- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
MikeWazowski #15499 üzenetére
Az nincs hatással a rúnadrop-ra.
-
pachito
őstag
válasz
tiborv #15492 üzenetére
Én nem azt mondtam hogy nem teljesíthető. De, abszolút teljesíthető. Csak az élvezeti faktort nem látom abban hogy full immunokat kerülgessek vagy gamet reseteljek mert épp rossz mobokat rollolt a játék. Ezek - szerintem - idejétmúlt dolgok. Aztán lehet hogy tévedek és majd a következő rész is ilyen lesz.
-
tiborv
aktív tag
válasz
Hellwhatever #15494 üzenetére
nem emlekszem patch szerint mar igy de akkoriban csak nehezitettek nm meg hellen ugy remlik
de folytatom a mondatot - illetve olyan karaktereke amik nem 1 skillel mennek -
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever #15494 üzenetére
Én nagyon nem csapatoztam. Mindig masszívan elvoltam a magam kis bárgyú világában. Mostanában viszont csapatozok. Régi játékosok, akik csak a játék kedvéért nyomják vmi összedobált cuccban. Persze mindenki fejleszt vmit sunyiban, de leginkább ökörködünk run közben, ami még élvezhetőbbé teszi a játékot. A jó csapat nagyon meg tudja dobni. Az fg hajszolás meg nagyon el tudja qrni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #15490 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
tiborv
aktív tag
válasz
pachito #15477 üzenetére
Azert azt ne felejtsd el hogy minden kaszt rendelkezik legalabb 3 fele skillline-nal. Abszolut teljesitheto mindegyikkel minden area act1-tol 5-ig.
Aztan kicsit elszaladt a lo es megjelent par tultolt rw kozben akkora kozosseg volt mogotte hogy millio itemshop, jsp stb is megjelent kialakult a professzionalis szemlelet, amivel eljutottunk oda hogy specifikus itemekkel/buildekkel fokent egyfele sebzestipussal 1-2 perc alatt letolod a jatek legerosebb areait.
Tehat nem azert nem lehet haladni mert a jatek keszitoi szandekosan szivattak szarra, hanem mert mindenki ugyanazt az 1 max 2 buildet tolja /kaszt. -
tibcsi0407
félisten
válasz
MikeWazowski #15489 üzenetére
Ez valami moddolt D2-ből való kép lehet.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15489 üzenetére
Ahogy mondtam, nincs 156 str req alatt olyan shield, ami 4 sockot kaphat és nem pala only.
Mégegyszer ne kelljen már leirnom
-
MikeWazowski
veterán
Nekem egy ilyen kéne: [link]
Nekem csak az számít, hogy ne legyen 156 str req. Átállok kicsit mf-re, mert 2 napja nyomom a runokat de semmi értelmes nem esett.
Spirit shield meg csak a cast rate miatt kell, hogy meglegyen a 125%. -
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15487 üzenetére
Nincs 156 str reqnél jobb 4 lyukas pajzs ami nem pala.
-
MikeWazowski
veterán
nincs valakinek egy 4socketes shieldje, ami nem monarch?
-
Peddy789
őstag
Tok jogos bocsi, deflacio volt
en csak hulye mernok vagyok, ezek a kozgaz fogalmak sajnos nincsenek meg tisztan, de mośtantol emlekezni fogok!
A berserk damage bugosan van irva a karakterlapon, ezt nem siekrult meg kijaviutaniuk.
Itt tudod megnezni az osszes cuccot nagyabol: https://imgur.com/a/LBVgMec
De latom a fegyver az a load one more image mogott volt:
Ezzel mentem + stomrshield. (travincalba jol ereztem magam vele, gyengebb helyekre lehet valami mfes offhand pl alibaba)
A berserk ugye felszorozza 780%-ra a damaget, ez erre a 397-re ez teljesen hat, igy a valos sebzes utesenkent pl tranvincalban ismail ellen kb:
Damage: 9187–9486
Attack Rate: 9 frames (2.78 hits per second)
Damage per Second: 22,644
Ezt amugy a +max damage + ar charmok nagyon jol novelik, az inventory-ban van nekem is jopar. Tehat ennel talan nagyobb is volt, a szimulalt damaget a maxroll char plannerben lehet megnezni: https://d2.maxroll.gg/d2planner/zg0106en
Meg a war traveler is nagyon jo a +damage miatt.
Frenzy barbot nem probaltam, azt tudom hogy ez nagyon bejott, valoszinuleg a dps is joval nagyobb. A kerdes gondolom hogy mit akarsz farmolni.
Egy tipp amguy amit nem sok helyen hallok viszont a mele karikat 500x jatszhatobba teszi: ha bevan kapcsolva ez az uj fajta skill hasznalat az optionsben, akkor ugye pl a W betu megnyomasara hasznalja a kari a skillt, nem kell utana mar jobb/bal klikkelni.
Nahmost en a W beture beraktam a berserket, es klikkeles nelkul nyomva tartom a W betut, a kari akkor folyamatosan megy a kurzor iranyaba, es ha mob kerul ele akkor elkezdi utni a berserk skillel.
Igy nem kell egyesevel kivalasztani, klikkelni, stb, megy elore mint a csephadaro es szetcsap mindent. -
LZs?!
aktív tag
válasz
Peddy789 #15479 üzenetére
Én is gondolkodtam egy Berserk babán (a Frenzy-vel konkurál, még nem döntöttem el).
Megkérdezhetem, hogy milyen fegyverrel mész?
Meglepően alacsony (számomra) a sebzés; én abban a hitben voltam, hogy nem a legpraktikusabb skill a Berserk, de cserében nagyot üt.
A Posion necro-ra +1. Én még 1.10 LoD-ban terveztem, de sohasem érdekelt annyira; most D2R-ben megcsináltam, és (szerintem) a legmókásabb necro build.
Egyébként Bone necro-ként indult, se Bone Spear/Spirit PvM-re túl körülményes volt; daráláshoz jó nála is a Corpse Explosion, de akkor már a Summon necro messze hatékonyabb és kevésbé idegörlő.
PS: Megakadt a szemem rajta: az 'infláció' áremelkedés, az árak csökkenése a 'defláció', aminek mögöttes oka az aru relatív vagy abszolút elértéktelenedése; viszont ha félreértettem a mondandód, akkor elnézést.
-
MikeWazowski
veterán
Az a wizardspike komoly cucc.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15479 üzenetére
Sok sikert hozzá! (20-18-as annit megveszem ha attól is meg akarsz szabadulni!
)
Én most azon agyalok, mivel maxolhatnám ki a str dex-et a Phoenix-Vortexhez. Kell hozzá egy Eni a str miatt és akkor arra nem kell pakolni. További str dex meg a szokásos amu/ring/gloves trióval. Holy Shield feltolva 30+-ra. Aztán meg is van a max block. Picit drága!
A nagyobb gond viszont a resist és az IAS. Nincs Treachery. Nincs Forti és Sanctuary sem. IAS 50% BP = 20 gloves, 20 Lord, 15ias/valamennyiED jewel Guill sityakban. Max resistes str dex ring a Raven mellé. Craftolt glovesen is kell lennie jó soknak és televágni az invet 5 all res 20 life charmokkal. Ötszámjegyű fg ez!
Aztán lehet menni PvP-zni. Nas neee.
Egyelőre Vortexbe kellene tenni egy ilyet meg egy ilyet + 2 perf gyémántot. Aztán le lehet cserélni a Treachery-t Fortira. Ez járhatóbb út. Akkor a Lord amut is ki lehet vágni a francba és mehet a helyére egy jobb 30 str-es rare vagy crafted. Nem elérhetetlen az a 148 str/152 dex csak sokat kell melózni hozzá.
-
Peddy789
őstag
https://imgur.com/a/LBVgMec
En eddig jutottam ebben a ladderben:
Az elso link a cuccok nagy resze charmok nelkul. Az amulett ebben a pillanatban eppen egy gagyi 30mf-es volt, amugy metalgriddel mentem.
A pit runhoz viszont nem kelett annyi AR.
Ma konnyes bucsut vettem az enigmatol es eladtam, talan kesobb visszaveszem ha lesz kedvem kiprobalni a poison nova necrot, de az is lehet hogy azt meghagyom kovi ladderre.
Akkor mar inkabb HC-t fogom megprobalni.
Imadom a jsp tradet de ez a hiheteten inflalodas, ami valoszinuleg tenyleg a botolas miatt megy, elegge elbassza a jatekot. Ahogy latom HC-ben nem mennek ennyire le az arak, lehet hogy ott nem olyan egyszeru botolni, egy random bug es buko a kari.
Egy idore leteszem a jatekot, most belenezek a poe-ba, sose jatszottam meg vele komolyabban. -
pachito
őstag
Szerintem meg feleslegesen lassítja a progress-t. Nem tudom hányan látnak kihívást abban hogy nézzék a full immunokat pl. Maggot Lairben..értem hogy ott a coop, de a választás jogát hagyják meg nekem hogy szeretnék-e partiban nyomulni vagy sem. Márpedig soloban sok olyan helyzet van hogy nem tudsz haladni mert ott az immun.
Ráadásul ha már van, ne 1-2 classnak legyen csak immun-gyengítő képessége, de azok is olyanok hogy rejtett értékekkel matekolsz amit xy weboldalon okoskodott ki valaki. Ezek felett szerintem már bőven eljárt az idő. -
tiborv
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15472 üzenetére
Blood maggot csak psnre immunis szóval a light sebzi az tuti
-
pachito
őstag
válasz
MikeWazowski #15470 üzenetére
Remélem hogy a D4-ben nem lesz ilyen. Sebezze keveset, akár szemmel alig észrevehetően de ne legyen már totál immun valami.
-
Lokids
addikt
válasz
MikeWazowski #15470 üzenetére
Sebzi azokat is LG-vel. Csak szépen lassan egyesével.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #15464 üzenetére
Igen, chaos elején ha csótányok vannak, akkor ki kell lépnem mert azokat nem sebzem. Ez a fő bajom a játékkal, hogy mindegyik kasztnak van ilyen korlátja, hogy van amit nem sebez. Totál érthetetlen számomra.
-
Balion
senior tag
Van pár sorc + dudu dolgom, amit oda adnék, ha valakinek a mainje ezek közül való és még nincs felszerelve. Semmi húde op, de van egy-két elfogadható cucc.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15460 üzenetére
Foh kell persze, mert abból jönnek a holy boltok. De ha van sima szörny amit az nem sebez akkor meg odamész és agyonvered semmint fohhal bohockodsz. Persze multiba a convi az jobb.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Vismajor01 #15459 üzenetére
Jah, akk csak nekem az.
Egyébként tuti smiter-holybolt palát csinálnék és ezt a fohos marhulást hanyagolnám. És akkor mehet highlords. - vicclesz? Én pl. baromira élvezem a foh palát. Hellen, poti és csicsó nélkül röhögve futok végig chaoson, majd travi és pit. Olyan sztinten aprít, hogy valami hatalmas fun.
-
Vismajor01
addikt
válasz
MikeWazowski #15458 üzenetére
Nem új az kicsit sem
Egyébként tuti smiter-holybolt palát csinálnék és ezt a fohos marhulást hanyagolnám. És akkor mehet highlords.
-
MikeWazowski
veterán
De jó, hogy minden oldal foh palának mara amut ír, miközbe most látom, hogy van egy új amu ami sokkal jobb. Seraph's Hymn a neve.
-
tiborv
aktív tag
válasz
Elemental #15455 üzenetére
uhh kicsit bonyolult a matek mark
a convi psn rest nem szed le viszont defet is csokkent
a lower res a psnt is csokkenti.
szazalekban azonos szinten a convi tobb elementalis csokkenest okoz, de ha immun valamelyik mob akkor 100 folotti resistje van ott valami 1/5 vagy 1/4 a hatekonysag mar szazalekban. Ezeken felul ugy remlik, hogy targyakbol kapott - elemental res mint df/facet/griffon nem is szamolodik ha immun ra a mob, csak ha mar tort es 100% alatti a resistje.
Plusz ugye meg szamit az is hogy fe/le/ce e a mob mert ha az van rajta akkor az az alap resistjen felul meg +75%ot szamit nekide egyszerusitve a valaszt azonos szinten kevesebbet szed le az lr ja, viszont a kiirt szazlek az ugyanolyan effektiv
viszont ha a partyban van pala is meg nekro is akkor sorcnak-javanak igazi magomles faktor vanszerk: amugy a hatrany onnan remlett neked szerintem, hogy maxos skillek eseten dupla akkora -res a convi auraval szoval nyilvan konnyebben is tor immunitast hellen. arreat summiton fel vannak sorolva a mobok pl a fire immunoknak atlagosan tobb a resistje mint a light immunoknak.
gondolom nekroval vagy ezert jobb a CE melle az amplify mert a fizikai sebzeset jobban tudod novelni mint a fire sebzest a lower resisttel soloban -
Elemental
addikt
A lower resisttel kapcsolatban tudnátok infót adni?
A low res - resistje ugyanannyit ér, mint a conviction -x resistje? Nekem régről úgy rémlett, hogy a low res valamiben hátrányban van a convihoz képest. -
wm2
őstag
Ez megfelel? Annyi, hogy most mennem kell. este 11 után leszek Pc-n. Ugyanitt 3 soc eth Armor kerestetik. Egy diamond vagy loricated bőven jó lenne. Nem kell sup. És nem kérem ingyen.
-
_ocsisajt
őstag
veryhülye kérdés 2:
Ha esetleg úgy döntök, hogy majd megveszem a resurrectedet, akkor a bénetes karit lehet importálni majd ott?
-
ldave
félisten
Ha valaki talál +2 assa vagy +3 traps amulettet, akkor azt szívesen venném.
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Gondoltam előveszem a classicot, de lenne egy verihülye kérdésem:
Miért dob verziószám hibát, ha bnetre akarok menni?
Vagy csak szingli mód van már a régiben? -
MikeWazowski
veterán
A +3 to summoning skills (necro)
6% mana stolen per hit amu érhet valamit, vagy kuka? -
Vismajor01
addikt
Nekem is van bneten pár kidobálandó cuccom, viper, wizzy ilyesmik, kb 0 érték de hátha valakinek kell vmi
-
shotika
őstag
válasz
tiborv #15439 üzenetére
Ja igen, a Tancred armor a magic findos setbónusz miatt van egy ideje. Stealth-em van félrerakva mellette. De ezekkel se gond a haladás, egyedül a lightingos szellemek akik állandóan szopatnak messziről - de ha ilyet látok instant kilépek és újrarollolom, hátha nem adja be azokat.
-
Smite
tag
Kell valakinek pár cucc ingyen: spirit sword white monarch ilyesmi?
-
ldave
félisten
válasz
Peddy789 #15429 üzenetére
Több helyen is arról írnak, hogy pl. Travi farmra már tökéletes botok vannak, amik aztán tényleg pár nap alatt elértéktelenítik az egész piacot.
-
Peddy789
őstag
Ez is egy enyhe gond a jatekkal amugy.
Csak hogy tisztazzuk en semmit nem vettem valos penzert, az fg nem penzbol hanem tradebol jott.
Nagyon sokat toltuk az elso 3 napban, es lett par lucky pick: 2. napon shako + 4os tresher, ezekbol bejott 3k fg. 3. napon tal armor 950fg. 2-3 key setet eladtam 500 / 350 / 215 fgert.
Ezen kivul par aprosag, 4 os monarchok, sima monarchok, 35fcr pala shield (350) sok randoms et item 20-50 fg ert elso napokban.
DE ha nem jott volna az egy ket mazlis fogas az elso napokban, akkor nemtudom mibol lett volna annyim hogy pl Lo + jah ber runakat megvegyem. Mivel az elso napokban ami meg 3k fg volt, az mondjuk 2-3 nappal kesob, ami mar a hetvege utan van es mar kevesebb mitn a felet erte. Meg ugye csak hetvegen tudtam sokat jatszani, hetkoznap enis 8 oraban dolgozta, tehat akkor mar a play time is kevesebb, igy az esely a cuccra is.
Most pedig mar az egy ket ertekes dolgon kivul, a sima alap set / uniq itemek szinte eladhatatlanok. Pl thundergod ov 100-1500 volt eleinte a smiterek miatt, most 5-10fg es nagyon nehez eladni. Razortail ovet is taklaltam tegnap, eladhatatlan. A + damage smiter uniq scepter, mivel szar roll eladhatatlan. Ezek az elso napokban sokat ertek volna, es gyorsan mentek volna, mostmeg mar kuka.
Igy aki az elso napokban nem tolta full retardba a farmot, vagy siman csak pechje volt, az mostmar nagyon nehezen tud elore lepni, mert sok item mar nem eladhato. Csak ha kijon par hr drop, es ergo sajat magadnak rakod ossze az infinity / enigma szintu cuccokat amik megnyitjak az utat bizonyos uj buildek elott.Alitoplag poe-ban ez azert mashogy van, mert ott ezek az orbok folyamatosan esnek, es azokat azert lehet tardelni, nempedig 500 run kell hozza hogy essen 1 hr amit vegre lehet tardelni.
-
ldave
félisten
Ladder resetkor benne voltam egy rush csapatban, utána a trap assával Hell bocikat farmolgattam. 2-3 komolyabb cucc esett mindössze egy hét alatt (1 Gul, 1 Vex, 1 Tal fegyó), ezeket eladtam, megvettem a legolcsóbb assa torchot és most kb ennyi. Infinity nélkül nem igazán tudok továbblépni, azt venni meg nem fogok.
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #15425 üzenetére
Classicon a Ladder vs NL között nagyobb a difi, mint itt D2R-en. Már ha az új rw-k kivételével minden kirakható nl-ben is, akkor sok embert hidegen hagy a rank meg a Plague. Mindegy, elvagyok. Tegnap este nagyon jó csapatba futottam bele. Jó kis runok voltak, jó beszélgetéssel. Gurult is a sör. Hajnalig nyomtam most meg megyek melózni és azt sem tudom hanyadik kávét iszom. Csakúgy, mint 20 éve.
-
Peddy789
őstag
Hat ahogy nezem szerintem 1-2het es eljutunk a non ladder arakhoz laderen is..
Elegge elveszi a kedvem a jatektol sajnos milyen merteku an inflacio
Az elso par napban ber 5k, elso het 2.8k, most masfel het korul 1,5k , 2 hetnel mar lehet 1k lesz.
non lader meg 350.Gondolom a poe liga indulas is erosen befolyasolja a dolgokat.
Azert az elso non-season season0-ban ugymond, nem volt ilyen merteku a csokkenes. Ott 1 - 2 honap alatt jutottunk el oda ahova most 1.5 het alatt sikerult.
Mintha sokan csak az elso hetben akartak volna jatszani, ahogy meglett egy alap gear es johet az 500 trav run meg hasonlok, az emberek megunjak, eladjak a cuccokat, aztan mas jatek utan neznek, mert sajnos a jatek nem valtozott sokat. -
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15422 üzenetére
Ha vége a szezonnak maradok NL-ben kicsit, mert ezt nem tudom most összehozni, csak a cuccokat gyűjtögetem hozzá.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15420 üzenetére
Á nem az én világom, de nagyon jó velük nyomulni. Pala és Ama. Anti-metába.
Bowazon is szigorúan physical.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15417 üzenetére
Ez így van. 4 gyémántos elite pajzs. Black. Guill. Full tescos szettben. De én szeretem feszegetni a határait. Ne bántastok.
Amúgy nagyon sokan rákattantak a Phoenix-re, amikor meglátták, hogy ezt a firestormos cécót megoldották. Addig használhatatlan volt.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15415 üzenetére
PvP-ben a CB 1/10. Kevésbé van haszna, mint in game. In game viszont, 8 players módban a CB-vel nagyon gyatrán lehet ölni. Ezt pár hónapja kibeszéltük, hogy miért.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15413 üzenetére
Én az eth vortexet mondjuk tuti eladnám rohadt drágán.
Smiterre nem kell több egy zakától, vagy egy jó sanctuary-tól.
Sacred Targe Sanctuaryt használok. Viszont nem szeretem a kinézetét. Cifra. Csicsás. A Vortex szép aranyszínű kuriózum.
A Phoenix-ről a 350-400% dmg kell. Meg talán a +50 life. Az Fortival ~700%. Amúgy redemption aurat ad.
Hc-n esett egy 39+ res eth Vortex. El is lett adva.
-
tibcsi0407
félisten
Én az eth vortexet mondjuk tuti eladnám rohadt drágán.
Smiterre nem kell több egy zakától, vagy egy jó sanctuary-tól.
Phoenix-nek azért sem látom értelmét, mert a sanctuary aura elég lassan dolgozna, mivel lassan és egyesével ölsz. Az egy jó light sorcra, vagy bármelyik tömeggyilkos karakterre inkább való. -
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #15411 üzenetére
Minek a Phoenix egy palára?
“Phoenix is the most damaging shield for Smiters to use.”
Az egyetlen probléma vele, hogy nehezebb építeni köré. Nincs +block, +str/dex és nincs +resist, mint egy Zakánál vagy Sanctuary pajzsnál. Ezeket máshogyan kell összehozni. Drága mulatság. Főleg ha még teszel mellé egy Fortit. Még sosem csináltam meg. PvP topicokban olvastam róla ill. láttam egy videót, hogy már nincs firestorm lag. Ha valami nagy szerencse folytán sikerül szereznem hozzá rúnákat, kipróbálom.
Ha eth lenne, akkor f*sza Exile alap lehetne, bár lehet még így is megéri belerakni.
Nem. Nem éri meg. Egy fasza -15req +add jewelt kell belerakni + 3 perf gyémántot és van egy fasza kis elite pajzsod. Amúgy Baal előtt esett ez is.
-
MikeWazowski
veterán
Valaki meg tudja adni normal és nightmare anya tp-jet? Valamint kéne még pár, de azt majd játékba.
-
wm2
őstag
Küldök majd pü-t. Én in game boltolok. Sajnos a Soso meg Pala torch az mindig érdekesen megy. Most olcsón kifogtam, de amúgy Ohm árában mennek kb. a lowok is. 30-10-15dr Dungo-t is Vex-ért kínálta egy Traderies. Aztán türelmesen kivártam, ameddig sikerült találnom egy jobbat sokkal olcsóbban. Türelem.
-
Lokids
addikt
válasz
MikeWazowski #15405 üzenetére
És ezt hol írják? Mert a kliens csak akkor, ha amcsira váltom.
-
Lokids
addikt
válasz
MikeWazowski #15403 üzenetére
Nem. De miért nem? Tudsz valamit? Mert a kliensben nem írnak semmit.
-
MikeWazowski
veterán
Nektek behozza az online karikat? Nem csatlakozik a serverhez.Nem szóltam. -
wm2
őstag
válasz
Hellwhatever #15397 üzenetére
Megoróbápok nem bealudni.
@Jim-X Este leszek 11-től. Ha akkor nem késő segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest