Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Betettem neki Titans mellé Jab skillre az 50% ow-os swordback pajzsal, és olyan, mintha egy hatalmas fogpiszkálóval pukkasztana lufikat. 95 ias-al. Nagyon vicces. Ez az eth balrog spear jó cucc amúgy. Gyak egy hibrid jabber plague-ele-fury ama lett. Boci szettben.
Teljesen jól fut amúgy. Nyilván nem egy top Javazon de bírja a hell-t lazább területeken. Cow king szerkóban.
Resistjei is jók, úgyhogy az armorba majd teszek egy 5-5 psn facetet. Ez egy ilyen mindenféle szarból összetákolt ama úgyhogy nem röhögni a pajzson meg a mavina övön. Kell a leech meg a run. 

-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Telézni. Hogy ne legyen tetű lassú.
Egy 68% már ok.Ezt érdemes lehet még elolvasni. Nagyon jó levezetés: Physical Bowazon Faith Guide.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Akkor ketten vagytok. Van, volt még valaki aki árult. Ő 40 Jah rúnáért. Az a -1 AR sajnos ront a helyzeten de így is sokat ér. Sokkal jobban járnál vele ha itt próbálkoznál.
Az a baj a Grand Matronnal, hogy a sok youtuber ezt tolja meg a 120 ed-s circet és mindenki azt hiszi, akkor ez a legjobb a többi kuka. A GMB-nek lvl15 fana aurával is 92 ias kell a max fpa-hoz. A másik két íjjal elég a 65-70 és Nosferatus öv helyett használhatod a Razortail-t, ami sztem jobb egy bowára. Sőt, kötelező. Ugyan nem lesz 100% a piercing, de bőven elegendő a 90 is. Illetve nem kell drága 40 15 jeweleket venni. A 15 ias 15 max kitűzők sokkal olcsóbbak és bowazonnal kellően hatásosak is. Én pl. egy ilyennel tolom és pusztít. 100+ FRW-je van így is és in pwm ez elegendő. Demon Limb-el tovább lehet boostolni kicsit, de ha nagyon akarnám, be tudnám rá küldeni a maxos Enchantress-t és egekbe tolja a lövéseit (több játékos módban jön jól, szólóban felesleges). Magic arrow-t csak physic immunok ellen használok. Egyébként multiple és maxos fend skill ebotd-vel ha meleg a pite. Őnagysága hibrid Fendzon/Bowazon ugyanis. Törékeny a pára de már megtanultam vele játszani és nagyon nem jó beleállni a lövéseibe.

-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Láttam minap egy Shadow “Faith” bowt publicban non-ladderen, nem te árultad?
Az egy 15 aura 2 all skill 15 ed 3 ar, azaz full perf csoda volt 40 Jah-ért. Az enyém Diamond. Az egyetlen karakterem, amit lvl99-ig elvittem, az egy physical Bowa. Physicalnál nem számít a + 3 bow skill. Kb. lófing. Coldnál más a helyzet de ők sem rakják grandmatronba, mert magas az IAS igénye. Shadow és Diamond a legjobb Faith base.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
elfelejtjük ezt a Bramble dolgot és így szent a béke
ráadásul Chaos is dobott egy Lo-t
-
wm2
őstag
még pont volt egy lukasztásom, visszahozza a Sur rúnára elherdáltakat

amúgy, kifejezetten tetszik, hogy van egy olyan karim, ami életképes hellen rw meg anitorch nélkül, úgyhogy én ezt szerintem így meghagyom, kap egy 5 40-es javelint oszt cső
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Én simán elvagyok felturbózott cow king szettel Hellen, de nyilván szigorú kompromisszumokkal. Kipróbáltam a boci pályát kicsit jobb psn cuccal, de egyáltalán nem éreztem a gyorsabb haladást. Olyat meg, hogy jewellers monarch + 4x 5-5 psn jewel + deaths web és switch meg nem karok. Ahogy a Bramble is egy kurva nagy lutri, úgy a Plague rw is az (ráadásul csicska kezébe rakod) és akkor vedd meg a jmod-et, ami vagy 30 Jah. De még így sem lesz olyan fluid, max bocin, mert ők a legérzékenyebbek a méregre. Szóval a psn Ama egyáltalán nem olcsó. Hellen úgy értem.
-
wm2
őstag
szóval az első 15 25 lett, na mondom vhogy összekuporgatom megint, 15 26 lett
többet nem rakom ki az szent 
-
wm2
őstag
a nagy nehezen összekapart sur ohm -ból nyilván full low bramble lett, mi más
-
wm2
őstag
és ez? vagy csak a scared targe?

-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
ne tudd meg én mennyit mentem a cow cipőért
-
wm2
őstag
Visszatérek az Amához.
POISON JAVELIN AMAZON.
Én viszont így jobbnak látom az FRW, FCR, FHR és IAS miatt.
30 FRW 45 IAS Diadem
Cats Eye / Teleport amu
Spirit Monarch
Bramble +50% PSN
TO Gloves +25% PSN
5-30/40 Matri Javelin (NL-en jelentősen olcsóbb, mint a 6-40)
Natalyas 25-25 boots
Arach
Raven
Rare ring with extras -
wm2
őstag
Lassú. Ha nem lettek volna jó leveling cuccaim hozzá, valszeg a hajamat téptem volna. HOTO is kell prebuff miatt. Viszont a 3-3-3 pelt teljesen felesleges szerintem. Annyit nem ér amennyiért árulják. Emigma viszont kell. Nélküle életképtelen hellen. Még akkor is, ha csak fél szemmel akarsz diablózni és kényelmesen farmolgatni, mert ez egy ilyen kari.
Közben Tal Rasha dobott egy jó kis Eni baset. Az állatkertre nem hat az MF. Megölték Durielt és 6 town portált dobott.
Azzal az eth demon ívvel dobálom a bossokat, de ias jewelt nem ártana a pajzsba pakolni. Mosers vagy valamibe. Teljesen mindegy. Werebear formában átsétálsz bárhol, anélkül, hogy egyszer is halnál. De cserébe lomha. Valamit, valamiért.
-
wm2
őstag
Lomha szar ez a Druida de cserébe művészet vele meghalni. Igazi “Basl walk” és HC kari a javából. A hollók kimaxolását érdemes a végére hagyni. Lvl 45 körüli állatkerttel teljesen jól takarít. Ám ettől eltekintve nem lesz a kedvencem. :)
-
wm2
őstag
throw summon Druid
-
wm2
őstag
Sajnos a 230+ 15LL már 2-3 Jah ez meg olcsó volt. Chaos dobott egy jewelt bele. Treachery + 35 IAS Andyval. Gondolkodtam egy A1 Vigor Faith csicskán is, de jobb lesz az A2.

-
wm2
őstag
Megvan a Beast. Kell még egy eth Reapers Toll meg egy torch és mehet. Leltem neki egy ilyet (kár, hogy nem 30
):
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Lesz az 8 is lassan. Venni akartam 3s 261-es MP-t ed meg dura nélkül. Jöttek, hogy “Jah + Ber”. Mondom mi bajod? :D Max Um de inkább Charsi NL-en. A 2 soc 5 ench orbomat pár Jah-ért vettem amcsi szerveren. EU szerveren triplája. Érdemes néha az amcsikhoz benézni. Kevesebben vannak ott, de cserébe decent.
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Felmentek az árak nagyon. 6-7 Ist egy Lo. 13-14 egy Ber. 15 egy Jah. (Ez non-ladd). Amcsi szerveren jobb picit. Kevesebb a balkáni ott.

-
wm2
őstag
Az Eni már megvan a Zoo Druidnak. 15% ED MP drága dolog, ezért igyekeztem lelni normál 261 base MP-t, amit aztán topázzal kilukasztottam. Nekem az a +41 def (értsd 15% ed MP) nem ér HR-t. Jó ez így neki. Közben összeszedtem egy Cow King szettet is.
Még egy kettős fejszét kell találnom a Beast-hez és tradelni egy Ber-t az Ist-ekből. Nem fogom Ba-ba tenni, mert nincs értelme. Az aura kell csak. Ami nehéz lesz, az a fejére a pelt. 
-
wm2
őstag
ezaz, Cold Plains, The Cave

-
wm2
őstag
majdnem

-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Resistet tudod kompenzálni dual/tri res cipellővel. Ritkán esik. Venni drága. Scythe Infit olcsóbban tudsz venni. Ha Griffont használsz elég a 10 fcr amu. Az a craftolt nem rossz.
Viperbe tegyél facetet ha meglesz a resist. Sc-k. Nem kell a méregdrága 20/5. Én jobban szeretem a 20/11-eket. Bár a 11 light res 20 life is vagy 6 Jah NL-en. A psn ehhez képest 1 Ber. -
wm2
őstag
Elég bitang lett. Pattan minden szét vele. Ideje elkezdeni a summon Druidát.

-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
van egy 16-12 Griffonom, tz diablo dobta, ha kell
és Viper jobb rá, kezdésnek Crescent Moon, Frostburn és mana boots, mert zabálja a manát
Itt -
wm2
őstag
elég kegyes a Worldstone hozzám

-
wm2
őstag
haha ennyit a Sur rúnáról
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
eléggé felment az ára, simán eladható 7 ist-ért, áprilisban 9 ist volt egy jah, most 12, de a fathomot hiába nem perf, el tudtam adni jah vex-ért (non-ladder)
-
wm2
őstag
szeretem az ilyen visszatéréseket

-
-
wm2
őstag
na azok az orbok érdekelnek engem, hogy azokon mi van
nem a shako, ide simán berepülök vele BO nélkül 800 HP-val. nrg shield legyen aktív és nem árt adni neki némi AR-t, ezért kell egy jó raven frost és nem 2 soj, a demon machine boost opciói pedig: 15 ias 1x res jewel, de mivel ez drága mehet bele a 15 ias attack rating jewel, vagy egy shael, vagy bármilyen 15 ias res jewel, éppen amivel gyengélkedsz. A Brand bowal tudod a robbantást erősíteni, de annyit nem ér. A demon machine a legjobb és a holy freeze A2 csicsó. Pride itt nem ér semmit, Infi kell, vagy budget megoldás az A1 csicsó Kuko Shakakuval.
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Az enyém 70 fcr-el repked (magefist, viper, 20 fcr amu). De second hand spirittel tudja a 105-öt is. Nem lassú. Imádom. Bocik pedig jobban hullanak, mint multishot/strafe Bowaval. Azon sincs MF. Nem nagyon érdekel ez NL-ben. Itt mindenkinek megvan már mindene és a ritka kék cuccokra hajtunk. 800 hp, nrg shiield és 50+ ench.aztán hadd szóljon. Illetve ennek buildnek kifejezetten jól jönnek a fire dmg charmok. Pl. 7 mf-el. Majd csinálok róla egy videót.
-
wm2
őstag
És ezzel kész is! Ez egy igen jó fire Sorc lett. P8-ban is teljesen ok bár publicban nincs idő a prebufra és néha elfelejtem, hogy nincs már ench meg nrg shield rajta és berepülök vele a boci tömeg közepébe
, de ezt leszámítva gyak mindent visz. Direkt low MF-el toltam. Csak úgy dobálta fehér és kék orbokat meg egyebeket.
A következő projekt egy Faith Summon Druid lesz. Valami hasonló. Sohasem csináltam Druidát. Nem szerettem. De túl kell esni ezen is. A pelt megszerzése nem lesz egyszerű.
-
wm2
őstag
22k dmg + kapott egy kis extra defet

-
wm2
őstag
megpróbáltam jó áron eladni, de kiröhög mindenki
pedig ""slightly higher avg damage than the berserker axe, and you can easily get the max attack frame"
-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ez sem a legjobb. 23-as lett majdnem full low resistekkel.
-
wm2
őstag
morning drop
-
wm2
őstag
célnak tökéletesen megfelel, lvl50 enchant 20k dmg
olyat is lehet ám csinálni, hogy nem A2 csicsóval nyomulsz, hanem A1 Kuko Shakaku-val,
megencsántolod és szétrobbantotok mindent, illetve még valami, Enchant Sorci lábára Cow King cipellőt tessék rakni, persze ha nincs meg a resist akkor ne
-
wm2
őstag
HC-n sokat érne.
-
wm2
őstag
6 enchant 2x 5% rbf orbal 26-27k dmg. Megfizethetetlen kategória sajnos. Mondom a srácnak szaladjunk már azért egy boci-dia-baalt. Nagyon smooth. Néha azért volt ügyetlenkedés (nem egy Bowa 40k ar-el) de csak viccesen élvezhetővé teszi a runt. Kurva nagy ez a karakter.

-
wm2
őstag
válasz
HellGreg
üzenetére
Nekem a legtöbb jó sceptert és Assa karmot Griswold dobta vagy ott pottyant nála valahol. Én NIghton bocikat szeretek farmolni. Igen jó cuccokat és sok jó skillert dobtak már. A 4 soc eth Thresher meg az egyik legjobb base csicsónak. Nonladdban Ber/Jah az áruk perpill.
Van még egy low leveling cucc, amivel jól lehet szintezni. Ez:
-
wm2
őstag
válasz
HellGreg
üzenetére
Ez egy lvl30 "Concentration" LLD (low level duel) Paladin. Az angelic ring/amu nagyon hasznos a játék kezdeti szakaszában. 2 gyűrűt is használhatsz. Jelentős AR/life boostot ad. Illetve ezek a max/ar/life charmok a játék egyik legdrágább charmjai. NM bocikat kell ezerrel farmolni.

-
wm2
őstag
Meg is van. Nem lett rossz. De totálisan nullára kiköltekeztem miatta. Sikerült egy kezdő fire orbot is találnom. 17-18k a damage most. Cél a 20.

-
wm2
őstag
Nagyon csini lett. Annyit még hozzá, hogy mivel ez inkább egy melee Sorc, egy pici hp-t érdemes adni neki, mert az ES nem fog mindig kihúzni a szarból. A 800/1300 (6 bo) ideális számára. Ugyanez igaz a faster hitre is. Főleg ha offenzíven tolod és berepülsz valami fasza kis hangyabolyba. Egy 20-30 FHR nem fog megártani. Ez a 15k fire damage úgy van most neki, hogy nincs arach (+1) +3 fire amu (+1) és 2 skillert még be lehetne neki dobni. Valamint az 5 ench orb. Szóval fogom még feljebb tornázni úgy lvl 48-50-re. De első körben Infit akarok neki szerezni.

-
wm2
őstag
Jah. Jó lesz! Köszi.
Most kezdem a hellt. Olvad minden. Ami grátisz hiányzik még, az az 5 ench orb 2 lukkal. Meg az amu, amit majd csak lvl89-en tud viselni. Az a jó, hogy NL-ben minden smc-m meg volt, hogy resisteket meg plus hp-t adjak neki. Pl. 20 life 11% fire res. Mert ugye a sund az lekap neki 70-et. És az hellen kell. Infit majd később kap.

-
wm2
őstag
mikor szaladsz le Shenkhez, na ott nekem is durván megfagyott már párszor
-
wm2
őstag
99 !!! sok run, nagyon sok

-
wm2
őstag
Én készítem elő a dolgokat Demon machine sorcinak.

-
wm2
őstag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Tudok neked NL-ben adni cuccokat. Ha majd felhúztam vagy 70-ig a Sorcit. De pl. Cow King vagy Sigons szettet 1 Hel rúnáért már kapsz. Ezekkel szépen lehet levelingezni. Ma 19 20 Sorc torchot vettem 6 Jah rúnáért, ami igen jó bolt volt. Reset előtt/után tiszta őrület van. 300+ dam merc infik is bagóért mennek. 4-5 Hel rúnáért kapsz egy Ist rúnát. 9 Ist egy Jah és 7-8 egy Ber.
-
wm2
őstag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Én sem ladderezem már. Halott az egész. NL-ben tolom puszta élvezetből.
-
wm2
őstag
ez is elmegy egynek, használható

Enchantress így fog kinézni:
Flickering Flame Diadem 15/8 55 mana
Caster amu (63-105 fcr bp)
Soj + Raven (és vagy jó kis 1xx ar 10 fcr str dex caster ring)
upped Vipermagi 35 13 5-5 die fire facet (+ 3 enchant Ormus)
1x upped Magefist
Razortail belt (+ Arach az enchnek)
Rare dual/tri res MF boots vagy WT
Demon Machine 15 ias 1x all res jewel benne
6-6-4 CTA + 35 FCR Spirit MonarchCsicsó: Andy, Treach, Infi
-
wm2
őstag
válasz
shifty!
üzenetére
egy kis str vagy extra light/fire resist jó lett volna, de egy 75% psn lenght reduced is

A terv az, hogy csinálok egy bika "demon machine Enchantress" sorcit. No nem lesz ilyen elvetemült, mint ez, de valami hasonlóan szépet akarok. Volt egy +5 enchant orbom, de elkótyavetyéltem. Van viszont egy 8/15 Flickeringem és +3 Enchant / 18 fire Ormus-om. Vipermagi nem egy drága dolog. NL-ben bagóért veszel perfet. A +3 fire sk + add amuk sem drágák. Skillerek is olcsók. Csak még befejeztem a hibrid multi/fend Amát. Még 2,5 bár lvl 99-ig. 5-6 izmos pl8 chaos/Baal tz. Nem volt még 99-es karim. Ez lesz az első.
-
wm2
őstag
igazán tehetett volna még rá vmit :/

-
wm2
őstag
kár, hogy nincs 24 fhr, de mi bitang már
-
wm2
őstag
ohh yeahh! <3
-
wm2
őstag
Ez eddig a legjobb ICB amu, amit craftoltam. A 100-ból.
10% block az virtuálisan vagy 30 dex. Ha ehhez jönne még 10+ dex / str és jobb all res + teleport az igen jó lenne. De KURVA nehéz.
-
wm2
őstag
hát ez sem pottyan minden sarkon, és hiába majdnem perf, fabatkát sem ér
-
wm2
őstag
Anno azért raktam ebbe, mert nem találtam jobb karmot. Mosaic kicksin. Teljesen mindegy a cold/light/fire bonus. A 250 körüli ED mellett a +3 weapon block lenne a legjobb a karomra. Vagy fade, aki azt szereti (én nem használom). Ám a +1 BOI és +1 DS igen jól jön bocin, csak meg kell tanulni vele játszani, hogy hogyan robbantgass és máris gyorsabban haladsz a tömeggel. Sokkal flexibilisebb így. Nem kell egyenként szétrúgni a seggeket.
-
wm2
őstag
hát nem gyönyörű Bowa ring ez?
-
wm2
őstag
ohh yeah végre sikerült jó dual light resivel, pont fel tudom venni vele a demon limbet (133 str req), eddig ezzel a 30 str övvel szarakodtam, mert sajnálok minden str pontot

-
wm2
őstag
Megnéztem a MAXROLL SPEARZON útmutatót. Enigma helyett Fortitude. Szerintem! Matri Spear helyett eth War Pike. Bár a Matri Spear ad egy viszonylag egységes min/max sebzést, a War Pike BOTD más karival is használható. Nosferatus helyett SoE vagy Dungo. FCR ring helyett min dmg ar dual ring. A min dmg érezhető pluszt ad. Az FCR nem. Mivel van egy rakat damage + CS a CB-t nem kell túlzásba vinni. Gore elég. Guill helyett 3os 30 FRW circ/tiara vagy diadem. Bele IAS jewel a max FPA-hoz. CTA buff és 60-80 secen belül megvan Dia klón. És ehhez nem kell a HP-t sem az egekbe tolni. Menjen a dexre inkább.
Ill. azt írják boci pályára nem alkalmas. Túrót. Csak oszd meg őket. Ne rohanj közéjük. -
wm2
őstag
hát ez így marad vs 5 vex 5 zod

a physical immunok ellen 1 pont a magic arrowra bőven elég, + a Pride merc is sebez valamennyit
ENCHANT lvl23 démon lábbal
resistekre be tudok tenni neki 3 frw 11 sc-ket vagy +30 res gc-ket, adott területtől függően
22% LL 10% ML elegendő leech

-
wm2
őstag
na így igazán amazonos lándzsa és íj
nagyon fun
-
wm2
őstag
Vagy hibrid Fendzon / Bowazon. Multiple shot marad. Guided helyett "normal attack" és "magic attack" (arra úgyis raknod kell 1 pontot). Guided helyett Fend. Passive kimaxolt Valkyval marad. Pride merc marad. Aztán BOTD-vel meg lehet pukkasztani a bossokat. Mint a lufit.
-
wm2
őstag
kettőt raktam ki, ez lett a legjobb
francba, mindegy bohóckodni jó, azt nézem, hogy physic bowaból rém egyszerű physic spearzont csinálni, pár apróságot kell kicserélni pl. öv stb.
-
wm2
őstag
fire sorcinak?
-
wm2
őstag
legalább duál

-
wm2
őstag
hát én ezt megtartom Bowanak
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Larzuk tud tenni bele 4-et. Az orb is használható. De a kéket jobban szeretik 2-20-3 mert abba kis szerencsével mehet 2 luk + 2 facet és akkor veri az eschutas-t.
-
wm2
őstag
még egy ~40 fire jó lett volna mellé :/

@szilvásbukta: eladható, de jobban szeretik a max ar life gc-kat és sc-kat.
-
wm2
őstag
végre egy elfogadható gamble
-
wm2
őstag
lvl30 LLD Zeal/Conci Pala, keresnem kell neki egy jobb Honor alapot, amin van conci meg holy shield, és a hp-t sem ártana turbózni még de alakul
-
wm2
őstag
travi <3
-
wm2
őstag
sweet LLD jewel
-
wm2
őstag
az istenért sem akar összejönni egy high str gg dual, de azért használható
-
wm2
őstag
o yeaah
-
wm2
őstag
csak a Jah!
-
wm2
őstag
csináljunk legit Ber-t !!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Teljesen jól fut amúgy. Nyilván nem egy top Javazon de bírja a hell-t lazább területeken. Cow king szerkóban.
Resistjei is jók, úgyhogy az armorba majd teszek egy 5-5 psn facetet. Ez egy ilyen mindenféle szarból összetákolt ama úgyhogy nem röhögni a pajzson meg a mavina övön. Kell a leech meg a run. 

többet nem rakom ki az szent