Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet, hogy állítottak dclone gyakoriságon, mert sorban a 3., és megint lépett egyet előre... v nem tudom mivan
-
wm2
őstag
Totál halott a game. Nem csoda, hogy akciózzák. Mindenki a 4-et tolja.
-
törölt tag
válasz
Tothg86
üzenetére
Szia,
Pár levelling cuccot tudnátok adni egy barbár részére?
Ha készítesz nemHC Ladder karaktert, én tudok át tudok adni elég sok leveling cuccot. tag: Corly#21649Új ugye az online világ. Hogy néz ki az online élet?
Változó, én főleg soloban játszok, de többnyire be lehet csatlakozni bármikor, pub csapatok vannak boss, cow és TZ runokhoz szinte állandóan.Ladder seasonrol seasonre ujrakezditek a karikat?
Van aki igen, van aki inkább a nonladder karikat fényezi, szerintem ha nem leszek túl elfoglalt és jók a patch cuccok akkor én újakat indítok.A loot mindenki számára elérhető egy partiban. Lootért egyedül érdemes játszani?
Jah, sajnos a loot dropért ninjázás van, aki hamarabb felveszi.. Ha nemrandomokkal játszol és előre beírod mit vadászól, akkor itt szerintem mindenki átdobja neked ha esik valami.Kivéve a pandemonium event?
Pandemóniumot nem tudom, nekem még kulcsom sincs hozzá
. -
Tothg86
aktív tag
Sziasztok
Előző akcióban megvettem a d2r-t. Anno ketcsillo órám volt a klasszikban, de csak offline. Most belepillantottam. Tudtam,hogy ez lesz, berántott. A régi karijaim is szépen működnek offline. Dehat ugye elölről kellett kezdeni mindent online. Azt terveztem,hogy majd nightmare mefit farmolom, de egyrészt online mindig másik a térkép, másrészt nagyon bena meg a karim. Pár levelling cuccot tudnátok adni egy barbár részére?
Új ugye az online világ. Hogy néz ki az online élet? Ladder seasonrol seasonre ujrakezditek a karikat? A loot mindenki számára elérhető egy partiban. Lootért egyedül érdemes játszani? Kivéve a pandemonium event?
Nagyon tetszik amúgy, számomra a hangulat és jatekmechanizmus meg mindig nagyon bejon, sőt random arcokkal is jót lehet játszani. -
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Én kipróbáltam Giantel is, de úgy sem bírja sokáig. Nekem is csak úgy mutatóban van, hogy legyen valami.
Bár a chaos/ws-t meglepően jól bírja.A3 viszont úgy furakodik az enemy seggébe, ahogy én meleevel nem. Hogy lehet így megírni valamit? Egy elemental.
Összességében szeretem a Mosaic Dragon Talon Kicksint, de bármennyire furcsán hangozzon is, a stormlash/stormshield/ds + A2 csicsó jobb, haladósabb. Mindegy már így marad.
-
wm2
őstag
30 fg 1 Jah és szeptemberben lesz reset?

-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
A Giant Skull jobb neki a konckback miatt. Két szép jewel kell bele "csak". 15 ias 30 fire + 15 ias 30 light.
Merc IAS-t itt. Great Bow a legjobb neki.Messze a leggyengébb csicsónak tartják. Szerintem viszont az Iron Wolf (A3) a legnagyobb katasztrófa. Úgy van megírva a mechanikája, hogy az ember sírva fakad.

-
sto1911
veterán
[link] új Easter egget fedeztek fel.
-
Amerigo57
őstag
-
sto1911
veterán
válasz
Kiss_R
üzenetére
Viszont még így is simán megéri akár csak normalon két-három karakterrel letolni. Engem jobban szórakoztat a fejlődés, mint a végén a végtelen grind.
A mechanikák egy részén kontrollerrel lehet javítani, pl. nem kell állandóan az övbe pakolni az innivalót, illetve egy gombbal tele tudja pakolni az övet, ráadásul mikor megnyitod az inventoryt, akkor egyből pakolhatsz is. Látszik, hogy erre figyeltek.
-
Kiss_R
tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Így 2023-ban nem lesz kényelmes ez a játék, a mechanikák 20 évesek. Ha hajlandó vagy sokat olvasni mellette, mert nem triviális rengeteg dolog, és a játék sem segítőkész, akkor viszont jó szórakozás lehet. Persze ha szereted a műfajt, annak minden szivatásával együtt (a droprate rettenetes, nagyon grindolós, és kell aktívan is tradelni).
Nálam gyerekkor óta az egyetlen játék, ami mindig előkerül, akár egy modpakkal, vagy most a resurrecteddel vanillaként. Teljes áron is megér minden centet, akciósan meg kész rablás😁 -
törölt tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Egész jó összehasonlító Yt-n
Más: Meglep, hogy hányan nem kalibrálták be a kontrasztot a játékra . Szerintem 3x jobban néz ki ha rendesen be van állítva, persze így kevesebbet látni mert ahol sötét van ott tényleg az
. -
Throme
veterán
válasz
üzenetére
Próbálkoztam azzal. hogy a 2 könyv (portal, azonosítás) helyet megspórolom.
Aztán annyi tárgy hevert szanaszét, hogy gyorsabb volt a helyszínen elvégezni a beazonosítást. Neccesebb helyeken meg a portállal nem akartam vacakolni, szóval marad a 2 könyv.Minden charmra szükségem volt.
Ennyi vágódeszkát cipelni maga volt az őrület
.
Ha tehettem volna 3-4 amulet lógott volna a karakter nyakában, mind a 10 ujjra egy gyűrű... minden fegyverbe, pajzsba fúrtam volna 10 lyukat az összes rúnának/drágakőnek, ....de hát ezt nem engedi a játék
.A cube-ba is tettem cuccot, csak azt külön logisztikázni kellett eladásnál/ládába helyezésnél.
Most a Dio3-ban a ló másik oldalára kerültem, mert gyakorlatilag irreális mennyiségű tárgy cipelhető magunkkal... persze a játszhatóság szempontjából ez jobban tetszik.
-
törölt tag
válasz
Throme
üzenetére
Nekem új karival ált 4 oszlop és a kocka mindig üres, de a nagyobb karaktereknél is 2 oszlop mindig üres, pedig ott már van pár Grand Charm amit amit mindenképpen cipelek.
ID tome-ot be lehet áldozni ha rászokik valaki, hogy Cain-el dumál inkább, nekem jobban tetszik, ha menet közben tudom nézni mi a jó Amulet pl.
Ha nem lenne "magic find" a karakter célja, akkor +2 oszlop mehetne üresen. Van olyan karakter ahol 6-8 oszloppal is lehet menni, bár ott már elég kompromisszumos
. 
-
Throme
veterán
válasz
shotika
üzenetére
Divatos szóval élve casual gamer vagyok, mindig is az voltam.
Játékok hajnalán nem nagyon létezett nehézségi szint.
Amióta elérhető mindig a könnyű fokozatokat kerestem, mert nem élvezem, ha egy adott pályát/feladatot/szintet 70x újra kell kezdeni.
Amiket korábban felsoroltam (hullarablás, charmok...stb) azért zavar eléggé.
Minden új tárgy esetén: a charmokat lepakolgattam, új tárgy felvesz, beazonosít, elad, vagy a ládában lecserél, vissza a charmokért, felvesz charmok .....
Magasabb fokozaton minden cucc számít, mert, vagy pénzt csinálok belőle, vagy felhasználom...Szerencsére a resist kihagyása nem volt kritikus, csak az egyik ellenállásom volt 75% alatt.
ezt megúsztam.Nincs kizárva, hogy nekiállok magasabb szinten, vagy új karival....
#17753I02S3F
A Dio3-at végigtoltam már x-boxon, de most pc-n is nekiállok. Itt nincsenek meg a kiegészítők. Nem baj ha könnyű, egyébként is van vagy 6 fokozat, mindenki megtalálja magának az ideális nehézséget.
A képregényes grafika is tetszik. Pl a Torchlight is bejött, mindkét részét végig játszottam.
Dio2-ben a Diablo-s pálya és a végső főellenfél izzasztott meg (Diablo jobban). -
törölt tag
válasz
Throme
üzenetére
A papír adott volna fixen örökre +10% resistet mindenre. 75% fölé nem mutat a játék, de pl magasabb nehézségen a tartalék jó amikor 'átkoznak' az ellenfelek. Néhány cucc és a Paladin resist aurák később tud max-resist értéket adni 75% fölé.
Még van azért tartalék bőven a játékban, ha tetszett eddig. Ahogyan írták, habár az egészet ismételni lehet elölről, de a két új szint más megközelítést kíván és teljesen más lootot is ad. Mondjuk közelharcos karival szerintem segítség/cserélgetés nélkül Hell fokozat már elég nagy grind, a level 90+ meg gyakorlatilag egy időrablás
.Plusz ha még nem voltál a "farmon", = Cow Level
, akkor oda a poén kedvéért teleportálj be 1x. Wirt's leg Tristramból + egy Teleport Tome shopból a kockába. -
wm2
őstag
Az a jó, hogy sem a Blades of Ice, sem a Death Sentry nem igényel sok pontot (elég amit az item ad). Freezes + hullarobbantás a szerepük csak. Arra kell ügyelni, hogy ne akkor robbangasd a hullákat, amikor meg vannak fagyva. Kurva jó a Kicksin. "KickAss".

-
Throme
veterán
Tudom itt nem újdonság és senki nem fog megdöbbeni
, sikerült legyaknom Baal-t!Az a pálya mikor "csak" a minionjait kell kicsinálni megizzasztott.
Iszonyat lelassítottak, mintha egy lassított felvétel lenne a hősöm.
Menekülés, portálon ide-oda rohangálás, de végül sikerült az összes hullámon átverekednem magam.
Baal elleni harc egy pillanatra kétséges volt, mert hiába menekültem el és feltöltöttem magam élet elixirrel, visszateleportálva ez a főgenya visszaszedte az életerejének egy jó részét....
Fegyvert váltottam és sikerül - 5 millió egér kattintással - kvázi simán legyőzni.
Ez segített:Nem használtam fel azt a resist pergament. Az igazából mit csinál?
Egyszeri ellenállást ad?A resist értékeimet igyekeztem felhúzni. 75% fölé nem sikerült mennem, hiába pakolgattam mindenfélét a karakterre, meg a zsákba (charmok).
Köszönöm a tanácsokat, segítséget!
Hát ez a Dio2 elég mumus volt nekem, de örülök, hogy sikerült végigtolni.
Érdekes, hogy még mindig sokan foglalkoznak ezzel a résszel.Ez a felújított változat szép lett. Bezoom-oltam több helyszínen is, és szörnyeknél.
Néha átkapcsoltam az eredetire, hát az mai szemmel borzalom
ahogy kinéz, pedig előrelépés volt felbontásban anno az első részhez képest....
Lehet a Dio 1-et (+Hellfire) is elővenném, ha lenne felújítás belőle.
Az is jó nehéz volt.Most jöhet a Dio 3....
-
-
Franklin
addikt
válasz
I02S3F
üzenetére
Igen, az a 7% elég kevéske, Fire + Lightning legalább 50 kéne legyen, a másik kettőt lehet potikkal növelni (thawing potival a coldot és antidote-tal a poisont, 30 mp-ig tart a hatásuk, de ha többet iszol egyszerre, akkor összeadódik).
Plusz 24-es szint act4-ben nem vmi sok, lehet érdemes lenne visszamenni act2-3-ba tápolni kicsit.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Normalon, act4-ben a barábrom hamar meghal, főleg attól a tűzokádő sárkányszárnyú zöld mobtól. Hogyan oldható ez meg? Erősítsem fel a karit előző pályákon?
-
wm2
őstag
Megvan az Enchant Ormus. Meg kaptam egy GT karmot, amin van 1-1 DS meg BoA. Így a bocikat tudom DS-el szomorítani. Mindenhol máshol Blades of Ice prebuff. Még kell szereznem egy Martial Sk 12 Fhr-t és egy 40-15 Dungot (bár ezt nem erőltetem, mert van egy perf NL_ben). Addig TG öv. Überhez jobb a TG amúgy. Kb. ugyanaz, mint Smiternél. A csicsó kap még fire jeweleket. Illetve van NL-ben egy 35 ed 15 ias Guill sityakom is. Tudom, hogy van ettől jobb martial Assa, de szeretek rugdosni.

Jah és az A3 csicsó katasztrófa.

-
törölt tag
Néhány vihető cucc pár óráig, még lomtalanítás előtt.:
- Knout 5socket
- Monarch 4 socket 136def
- Eth Cryptic Sword
- Bloodrise (Uppedx1)
- Sureshill Frost
- Windhammer
- Runemaster 4 socket (5-tel keresek xd)
- Razortail
szerk:
- Djinn Slayer x2 (2/1socket)
- Immortal King belt -
wm2
őstag
A3 csicsó sem sokkal okosabb, mint az A1. Rohan a vesztébe. A taktika az, hogy hátrálni kell vele. Nyomni egy prebuffot a ice bladesre, majd finoman haladni előre. Ilyenkor megáll és háttérből tüzeli őket. Ha megfagytak könnyen szétrobbannak. Ha viszont rohansz, hamar kicsinálják, mert bemegy a sűrűjébe. Ez bociknál néha nem kicist tud körülményes lenni, mert nem mindig tudod a prebuffot összehozni.
Egy fallen 1 kick. -
shotika
őstag
Kérdés: a letugóbbi update-ben elvileg módosították az Assassin trapjait, és a + element skill damage már rájuk is hat. Ezek szerint az Ormus Robes + damage is hat rá??
-
shotika
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem van félre rakva egy Dracul, azt oda tudom adni, viszont NS-ben van.
-
Franklin
addikt
válasz
zolka95
üzenetére
D2-ben sokkal ritkább a legendary. A max. szint 99, ezt garantáltan nem fogod egyhamar elerni, 90 felett eléggé belassul a szintlépés, még a nemrég bevezetett Terror Zónákkal is.
Mindenképp érdemes kipróbálni, teljesen más a hangulata, mint a 3-nak, bár néhány mechanika furcsa lehet, de hát mégiscsak egy 20 éves játékról van szó.
-
zolka95
őstag
Üdv!
A Resurrected-ben a játék ritkán dob legendary cuccokat? Pénzért is lehet velük kereskedni?Nem vagyok nagy diablo játékos, csak a 3. résszel játszottam, jóval a kiegészítő megjelenése után, amikor tömérdek mennyiségben dobálta a legendary cuccokat. Viszont emiatt vált érdektelenné egy idő után.
Ha a diablo 2 resurrected nem ilyen, hanem az ellenkezője, akkor lehet teszek vele egy próbát. Kíváncsi vagyok rá.
Max szint elérése után lehet még tovább fejleszteni a karakter statját, mint a D3-ban a paragon level rendszerrel? -
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Olyat még nem láttam.
Enchantress van tervben. -
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Über bossokat nagyon hamar elintézi. Gyorsabban, mint a Smiter.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem is full low szinte, de sajnos kell, mert pajzs nélkül szopó. Még így is használok wandot is, mert nem mindig akkor adja be, amikor azt szeretném.
Nem kimagaslóan jobb amúgy a Kicksin 2x Mosaic-al, mint Stormlash/Stormshield kettőssel, de látványosabb és hamarabb kipukkannak. Nyomok egy blades of icet, majd ha megfaygtak szétrúgom a seggüket. Az A3 csicsó enchanttal nagyot lök rajta, de gyorsababn nem haladsz vele sem. Az a baj, hogy a hibridnek kell az Infi, anélkül meg szar és nem látom értelmét az LS eröltetésének, így most full Kick, semmi trap.
-
sto1911
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Cheatelj be magadnak egy sunder charmot, mintha masikkal kifarmoltad vagy tradeelted volna. Eg es fold a haladas azokkal.
Nelkule eddig kb. az volt a megoldas, hogy keruld ki az immunokat, ami egeszen wtf egy olyan jatekban, ahol olni kellene oket.A heten sima vegigjatszas kozben esett egy Ohm runa

-
Throme
veterán
válasz
Farkas86
üzenetére
Visszamentem hozzá, de az opciók közt nem volt a skill visszaállítás (enablespec parancs beállításakor).
Megnézem ismét, lehet valahol a Talk vagy valami más alatt lesz elérhető...(egyébként a Diablonál történt fennakadás és tápolás most kifizetődik, mert eddig szépen haladok az Act V-ben... persze nincs hiú ábrándom, hogy közeledve a fő ellenfélhez lecsökken a lendület... azért a skill fát jó lesz picit átvariálni, ahogy egyre inkább tudom - sejtem - mit akarok...)
-
wm2
őstag
ezen a shako defensen beszarok, azon problémázni meg azt árazni, hogy -10 vagy +10 def az unalomba fulladt játék netovábbja, szerintem, jah és persze a legjobb "O unid shako" (amikor tisztán látszik mennyi a def)
-
Throme
veterán
válasz
Farkas86
üzenetére
Ez nagyon jó! Kösz!
Ez hogy működik? Megjelentek a hozzáadás kapcsolók. [Shift + ball egérgomb] rákattintva ezt kapom:
Erre kell [YES] kattintani?A Skill pontok újraosztására nincs valami ilyen kód?
Az lenne a döfi!Úgy vettem észre, hogy összeadódnak a charmokban lévő értékek és egy Diablo ellen minden kis pontocska számít.
-
wm2
őstag
Még szerencse, hogy ORT rúnával tudom javítani. 1 dura 35k.
Amúgy nagyon állat. Az utolsó fázisok egyike jön, hogy elérjem a 86% FHR bp-t. Szerencsére a martial 12 Fhr sk nem olyan KURVA drága, mint a Paladin. -
Farkas86
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Offline-ban lehet korlátlanul újra osztani a pontokat, csak ezt kell megcsinálni:
https://www.reddit.com/r/diablo2/comments/pzk773/if_you_want_to_be_able_to_respec_your_d2r/ -
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
A martial rész az Tiger Strike / Dragon Talon lesz, de van +1 Blades of Ice is az egyik karmon, ami összeadódik a többi cuccon lévővel + martial sk charmok és máris lvl15-20. Lezsibbasztja az ellenséget, aztán szétrúgod a seggüket. Ezért nem akartam sima alap karomba tenni, hogy legyen rajta valami és kicsksinnek a + 6 Venom vagy + 6 Weapon Block egy jó megoldás. Esetleg Cobra Strike még. De ezeket senki nem gyűjti ladderen. Mindenki a 3 LS 3 Phoenixet keresi, ami egy vagyon.
A Fade-t viszont felesleges kimaxolni szerintem, főleg ha van CoH + 30-35 res Metal amu. A Shadow részen rakni kell a Burst of Speedre. Ez messze többet ér, mint a Fade, ami véd ugyan, de fos lassú leszel tőle. A Speedre nem kell sokat tenni. Nem kell kimaxolni. Így bőven jut a Claw Mastery-re, a Blockra és ha hibridet csinálsz az LS-re is. Persze A2 csicsó és Infi nélkül nem lesz olyan hatékony ez a rész, de partiban jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(D2 <3)

.
ahogy kinéz, pedig előrelépés volt felbontásban anno az első részhez képest....

... akinek kell vihető