- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Használtok loot filtert? Ha igen melyiket? Bannolhat érte a blizz?
-
wm2
őstag
válasz
#57018880 #17497 üzenetére
Az IK belt/gloves low lvl PvP-ben is nyerő, de a Death's kesztyűt és övet jobban szeretem rájöttem. Közben sikerült gambleznom egy ilyet + hozzá lelni egy 190-es TGod övet.
Kell a light absorb ezért nem Dungo-t kapott. Még sohasem volt Über Kicksinem de nagyon tetszik. Egy hibrid Talon/DS lesz és nem erőltetem rá a karmokat. Last Wish-t nyomok majd a kezébe. Smiter kollégával kiderítettük, hogy az a fire 43 life GC ugyan ladderben lófaszt sem ér, de NL PvP körökben egy vagyon. Ott lesz eladva és az árából kijön az LW meg az Infi.
Blood boots. Szintén NL-ben, PvP körökben eladható a 30 Frw 10 Fhr és mellé egy jó nagy psn length reduced. Sosonak meg a mana boots. Ha arra rak rá neked ilyen fire vagy light rst szintén 30 frw 10 fhr mellé + még MF-t is, akkor gazdag ember vagy.
-
ColdMan
tag
Tehát.
Vihető cuccok:
- Passion RW (CV, 210 str)
- Boneslayer
- Bloodfist
- Sazabi's helm
- The Face of Horror
- Stealth RW
- Vidala's amu
- crafted ring: 10fcr, 2%ll, 2 str, 14 life, repl. life 9, 47 mana
- SC (lvl.40): 3 frw, 14 mana
- GC : +1 def. auras (pala)
- magic amu 1: 3 combat (pala), repl. life 8
- magic amu 2: 3 combat (pala), 6 life
- alacsonyabb szintű rúnák: HEL-ig (mindegyikből néhány db)ColdMan69#2983
-
Bennyboy
őstag
Van esetleg lootfilter a játékhoz? Ha igen akkor azt cheatnek veszi a blizz?
köszi -
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta #17486 üzenetére
35ezer goldot
-
_ocsisajt
őstag
-
ColdMan
tag
SCL
LEM runa milyen áron vehető most?
PG, Spirit runa pack, Insight runa pack? Vagy ennél magasabb áron mozog? -
_ocsisajt
őstag
Nyah, akkor 34th run.. 14-ikben adott egy istet.
Asszondja állandóan mákolok, mondom akkor levideózom cimbinek, berakom ide is. -
LZs?!
aktív tag
Hell CS run XP-ért (lvl80).
Felpattintom a balodali pecsétet, hogy CE-vel gyorsan letolom a csonto-csápos-bigyókat...erre: Hello, there!
Pedig még egy pillanatra láttam is a Diablo walks... üzenetet - mindenesetre életem első saját kiütésű Annihilusa (btw: 15/13), cserében buktam 'sima' Diablot - pedig már hiányzott az a 3 TP scroll...
-
törölt tag
Van vihető Passion szavas Colossus Voulge Act2 Mercnek (nem néztem a magas 200+str szükségét)
. 2x Crescent Moon amulet, egyik 15% manás, de csak 3% life steal.
-
wm2
őstag
Egy biztos, hogy ez volt az utolsó ladderem. 2-3 hét alatt befullad az egész. Szó szerint EGY FOS lesz trade ügyileg. Nem tudom milyen a D4, de jókor jön. Ebből a szarból tényleg elég, és csak tetőzi a rengeteg bug, amire basznak rá.
-
Franklin
addikt
Diablo Klónt segítene valaki leverni szezonban? 64-es Druidom kevés hozzá
Battle.net: Richie79#2513
-
-
Bennyboy
őstag
Az mitől lehet, h Larzuk csak 3 socket-et rakott a crystal sword-re?
Semmi nem volt rajta, sima fehér -
Bennyboy
őstag
Üdv, ha vkinek vannak szintezéshez druid cuccai amit kidobna azt szívesen elfogadom sc, season-ba
Még csak most jutottam nm-re és ez alapján megyek: [link]
Gondoltam D4-ig egy kicsit nosztalgiázok meg felraktam a honosítást is.
Druiddal úgy se toltam eddig. Egész jól lehet haladni vele bár nem hittem vna, h normalon így megizzaszt diabloÚjdonság a terror zone is számomra. Érdemes ezt farmolni vagy inkább toljam tovább a story-t?
-
ColdMan
tag
Néhány kezdő cucctól megszabadulok.
Pelta Lunata, Fleshrender, stb...
kb. 1 órát leszek ebben a játékban.
prohard // ver123 -
pachito
őstag
Másnál is rosszalkodik a prohardver lapcsalád?
-
wm2
őstag
na, egy Gul-t csak kiköpött magából
-
törölt tag
Venom Grip kesztyű, Magefist, leveling loot van akinek esetleg kell.
-
törölt tag
Druidám el van átkozva
, 400% MF felett se kapott szinte semmi értelmeset, indítottam egy Sorct 0-70% mf között esőzik a unique, set, rare loot ... remélem kitart a szerencséje. Épp az előbb Duriel NM is dobott 2 uniq-t.
Úgy voltam vele, ha már úgy is 3 nap 1 szint a druidának, akkor inkább indítok egy biznisz-sorct.
0%Mf drop
-
wm2
őstag
vagy 20 baal runból a legjobb drop egy lidless wall
-
tiborv
aktív tag
válasz
Peddy789 #17413 üzenetére
Hellen ha nem parazol akkor mauzoleumot runolhatod. Ott nincsenek cold immunok és lvl85 terulet bármi eshet. Én summon druiddal is oda szaladgaltam hcn ahogy atleptem hellre. Annyira kell azért figyelned hogy teleportalgatas közben ne kapj sallert maciktol vagy dardas lányoktól
-
Win-T
őstag
Változtattak valamit a mercenarykkal mostanában? Eskü úgy emlékszem nightmare A2-ben lehetett a might aurás kollégát felfogadni, de most nincs ott csak blessed aim, defiance és thorns.
-
sto1911
veterán
Megint megszopatott Uber Tristram, tudna valaki segíteni?
Nyitva hagyom a játékot egy jó darabig. Köszi előre is.Sikerült párszor felvenni a hullám, de most már a tpnél összecsuknak, még töltés alatt...
-
wm2
őstag
6 p koponya + 1 rare diadem = reroll. Pont elfér a kockában.
-
törölt tag
válasz
forras2 #17414 üzenetére
Szia, biztosan dob Tal-t is, ha online ladderen vagy, akkor felvehetsz és adok. Amúgy igen level 17-től nekem is a TalEth = Stealth kombó megy amég nincs jobb
.
Sajnos random, bár azért 42 run után kb az alját súroltad szerintem a lehetőségeknek. Rakd el a rúnákat, Act2-ben a dobozzal 3-3 rúnákat lehet kombinálni fejlebb értékesebb rúnába.
Shadow Plate x4 544def is vihető, rám túl nagy.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Újra kedvet kaptam a diablo 2-höz, és elkezdtem kicsit játszogatni...
Olvastam 1 cikket, hogy az első pályán, Black Mars-ban, Tower Cellar 5. szintjén lévő "boss" dobja az első rúnákat, és fixen dob rúnát. Ruhába bele 1 TAL és 1 ETH rúna, és az milyeb b@szó lesz a necro karakteremnek... Eljutottam idáig, megöltem a bosst, és 2 db EL rúnát dobott. Mentés, kilépés, és újra... 42× öltem meg a bosst, összesen dobott 14 db EL rúnát, és 3 ELD rúnát, semmi többet, és semmi más fajtát... Én b@szok el valamit, vagy a cikk nem volt teljesen hiteles, és ez teljesen normális, hogy ez vagy nem ad, vagy csak 2 fajta rúnát ad? -
Peddy789
őstag
Sorcival (HC) eljutottam nightmare baalrunig. Meg esett tegnap egy Lum act3-ban, annak nagyon megorultem, a nm hellforge pedig UM-ot dobott, el se hittem
Hellre beneztem 64-esen, hat eleg durva miket kapok mar act1-ben, nem erzem magam biztonsagbanEleg durva az allres bunti, meg a smoke (ne+lum) sem elegendo.
Nemtudom mit fogok csinalni, valoszinuleg NM-t kell meg farmolnom egy ideig, esetleg atmenni a blizzard+meteorrol egy blizzard+enegry shield-re.
Vagy csak farmolni amig talalok jobb charmokat, kesztyut meg cipellot, ovet, tobb resistel. -
törölt tag
Diadem socket x3 ed8% - vihető, ha kell valakinek
.
-
törölt tag
válasz
sto1911 #17406 üzenetére
Tegnap picit én is besokalltam, nem dobott szinte semmi jót. 10-15 Thul rúna esett amivel nem sokat tudok kezdeni.
Vissza is raktam Mf/Gf felszerelésre, így most még lajhárabb mint alapból, de legalább gyorsan feltöltöm arannyal. Plusz jobb érzés a 20k pakkokat felszedegetni, miközben dobálja rám a szemetet
.
Ist rúnáért van valami grindelhető amit ép elmével meg lehet úszni ? (és vélhetőleg gyorsan rámennek a tradere)
-
wm2
őstag
Baal dobott egy gc-t. Kellene 100 pgms.
-
sto1911
veterán
Tegnap estére kb. egy órát vertem a Summonert kulcsért. Egy darabot bírt kiköpni magából, volt olyan, hogy egy db potion esett ki belőle, semmi más.
Ilyenkor azért felmegy a pumpa.
-
törölt tag
Ha valaki indítana új SC ladder karaktert és kellene induló cucc, akkor vegyen fel, tudok átdobálni ezt azt, kb a semminél jobb szint persze
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest