mikor lesz? Esetleg már volt?
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15217 üzenetére
Szerezz be egy ilyet.
Imádni fogod. Azok ott amúgy a Gheeds meg 2 darab PC Sk kivételével, mind life charmok. Meg Über Mephinek lvl 20-as conviction aurája van. Minél több a players, a Smiter annál gyengébbnek tűnik, mert a Crushing Blow mindig ugyanannyi. Mephivel kapcsolatban még hasznos lehet:
Being a level 110 monster with 3360 Defense, Über Mephisto is very hard to hit, even with high Attack Rating. To achieve mere 60% chance to hit, a level 80 Paladin requires 5,722 Attack Rating, growing exponentially. Achieving 95% chance to hit would require an impossible 1,340,640 Attack Rating. Due to this, an effective way of dealing with Über Mephisto is using an attack that always hits regardless of Attack Rating, such as Smite or Guided Arrow.
-
Peddy789
őstag
válasz
Peddy789 #15219 üzenetére
A gamet barmennyi idore ottlehet hagyni, mar most elkuldhetitek a game szoba nevet / jelszot amit terveztek csinalni, aztan meglehet csinalni mar most es otthagyni holnap reggelig ha nem lesztek gep kozelben, vagy majd este amikor emntek aludni a napi jatek utan, barmikor is legyen ez.
Tipp: minden grafika es felbontas minimumra huzva, kevesebb fogyasztas es halkabb gep. (monitor nyilvan kikapcs)
Plusz ne maszkaljatok adott jatekban sehova, maradjatok act1 varosban. -
Peddy789
őstag
Elvileg Pentek hajnali 4:30 kor lesz egy diablo clone event (uber diablo).
Aki szeretne annihilus charmot kapni ingyen: Este amikor megy el aludni, csinaljon egy gamet AMERICAS szerveren. Ehez annyit kell tennie, hogy bezarja a jatekot, es amikor inditja a launcherben a play gomb melett a foldgomb ikonra kattintva kivalasztja az amcsi szervert, play, es creal egy gamet jelszoval. A jatek nem afkol ki, igy siman ottlehet hagyni a HELL-es gameben a karaktert act1 ben 5-10-15 orara.
Kuldje el nekem az egyszeru jatek nevet + a jelszot (pl game:kiwi15 jelszo:15 vagy hasonlo) en reggel belepek a jatekba reggel 6-7-8 korul, es ha bentvan diablo kiutom, kesobb pedig adok egy anni torchot.Ami hasznot ebbol en kihuzok, hogy valoszinuleg idzem az osszes charmot. Enis kiutok magamnak eggyet, aztan a legjobbat fogom megtartani, a tobbit meg random visszaosztom azoknak akik adtak nekem game-t. (a legjobb maradekot kirollolom szamszeruen, mondjuk 5-bol dobok kockaval es azt adom, ha kell errol videot is csinalok szivesen)
Vagy akinek ahhoz van kedve adok unid anni charmot, viszont valamit kerek cserebe a service-ert, nemtudom pgmeket, valami kb lem runat, barmilyen kulcsot (1-2), vagy hasonlo erteket.
Igy vagy teljesen ingyen kaphattok annihilust, vagy valami aprosagert rollolhattok magatoknak.Teljesen alkukepes a dolog, azt is lehet hogy privatban irtok es letradeljuk
-
wm2
őstag
válasz
savior #15213 üzenetére
Classicon még NL-ben is jobban pörögtünk. Sok a játékkal most ismerkedő arc. Nem tudják mi micsoda. Shako, Zaka, Storm, Wt stb. populáris itemek és szevasz. Betolsz egy 15 max dmg 15 ias jewelt és pislognak, mint hal a szatyorban, hogy hát ez a szar meg mire jó. Craftolt amukra ringekre be sem jöttek. Hiába írtam detailst (classicon meg limitálni kellett a joint, mert jöttek, mint gyerekek a cukorra). Bowazonokkal nem is nagyon találkozom, úgyhogy nem lep meg (NL-ben a legbrutálabb PvP karik voltak, fostunk tőlük, mint a tűztől). Esett 35life/50mana gc. Kibaszott hasznos low lvl-en. Be se merem tolni publicba. Tucat “megélhetési sorc” mindenhol (ezzel nem leoltani akarom őket, avagy kinek nem inge…). Vagy százszor meghalnak egy Baal run alatt. Melee kari alig akad. Sőt nincs.
Szal velem lehet tradelni. Nem kérem ingyen. Írjatok rám privátba ha esik valami értelmes dolog. Pala pajzsok (Sacred Targe, Sacred Rondache, Kurast vagy Vortex). Sárga és kék itemek. Kifejezetten “extremly rare” kategóriában. Ugyanígy amuk és ringek. Én nem megélni akarok ebből a játékból. Akarok csinálni egy különleges kis Smitert meg Spearazont. Mondjuk utóbbinak nem nagyon esett semmi. Szal Ama circekre, tiarakra és diademekre is vevő vagyok.
@Peddy789: ezért jó HC-zni kicsit. Teljesen más túlélési taktikát alakítasz ki. És nem dobjuk el a 35 life large charmot (sem).
Ahogy írtam, CTA-val simán futottam bele a halálba. Volt egy life tap botom. Mindig kiszórtam nagyobb bulik előtt. Semmi gond nem volt. Mephi ellen azért némi light absorb sem árt. Van ere öv és gyűrű is.
-
Peddy789
őstag
válasz
Lokids #15209 üzenetére
Csak beletett ido / nap kerdese, szerintem senki nem siettet, tok oke ha mindenki ugy halad ahogy jol erzi magat meg amennyi ideje van. En hetvegen letoltam 2 playerben vagy 50-60 boci farmot, meg tegnap lett meg a 75. nila run.
Elkezdtem splittel merni a Nila runokat, kb 1:40 korul mennek a runok, de nem sikerult rendesen bealitani a splitet hogy lassan folyamatosan az elozo koridoket
Biszoint tegnap igy 1,5-2 ora alatt (kis trade kozben) letoltam 40-45 Nila runt, es kiesett 6 kulcs, ami elment 270ert. Azon gondolkodtam hogyha sikerulne elcserelni 3 d keyt 3 terror + 3 hate-re akkor lehet hogy stabilan 2 ora alatt kihoznek egy kulcs setet, akkor azt megerne kiutni.wm2: nemtudom hogy mi volt pontosan a gond, de Lilith is sokszor megfarkalt bar players 2 ben toltam, mert a haverom kozben farmolt hogy tudjak ki/be lepni a hullamert. Lehet egy bo hianyzik nagyon hogy egyszeruen nagyobb hp pool legyen? vagy milyen szint kell ahoz hogy biztosansog legeyn? Esetleg hp charmok hianyoznak? :/ Ahogy nezem kb 1k lenne egy cta, lehet annyi kell hogy biztos legyen a dolog?
Mephisto is megolt parszor, ami igazan meglepett, mivel 95% lightning resistem volt, 15% damage reduction-el.
Ami zavar az egeszben hogy nagyon ineffektiv igy farmolni, van vagy egy ora mire megotlem oket, sok gold ment repair-re, mindig ujra rakni a treachery proccot stb..
Ugy lenne jo ez ha stabilan halal nelkul tudnam olni, mert igy nem eri meg a belefeccölt idot. -
shotika
őstag
válasz
Lokids #15209 üzenetére
Én Hell Act1-ig elvittem Summon Nekroval, de itt már nem túl erősek a csontik, és a csicskára is csak alap 4 socketes Polearmot találtam - de a lényeg hogy meglett az Insight, így indítottam egy Trap Assát, mert vele sokkal gyorsabb a jobb cuccok nélküli game ( csak a manatöltés problémás Ins nélkül). 25-ösön ment rá a Spirit fegyo és Lore fejes, a csicskára 27-esen az Insight és NM Act5-ig elvittem pár óra alatt, úgy, hogy statpontokat egészen Act3 Mefi előtti fétisekig nem is raktam, csak annyit amennyit a cuccok megköveteltek. A robbanós fétisek miatt viszont kellett még pumpálni némi HP-t (ami később Diablo ellen is jól jött).
Summon Nekrora visszafogok térni, de Beast nélkül kevésbé élvezem, a Ber rúna meg nem túl sűrűn esik.
Ezt a képet viszont csak úgy, 3 uniqe NM Mefi első killnél
-
-
savior
őstag
Még annyit akarok írni, hogy a trade szerintem nagyon gyenge. Traderie-n talán semmit nem adtam el eddig és amit venni lehet ott az elég túlárazott. Jsp-n meg rengeteg a fals trade. A játékidő fele arra megy el hogy ácsorgok a játékban, mert be se lépnek akik ajánlatot tesznek. Amikor meg venni akarok sokszor nem írják ki, hogy már elkelt amire licitálok. Non ladderban nem voltak ilyen gondjaim.
-
savior
őstag
Én kb 70 órát beletettem a ladderba. Eddig nem volt olyan igazán nagy szerencsém. Rúnából lem a legnagyobb ami esett. Cuccokbol meg volt tal öv 200 fg-ért, egy 40% mf chance guard 250 fg, meg épp az előbb esett egy ethereal cryptic axe amibe sikerült 4 socketet cubezni és elment 400 fg-ért. Inkább sok kisebb bizniszem volt eddig: full reju potionok, ingame gold, pgemek, meg olcsóbb unique cuccok, kissebb rúnák.
Leginkább Travincalt farmoltam, de mivel nem esett ott semmi így ma egy Youtube videó hatására kipróbáltam az act4 - city of the damned-et és elég jól adj a cuccokat. -
wm2
őstag
válasz
Lokids #15209 üzenetére
Én egyedül dolgozom, Smiterrel végig. Nem mondanám, hogy szélsebesen haladok, de már NM-en vagyok (meg Hell Act1, de itt még nincs cuccom), ahol éppen most esett egy 10 all res Sacred Targe Spirithez. Ide elég.
Hc-n csináltam 2400 fg-t. Abból meglesz a Grief meg ami Smiternek kell. Igazán nem drága kari szerencsére.
Tipp: NM-en lvl 50-től public Baal runolj 70-ig.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #15206 üzenetére
Egy LO rúnára meg 10 IST-re van szükségem. Kezdj el játszani aztán ütünk pár torchot. Eladjuk unidként és felezünk.
@Peddy789:HC-n csináltam egy 35 FCR Spiritet ‘Sacred Rondache’ pajzsba. +43@res volt max def-el. Kb. 10 pakolgatás után ki is jött a 35 FCR, de alig tudtam eladni. Nem azért, mert mindenkinek ‘Sacred Targe’ kell, hanem mert egyszerűen nem ment a trade HC-n úgy, ahogy én azt Classicon megszoktam.
Smiterrel nagyon sok pajzsot kipróbáltam, kivéve a Phoenix-et. Nem fogom erőltetni, de ha a szerencse úgy hozza, akkor kirakom. Amúgy sztem optimálisan egy Kurast Sanctuary a legjobb neki. Kevesebb a str req, mint az uppolt Zakának, de jobb a dmg. A Mal rúnát azért ki lehet bírni. Ha a Kurast +45 all resistes, akkor a low roll is bőven megteszi. Egy *100 all resist + Lord amu + Treachery és kész. Szóval ha esne egy 40+ all res Kurast, akkor vevő vagyok rá! Eth is jó ha 4 soxos mert ezerszer olvsóbb, mint a Vortex és Exile rw-hez abszolút budget bajnok.
-
Peddy789
őstag
válasz
Vismajor01 #15205 üzenetére
akkor ez majdnem perfekt grief ilyen szempontbol
Azt mar csak felve merem mondani hogy kiraktam a smiternek egy spiritet sacred targeba, es 35fcr lett -
Peddy789
őstag
A maxroll char planner alapjan nem szamit az ias, ugyanakkora a dps. Egy ket napja vettem eszre hogy a dps kalkulacional az attack rate -et lelehet nyitni. Itt is ugy latszik a maximum speeden vagyok laying of handsel. Ha kiszedem a kesztyut mondjuk chanceguardra akkor 14k dps, laying on handsel 17,3k dps. Es itt mar latom hogy nem az utolso breakpointnal vagyok, de itt se szamit ha valtogatom a speedet 30 es 40 kozott (demon target ellen).
Ez alapjan ugy latszik csak a damage szamit. -
wm2
őstag
3:22 😍
Tapasztalatom az volt a röpke 6 hónap alatt, hogy ami “extremly rare” trade classic hc szerveren ment, az itt Resurrectedben nem működött. De a 3/20 java vagy bow glovest is kiröhögték. Egy szép rare jewel, circ, amu, ring vagy res boots, HC-n a kutyát sem érdekelte. Picit unalmas volt emiatt. Utólag visszagondolva az is meglepő, hogy a Vortex pajzsot meg az Assa diademet sikerült eladni.
Azt nézem, hogy egy pala gc 12 fhr 600 fg. Hát ez a szezon elején aztán nagyon kell.😀 Ránéztem még pár dologra:
2-es CTA 900-1000
Ohm 800-850
Ist 150-ért már láttam
Mal 80-100
Um 50
Lo 1250Kell nekem 10 ist. Jó lenne ha lemenne minél hamarabb száz alá. Addig socket quest.
Peddly789: gratula! Én Zerkerbe szeretem rakni. A Pb csúnya.
-
Peddy789
őstag
Asszem mazlim lett a damagel??? Jelenleg smiternel van, de foleg barbarnak csinalttam.
Este hajnali 2kor volt egy masodik uber diablo spawn megint lucky altal szervezve.Itthagytam a gepet egesz estere, reggel felkeltem, es tadaa:
Asszem ezzel is mazlim lett???
Az elso torch amit kiutottem nem lett ennyire jo, assa 18/20, azt csak kesobb tudom eladni valoszinuleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest