- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
David75
őstag
Sziasztok,
Lightning Sorceres Build-et csinálok, és az lenne, a kérdésem, hogy ha például staff-ba rakok runát vagy követ ami ad plusz lightning damage-et az csak fizikai támadásnál aktiválódik, vagy varázslatnál is? Tehát a lightning vagy chain lightening skill-hez hozzáadódik-e a staffban lévő lightning damage?
Előre is köszi.
-
-
Amartus
senior tag
Van valami javasolt szint a játék befejezésére, Baal leverésére? Pl. Hell kb. 80? Vagy ez hell-en már nem játszik?
-
ProEvoFan
nagyúr
Végre esett valami
Lo rúna.
Mit érhet? 3-4 Vex? -
wm2
őstag
válasz
sumdudum #12092 üzenetére
Egy csomó szempont van. 1660Ti-vel használtban gondolkodhatsz már szinte csak. 10500H procival 3050 Ti-s 165/300 g-sync, a 11400H procival sima 3050 120/250. Végül sokminden mellett az ár dönt.
Hordozható kellett és 17-est még véletlenül sem akartam. Tetszik a Legion. Kompakt. Jó. A csilivili piroszöld vasak nem az én világom. Ez is egy szempont.
De hagyjuk ezt. Játsszunk.
-
sumdudum
tag
Persze az, mindenkinél dönt, csak az én munkahelyem olyan volt, hogy lehetett játszani (nem megengedetten)+aludni.. meg egésznap nyomkodni a telót és fél szemmel figyelni a garázdákat(de nem voltak ilyenek 8 év alatt) szóval nekem érdemes volt befeccelnem, hogy ne őrüljek meg a youtube és ugyanazon hírek után..
-
sumdudum
tag
igen, ha fél évvel előtte veszem akkor 240ért kaptam volna, azért elég törhetetlen meg miegymás, a Military Grade miatt Best Buy volt.. De ugye, úgyvoltam az árak mindig lefelé mennek.. Az elmúlt 15évben sok mindent tanultunk úgyérzem, nagybankok biztosak, chipek nem (bár ez az USA Kína szankcióknak IS köszönhető, meg a járvány miatti home student meg home office.. Már csak az energiaválságot nemtudom feldolgozni, bár ez szubjektív:S
Meghogy: "Andi ne fogja meg a lepkét mert azt nem szabad" -
sto1911
veterán
válasz
diegho #12088 üzenetére
Meg egyet offolok, a GPU miatt. Amiatt dontottem a 1660Ti mellett a 3050 elleneben, mert ezen tobb RAM van, emiatt magasabb beallitasokat jobban birja, mint a 4GB-s 3050. Csereben a 3050 tamogatja a raytracinget, bar igazabol minek, ugyis megfekteti, illetve a DLSS-t, amivel kapcsolatban viszont nezd meg kell-e neked, amikkel jatszanal,tamogatjak-e, mert ha nem, akkor szerintem a 1660-al jobban jarhatsz.
-
diegho
nagyúr
Köszi srácok a laptopos válaszokat. Én egy Dell G15 5600h+3050Ti konfigot nézek. Szerintem ez tökéletesen elég lenne nekem évekig wotozni és diablozni, de még megvárom mennyi lesz a decemberi prémium.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12086 üzenetére
Baal runoknál használjuk a +5% xp miatt. Lvl 95-ről 96-ra jól jön. Főleg ha az Anni is low xp-s. Amúgy semmi másra. Fogod látni, hogy ott áldogálnak Ondallal mikor a Hammer melózik.
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #12083 üzenetére
Travit ütöm már mióta, de még egy EL rúna se esett ott.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12074 üzenetére
Az szép. Nekem onnan még semmi sem esett.
-
wm2
őstag
válasz
diegho #12076 üzenetére
Lenovo Legion 165Hz-es. Nagyon minimális venti susogás van. Hőm. 60 (cpu) 65 (gpu). Brutál jó a hűtése. Olvastam, hogy az 1650 is elég hozzá, de aki teheti lépjen feljebb. Nem bánja meg. Itt van egy AMD/3050Ti videó fps ügyben. A Legionnak ettől messze jobb a hűtése.
-
sto1911
veterán
válasz
diegho #12076 üzenetére
Ugyan nem ebben kérdeztél, de én egy Lenovo Legion 5 15IMH05H (Intel Core i5-10300H, 15.6", Full HD, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB) laptopon is sokat játszom, allergiás vagyok a ventilátor zúgásra, így minden low, fullscreen, 75% scaling, és alig hallani. Ugyanez a laptop képes a Doom Eternalt is szinte csendben meghajtani egy kis állítgatás után, pedig ott visított szegény
Háttérbe rakva a Diablot egyébként valamiért szerintem maxon kezdi el hajtani a gépet, és így van hangja, illetve lenne, ha az Nvidia control panellel nem limitáltam volna az FPS-t. Persze ez a játék sara.
-
wm2
őstag
válasz
ncc1701 #12071 üzenetére
Nyilván én is mindent elteszek, ami másoknak jól jöhet, de ez most szigorúan egy HC Smiter lesz, addig, ameddig nem lesz Ladder. Nem akarok sok karakterbe időt ölni. String öv is jól jönne majd. Meg egy Atmas Scarab physical immunok ellen. Bár én azokat kikerülöm, de traviban jól jön az Atmas.
Mivel Grief nem most lesz, Black fegyóval tolom majd és CB-ra támaszkodunk. Legyen minél több belőle. A Treachery meg CoH helyett. 50 ias 27 fhr elég szokott lenni. Olcsó budget kari a Smiter. Szeretem. Nihlathakhoz egyedül viszont nem fogok lemenni.
Jussak el nighton vmeddig. Addig ne adjatok semmit. Régen nem kezdtem új karit. Megszoktam, hogy Smiterrel simán berohanok traviban. Ez most nem az a liga.
-
ncc1701
veterán
Szerintem fejesem van, string öv is, raven is tán, gore rider is, life tap wand is.
Enyémet vagy 2 hetente használom, meg is akadt lvl 86-on, de akkor nagyon jól jön. Majd ha lesz "occó" enigma, akkor átrespecelem 1 pontos smiternak, csinálok belőle hammert, ő lesz a fő karakter.
-
Chiller
őstag
Köszi a srácok a segítséget, és az itemeket is.
Már act3-ban vagyok!
Azért nevetséges, anno dio2-nél is szar volt a loot mint állat, de magatalálósba lvl74-re elvittem baalkillig. Most meg lvl81 és még "sehol" se vagyok.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12055 üzenetére
Próbáld meg a caster cuccokat. Amn/amethy (ring). Ral/amethy (amu). Ezek kellendőbbek. Barboknak Thul/pEemerlad amuk kellenek a +10% block miatt. Ezeket aztán lehet cserélni bloodra. Sokkal nehezebb jó blood amu/ringet összehozni, mint castert. Persze ez is relatív.
De még ezektől is ritkább, hogy összejöjjön egy olyan “knockback” crafted gloves, hogy 2 bow +20 ias +15str/15dex. Van rosszabb a dual leech ringtől.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12055 üzenetére
Ezért ilyen drága egy jó amu/ring. Baromi ritka.
Amúgy windowsos discord kliensen (már későn) megleltem a tűzfal ip tartomány beállítást. Szóval következőleg talán lesz belőle anni is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12004 üzenetére
na én akkor a mai, alábbi 21 db-bal befejeztem a blood ring craftot:
gyatra kör volt, csak az elsőt pirosaztam, talán az a leghasználhatóbb.
külön köszönet sto1911-nek a rengeteg ruby-t hozzá, és ncc1701-nek a jeweleket. kicsit már közösségi craft lett belőle a végéreha valakinek kell bármi belőle, szóljon! annyi van hogy baromi sok, nehéz átlátni hogy melyiket akarom majd használni (szint req csak jobban bekavar), szóval a legjobbak egyelőre inkább nálam maradnának.
röveden szummázva az egészet: nem érte meg
a pontos mérleg: 64 craftból semmi igazán használható, egy jó dual leech, de az meg lev 98 req. épp ettől féltem mikor annyit kalkuláltam előre. sebaj, átállok gamblingre majd ha megvan a char level hozzá.
ja és mindig a saját előző kommentre válaszoltam (összesen 4 hsz), akit érdekel, végigklikkelve az összes gyűrű screenje elérhető így. remélem leszűrhető belőle valamiféle tanulság mindenki számára a blood ring craftra vonatkozóan.
-
vaakuum
addikt
válasz
diegho #12045 üzenetére
háát én most baal előtt szívok a lightning sorcival... hiába "baalkilhelp pls" a játék neve, be nem nézett senki még véletlenül sem egy fél órája...
Soulokat kellene a csicsónak egyedül leszedni a teremben, hogy legalább a wavek elinduljanak, de akárhogy trükközök, nem igazán halad. Már lassan egy milla aranyat elnyomtam az élesztgetésére.
És asszem lesz egy light immun wave, szóval igazából tök fölöslegesen szenvedek, azt a merc nem hozza le... -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12049 üzenetére
Van vagy 100+.
A két unid t elment 4 istért megint. És anno már gambléztam soj-t is.
-
zsirfecske
addikt
bocs srácok, van valakinek 6 db random jewele most felesleges? nyomtam 14 blood ring craftot és kifogytam, ennyi van vissza, aztán végeztem.
szerk.: ja és alapanyag gamble közben lett egy 66/21 nagelring, első unique ever, mondjuk kb a legrosszabb
-
ncc1701
veterán
Nihlatak gc-ből 1 to cold skills, 37 life.
-
Chiller
őstag
Hali, valakinek van kedve segíteni/beszállni, mert semmi értelmes se esik, és blizzhydra sorcival elakadtam act2 hell kígyóknál. Próbálkoztam publicban is, de mindenki csak rohan mindenfele, én meg nem vagyok túl tankos.
Legjobb lenne, ha valami hozzám hasonló lassú (és szerencsétlen) emberke venne fel, aki erre felé tart, aztán végig tolhatnánk act5 Baalig. Lvl79 vagyok, de nincsenek túl jó cuccaim. A nem fire/cold immunisokat azért szoktam bántani
Chiller#2435
-
tPedro_
őstag
Ma este is lesz diablo clone vadászat, ha érdekel valakit, akkor discordon megtalálja az infókat: https://discord.io/LuckyLuciano6
8:15-kor lesz nyilvános az IP és 9:00-kor spawnol diablo (a tervek szerint) -
zsirfecske
addikt
válasz
Franklin #12021 üzenetére
az itemlapon kiírt sebességek/shield block értékek stb karakterenként eltérhetnek (pl egy staff druidnál sokkal gyorsabb alapból mint egy necronál), így vsz más karakterrel nézed mint a screenshot készítője.
Jocika84:
a corruption sztem diablo modos dolog, azokban vannak corrupted cuccok. -
ncc1701
veterán
Mara 24.
-
wm2
őstag
válasz
Jocika84 #12014 üzenetére
Ez max dmg-vel és 15-20 str-el még komolyabb lenne. Nem rossz így sem. Tökmindegy miből csinálod. Húsz év alatt rengeteget craftoltam. Hagyd a matekot ha nem akarsz belehülyülni.
Ők a kedvenceim. Smiter és Sorc amuk.
-
vaakuum
addikt
Aki esetleg tisztában van az árakkal, segíten, hogy egy IKk páncélnak most mi lehet a reális ára rúnában?
-
Blizz
őstag
válasz
Peddy789 #12031 üzenetére
de lehet irányítani, ahova kattintasz arra pörög, rövid úton kell kattintani, hogy minél hatásosabb legyen
mindig kisebb csoportokra kell vele koncentrálni nem pedig 20 mobon keresztül nyomni, mert akkor nem olyan hatásos
#12034 mechanikán nem változtatnak, ezt már írták már bőevn a megjelenés előtt
D3at hasonlítani a D2höz olyan mint a focit a sakkhoz, nincs sok közük egymáshoz
-
savior
őstag
Nem úgy működik mint a d3-ban, hogy a barbár forgás közben követi a kurzort.
Kattintok, odapörög, máshova kattintok aztán átpörög oda. Ha mobra kattintok akkor üt vagy nem csinál semmit. Egyhelyben pörögni nem tud. A csata felében a levegőt püfölöm vele.
Én most úgy csinálom, hogy jobb gombot lenyomva tartom, aztán úgy mozgatom az egeret előre hátra. Így általában jól megy, de azért nem mindíg. Kiadás előtt bíztam benne, hogy megcsinálják d3-asra az irányítását, de nem úgy lett. -
Smite
tag
Valakinek nem kell egy Oath alap kard? Eth 4os colossus word.
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12024 üzenetére
Jó lett, annak bőven jó lesz.
Remélem nekem is haamrosan meg lesz! -
savior
őstag
ingyenes cuccok: ingyencucc / 123
-
pachito
őstag
válasz
zsirfecske #12018 üzenetére
A Lo nem kb 5x értékesebb?
gz
-
Lokids
addikt
válasz
MIA? Ezt hogy?
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12017 üzenetére
Azt láttam csak mivel ennek a nevében benne van hogy corrupted azt hittem ez más.
A tieidben amit posztoltál egyik nevében sem volt benne és ezért gondoltam hogy ezt teljesen máshogy kell. -
Jocika84
tag
válasz
Oh hogy az a..
Gratulálok! -
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #12014 üzenetére
blood ring crafting, kb egy tucat hsz-t írtam erről eddig mostanában, olvasd vissza
a recept: kék (magic) ring + sol + bármilyen jewel + perfect ruby a cube-ba. de ésszel csináld, a gyűrűt magas szinten kell gamble-özni, hogy lehessen rajta mindenből jó stat és a kari level is magas kell legyen. ahhoz hogy ne ilyen 96 level req kerüljön rá a legjobb stat esetekben (lásd itt a bal felsőt), célszerű max level 85 affix statoknál maradni. linkelt példámban a +6% mana leech csap neki oda. én level 87-en gamle-öztem így már minden stat lehet rajta, de erről is trágyaltunk itt részletesen.
ja és nekem eddig 40+ próbából nem lett egy fele ilyen jó se, de látod mert mindet bescreeneltem ide
-
Jocika84
tag
válasz
MikeWazowski #12013 üzenetére
Nem.
Magamnak!
Amazonnak kell mert ad sebézést. -
Jocika84
tag
válasz
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12011 üzenetére
Én is Lo ra pályázok a fortitude-omhoz.
Vagy nagy szerencsém lesz és dob olyan cuccot amit el tudok adni és abból össze jön vagy sokat farmolok és hátha kiesik.
Arra kevés esélyt látok hogy dob egy Lo de hátha! -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #12010 üzenetére
a kérdés már csak az, hogy lesz a Gul-ból Lo a fortitude-omhoz
közel vagyok, de gondolom ez még kevés.
mondjuk a 40+ blood ringből biztos lenne olyan ami mellé már elég lenne, de hogy találok olyat akinek ez kell pont és van Lo-ja? asszem várnom kell még hogy essen valami jobb.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12007 üzenetére
Az igen, nekem fal, és io lett.
-
D4v3
őstag
Sajnos csak CV-t találtam eddig eth fegyónak, de úgyis eth Duriel van a csicsón, úgyhogy elbírja ezt is. Másodjára nem is rossz az a 17/258ed/6crit roll
-
sto1911
veterán
Ha egy tárgyon van x% defense, az csak arra a tárgyra vonatkozik vagy az összes felszerelésre?
-
zsirfecske
addikt
megérte eljutni végre hellforge quest-ig a druidommal, egyetlen rúna esett de az gul volt
-
-
savior
őstag
válasz
Ebből a ringből csak a dual leeches értékes?
Mi a minimum hogy eladható legyen? -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #11861 üzenetére
és akkor a mai adag blood ring craft 24 db lett.
spoiler: nem váltottam meg a világot vele
csak azt az egyetlen jót pirosoztam, ami a lev req miatt nem hordható. itt megérte volna a számolgatás, pont bejött a 6% mana, ami kinyírta a használhatóságot
durva hogy ennyiből ezen kívül csak 1 dual leech lett, értékelhetetlenül kis százalékokkal.
még megnézni sem volt érkezésem, szívesen veszek véleményeket.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #11945 üzenetére
Én nem is akarom eladni, de a druidámnak tökéletes lesz
-
Amartus
senior tag
Nekrónak milyen craft itemek az ideálisak? Szintén caster, mint a sorcinak?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest