- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
savior #16602 üzenetére
Az lett a vege. Olyan gyorsan bejottek segiteni, hogy mig kimentem vizert levertek nekem, de ugy, hogy a faluban voltam
Igy meg egyszer neki kellett futniuk.
Winzsolt innen megprobalt segiteni, koszonom ezuton is, de csak szivas lett a vege az immunok miatt. Az hagyjan, hogy 1-1 elelmre immunisak, de hogy mindkettore, amire atskilleztem magam, az megint csak lusta, igenytelen es szar design. Es amennyire tudom nem is lehet az atlag ellenfeleket rerollolni.
Az osok megint fixen immunisak, es mig ketto csak 1-1 elemre, a harmadik azt hiszem fixen kettore, es nyilvan a 3 sebzo skillunkbol a leggyengebbre nem... Legalabb ujra lehet kezdeni oket.Egy darabig lehet elvezni az immun altali kihivast, de hamar atcsap a sajtreszelos szorakozasba sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kés topik
- Házimozi belépő szinten
- Deadlock
- Androidos tablet topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest