Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy ha indítok egy ik barbárt, akkor annak milyen skillt érdemes használnia? maxroll.gg a whirlwindhez írja az ik setet, de nem tudom hogy nincs e annál jobb, mert úgy emlékszem, hogy régen amikor ww-ztem, akkor kicsit nehézkes volt az irányítása.
-
savior
őstag
Valami tűz varázslásos kasztot akartam. Lehet akkor hidra sorcit kellett volna választanom. Most nem szívesen kezdeném el előről, mert azért elég sok idő végigmenni az actokon.
Fury druidhoz nem kell túl sok jó cucc, hogy érvényesülni tudjon? És a hurricane druid milyen? -
savior
őstag
Elkezdtem a laddert egy fissure druiddal. Gondoltam kirakom a spiritet egy pajzsba, de nem akar 4 socketes esni. Hol farmoljam?
Esetleg tudtok ennel jobb buildet druidanak? -
savior
őstag
Helló. Ma indul az új szezon?
-
savior
őstag
ezt most találtam: Diablo II: Resurrected Season 6 will begin on February 22nd for all players globally starting February 22nd at 2:00pm PST. As with all new ladder seasons, leaderboards will be cleared for the new season.
Diablo II: Resurrected Season 6 begins February 22 - General Discussion - Diablo 2 Resurrected Forums (blizzard.com) -
savior
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Köszönöm.
-
savior
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
saviorka a nevem ott.
-
savior
őstag
Valaki nem tudna kölcsönadni 115 fg-t jspn? Visszaadnám amint kifarmolom vagy nonladderben tudnék cuccokat adni.
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr most csak 5 euro Steamen és arra akarnám elcserélni a forum goldomat, de mivel csak 385 van így nem áll velem szóba senki. -
savior
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Köszi majd megpróbálom.
-
savior
őstag
Kiesett az első normális cuccom ladderban: egy perfect dwarf star. Habár meggazdagodni nem fogok belőle, de legalább lecseréltem a kék gyűrűmet.
Nightmare chaos sanctuaryt farmolom egyelőre. Szerintetek ez jó hely vagy érdemesebb átmenni hell act1-be? -
savior
őstag
Találtam egy egész jó pala circlet ladderban: +1 combat skill, +18 all res. (mármint ilyen kezdő cuccnak jó)
Meg vannak félretéve 10-20as szintű kezdő cuccok. Ha valakinek kellene ilyen, akkor szóljon és megnézem van e számára valamim. -
savior
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Olyan endgame cuccom mint a mosaic szerintem úgysem lesz. Közepes cuccokat tudok összeszedni általában.
Látom jó rúnát találtál. -
savior
őstag
Köszi a tippeket. Megnézem őket.
Wake of fire assassinról mik a vélemények? Régen tetszett nekem az a skill, de magas szinten nem próbáltam. Lenne is vele kapcsolatban egy kérdésem: miért nem wake of infernót ajánlják, amikor annak jóval nagyobb a sebzése? -
savior
őstag
Új szezonban kezd valaki karaktert? Mivel indultok?
Barbárral vagy nekróval szoktam kezdeni, de a barbárt már unom kicsit, a nekróval pedig sose erősödtem még fel normális szintre.
Mit tudnátok ajánlani, ami nem papír, de azért lehet is vele haladni a szörnyek legyőzésében?
Kalapácsos pala meg jégmágus divatos, de egyik sem esett kézre amikor próbáltam. -
savior
őstag
Új ladder hány órakor indul holnap? Habár nem biztos nekikezdek így, hogy nem lesz semmi új dolog.
A D3-ba se lesz már több újdonságot is tartogató ladder. A Resut is parkolópályára tették. Ilyen áron inkább ki se adták volna a negyedik részt. -
savior
őstag
Állítólag ezen hónap végén jön az új ladder.
-
savior
őstag
Elengedték a Resu kezét, most hogy kijött a D4?
-
savior
őstag
Helló.
Új ladder nem várható véletlenül mostanában? -
savior
őstag
Helló.
Ladderben van még valaminek értéke? Játékosok vann még, vagy mindenki átment d4-be?
Hol érdemesebb forum goldot gyűjtögetni, ladder vagy nonladder? -
savior
őstag
Ladderban act 1-en megjelent uberdiablo, de nem birok vele.
Valaki tudna segiteni leutni? -
savior
őstag
Az mitol lehet, hogy a lem runa tobbet er mint a pul?
Este 60ert adtam el a lemet, most meg nezem hogy a pul-ert 20-25t adnak. -
savior
őstag
Kezdesnek milyen farm helyet javasoltok?
Nightmaren barmi megy, hellen meg act1 elso par palyajat tudom csinalni. Viszont hellen eleg surun hal a zsoldos (meg neha en is) es fogy az arany rendesen. Hellen act 4 diablot farmoltam, es talaltam is 2 lem-et (igaz az egyik hellforgebol jott). Nem tudom hol lenne erdemesebb.
Egyelore eleg szedettvedett oltozekem van. -
savior
őstag
Summon nekroval mire kell 20 pont? skele, skele mastery, corpse explosion? skele magere vagy revivere nem kell? Atokbol eleg egy lvl 1 amplify? Illetve merc melyik legyen?
most lvl 60 korul vagyok. -
savior
őstag
-
-
savior
őstag
Each Assassin Martial Arts charge-up skill trigger is treated as a different cast of a skill for Next Hit Delay purposes.
Nem nagyon értem, hogy ez mi akarna lenni. -
savior
őstag
Ladder resetről nem hallani semmit. Se patch notesz, se hír, se ptr, se semmi.
-
savior
őstag
Az új ladderban ki mit indít?
Summon nekrón gondolkodom, csak nem tudom, hogy lehet e vele normálisan farmolni?
Ezt arra értem, hogy időbe telik, amíg összeszedi az ember a csontsereget.
Hogy nézett ki a farm annál, aki summon nekrózott már? -
savior
őstag
Most volt egy Diablo 4es közvetítés a készítőkkel, és annak a végén mondták/mutatták, hogy új szezon ekkor. Ha jól néztem 3 hónapos lesz a mostani.
Ti milyen karakterrel mentek? Van egy javazonom, ami nagyon tarol, de elég papír és ugy ott vannak az immunok is. Meg van egy ik barbárom, az elég tankos, szinte nincs immun, de nagyon lassan ölök vele. Valahogy nem találom az igazit. -
savior
őstag
Azt olvastam, hogy május 4.én új szezon.
-
savior
őstag
-
savior
őstag
Nem tudom mi tortent, de az elmult 2 napban szinte semmit sem tudtam eladni. Elotte vittek mindent mint a cukrot.
-
savior
őstag
Gondoltam valtozatossag keppen kiprobalom azt act2-es stony tomb-ot. Hamar kilehet takaritani es runonkent 1-2 set/unique esett, ami szerintem eleg jo.
Urom az oromben, hogy az osszes semmirekello low level cuccot megtalaltam, de ertekeset egyet sem. Pedig 85os szintu terulet. -
savior
őstag
Ladderban volt már valami zaftos loototok?
Nekem eddig 2 Vex esett meg egy skulder ire(ha jol emlekszem ez volt a neve). Ezek jo aron mentek el, de jo lenne mostmar valami igazan nagy falat is. -
savior
őstag
Eleg sokat farmolok ladderban, de eddig meg nem esett egy 4 socketes pajzs sem, meg 3 socketes elit armor sem. Pedig a receptet is csinalom mikor van matim.
-
savior
őstag
Megvan ladderban az elso komolyabb runam. Egy Vex esett act5 frigid highlandon.
Lightning fury javazonnal jatszom es egyelore hellen a frigid highalnd, act 1 elso palya es arcane sanctuary megy vele. Esetleg valami tipp hogy hol probalhatnek meg vele farmolni? -
savior
őstag
Van most valami gold felveteli bug is.
Eldobtam 790000 goldot. A masik jatekos felvett belole vagy 600k-t, a tobbi pedig visszakerult a foldre, de ugy hogy egy resze hozzam kerult. O 60as szintu volt igy nem tudta egyben felvenni amit eldobtam. Volt ott egy harmadik jatekos is, akihez az 5 millio eldobottbol 500k kerult igy. Nem tudtam angolul elmagyarazni a dolgot, igy visszaadtam neki a fg egy reszet. -
savior
őstag
válasz
pachito
üzenetére
Ma esett egy 4os +3 bow skill grand matron bow.
Hr meg nekem se esett. 1 lem, 1 fal meg sok aprobb.
Nightmare andy farmal kezdtem. Utana nm act4 diablot farmoltam. Attertem hell act 1-re, majd hell act5 frigid highlandra. Egyelore ezek mennek. A karakterem vedelme nem tul combos. Magatalalosba jatszottam, most este viszont vettem egy thunderstroket meg egy runat, amibol majd valami jobb vedelmu pancelt akarok csinalni. Szerintem smoke-t.
Bocit is probaltam nightmaren, de valahogy nem tetszik az a palya. -
savior
őstag
Köszi.
Ki hogy halad amúgy ladderban?
Aki kis szintű és ingyen cucc kellene neki az írjon nekem itt privát üzenetet. Pár cucc mindíg van félrerakva.
-
savior
őstag
Nem tudtok valami listat hogy melyik runa melyik act-tol kezdve eshet?
Most nightmare act4-et faromolok es nem tudom hogy itt eshet e mar hr. -
savior
őstag
szetosztom a ladderban a kisszintu cuccaim. eu szerver
game: ingyen
pass: ingyen
akinek kell valami az jojjon -
savior
őstag
Javazonnak van egy skillje ami nagyon jó single target/bossok ellen, csak már nem emlékszem melyik is az. Valaki megtudná mondani?
-
savior
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Eddig mindig barbárral indultam, de amíg nincs meg az ik set addig nagyon gyenge nekem.
Most valami mással próbálkoznék.
A lightning fury javazon az milyen pl? Régi D2-ben szerettem, de infinity nélkül nem volt az igazi. Most viszont van helyette charm és ajánlják is league starternak. -
savior
őstag
Helló.
Rég nem játszottam.
Milyen újdonságok lesznek az új szezonban és mikor jön? -
savior
őstag
Sziasztok.
Ladderben ér ez most valamennyi forum goldot: small charm +3 max dam, +16 attack rating, +2 strength? -
savior
őstag
Ladderban talaltam egy ilyen small charmot: lvl 21, +3 max dam, +16 ar, +2 str.
Nem tudom er e valamit, mert 2 helyre is kiraktam es egy ajanlat se erkezett ra. -
savior
őstag
Terror teruleten az egyik ladabol kiesett 2 set item
. Ilyen se volt meg. -
savior
őstag
Megérkezett az éles szerverre a 2.5 patch. Lehet terror zónázni

-
savior
őstag
Október 6.-án indul az új szezon.
[link]
6 új grand charm is érkezik.Lesz 2 napom Overwatch kettőzni...
-
savior
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A HB az a hell boci?
Lehet rosszul álltam a terror mapokhoz, mert úgy kezeltem, hogy csak ott játszok.
Csapatba nagyon ritkán megyek az endgameben, mert nem sok ismerős van aki játszik vele.
Próbálgattam az előre beállított ptres harcosokat és hezitálok még hogy melyiket is indítsam élesben.
A 2. ladder indulásáról még mindíg semmi infó? -
savior
őstag
válasz
savior
üzenetére
Még annyit hogy én azt hittem, hogy ez úgy működik majd, hogy ha megtisztítok egy területet, akkor mehetek egy másik terror területre. Ehelyett talán 60 percenként keletkezik új terror terület, szóval ugyanúgy ki/be kell lépkedni az egyik játékból a másikba mint eddig.
-
savior
őstag
Nektek mi a véleményetek a PTR-ről?
Szerintem az elképzelés jó, de a kivitelezés gyenge.
Mentem pár terrorizált mapot: a mob sűrűség rettentő gyenge. Nem tudom 20-30 mobnál több volt e a mapon. Az xp az meg olyan, hogy 1db lvl95 mobból kaptam 1k xp-t. Soha nem lép majd szintet, aki ott játszik. Drop se volt jó, mert nem hogy uniquet nem találtam, de talán mégcsak sárgát se.
Barbár nekem gyengének tűnt és állandóan haltam vele. A többi kaszt az egész jó volt.
Nem tudom mindenki ugyanazokat a harcosokat próbálhatja e ki (kaszt, cucc, skill, stb). -
savior
őstag
2.5-re milyen buildot ajanlotok?
wind vagy fire druidaban gondolkodom.
tetszik hogy a hurikan sebez korulottem mindenkit, de a tornado(?) tamadas eleg idegesito mert osszevissza megy. a fire druidanak jobban bejonnek a skilljei, de a tuzre meg nem tul sok az immun? -
savior
őstag
Milyen patch erkezett most?
Mikor kezdodik az uj ladder? -
savior
őstag
Helló.
Már elég régóta nem játszottam. Kis forum goldot akarnék összehozni, és ladder vagy non ladderban érdemesebb próbálkozni?
Non ladderban jóval erősebb a barbárom, de nem tudom hogy van e ott valami aminek van még értéke? -
savior
őstag
válasz
stalkerfun
üzenetére
Régen még a béta idején keringett egy demó a játékról. Talán ezzel kipróbálhatnád, hogy fut e 7es winen.
-
savior
őstag
Meg mindig nincs szerver?
-
savior
őstag
Helló.
Pc-re jön most valami olyan újítás, ami miatt érdemes visszatérni? -
savior
őstag
Meg szerintem aki profin tolja(nem én) az alig vesz fel lootot, mert ránézésre tudja, hogy mit érdemes felszedni.
-
savior
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Én olyat tapasztaltam régebben, hogy felöltöztem mf-re és valamennyi idő után rém gyenge lett a loot (se rare, se set, se unique). Ekkor megint átöltöztem jóval kevesebb mf-re és beindult megint.
A másik amit tapasztaltam hogy kihagyás után mindíg találtam valami nagyon értékeset, míg előtte hosszú folyamatos játékkal semmit.
Persze lehetne ez a véletlen műve is, de szerintem nem az, mert többször is eljátszotta ezt. -
savior
őstag
Forum goldból lehet tölteni Steam és Battlenet számlát. Akinek 10-20k forint is számít, annak érdemes csinálnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Pánik a memóriapiacon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi