- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
savior #16098 üzenetére
Még annyit hogy én azt hittem, hogy ez úgy működik majd, hogy ha megtisztítok egy területet, akkor mehetek egy másik terror területre. Ehelyett talán 60 percenként keletkezik új terror terület, szóval ugyanúgy ki/be kell lépkedni az egyik játékból a másikba mint eddig.
-
savior
őstag
Nektek mi a véleményetek a PTR-ről?
Szerintem az elképzelés jó, de a kivitelezés gyenge.
Mentem pár terrorizált mapot: a mob sűrűség rettentő gyenge. Nem tudom 20-30 mobnál több volt e a mapon. Az xp az meg olyan, hogy 1db lvl95 mobból kaptam 1k xp-t. Soha nem lép majd szintet, aki ott játszik. Drop se volt jó, mert nem hogy uniquet nem találtam, de talán mégcsak sárgát se.
Barbár nekem gyengének tűnt és állandóan haltam vele. A többi kaszt az egész jó volt.
Nem tudom mindenki ugyanazokat a harcosokat próbálhatja e ki (kaszt, cucc, skill, stb). -
savior
őstag
2.5-re milyen buildot ajanlotok?
wind vagy fire druidaban gondolkodom.
tetszik hogy a hurikan sebez korulottem mindenkit, de a tornado(?) tamadas eleg idegesito mert osszevissza megy. a fire druidanak jobban bejonnek a skilljei, de a tuzre meg nem tul sok az immun? -
-
sto1911
veterán
válasz
pachito #16092 üzenetére
Én is így értelmezem.
Eddig ugye bizonyos szint fölött csak a Baal runt voltál muszáj nyomni, ha haladni akartál, ezen túl lényegében bárhol és könnyebben fel tudod húzni 99-re a karaktereket.
Mondjuk hogy miért nem lehet ezt a teljes játékra kiterjeszteni, számomra érthetetlen. De legalább már nekem is van esélyem a 99-re
-
sto1911
veterán
TERROR ZONES
The journey to level 99 is a celebrated experience for players and quite the milestone if achieved—a rite of passage, even. We want to offer an alternative to repeatedly farming Baal, Diablo, or Nihlathak. We also want the journey to level 99 to be accessible to a larger population of players, full of variety, and most importantly, challenging—this is where Terror Zones come in. As we get into details, please note that players can choose to opt-out of Terror Zones if desired.
When playing a Terror Zone-enabled game, every hour, the armies of the Burning Hells will focus their demonic might on specific zones, terrorizing them. The monsters in these zones will be at least two levels higher than your current level or their original level, up to a maximum per difficulty. The experience received and the loot dropped by killing a terrorized monster will be based on this new level. In addition, terrorized monsters will also grant additional experience points.VEGRE!
-
Hokunda
senior tag
Félig off (sajnos Battle.net topik nincs). Vettem egy új ssd-t amire át kéne tennem a D2R-t.
A mappájában böngészve sehol nem láttam a karakterek mentéseit, cloud saves a játék vagy valahol a win tárolja? Valamint a beállításoknál, ha megadom a játék új helyét akkor átteszi magát oda vagy unistall és újratelepítés? Hátha csinálta már valaki.
Maga a letöltés és újrarakás annyira nem izgat, de a karaktereket nagyon nem szeretném elveszteni!
-
törölt tag
-
vakund
csendes tag
Sziasztok.
Nem rég kezdtem játszani. Karakter huzás, Gear farm.
Viszont a Kockával és a craftal nem igazán foglalkoztam.
Lenne pár kérdésem ( persze utána olvastam de biztos ami biztos.)
Ha van egy normál páncélom vagy fegyom az a kockába socket tehető bele, úgy láttam a socket random. A törtből csinálhatok normált, normál cuccokból csinálhatok minőségit ? ( magyarul játszom bocs ) . Az Stone J gyűrűvel ha kockában használom maxos lesz az item amit szeretnék ?
A kockába csinálhatok craft alap anyagokat ?
Egyelőre ennyit.
Ty -
Hokunda
senior tag
Üdv néhány hete elsírtam bánatomat, hogy Über teljesen esélytelen volt - valószínűsíthetően a merc bevonzotta a spawn ponthoz - és ezért a lassú betöltés után azonnal mozdulatlanul megölt Meph. Újra kifarmoltam a 3*3at, ha lenne valaki gyakorlott írna pmet, besegítés céljából. (értelemszerűen a torchot szeretném megtartani)
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Játszik esetleg itt valaki PS-en D2R-el? keresgéltem már, de eddig nem igazán futottam bele olyanba, aki konzolon játszaná a játékot
-
savior
őstag
Milyen patch erkezett most?
Mikor kezdodik az uj ladder? -
Kiss_R
tag
válasz
Hokunda #16078 üzenetére
A minmaxolásnál érdemes figyelembe venni, milyen sapi és armor van a csicskán (vagy lesz rajta endgameben). Pl egy Andy ad IAS-t, a Treachery nem is keveset (bár ha Infinityvel rohangál, akkor már aprópénz egy Forty armor), így calculatorral be lehet lőni, mennyi kell adott brakpointhoz. GT lenne az ideális, én próbálnék boltolni egyet, ha van rá keret, ha nincs, akkor a GPA is megfelelne nekem.
15% ED-vel gondolom többe kerülne, mint a BerMalBerIst sor, feltéve egyáltalán, ha van, aki el akarná adni. -
Smite
tag
válasz
Hokunda #16078 üzenetére
GPA a második leggyorsabb poleaxe (0 weapon speed). De ha tudni akarod mennyi az ias breakpoint vele a mercen, nézd megy egy attack speed calcban.
http://classic.battle.net/diablo2exp/items/elite/polearms.shtml
Én simán kiraknám bele, de mindjárt jön valaki aki nehezményezi, hogy nincs rajta 15ed -
Hokunda
senior tag
Bocs a dupláért, de elég inaktív a fórum.
Szóval esett egy great poleaxe 4 lyukkal ethben végre. Számít az attack speeje a mercnél? (Amazon mellett ugye slow ez a típus) Ennek a castnak is jó vagy ezt másik thresherbe/giant thresherbe tegyem? Az infinity kissé drága, hogy vacakba tegyem bele, de magában egy 'üres' 4 lyukas thresher/giant thresher is combos árban van.
Szóval jó ez a great poleaxe vagy tegyem értékké és szerezzek threshert/giant threshert, esetleg ca-t ethbe?
-
Hokunda
senior tag
Eddig 2/2 az arányom monarchban 4 sockettel a 35%os fcr-re elsőre spiritnél. Most esett egy superior 4 lyukas, számít bármit az a ~40 defense (blizz sorc, fury javazon) vagy menjen marketre?
-
MutantZombie
tag
Kétségtelen tény, hogy a diamond bow-nak a legnagyobb az alsó sebzése és közel sincs ekkora str req. feltétele (és a kettő közti különbség meg mehetne dex-re vagy vit-re), de az átlag sebzést nézve ez jobb és a korábban felvetett banális problémával élve: ebből esett 4 lyukú :-)
Sebességben nem tudok róla, hogy látványos különbség lenne. -
wm2
őstag
válasz
MutantZombie #16073 üzenetére
Miért rakjátok gmb-ba? A Diamond Bow sokkal jobb választás. Szerintem persze.
-
savior
őstag
Helló.
Már elég régóta nem játszottam. Kis forum goldot akarnék összehozni, és ladder vagy non ladderban érdemesebb próbálkozni?
Non ladderban jóval erősebb a barbárom, de nem tudom hogy van e ott valami aminek van még értéke? -
Smite
tag
válasz
Hellwhatever #16070 üzenetére
A randomnak néha bizony a k. anyját
Az utobbi időben viszont nem panaszkodok hétvégén pár óra alatt esett egy Griffon, egy soj és egy Mal. Ma meg néhány órája egy Ohm
Persze előtte tök sokáig semmi értékes.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
MutantZombie #16069 üzenetére
4 socketes crystal sword-del jártam így ebben a season-ben. 10+ lyukasztás és tengernyi drop után se akart összejönni az istennek se.
-
MutantZombie
tag
Tudom, hogy a játék teljesen random, és ismerem is ezt az 1:6 arányt.
A gondom az, hogy ekkora tétel esetén sem adja. Még nem volt olyan ladder 2003 óta, hogy 12-ből 1 ne lett volna 4 lyukú vagy nem esett volna 4 lyukú (a 12 begyűjtéséig).Kiss_R !
Kösz a felajánlást, de erős vagyok meg tudom csinálni :-)
Csak gondoltam megkérdezem, hátha van valami arány változtatás a játékban, amiről nem tudok, mert a 4 lyukúak túl népszerűek vagy úgy túl könnyű volt, vagy valami hasonló szokásos Blizzard alapelv, hogy miért kell a játékossal kicseszni. -
Kiss_R
tag
válasz
MutantZombie #16066 üzenetére
Este megnézem, talán van elfekvőben CA vagy Tresher, ami 4 lyukas. Ha van, és még aktuális lesz, adok egyet ingyen.
Érdekes módon nekem is azután kezdett el esni a 4 lyukas elite polearm, miután kaptam egyet ingyen. Addig nyomattam a kockával a lyukasztást, hasonlóan sikeres eredménnyel. -
Smite
tag
válasz
MutantZombie #16066 üzenetére
Az egész játék random. Az hogy valaminek 1:1 a valószínűsége, az nem jelenti azt, hogy mindig bekövetkezik, hanem átlagban fog egyszer bekövetkezni. Itt nálad, recepttel 1:6 eséllyel kapsz 1-4 socketet egyenként, és 2:6 eséllyel 5-öt.
-
MutantZombie
tag
Szóval értem én, hogy a játékban a kereskedelem is egy opció, de (mint magatalálós) azért tudnám értékelni, ha a fehér tárgyakra nem csak fúrni lehetne a lyukakat a HCube-ban, hanem betömni is egy recepttel, hogy újrafúrhassam.
Unique Sacred Armor, az nem gond, azt már adott (persze nem Tyrael Might), de 4 lyukú Cryptic Axe? Nem Superior 15ED-s ethereal, hanem egy sima fehér, amiből 4 lyukú lesz.Amikortól számoltam:
16 Cryptic Axe (amiből 4 ethereal):
1 db 1 socket
3 db 2 socket
7 db 3 socket
5 db 5 socketSocket-sből 1db nem esett, csak fehér.
Hogy az *****ért nem tudott még 1 olyat - nem dobni - faragni, amin 4 lyuk van? Nem 1,2,3 vagy 5, hanem NÉGY.
Vagy ezt kivették a játékból és 4-t senki nem tud rá faragni, csak nem tudok róla? -
Hokunda
senior tag
Árazásban kéne tanács. Több ezres trader Falt vagy Lemet ajánl 1 druid elemental skills+20 life charmért. (non ladder) Listában mindenki többért tette fel, vagy ennyire nem ér semmit druidának ez a charm (mint mondjuk a martial arts)?
-
Delávégá
tag
válasz
stalkerfun #16059 üzenetére
Valaki szerint nem megy win7 alatt valaki meg azt írja hogy megy. Próbáld ki ismerős által akinek megvan.
-
savior
őstag
válasz
stalkerfun #16053 üzenetére
Régen még a béta idején keringett egy demó a játékról. Talán ezzel kipróbálhatnád, hogy fut e 7es winen.
-
tiborv
aktív tag
válasz
stalkerfun #16057 üzenetére
Le a kalappal, nálam a rekord formazas nélkül az 1 év volt eddig.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
stalkerfun #16057 üzenetére
Értem. Akkor marad a válaszom első része, hogy nem tudom. De mivel a D2R jócskán azután jelent meg, hogy az MS beszüntette a Win7 támogatását, így nem tartom valószínűnek, hogy tesztelték/optimalizálták rá.
-
stalkerfun
újonc
válasz
B. Tamas #16055 üzenetére
Szia!
A gép elméletileg elbírná. Azért nem váltottam, mert nekem az nagyon körülményes. Nagyon sok régi játék van rajta és azokat megint leszedni a steamről, ubitól és egyebektől, az sok idő és még akkor nincsenek felmodolva. Fallout 3 és nv, valamint a 4 és hasonlók. Hetek lennének, mert 8 éve nem nyúltam a windowshoz. 8 év mentései, modolása stb. stb. van rajta és így nekem nagy macera lenne. -
B. Tamas
aktív tag
válasz
stalkerfun #16053 üzenetére
Nem arra fogok válaszolni amit kérdeztél, mert azt nem tudom, DE:
Win7-et már nem túl biztonságos használni olyan gépen ami ki van engedve netre. 3-4000Ft-ért már lehet venni "jogtiszta" Win10/11-et. Ha viszont a vas nem bírja és azért nincs lecserélve a rendszer, akkor ez a játék felejtős rajta. -
stalkerfun
újonc
Szép napot kívánok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy érdemes megvennem ezt a játékot win7-es gépre? Valahogy működésre lehet bírni, vagy mindenképpen új rendszer kell hozzá? -
Smite
tag
Valakinek nem kell egy Duriel's Shell freebe?
-
dinostaRR
tag
Nálatok mutatja a ladder leaderboardokat?
-
-
montana92
tag
válasz
Vismajor01 #16040 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
Akkor egy utolsó kérdés, hogy 1 socket-es magic/rare cuccba rúnát rakni tuti pazarlás, vagy lehet létjogosultsága, karaktertől-cucctól-buildtől függően?
(amúgy még csak NM act 3 végén járok, summoner druiddal) -
Vismajor01
addikt
válasz
montana92 #16039 üzenetére
- a rúnákat érdemes kockában alakítgatni?
Egy bizonyos szintig igen, de vex és fölötte már nem éri meg, mert a két rune értéke meghaladja az egy jobbikét.
- rúnákat akkor csak fehér cuccokba lehet tenni?
Nem, mindenbe lehet rúnákat tenni, de rúnaSZAVAKAT csak fehér, non-magic itemekbe lehet kirakni
- socket-es magic/rare cuccokba mit érdemes így tenni, gem-et vagy jewel-t?
Ez teljes mértékben az itemtől és a hordójától függ
- az alacsonyabb szinten talált és gyenge jewel használható valamire érdemben, vagy NPC-nek eladható?
Craftoláshoz érdemes gyűjtögetni. -
montana92
tag
Sziasztok!
Megszakítva kicsit a "profibb" témákat:
A játékot nemrég vettem meg (gyerekként toltam az eredetit, de egy részét nem értettem, különösen a rúnás témát, netem meg nem volt még akkor), és a rúnákkal kapcsolatban úgy-ahogy okosabb lettem, de van néhány nem igazán tiszta dolog:
- a rúnákat érdemes kockában alakítgatni?
- rúnákat akkor csak fehér cuccokba lehet tenni?
- socket-es magic/rare cuccokba mit érdemes így tenni, gem-et vagy jewel-t?
- az alacsonyabb szinten talált és gyenge jewel használható valamire érdemben, vagy NPC-nek eladható?Köszi, ha valaki pár szóban kiokosít..
-
shotika
őstag
Na kész, kiesett a 4. +bow skilles charm
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16035 üzenetére
Larzuk amibe tud lyukat ütni, abba a maximálisat üti. Ornate platebe 4 lyukat rak, de mondd, hogy nem Lo rúnát akarsz egy nem elite itembe belerakni
Normal Wire-nél gondolom több a def, de mivel nem elit base, pazarlás bármilyen komolyabb rúnát belevágni. Boltolj valami rendes elite eth armort inkább, azzal jóval több lesz a def, és a runeword itemed is eladható marad, ha úgy adódik.
-
sto1911
veterán
Ha egy Ornate plate-et odaadok Larzuknak, akkor az fixen 4 socketes lesz, ugye?
-
Smite
tag
4os 145def Monarch valakinek?
-
Jim-X
őstag
válasz
Ereshkigal #16023 üzenetére
Igazabol van persze, olcsobbak a cuccok par runaszo nincsen de amugy minden ugyanaz
Amugy meg minden kari Nonladder lesz egyszer -
Üdv!
Végre valami akció, most tervezem megvenni a játékot. Van bármi értelme nem ladder karit kezdeni? -
savior
őstag
Meg mindig nincs szerver?
-
savior
őstag
Helló.
Pc-re jön most valami olyan újítás, ami miatt érdemes visszatérni? -
shotika
őstag
2.4.3 update, juni 29-től:
-
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever #16009 üzenetére
-
shotika
őstag
válasz
MutantZombie #16006 üzenetére
Én azt szoktam, hogy bemegyek pár random helyre első indítás után, hadd töltögessen a game, aztán mehet a farm. Most, hogy csak egy venti van a videokarimon, még többet kell várnom
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
MutantZombie #16008 üzenetére
1.10-ben ezért növelték meg pl. A3 Durance méretét és nyírták meg Mephisto drop-ját mert túl népszerű volt. A1 Tower mérete is akkor és ezért lett megnövelve.
Ezzel a logikával csak az a baj hogy mindig lesz olyan terület ahol a legkisebb energia befektetéssel lehet a legjobban farmolni.
Szernitem több értelme lenne a többi elhanyagolt területet buffolni hogy többfelé menjenek az emberek mint a kevés jó spot-ot tönkretenni. Ezért is örültem legutóbb hogy 2.4-ben behoztak pár új lvl85 zónát, emellé még be lehetne rakni egy Countess-hez hasonló rúna farm spotot akár minden Act-ba (pl. A2-ben Radament vagy Halls of the Dead ahova a kutya nem jár normal fölött).
-
MutantZombie
tag
válasz
Hellwhatever #16007 üzenetére
A Frigid mellé szerintem pont ugyanazért lett betéve ez a szörnycsapat, mint anno (talán az 1.11-nél) Mephisto-hoz a 3 vagon Night Lord (undead), amiből azóta rendszeresen van persze boss is, mert túl népszerű hely volt.
Csak nem tudom ez a készítőket miért zavarta. Na mindegy. -
Hellwhatever
aktív tag
válasz
MutantZombie #16006 üzenetére
Valamit variáltak Resurrected-ben a spawn-nal mert pl Über Tristram-ban a bossok sem mindig pontosan ott vannak ahol lenniük kellene. Nálam ez kb 10-ből 1x-2x előfordul. Illetve kihúzni sem mindig sikerül őket mert vagy nem veszik fel az aggro-t vagy ketten jönnek egyszerre. Főleg Diablo & Baal szokott így bebugolni.
Frigid meg pontosan ahogy mondod, DClone-nál különösen hajlamos az Eldritch spawn point mellé archereket rakni majdnem mindig, kétlem hogy véletlen.
-
MutantZombie
tag
válasz
Hokunda #16005 üzenetére
Mivel a legtöbbször a merc és/vagy idézett lényei vonzzák be az ellenséget - helytől függetlenül - nagy esély van erre most is.
Persze kivételek akadnak, lásd Frigid Highlands, ami most olykor olyan, mint a játék hajnalán Act 1 Inner Cloister. Ha nincs szerencséd és ott van wp mellett egy csapat, halott lehetsz könnyen.
Act 1-ből később kivették a Spike Fiend csapatot, mert ott túl sok HC-s halt meg.
Azonban a Resurrected sem figyel olyan részletekre, hogy ha én nem tudom még irányítani a karakterem, akkor az AI (vagy AU?) addig fogja vissza a sajátjait, nemcsak amik velem(?) vannak, hanem az összeset.A új nézet/régi nézet semmit nem változtat a betöltés idején (legalábbis nálam).
Wp esetén minimálisan csökkenthet az időn, ha adott act-ba vagy helyre nem közvetlen megy valaki (pl. Act 3-ból nem Frigid Highlands wp-re, hanem előbb Act 5 - nálam ha közvetlen megyek, akár ~5-8s is lehet a betöltés, míg ha előbb Act 5 aztán FH, akkor a harrogath-i wp-ről már csak ~2 s).
Lehet itt is számít, ha felkeresed a sima, régi Tristamot a Stony Field-en, és azután mész (amennyire lehet) közvetlen az Über-ekhez (de persze ez sem 100%, csak hátha ér valamit).
-
Hokunda
senior tag
válasz
Vismajor01 #16002 üzenetére
Igen, a 3 előzetes portál lement normálisan, belerakom cubeba a braint, eyet, hornt és nyitom tristramet.
Jön a betöltőképernyő, világosodik a kapu és mire látnám a képet a fenti halott kép fogadott, azaz 0 secem volt bármire is, reakció nélkül haltam meg.
Amire gondolni tudok, hogy vittem mercet és amíg az ssd munkálkodott ő valahogy mát életre kelt és spawnoltatta mephistot vagy nem tudom.
Pár nap aztán ha lesz kulcs megpróbálo merc nélkül, smiterként viszonylag jó builddel ennek mennie kéne!
-
sto1911
veterán
Van olyan seasonal rw, amit érdemes kirakni? Az S1 rw-k kirakhatók későbbi szezonban is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest