- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Korábban wm2 beszélt az anonim függők klubjáról... Kezdem érteni!
Ma még akciós volt a game, vettem egy harmadik accot...
Kész lett nightmare (lev 56), a demon machine-os (kezdetben raven clawos), sigonos, végefelé treacherys, nageles, angelic szettes, pluszba felencsázott, holy fireös agymenéssel.Természetesen lhc.
Egyelőre álldogálás lesz a feladata hellen p5 soloban... Aztán majd ha esnek endgame cuccok, akkor lesz belőle egy fun holy fire build vagy vmi.Mentségemre szóljon, hogy kettő acc nem az enyém, kölcsönbe szoktam használni.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01 #18098 üzenetére
Gz a druidhoz!
Gondolom softcore...
-
Vismajor01
addikt
-
_ocsisajt
őstag
Hoppsz, vex snipe nightmare baalban!
-
shotika
őstag
Durrant a Ber rúna
-
_ocsisajt
őstag
válasz
_ocsisajt #18090 üzenetére
Akinek kell esetleg gyors escape parahoz. Megakadájozza, hogy véletlenül se nyomj semmit el, míg lefut az effektív kilépési fázis. AHK kell hozzá. Text editor, *.ahk mentés.
(Én a nullához rendeltem, át lehet írni bármi másra és 1920*1080 a felbontás)
Majd lehet elszórakozok azzal, ha lesz kedvem, hogy ne fixen pixelre klikkeljen, hanem olvassa le (OCR) amit lát és úgy. Egyelőre marad ez a faék verzió.0::
BlockInput, On
Send, {Escape}
Sleep, 100
MouseMove 950, 480
Sleep, 100
Click, 950, 480
Sleep, 100
MouseMove 950, 480
Sleep, 100
Click, 950, 480
Sleep, 100
Send, {LButton}
BlockInput, Off
return
#SingleInstance force -
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01 #18089 üzenetére
Szeretek másokkal játszani.
Ahol csilles a játék, ott általában megy a csetelés. Átmentem "huzatni" magamat amcsi szerverre (hajnalban melóztam, ott este volt ugye). A végére már inkább állt a játék, mert a floridai sráccal olyan jót cseteltünk.
Vállalom ezeket és ezáltal is tapasztalok/fejlődök minden egyes rip után. Át szoktam gondolni, végig mazsolázom hol hibáztam el a dolgot. Van önkritikám és tudom, hogy nem vagyok olyan gyors mint régen* (meg észrevettem, hogy néha lefagyok olyan helyzetekben, amiket régebben csuklóbú abszolváltam, fura), de most már nekiesek egy saveexit ahk scriptnek. Dzsásztforszekuritikész.
*45 múltam, kopnak a reflexeim, pedig anno még ki is választottak egész évfolyamból kettőnket vívás oktatásra. Pubon még azért megy a loot snipeolgatás, de már az sem az igazi.
-
_ocsisajt
őstag
Na ilyen sem fordult velem elő, hogy direktbe lepékáztak...
A készülő bowámat tegnap még válogatott meccs előtt hell tz96-os baalon... Beléptem, láttam kettesen nyitva a tp, mondom megyek booért... Direkt egymillió mob közé volt megnyitva... Le voltam döbbenve, még láttam a chaten írja a rohadék kifejezetten nekem a karakterem nevének ironikusan, hogy nyitottam tp-t gyere booért...
(Ebből is tanultam...)Soha nem fogom megérteni, ebben mi a jó?
(tartalék wforce meg közepes cuccok, huss)
-
_ocsisajt
őstag
Nem lehet három keze a karinak... Legyen raven, meg olyan ring ami dual leech, meg akkor wisp... Lord amu nem rossz, de ad1: nem ad absorbot, ad2: Atmat vesztettem volna...
Egyébként pub baalon mutatta mivel megy az egyik muki: Tgoddal... Mondom wut, aztán rájöttem, hogy a szellemek... Ehh, nem hülyeség!
Túl magabiztos voltam már a buildemmel. P4-P5 olvadt, mentem előre mint a mérgezett... Elbíztam magamat...Korábbról idézem magamat:
"Asszem utoljára csináltam bowát hc-n..."Tudom, függő sz4r vagyok! Jöhet hell majd pub nm baalok után...
(Ez most true multishot lesz, marad akkor a tarcsi Wforce. Bakker nem tudom, egyelőre most starter/uberlow budgetbe visszaestem, majd meglátom...) -
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé régen nem játszottam a játékkal, most szerettem volna de ez fogadott.
Hogyan tovább?
-
wm2
őstag
pakolt rá manát rendesen
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18078 üzenetére
wisp projector, lord amu és / vagy save exit
nem pedig headless chicken -
_ocsisajt
őstag
válasz
_ocsisajt #18078 üzenetére
Összeszedtem magamat...
Első loot, troll RNG! Nem, akkor sem fogok új bowát!
Délelőtt rip után bumpoltam az eth cv-t. Adtak volna érte 100 Fg-t...
Kértem érte 125-öt, majd írtam, hogy jó akkor vigye... Beléptem és átadtam a cuccot barbinak városba állósnak, hogy ha jön, elküldtem a gamepasst...
Bent voltam fél órát, nem jött, majd kiléptem... Földre dobtam, mert a vevő egy borzasztó sok fgs emberke volt, mondom majd felveszi és utalja fg-t, addig nekem dolgom volt itthon... De úgy emlékeztem felvettem miután nem jött, hát most nem találom sehol, kiléptem úgy, hogy ott maradt, szóval mégsem... T*k*m televan... -
_ocsisajt
őstag
Nyah... Hogy a buffer barbi fel tudja venni az arachnidot, ma úgy döntöttem, hogy nem a varázslóval telézek be, hanem elkocogok a bowával baalig párszor (mert miért ne?)...
Fordulok be a sarkon, futok... négy millió vipera, meg szellem boss pack...
Asszem utoljára csináltam bowát hc-n... Pedig a kedvenc buildem... De ezt nem erőltetem többet... Annyi esélyem volt, hogy az escape nyomás alatt belém ütött/lőtt mindenki...
gg fullos cumók! Persze corpse lootnak sem lett volna értelme, mert a többi kari aki mfelt nem sebez... Persze át lehetett volna specelni barbit warcryra... de már elengedtem... -
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01 #18074 üzenetére
Shotika: Ja, nekem is van mulenál eth mancactherbe egy. Most nincs olyan build amit nyomatok. Amik pörögnek az a bowánál a pride, meg a varinál insight.(Ha valaki ladder hczna, van még kettő 5os eth mancatcherem, adok szívesen egyet)
-
_ocsisajt
őstag
Kotorászok muleknál, kellene pár HR...
Ehh, ez mennyit érhet lhc-n? -
_ocsisajt
őstag
Összedobtam egy új varit, de ez mf lesz (most 381 mf), kifejezetten akkor fogom futtatni, amikor tower, andy, mephi lesz... Most 87-es, jobbára pubbaalokkal löktem fel.
Nem tudtam egész órát lenni TZ Andynál, de első loot:és az utolsó karika, ez ippeg belefért!
Nem, nem a composite bow
(114% ED) -
_ocsisajt
őstag
Én is nagyon!
Kora reggel szépen leripeltem a tankos sorcit (lev94)... Nem tudtam aludni, ideges voltam vmi miatt és beléptem amcsi szeróra, mert ott volt tz96 chaos... Ami így álmos fejjel nem tűnt fel, hogy nyitva volt a tp és mindenki a városban... Természetesen nem raktam fel az energy shieldet... Azzal megúsztam volna, de bedaráltak, millió mob volt... Tudom, hogy én vagyok a hülye, de azért az új belépőknek én mindég beírom, hogy "care, it's not safe pal!"
Ebből is tanultam...Anyway... voltam másik tz-ben még tegnap, lengyelül kommunikáltak, csak azért kattintottam rá, mert nem értettem mi az amit linkelt. ICE íj volt, azzal ment az Ama. Ahhh, azt még ki kellene prószálni, csak kéne hozzá egy másik JAH rúna!
(Pottyant egy 4 likas 10-11 ED-s Shadow bow Baalba, senki nem vette fel, én igen... Pár napja esett) -
_ocsisajt
őstag
Alakul a molekula!
-
_ocsisajt
őstag
Csóri hácébowás eNber small charmja. Cukin gagyi, de azért beraktam.
(most tanáltam) -
_ocsisajt
őstag
Nem véletlen a maxroll guide is hcnál a mightos prideot írja. Mondjuk ott fejesre a physicalos crownt írja, hogy kibírjon pár közelről érkező ütést.
Az még nem esett és nincs sok fg-m... Jah ha már fg, ezek a (iasalldam vagy ias maxdam) jewelek borzasztó drágák.. Marad a mákolás. Boo buff nálam állandó, ha harcol a kari, inkább hazatelézek, ha lejárt..
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18062 üzenetére
jah igen és azt ne feledd, ha maxos jeweles sityakban tolod, akkor ér vmit ha a csicsó A2 Might/Pride, én maradnék ennél, mert Hc-n még ez is drága mulatság, az A1 Faith csicsóval az a baj, hogy állandóan behal és bukod a boostot, na és pont ez a legnagyobb baj vele
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18060 üzenetére
Nem. Van egy olcsó változata a speedesítésnek. Artisians Tiara of Haste. Ez "csak" 20 FRW-t ad 30 helyett de lényegesen olcsóbban adják. Ebbe aztán tehetsz random 15 ias 1x maxos jeweleket. Ha nem a strafe skillt használod, akkor 12-es fana aurával 70 ias-ra van szükséged a max fpa-hoz.
-
_ocsisajt
őstag
Kotorászok mule kariknál...
Érdemes lenne ezzel leváltani a gulli fejest?
(Tudnám likasztani meg uppolni def miatt)
Mondjuk buknám a crushingot meg deadly strikeot... -
_ocsisajt
őstag
12 db knockbackes gloves-bú ez a legjobb... gyász... Hát izé
(Volt olyan ami dupla frost novás lett...)
-
_ocsisajt
őstag
Bakki, ezeket még elején dobáltam ki...
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18055 üzenetére
Ha Valkyt kimaxolod bírja az meg boostol ezerrel. De ha szereted a strafet nyomasd csak azzal. Ezt asszem vex-ért vettem 3. szezonban. Senkinek nem kellett mert nem hp-s. Pedig kurva jó kis sc.
A kb gloves bociknál nagyon hasznos tud lenni. De ott nagyon. Amikor fana aurával be akarnak kúrni. Minden máshol használd a LoH-t.
-
_ocsisajt
őstag
Nájszos!
"Windforce és A1 csicsó Faith"
PONT erre gondoltam amúgy most amikor teszteltem, mert a mostani setupommal talán jobb a multishot Windforce-al, de viszont strafe nagyon darál ezzel... hmmm
De végtére is, nekem szükségem van a homokzsákra... Valkűr meghal hamarébb...
(Betettem egy 11-es Bone Breaket is, lehet ezért a ma talált dungóval kompenzálni kéne.)
Hajrá Lóóó rúna, meg egy jó knockback gloves!
-
_ocsisajt
őstag
Sosem halunk
megbe.KETTŐ napot kellett várnom, de nagyon korrekt volt a srác jsp-ről. Snipeoltam egy 15 EDs, 2 ar-es Shadow Bowtotot 15 fg-ért, de a várás miatt levitte 10 fg-re. Ami ultra baráti ár... Keressetek rá lhc-n hasonló árakra... Srác direkt megkérdezte, hogy biztos ezt akarom FAITH-nek? nem fog hiányozni a bow skill GMB-ről? Felvilágosítottam az újdonsült tudásommal (KÖSZI WM2!), miután átadta a bowtotot. Szerintem nézhetett.
ÉÉÉÉÉÉS... 12
No, nem baj! Megvan végre!
Eth War pike pride és nálam a fanaticism... Ahhh nerdgasm!
(Most multishotolok, bocinál sztem hatékonyabb, de strafe a zalap!)Most mehet a dili (Lo rúnáért a forti miatt) a kék vambraces-ek után! Komolyan, napok óta figyelem, deka sem esik... Kénytelen leszek levinni a "loot figyelő" szemeimet Magic Chain Gloves/Heavy Bracersekre, jól... ehhhh
Mivel ezt az osztályt nem lehet vendorozni, ha jól értesült vagyok... Lehet inkább gamblezek, komolyan.Merc: Eth war pike pride, Leviathan és vamp gaze (ezt likasztani kéne 15ias jew miatt) ... Azért bírja.
Levit sztem lecserélem egy eth 3os valami nehéz páncélra és mehet trecsöri bele. -
wm2
őstag
válasz
Vismajor01 #18051 üzenetére
Igen. Tele van pakolva 3 max sc-kel is: “and a full inv of 3 max scs.” Nem tudom hc-n mennyi egy 35 ed / 15 ias jewel pl. Vagy ezek a maxosak. Aztán a max ar charmok és a pride. Az, hogy budget smiterrel behalok egy dolog. De ezekkel uhh.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
Nehéz szülés volt. Sajna nem tudtam őket azonos színben, de leszarom.
-
_ocsisajt
őstag
Kicsit toltam tz bocit. (Varival nyitok, akkor 96)
Említésre méltó lootok: Gladiator's Bane, sajna minimal reductok, egy KO rúna, no meg egy ilyen érdekesség. Nem rontja el nagyon a nem perfect attack speed?Szerintetek mennyi fg-t (szokásos Ladder HC)lehetne ezért kérni jsp-n?
-
_ocsisajt
őstag
Ez melyik buildbe fér bele? Érdekes craft.
-
_ocsisajt
őstag
zegzi
Nah, pár karika towerben, ezt adta. Először lebiggyedt a szájam széle, hogy nem bowa, de aztán eszembe jutott, hogy a bowos skillekből annyira nem profitál a strafe. De akkor a passzívból viszont (pláne hc) remélem igen.
-
wm2
őstag
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Azharel #18031 üzenetére
Erre tessék:
https://www.nexusmods.com/diablo2resurrected/mods/323
Legal, a faq részén diszkordon direkt kiemeli, hogy csak olyan dolgokat rak bele, ami miatt nem banol a blizz! -
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18026 üzenetére
A Physic Bowa nem olcsó kari ha maxolni akarod. De nem feltétlen kell GMB meg drága circ. Csicsónak jól jön persze egy Pride. Treachery nekem is eth Krakenben van. Jobb neki, mint az eth Forti. Csak legyen meg a 75 IAS.
Tudsz venni olcsón olyan charmokat, mint pl. 3 max 10 ar csak így magában. Vagy LC-t. 6max 40ar 20 life pl. Ezek olcsók, mert a perfekcionisták lenézik. Olcsóbban megszerezheted. Nem kell, hogy a life 2k legyen. Vehetsz el belőle picit a dex javára. A lényeg, hogy ne fuss bele a vesztedbe. Baal runoknál is maradj hátul. A Bowa nem egy smiter aki beáll középre aztán elmegyek cigizni.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18024 üzenetére
Fortit csinálj neki. Teljesen felesleges a GMB. Nehezen gearezhető és drága. Az avg dmg meg kb. ugyanannyi diamond/shadow bowal is és jobb cuccokat tudsz vele hordani. Diamond/Shadow bowal elég 65-70 ias a max fpa-hoz ha egyszer eljutsz oda, hogy ki tudj rakni egy Faith rw-t. GMB-nek kell az IAS. Én nem eröltetném Hc-n.
-
_ocsisajt
őstag
Amúgy várja a rúnákat Chains of Honorhoz.
(2-3 napja pottyant)
-
_ocsisajt
őstag
"Mert nem normális aki Hc-n physic bowát indít."
Szóval sem mondta senkisenem, hogy normális lennék!
Nekem ez a legfeelingesebb build és slussz.
(Ezek érzelmek, nem lehet megmagyarázni!)
Amúgy miért ajánlottad a diamond meg shadow bowokat? Nézegettem az avg damokat meg speedeket. Elvileg a GMB a legjobb alapnak ilyen téren, nem? Vagy ennyit számít a 0(diamond/shadow) és a 10 (GMB) közötti speed (Arreat summiton nézem az értékeket)???
Lesz időm lemaxrollozom ezeket most már, komolyan!
(Közben reggeli baal TZ-ben nem vette fel senkisenem a Ward bowot, alap 4 likas, azért elteszem)Másik! Mindég booozok magamnak. Szóval ilyen 1.8-1.9K hpval futok.
Koreai sráccal lebiszniszeltem végre a WForce-t!
Mehet likasztásra és akkor shael? -
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18021 üzenetére
Mert nem normális aki Hc-n physic bowát indít. Ha veszel egy 10max 70ar 40L Gc-t 4-5k fg-ért sem fog kihúzni a szarból. Én pl. 750-800 Hp-val szaladgálok. Hellen olyan pofonokat kapsz, hogy még három ilyen Gc is édeskevés a túléléshez. Részesítsd előnyben inkább a 7 frw 10 max 70 ar-t pl. Egy ilyen csak 2k fg.
Fognak amúgy potyogni. Bármilyen jó. Úgyis behalsz vele. Jó tanács. Baal runokat szólóban ne erőltesd. Bocik. Travi messziről, ne rohanj be. Bocik. Chaos. Chaosban penge lesz de ott is óvatosan. Ne állj a lordok közé.
-
_ocsisajt
őstag
Na super! Elkezdtem "halmozni" a bowos gc-ket...A guide szerint is ugye trifecta gc kell ami attack rates meg damos meg lifeos, csak az meg a csillagos ég hcn...
(bőszen forgatom a tz96-os gcket kockaban gemekkel. Mar adott magas hps java skillert, war cry-t, mindent... Javasat frankón el tudtam adni jo fgert, de ilyen bowas gct nem forgat ki a zistennek sem..) -
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18019 üzenetére
Keress egy 4 soxos diamond vagy shadow bowt. Hagyd a gmb-t. A +3 sk miatt meg ne aggódj. Physic bowanál kb. semmit nem ér. Light resistre lesz szükséged. 3 frw light res vagy 5 fhr light res sc pl. jól jöhet. És bocikhoz knockback kesztyű. Hc-n főleg, mert tz-ben lecsapnak, mint a szar.
-
_ocsisajt
őstag
Gyorsan szaladtam pár Thresh Socket-et (varival gyorsan betelézek), hátha adja...
Pakknál nézem a földön a plusszos (filter mod) GMB... Bedobogott a szívem! Na, superior!
+3 skill, pipa, 13ED% 1 AR wow!, 5 socket...(Mistre nem "pazarolnék" Chamot, inkább akkor marad a normal 4 socketes +3 GMB egyelőre ami várja a bis rúnáit, meh)
-
_ocsisajt
őstag
Szaladással nincs gondom, mivel hustle páncélom van. A might merc nem jobb golyófogónak? És még ad damaget is. A WT mániát sosem értettem. Van frw (gyorsabb)/dupla res/ 25 mf csimmám. Annyit számít a plusz dam (meg a némi vit str?)?
Sisak van, de nem jobb a shako? Gloves-nak layinget használok. Soxor megyek Sanctuaryt. (naj teleport az elején, úgy is ömlik a zarany)De ezt a windforce-ot megnézem magamnak.
Köszönöm! -
_ocsisajt
őstag
Most a "shako"-ban van egy 15 ias jewel. Most találtam egy 38% damos jewelt. Jobban járnék strafe-nél vele?
Most egy uppolt shaeles buriza van, hustle páncéllal. -
_ocsisajt
őstag
Tökéletesen igazad van!
(most adta)
(Most jön a tipródás... Mert ezzel össze tudok rakni egy ber-t és ugye van egy jahom, youknowhatimean... DEEE, szeretném végre összerakni a fullos hc strafe buildet amit darkhumility is felrakott maxrollra, sur meg kellene eth warpikeos prideba... War pikeom már van eth 4os)Pala ammy: Hát ez igaz srácok..
Safety ammy: Na ez jó ötlet! Cimbinek majd craftolok párat, hátha ad hasonlót a palájának! -
wm2
őstag
-
Vismajor01
addikt
válasz
_ocsisajt #18002 üzenetére
Semmit sajnos. Allres nem kell neki, mana nem kell neki. Dex vagy str kene ra, vita, es tobb fcr. Legtobb pala amugyis fcr ringet hasznal es mara vagy rising sun van melle. Ha gki fcr ringet akarna kivaltani akkor is min 10fcr kellene ra. Soloban hasznalni okes de erteke nincs
-
_ocsisajt
őstag
gz
Valaki mondjon már erre valamit?
Feltettem jsp price checkre, de senki sem ír, ennyire rossz?
https://forums.d2jsp.org/topic.php?t=102448700&f=123
SHC Pala caster ammy
Tegnap kockáztam.Ha valaki érzi magában a chi-t és eladható, akkor írhatna egy:
-jsps fg árat
-traderies rúnás árat
-meg egy pubos rúnásatMegköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest