- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Én már csak a lvl 97-re gyúrok. Még 2 chaos tz meg egy ws és p8-ban megvan. D4-ig meglesz.
Még talán a Palát is fel tudom rántani 96-ra.
-
SSJPeter
őstag
válasz
shotika #16990 üzenetére
Köszi.
Amúgy régen úgy volt, hogy 300% körüli magic find-ot ajánlottak a unique-okhoz, mert a fölött a sárgák drop rate-jét már jobban megdobta, mint a barnákét, de most az a tapasztalatom, hogy sokkal több barna esik 217%-al, mint 313%-al.
Vagy ez pusztán szerencse kérdése? Nem tudom eldönteni.
-
shotika
őstag
válasz
SSJPeter #16986 üzenetére
"Én nem vagyok ilyen szerencsés"
Ez nem "csak" szerencse. Az első szezon előtt, és az elsőben rengeteg időt belevertem a játékba. Ahhoz képest még kevés is... Persze itt nem látszanak azok, amiket felhasználtam.
Sokkal büszkébb vagyok az első nekrómra, máig az a legerősebb karakterem. Beast rúnaszóval lényegében a Hellt is végigkaszálom minden gond nélkül. (marha sok időt és energiát beleöltem abba, egy sorcit negyed ennyi idő alatt fel tudok húzni...)
-
SSJPeter
őstag
válasz
shotika #16985 üzenetére
Nagyon szép gyűjtemény.
Én nem vagyok ilyen szerencsés. Amióta Diózom a több év alatt csak 2 high rúna esett összvissz (1 Ohm, 1 Lo).
A Lo pont ma esett , örültem is a fejemnek nagyon, mert ilyen még nem történt velem.
A csávónak nagyon kellett a kasza, eladta minden cuccát, hogy megvegye, tartottam neki 1 óráig.
Cham Sur Bert is ajánlott érte, de hiába nagyobb a Cham, ha nem ér annyit, merthogy nem ér annyit, visszautasítottam. Mindenki Jah-t, Ber-t kér a extra cuccokért, nem Cham-ot.
Gondolom ezen akarnak változtatni az új rúnaszavakkal, hogy a Cham is érjen valamit.
Esett ma egy 29-es Mara is, azt kicsit elhamarkodottan adtam el egy Lo rúnáért, lehetetett volna benne több is.
A mai termés több volt, mint amit egész életemben összesen eddig termeltem, nem hiszem , hogy sűrűn lesznek ilyen napjaim, de ma gyereknap volt.
3 Ber, 1 Sur, 2 Lo, 1 Ohm, 2 Gul
-
shotika
őstag
válasz
SSJPeter #16982 üzenetére
Pedig érdemes megnézni szinte mindent, mert néha brutál jó statokat tud rávágni a játék
#16981SSJPeter: "3 Ber, 1 Sur, 1 Ohm, 1 Gul -ért ment el a kasza,"
Az elég szép deal. Nekem Ber rúnából a 3 szezon alatt esett eddig összesen 2, azok is a legelsőben. Sur meg csak egy.
Nekem most így néz ki az NL stashem rúna ügyileg, ezek mindegyike drop:
(már csak a Zod rúna maradt az egyetlen, ami nem esett, de nem hiszem, hogy a D4 megjelenésig pottyanna, annyira mocsok ritka. Én azt se értem, hogy az új rúnaszavakba miért pont a Chamet rakták bele, az is kb a legritkább rúnák egyike...)
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16982 üzenetére
igen, ez már jobb, mint az Eschuta ha 2 likas fire facettel, de nyilván ha nem sikerül szerezni marad az Eschuta meg a Viper, a 3 fire / 3 mastery / 3 enchant / 2 os lenne a tuti de egy vagyon, mindegyiket felveszem NL-ben, szinte csak a kék tárgyakra megyek, rare is van jó amúgy
-
SSJPeter
őstag
Miért, SC NL-ben kisebb a drop chance, mint SC L-ben?
a 217mf/8k elég jó szerintem:
Köszi, de mennyibe volt ez nekem ki sem számolom...igazából közben rájöttem, hogy még csak 3 hete tolom komolyan, sokkal többnek tűnt. Amit 3 hét alatt találtam volna normál magamtól azt a hajamra kenhettem volna kb.#16965SSJPeter:
3 Ber, 1 Sur, 1 Ohm, 1 Gul -ért ment el a kasza, első nagyobb eladásom. Pénzbe átváltva ez kb. 10 euró érték.Senki nem hitte el, hogy van ilyenem, mindenki linket kért egyből, de rájöttem, hogy így egyszerűbb eladni, mint traderie-n. Csináltam egy szobát és bejöttek a fanatikusok is, akiknek tényleg nagyon kellett, érdekes.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16976 üzenetére
viszont ha valaki NL-ben akar felépíteni egy karit huhh, hát good luck, minden fasza cuccom ladderből jött, úgy, hogy ott sem toltam több, mint 80 mf-el, de olyan dolgok estek, hogy nem igaz
a 217mf/8k elég jó szerintem
nemrég futottam pár kört p8-ban bowaval, hát jobb, mint a Smiter player 8-ban, de jól kicsutkázva is ha egyedül marad szegény akkor szenved, ultradrága 14 max 76 ar charmokkal tudnám még feljebb tolni a damot, de nincs értelme
köv szezonban csinálok egy izmos Enchantresst
a Enchant Ormus és Enchant orb beszerzése lesz érdékes, mert ezeket senki nem gyűjti be, aki meg tudja mire való horror áron adja
-
SSJPeter
őstag
Ja gondoltam, hogy ezért van ez. Sokan játszanak és nagyon sok mindent találnak. Ez a "csak a perf!" felfogás lerontja az egész tradet szereintem.
Most belőttem az amazonomat mf gear-re (217%), amivel még mindig 1-8000-ig sebzek és simán bírom is, így a szintezést ötvözni tudom a farmolással. Ennek látom jelenleg a legtöbb értelmét, mert külön-külön egyik sem élvezetes annyira :/
megjegyzem, hogy sehol máshol nem esett értelmes cucc eddig, csak a Worldstone Keep-ben, azt érdemes tolni. Amazonnal tök könnyű, sorc-al szenvedés.
-
J o e
tag
Nemrég én is megvettem a D2R-t, amikor 13EUR-ért vesztegette Blizz, mondom jó lesz egy kis nosztalgiázásra
Anno kb. 20 éve a barbárommal hellen végigmentem, bár emlékszem, hogy az egész Act V nagyon nyögvenyelős volt...de végül meglett, utána már csak gamblezni/rúnaszavak miatt jártam néha fel, meg gearelni az alacsonyabb karikat. Szerencsére az összes régi karim elmentettem, így onnan tudtam folytatni, ahol abbahagytam
Most az a cél, hogy végre eljussak 90+ szintig, minél jobb cuccokat szedjek össze és, hogy megnézzem, milyen az überPlusz hellen még nem csináltam meg a bocikat, úgyhogy...van mit csinálni
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16962 üzenetére
szívesen, ezekről beszéltem amúgy, erre ha még tett volna 20 ias-t el is tudnám adni, így sajnos kuka, de szemléltetni jó, a KNOCKBACK nagyon hasznos ám, nemcsak bowanak, hanem néhány PvP karinak is, annyi, hogy PvP alatt nem működik a life/mana leech, ott a lényeg, hogy a 20 ias mellett legyen 15 str és 15 dex rajta, meg resist ofc, de kurva nagy mák kell hozzá, hogy minden jó legyen
mostanában knockback nélkül futottam, de rájöttem, hogy hülyeség
kell.
-
SSJPeter
őstag
Vettem a lapot, van mit tanulnom.
Nekem 73-as van, kéne, de olyan sokat nem ér meg nekem, esetleg ráfizetek valamit?
#16959malystryx:
Jaaa, nekem Über Dibalo néven van meg, találkoztam már vele. Hurka, a sorc-al kinyírtam, az amámnak meg se kottyanna. Igen, igen vágom így már, vágom.Hell countess elvileg Lo-ig dobhat bármit.
A kulcsot 1:15 eséllyel dobja, vagy vmi ilyesmi, de ez nekem sem szokott bejönni. Tegnap 2,5 óra aalatt dobott 3-at, 100 runból kb.?
-
malystryx
senior tag
válasz
SSJPeter #16956 üzenetére
Igen, úgy ahogy írod, nem esett nekünk még semmi, pedig ugye a kulcsot is innen kell farmolni az uberekhez, minden run elejét ezzel kezdjük, majd megyünk a lábért a bocishoz. Azt is tudom hogy a hell countess Ist-ig dobhat bármit.
Pedig pillanatok alatt lenyilazom, mert gyanítom itt is számít ahogy a többi részben is, a loot minősége ha gyorsan ölsz.
Shotika tényleg jól írja, Clone Diablo, 2x találkoztam vele, szürke dög, és healeli magát,(a prevent monster heal kelleni fog ellene) ha beírod játék közben hogy /uberdiablo, kiírja az 5 üzenet közül hogy épp melyik státuszban van, és bármelyik szuper unicum monsta helyére spawnol.
Terror gazes upon Sanctuary.
Terror approaches Sanctuary.
Terror begins to form within Sanctuary.
Terror spreads across Sanctuary.
Terror is about to be unleashed upon Sanctuary.When Diablo spawns in your game, the message "Diablo has invaded Sanctuary" appears.
-
SSJPeter
őstag
válasz
malystryx #16953 üzenetére
"a hell countess eth, eld és hasonszőrű ócska rúnákat dobál, az azért egy kicsit idegesítő, és pedig kb 1 hónapja próbálkozunk, de sol-nál nagyobb nem esett."
És ez hellen? Érdekes nekem eddig kb.100-150 runból esett 3 lem, 1 Pul, 1 Ist rúna, meg az apró (Hel, Io, Ko).
Ist-nél nagyobb nem is fog, csak az életben egyszer, de Isteket dobálja elvileg. (1:287 esély)
Lo 1 in 45779
Ohmn in 30519
Vexn1 in 32150
Gul1 in 21434Ist 1 in 287
Mal 1 in 191
Um 1 in 195
Pul 1 in 130
Lem 1 in 99#16952wm2
Annyira szeretném érteni mit írsz, de nem vágom a rövidítéseket. -
SSJPeter
őstag
válasz
shotika #16951 üzenetére
"Viszont előző szezonban nekem a javám elvérzett a Diablo clone-nál,"
Ezt megmagyaráznád kérlek? Miféle Diablo clone-nál? Az Über Diablo-nál? Lehet láma a kérdés, de nem vágom sajnos.
Hát sajnos titan/thunder nélkül tényleg nagyon gyenge az ama.
Több szerencsét kívánok! Nekem esett 2 hónap alatt NL-ben 5 titán, de egyik sem lett ethes.
-
malystryx
senior tag
Szia, elnézést a tudatlanságért, nem vagyok nagyon otthon a rövidítésekben, de ha jól gondolkodom, sunder light charmok lennének.
Engem egy érdekelne, de kedd délutánnál előbb sajna nem érek rá, addig melózom. Azt viszont nem tudom hogy azok a számok mik, bocsássátok meg.
Már mindegyikből szinte van, de amíg nincs infinity addig annyira nem létfontosságú, az sem baj ha addig elfogy, majd esik. Ezek legalább néha esnek, nem úgy mint a rúnák.
Nekem már a Dol, Hel, és Io is high rúna, Gul azért volt mert hell-en az act4-es kovács üllőjénél ezt dobta. Emiatt óriási csalódás, azt hittem ladderben kicsit jobb lesz mindenben a drop rate, de az hogy a hell countess eth, eld és hasonszőrű ócska rúnákat dobál, az azért egy kicsit idegesítő, és pedig kb 1 hónapja próbálkozunk, de sol-nál nagyobb nem esett. Lehetne kegyesebb a játék ha már hell-en vagyunk, ne az alap szintű sz*rokat dobja már. Nevetséges.2 hete leváltottam a csapdás/mosaic-os assát, felhúztunk egy amazont, sokkal élvezetesebb a játék vele, imádom, most épp bowazon-t építgetek, a fire/ice tökéletes haver novás sorcija mellé.
Így már elengedtem a loot-ot is, nem érdekel mi esik, csak élvezem a játékot.
Lentebb már megkaptam a választ, hogy a Titan vagy a Thunderstroke a jobb javazonnak, mert azért ezt a 2-t bemákolta haver és adta is oda.
Hamarosan átállok rá lehet. Igaz nincs már Larzuknál lehetőségem lyukasztani, de kockával ki lehet? Ha igen, mit érdemes a Thunderstroke-ba tenni? Köszi előre is.
-
wm2
őstag
a chaos tz jobb, mint a ws
az eth titans tényleg jó példa, de nekem a 15% ed PB a kedvencem, amikor Smiiternek keresik
(ED on weapon will have no effect to smite damage)
-
shotika
őstag
válasz
SSJPeter #16938 üzenetére
Én azért szeretem jobban a Titant, mert gyorsabban fut vele a karakter, de a Thundert én is erősebbnek tartom.
#16918SSJPeter:
Bossra nekem a WW barb a kedvencem, de a Javazon is erős. Viszont előző szezonban nekem a javám elvérzett a Diablo clone-nál, míg a ww barb nagyjából 2mp alatt rakta inasba.
Mostani szezon ilyen tekintetben nagy szopó. Se Grifet nem tudtam még kirakni barbnak, és Titan/Thunder se esett amának... -
Smite
tag
Ingyen annik vihetőek SCL: 18/10/8 10/17/9 11/12/9 13/11/10 13/18/9 14/19/5 16/20/5
-
SSJPeter
őstag
válasz
I02S3F #16943 üzenetére
Nekem contentrates volt, én szerettem. Jóval olcsóbb, mint a frenzys. A frenzys élvezetesebb, gyorsabb, de ha nincsenek elite cuccai, döglik meg elég gyorsan. Úgy viszont nem lehet élvezni.
Szinte muszáj Last Wish-el és/vagy vagy Breath of the Dying-al tolni, annál a fegyver a lényeg, nem a páncél. Ezekkel a fegyverekkel halhatatlan, de ezek borzasztó drága cuccok. A concentrétes a töredékéből megvan.
Doombringer, Stormshield, 2xRaven frost, Thundergod öv, Highlord amu, Gore Rider, Arreat, Leviathan, Dracul.
Persze a fegyver itt is minèl erősebb, annál jobb.
Csinálj concentratest, aztán ha nem tetszik újrarakod a skilleket.
-
I02S3F
addikt
Miért nincs concentrate barbár build ajánlva? (forrás: icy-veins.com, google első találat)
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16938 üzenetére
Überhez nem kell drága kari. Egy Treachery a Smiternek meg egy olcsó 40+ res Kurast 4 gyémánttal és draculs. Vagy még az sem, mert ott a life tap wand. Viszont előző szezonban kész ráfizetés volt a Faith beszerzése. Nem mindegy ugyanis, hogy 12 vagy 15 az az aura a bown az IAS miatt pl. Aztán jön csak a befektetés része, hogy beleölsz egy Jah-t és fabatkát sem kapsz a 12-esért. El is döntöttem, hogy többet én ezt nem rakom ki. Ahogy a CTA-t sem. A Phoenix az úgy lett, hogy áthoztam egy rakat cuccot NL-be amiket eladogattam és kiraktam belőle ezt ott fent. Ez teljesen mindegy volt már, nem volt cél csak úgy jött ha már pottyant hozzá egy superior Vortex. Rengeteg cuccot nem éri meg kirakni.
-
SSJPeter
őstag
És unidként mennyit ér? Egy 3x3 kulcs szett alsó hangon Ohm rúna. Megnézem mennyiért adják az unidet charmot.
Egyébként egy kicsit szerintem túl sokat számít az, hogy mennyre ritkák a cuccaid, meg milyen statok vannak rajta... Inkább azt kellene nézni szerintem, hogy mennyire hasznos a cucc, mennyire vagy hatékony vele. A tekintetben viszont nem számít nagyon, hogy +12 vagy +15 vitát ad pl. vagy amit Te is mondasz, hogy kell lennie rajta ED-nek, azért az olyan olyan sokat nem hozzá pedig.
Vegyük másik példának (ezen már régen is vitatkoztam emberekkel), hogy az eth titánt, ami ugye über ritka és egy rakás pénzt ér, mindenki azt keresi, de effektíve sokkal rosszabb, mint a 4 skilles thunderstroke, ami bagóért van. Azt érdemes használni (+15% AS, +3 lightning bolt ,na meg főleg a -15 res miatt), nem eth titánt.
Mégis mindenki az eth titánt akarja használni, mert ritka, de szerintem fos. Semmi olyan bónuszt nem ad, amiért érdemes használni.
Jó, hát akkor marad a Stormshield, mert nekem muszáj, hogy meglegyen a 75% block, már akkor tényleg csak az javelin kéne egy körre, hogy milyen.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16936 üzenetére
Ne ID-zétek. Adjátok el unidként a torchot. A Phoenix rw-t nem érdemes kirakni. Legjobb venni. Egyébként Monarch kell neked. És a legjobb ha 15 ED-s, mert ha egyszer el akarod majd adni NL_ben pl., akkor itt körberöhögnek ha a cuccod nem ED-s. Kis túlzással de tényleg így van. Egy +10 ED is ha van a pajzson már jó. Egyébként 47% lesz a block. Kapsz egy rakat damot, viszont bukod a Stormshield hasznos bónuszait. Palánál a +dex mellett ott a Holy Shield is, amivel feltoljuk a blockot max 75-re. A Vortex Smiter kezébe való, mert nagyon gyorsan csapkod és mindig talál. Felesleges vele parázni a dex/str-en meg a min/max dmg-n. Hammernek nem a legjobb választás. Neki a block kell és Sacred Targe. Amánál viszont csak a Monarch jöhet szóba. Szoktam látni amúgy Phoenix-es jávákat.
-
SSJPeter
őstag
Köszi egy ilyen Phoenix pajzs akár még az amazonomnak is jó lenne...csak hogy lehet megcsinálni, hogy egy kicsit magasabb block chance -je legyen? Mibe kéne rakni ahhoz? Ki kell gugliznom.
Ja, egyébként nagy a kísértés, hogy az újra és újra kirakja a dolgokat, amíg maxos nem lesz, nehéz leállni, tudom.
Amúgy mentünk még 2 kör Über Tristramot, levettem, hogy igazából Baal a nehéz, nem Mephisto, Diablo nagyon pite.
Baal majdnem végzett velem egyszer. Akkorákat sebez, ha támad...
Anyagilag veszteséges volt eléggé, mert szar torchok hullotak, de buli volt nagyon.
Mostanában nem nagyon fogok tudni vásárolni, mert majdnem minden rúnámat elvertem, többet meg nem költök rá egyelőre. Kulcsokat fogok farmolni.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16934 üzenetére
Ezek a Pali shieldek így néznek ki pl. gyorsan kerestem egyet. PvP only item. Nekem Phoenix van:
Hozzá meg egy jó kis Smiter gloves (kellene olyan ami 10% CB + 10+ dex):
Mivel beadta a 15-ös aurát megálltam, de kb. 4 Jah ment el rá. Guillba 35 ED 15 IAS jewel van. Bagóért vettem első szezonban. 700% felett van az ED. 56% a CB. De PvP-ben nem legit a Forti/Grief/Phoenix hármas, erre ott van amit linkeltem. A jewelek is nagyon drágák bele. A sárgák, amik fhr ed str dex-et adnak.
-
SSJPeter
őstag
Igen ez nagyon jó tipp volt köszi, hogy fel kell venni őket, franc se gondolta, hogy ilyenek is lehetnek közöttük.
Amúgy igen, nem sokat dobna már rajtam, abban sem vagyok bizos, hogy a +2 skill, +25% AS kompenzálja a -15% enemy res elvesztését, meg a -2 lightning boltot.
Ha jobb is valamivel sztem max. 5-10% max. Ha találnék is egy olyat, először kipróbálnám és utána eladnám.
-
wm2
őstag
a Dia Tz-ből szinte semmit nem látni publicban, szó szerint egy "chaos" az egész, de az Xp jó :) mindent a földön hagynak, csak mész, mint a barom és már kreálják is a következőt
-
SSJPeter
őstag
Köszi.
Na megvolt az első Über Tristram túrám, sokkal könnyebb volt, mint gondoltam, öcsém és én tényleg szarrá vagyunk tápolva.
Készültünk ott a full rejukkal, de tök fölöslegesen. A sebzés nagy részét én csináltam, tényleg nagyon-nagyon sokat sebez a java ama.
A frenzy barb-nak meg se kottyant az egész, nekem Mephisto-nál kellett 1-2 full reju.
Az elején töketlenkedtünk, mert nem tudtuk ki hol-merre...meg azt olvastam , hogy Mephistot kell a végére hagyni, de neki kellett volna menni, amíg nem voltak minionjai, na sebaj majd a kövibe.
A charm amit dobtak, persze hulladék.
Kb. 1 perc volt maga a csata, akit érdekel nézze meg.
-
wm2
őstag
Ha már szóba hoztam. LLD guide.
-
wm2
őstag
-
SSJPeter
őstag
Csak javával tudnék kiállni.
Odab@asz az a javelin.
Én eddig fel sem vettem a kékeket ezekből baszki, bár nem vagyok benne biztos, hogy olyan sokkal sokkal jobb, +6 skill, mint a +4 + a -15% enemy light res, de ott van a + 25% attcak speed is...összességében sokkal jobb.
Fogalmam nem volt eddig, hogy +6 skillt is rá tehet
Na rákeresek, hogy ez milyen rúnából mennyi?
Szerk: 40 Jah rúna...esélytelen. Hát nagyon köszönöm, hogy belinkelted, azt hittem, már nincs hova fejlődnöm, de van.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16918 üzenetére
Bowaval szeretem hell Diat előbb Laceratorral megküldeni, aztán ha nem is 3-4 guided, de 5-6 és fexik. PvP-síteni akarom majd idővel, úgyhogy a nagy melóban és tanulásban néha behalok. Überhez nem való. Van egy jáva a csapatban, akikkel baalozok. Ezzel tolja. 22,5k fg-ért vette ha jól rémlik.
Nekem csak LLD PvP Palám van “under construction” alatt. Egy Pala vs Pala vagy Pala vs Barbiban benne vagyok. De ahhoz haza kell érnem.
Az LLD nagyon mókás. Nem drága. Kellene egy holy shield / conci divine scepter. Meg pár charm ofc. Nem akarok pontot tenni a HS-re, elég amit a scepter ad.
-
SSJPeter
őstag
Tényleg esetleg van kedve valakinek PvP duelhez?
Anno csináltunk ilyeneket.
Persze nem sorc, vagy nekro ellen gondoltam, hanem valami ütős (barbár, pala) karakterrel szemben kipróbálnám magam.
-
SSJPeter
őstag
Szerintem a javazon ama ötvözi legjobban az erőt a sebzéssel. Tank eléggé, nem feltétlenül legnagyobb tank, de azért nehéz leölni és hihetetlenül gyorsan is öl.
Hell diablo 3-4 szúrás, hell baal 7-8 szúrás (egyedül). Ez időben 2-3 másodperctől 5-6-ig terjed. Régen a lightning immunosok voltak a korlátja, de most már az sincs, ugye. Brutál.
Az Über mini bossok már jobban bírták, kíváncsi vagyok milyenek lesznek a nagy Überek.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16916 üzenetére
Igen. Két külön kávéház. Meg a Smiternél nincs AR. Gyors, minden ütés talál, és ezért használok vele nyugodtan Vortexet, aminek elég nagy a min/max szórása. Csak itt a karakterlap nem mutatja a tényleges damot. Ki kell számolni. De player 8-ban max azzal tudok emberkedni, hogy nyugodtan beleállok a pofonokba, ameddig a Nova és Light sorc fél sec alatt letakarítja a terepet. De cserébe a Nova vitáján semmi nincs. Bőven ezer alatt fut. Kicsit nem figyel és nyekk. De cserébe brutál.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter #16911 üzenetére
Bowaval nem az elméleti maximumra mentem, hanem a konzisztens sebzésre. Ezért nem is használok Windforce bowt, mert nagy a min/max szórása. Az average dmg meg kb. ugyanaz dia bowal, mint grand matronnal. Szal nem csak az egekbe tolt max számít. Smiternél ki kellene számolnom csak lusta vagyok. De elég brutál pofonokat oszt a Forti/Phoenix kettőssel + ott a 399-es Grief. Nem használok draculst sem.
-
Kiss_R
tag
válasz
Zolabol #16904 üzenetére
Spirithez való Monarch hellen bárhol eshet, általában Pitben és bociknál szoktak runeword base itemeket farmolni, a lehető legkisebb MF-fel. Szerintem amúgy ingyen is kaphatsz, max nem lyukast, azt meg lyukasztod kockával (Larzukot erre használni pazarlás). 5 lyukas fegyver meg, ha CtA-hoz kell, akár normal boci, ide úgyis a legkisebb követelményű fegyver kell, Flail vagy Crystal sword a nyerő.
Drop rate elvileg ugyanaz, mint a nonResurrectedben, bár nekem is a rúna drop tűnt jobbnak, mert nagyon koca játékosként is potyogott jópár HR. Az értékes unique, set, rare és magic továbbra is ugyanolyan ritkán esik, vagy a valamire való ethereal base itemek.
A Kelpie Snare meg olyan eszköz, hogy addig használja a csicskád, amíg nem találsz jobbat, mert amúgy trash. Ha találsz ias-t és/vagy life leech-et tartalmazó spaert, polearmot nagy sebzéssel, úgyis azt fogja használni a csicskád, amíg ki nem raksz egy Obediencet, ami simán elfér egy endgame buildben is. -
I02S3F
addikt
Barbárral hogyan lehet elkerülni, hogy ne vegyenek körbe és egyenek meg? Jobban kell mozogni?
-
I02S3F
addikt
Hát resurrected-ben többször halok meg, mint a sima d2-ben.
-
wm2
őstag
Ez a WS TZ jól jött a die után. Még vagy 4-5 ilyet kellene elkapni.
-
Zolabol
tag
válasz
Kiss_R #16820 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Nagyjából utána néztem ennek a shield-nek (spirit). De lövésem sincs merre farmolhatnám a 4 slotos pajzsot, illetve az 5 slotos fegyvert...
Emlékeim szerint, amikor éjt napallá téve d2-ztem, a shako 1x esett, illetve 1x a Herald of Zakarum... maradt a régi drop rate? Csak mert úgy vettem észre a kövek és a runák dropjai növekedett, már lassan nem férek a ládában, mert olyan sok a kő+runa, pedig egyesitem őket a kockában
-
-
_ocsisajt
őstag
Biztos meg van a pvp-nek a jó oldala. Amiket néztem pvp meccseket jobb játékosoktól, az a dolog része meg nem fogott meg. Amúgy lehetne simán pvp hc-n is, külön arénával moncca. Ahol nincs perma halál és akkor aki szeret pvp-zni nem kellene külön ládából mazsoláznia és ott is "élnie".
Hát igen, lehetne újítani, hozhatnának valami kreatívat, akár meglévő ötletekből is. (rift, bounty, POE mapnyitogatós akármi) -
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #16900 üzenetére
A public TZ idegbetegek játéka, ahol a loot a minden. Meg az FG. A PvP rohadt nehéz. Ott nem játszik a mana meg life leech. A crushing blow is csak 1/10 és nem 1/4. Ilyenek. Nem a gép ellen játszol. Vannak szabályok. A "power imbalance" miatt bizonyos rúnaszavak és itemek tilosak. Nincs Forti és nincs Grief. A harc előtt be kell mutatnod mivel nyomod. Nyilván publicban senki nem tartja be. Csoportból viszont kivágnak. Egy jó PvP karit nagyon drága és nehéz összehozni még d2jsp-n keresztül is. A legtöbb kék Sacred Targe (amiből van jewelers, a PvP Palák álma) Ladderban a földön marad (a kék Assa karmok ugyanez). De nem csak emiatt, hanem az idő szűkössége meg egyebek miatt is, a PvP-sek mindig is NL-ben hegyezték a karikat. Ladderen meg futottak a PvM karik, amivel keresték a cuccokat hozzá. A PvM egy idő után unalmassá válik. Sokszor mikor futok egy normál socket questet jobban élvezem, mint a "kés a vajon" hellen dolgot. Ezért kezdtem el LLD karit csinálni. Általában levernek, mint a szar, mert teljesen más taktikát igényel, mint egy sorcival Baal elé teleportálunk és leverünk mindenkit 5 perc alatt dolog. És ezt, amiről most itt írok, nem lehet HC-ban csinálni. Az, hogy téged ez nem érdekel, vagy xy-ont, attól még sokan tolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Linux kezdőknek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest