- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
Dr. Akula #16632 üzenetére
Valamilyen szinten egyetértek ezzel amit mondasz, nekem csak félig vette el a kedvem. Megvan a remény hogy megszerezzem az első sunder charm-ot, de egyetlen haver van akivel tudok játszani, és ő most meg elkezdett egy ladder-t, én meg kénytelen voltam csatlakozni hozzá. Assassin-t kezdtem, mondom erre a mosaic cuccra kíváncsi vagyok, de maga a phoenix strike nálam elég halott, vagy a lag miatt vagy az alacsony attack rating miatt nem tudom feltölteni fullra, mert leütnek. Már nightmare-en vagyunk act 3, haver egy holy fire palával tolja, én csak "assistálok".
Semmi használható nem esik, gyakorlatilag egy tesco szintjét sem érem el... A Dragon talon-ra is rámehettem volna, de még mana gondok vannak és az insight még nincs meg. Azt csináltam, ha már nem tudok mit hozzátenni, vadásztam MF cuccokat, hogy néha essen pár unique és set, de nekem egyelőre semmi komoly. Már azon gondolkodom hogy a normal-os respec-et elhasználom és átalakítom csapdásra, de lassan hell-be érünk, ott meg inkább hagyjuk is.
Kövi hétvégén és azután úgyis diablo 4 lesz, de majd utána összerakom az insight-ot, megcsináljuk NM-t és bocis pályán farmolunk valami jót neki.
Nem könnyű játék, ezzel nincs is baj, de NM és Hell között szerintem nagyon nagy a szakadék. Hell-hez képest a NM gyerekjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- iPhone topik
- Mobilinternet
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest