- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
4/5 fire facet tenyleg nem er szinte semmit ladderen?
Latok embereket, akik tobb tiz db facetet arulnak, azt mind bot szedte ossze nekik?
-
-
-
_ocsisajt
őstag
-
törölt tag
Akinek top tier class gear kell érdemes TZ Kurast Armor Standeket nyitogatni. Nekem dobott előbb egy Vortex Shieldet (elvileg Dream Spirit szint), csak még túl korán volt, hogy felfogjam ...
.
-
SSJPeter
őstag
válasz
_ocsisajt #17583 üzenetére
Abban teljesen igazad van, hogy egy darab torch statisztikailag nem releváns, de kicsi a valószínűsége, hogy minimumos legyen, pláne druidás, ezt Te sem vitathatod.
Másrészt miért éri meg valakinek eladnia ugyanannyiért, sőt kevesebbért, mint amennyiért vette? Ez is egy jó kérdés. Mondjuk úgy, hogy én többet nem veszek, mert elvette a kedvemet...igazából csak ki akartam próbálni.
Sajnos sem a necro 12/20, sem a pala 11/12 sem az enyém nem túl jók, ez már akkor 3 darab. Persze még ez sem jelent semmit.
Ha valaki kifogott valami jót, szívesen veszem, ha megosztja velünk, mintegy ellensúlyozva ezt a rossz tapasztalatot.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
SSJPeter #17582 üzenetére
Statisztikailag az érvelésed nem releváns. Abból az egyből dőreség lenne levonni messzemenő következtetéseket.
Nem hiszem, hogy kockáztatna bárki is hogy serverside memory read miatt banolják... Most az összes ilyen "hack" halott gyakorlatilag.Ki lehet fogni azért nem rosszakat is.
Tegnap vettem két unid torcsot (még 80 fg volt darabja HCL-en) Az egyik egy necro 12/20 (not bad) lett, a másik sajnos egy gyenge pala (11/12). -
SSJPeter
őstag
Halljátok próbaképpen vettem egy unid torchot, csak úgy brahiból, meg azért mert csak egy 3x3-as kulcsszettet kértek érte. Gondoltam miért ne...
Mennyi az esélye annak, hogy minimumos druidás legyen? Hát megmondom 1:700-hoz. Nem hiszem, hogy vannak ilyen véletlenek, akkor ezek szerint van rá módszer, hogy megnézzék a statjait (egyébként sejtettem eddig is). Miért érné meg másképp 3 istért, meg kulcsokért eladni?
Ezek után nem ajánlom senkinek, hogy unid torchot vegyen.
-
Frostburn gazdára talált, a többi még megvan.
[Ingyen vihető cuccok]Más.
Néha én is így érzem magam Baalrunok alatt.
-
_ocsisajt
őstag
Ehhez mit szóltok?
No life tap Smiter:
https://www.reddit.com/r/diablo2/comments/rzw3j2/paladin_ssf_build_the_sheriff_no_life_tap_uber/Azért, mert full idegbetegségembe képes vagyok elbattni a váltást is.
-
sto1911
veterán
Nem eth Tomb reaverbe mit érdemes rakni? 3 socketes lett legalább, viszont kevesebb lett a nerc damja vagy 500-al.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #17566 üzenetére
Grief helyett olcsóbb és tökéletes opció a Heavens Light. Nem kellenek a drága PC/12 fhr Gc-k. Zaka sem kell. Egy Sacred Rondache (best avg smite dmg) 4 gyémánttal is elég. Elite pajzs legyen. String of Ears sem vészes. És egy ilyen budget smitert bármikor össze lehet hozni és nem kár érte ha meghal.
Szóval a budget smiter aki csak Übert megy:
1. Guillaumes
2. Lord Amu
3. Sacred Rondache/Kurast 40+ res + 4x perf gyémánt.
4. 2x Raven frost.
5. valami 20 ias gloves ami ad 20+ resistet fire lightra
6. egy olcsó gore (nem kell itt az ed-t nézni)
7. Soe öv
8. Heavens Light jogar 2 IO (nem Lo) rúnával.9. life tap wand lvl5 Akaránál veszel
Sztem Hc-n is megvan néhány ist-ből, ami hamar visszahozza az árát ha meg is hal.
-
_ocsisajt
őstag
Összetudnátok rakni egy maxrollos plant egy nagyon budget variációra?
Akkor elvileg elég lenne: https://maxroll.gg/d2/guides/smite-paladin
a starter variáció? -
wm2
őstag
"1 Salvation and level 15 Fade together nullify the resistance debuff from level 20 Conviction."
Röviden.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #17562 üzenetére
Metal helyett Lord amu. Duress helyett Treachery. Nem kell az TGod öv. Szvsz a DR többet ér ha van lé ilyen cuccokra. Treachery + Dungo ad egy jó kis hp és dr boostot (dr=damage reduced). Én jobban szeretem draculs helyett a botot. Nem bo-zok. Bottal egyből megküldöm. Zaka helyett meg Sanctuary. A gilded Zakának nincs nagy damja és ha kihagy a life tap be lehet szopni. Ha meg feluppolod nagy lesz a str req és kevesebb jut a hp-ra.
Legközelebb próbáljátok meg a következőt. Legalábbis HC-n nagyon ajánlott: salvation aura Meph ellen + Treachery/Dungo (alap esetben a String of Ears is megteszi, legyen 15% a dr ez a lényeg).
-
Kiss_R
tag
válasz
_ocsisajt #17562 üzenetére
Duress helyett Treacheryt használnék (überezés előtt river of flame-ben random tűzben aktiválni a fade-et - allres, ias, damred), de azt nem írtad, milyen aurával ment neki Mefinek.
Resist lightning aura legyen aktív ilyenkor, ha pedig HC-n ilyen célra megy a pala, én a resist lightningot fel is húznám kicsit, hogy a max light resist minél nagyobb legyen.
Vagy másik opció egy maxolt Conviction, és azt aktívnak betenni Mefi ellen. Ilyenkor a te aurád "nyer", és Mefi kapja a convictiont, nem te az övét. Ez még azért is jó, mert nemcsak lightning-os sebzése van, hanem van cold és psn skillje is.
Draculs mellé switchre én még life tap wandot is tennék, mert a Draculs szeret nem procolni kritikus helyzetekben.
Én HC-ra smiternek biztosan nem Griefeznék meg a HoZ-oznék. Ha csak ennyire kell a pala, akkor elvileg mennie kell a tescos gearrel is, és ha meghal, annyira nem kár érte, mert jó esetben addig kitermelte már az utódjának is az árát. -
_ocsisajt
őstag
UBER Mephisto 1 hitelte (felordibált, alapból 1.7K hp-s) a NAGYON NEM starter geares paladinját cimbinek, nem olcsó gearrel hardcore-on. Mi a tökömet csináljak (ez volt az uccsó csepp a pohárban, hogy abbahagyta hc-t), hogy ha össze akarnék rakni egy smitert, hogy ubermephisto ne egyhitelje? A high investment variáció még NEM szezonban is a csillagos ég kb, nem hogy szezonban.
Amik voltak:
Fej: Guillaume's Face (um)
Páncél: Duress
Fegyó: Grief
Pajzs: Herald of Zakarum (um)
gloves: Dracul
Pipő: Gore rider
Öv: Thindergod (light absorb helló!)
Ringek: Ravenfrost, Wisp Proj (light abs)
Amu: Metalgrid
Egyéb: 3-4 Combat skillerek+ FHR, Pala torch, Anni stb... MAx block, resek maxon túl, light 220%, alap HP: 1700 körül
+ Battle orders ordibálás (level 31)
gg -
_ocsisajt
őstag
Segííjjetel plz összerakni elméletben budget smitert... De olyat amit nem 1 hitel ubermephi...
Cimbinek a standardish paláját kb ezzel a gearrel 1 hitelte ubermephi amikor ketten voltunk bent (RIP
):
Gface (um), Duress (Archon plate alap), Grief fegyó, HeraldZaka (um), Dracul, Gore Rider, Thundergod, ravenf, wisp proji, metalgrid, palatorch, anni + charmok (3-4 db combat sk fhr-el) amik kiadták a rest...
lightning res 220 körül volt. A többi res 175% körül volt.
PLUSZ 31 leveles Battle order hp boost (meg a másik kettő kiabálás)Ennél mi kell több? Amikor látom/látjuk, hogy starterrel elvileg mennie kéne az überezésnek, ez nagyon nem starter gear set...
-
törölt tag
Frostwind Cryptic Sword
Thunderstroke +3 Javskill ETHVihető kis ideig, szerintem ma estig tartom, utána sajnos kuka
-
wm2
őstag
válasz
Hokunda #17548 üzenetére
edmg és max nem jó együtt, külön jó 15 ias kíséretében
-
Hokunda
senior tag
Mostanában nem igazán játszom, de mintha a piac is ülne. Oké nem perf de 40% EDmg + 13 max dmg jewelért egy Um volt a legjobb ajánlat, azt hittem azért nagyobb a kereslet. (3 socketes bone visageket jobban vitték, 10% Edeffel)
-
wm2
őstag
Light sund 81 vihető ha kell vkinek. Holnap délelőttig, utána kivágom.
-
törölt tag
válasz
shotika #17539 üzenetére
Milyen karaktert indítottál? felvehetsz engem is ha gondolod. #17505.
Be is lehet csatlakozni aki akar bár most egy ideje csak Stony, Arach Cave, Bazaar templomok, és néha Glacial Trail Drifter megy, bár nem tudom minek mert még mindig nem láttam Dream spiritet esni, online drop kalkulátor ezeket adta ki
.
-
wm2
őstag
Adok Ist + Um-ot egy sox questért. PM ha érdekel.
-
sto1911
veterán
+2 solar creeper, +2 carrion vine, 3os druid mask er valamit?
-
110 mana, 24% mf magic ring ér valamit, vagy Charsi?
-
törölt tag
Hell Act5 Pindleskin vagy fölötte helyről ha valakinek lesz kék/magic Dream Spirit (druid class item), azért hálás lennék, mindegy mi van rajta, majd gemezni kellene.
-
wm2
őstag
162/16 raven frost és atmas amu vihető ha kell vkinek
-
Cryptic Sword (fehér vagy 4 soc)
Ha valaki találkozik vele, legyen szíves irányítsa hozzám. (Feltéve hogy nem arany árban mérik, nem vagyok tisztában az árakkal).
Köszi! -
törölt tag
Vihető dolgok (ingyen):
Monarch Fehér
Troll Nest (3xO)
2x Summoner Necro Grand Charm
2x Bow Ama Grand Charm
Demon Limb (Enchant klikky)
L18 Teleport Staff 33 charge
Life Steal Rare gyűrűk 5,7
Infernostride (Csizma 20% walk 30% fire 10% max fire res)
Mavina set Armor + Belt
2 Sorc skill, 1 Cold Mastery, 20 fast cast, 40+20 mana ministaff (level 51)
10+ Sol
5 Dol
5 HelNekem kellene:
Emerald, és crafting Jewel, bármilyen vacak is jó elvileg
(1 dbVex
- ez most az unikornis)
-
törölt tag
Én nem használok loot filtert vagy egyéb modokat, nem hiszem, hogy nyernék vele annyit, hogy ha esetleg jár érte ban, mondjuk normális cég előbb 1-figyelmeztetést küldene, hogy online nincs mod support "please use a clean install" vagy ilyesmi.
Ez majdnem fizikailag fájt, Ladder indulás óta az első dru sisak +3/+skillel... közel, de mégis messze
. (HA1 The Pit-ben esett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest