- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
próbálom a +3 phoenix karmot eladni publicban, mal pul ist-eket kínálnak érte
mindenki csóró, veleme gyütt
-
_ocsisajt
őstag
HC Ladder:
Abszolút nem panaszkodhatom... A nightmares hellforge-os küldijeim 80%-a fénycsóvás kb. (Lem és felette ad csóvát a lootfilter)
Aztán publicon vettem egy unid torcsot, vexet kért a manó érte, de mondtam tök őszintén, hogy nekem most csak mal+ist+gul van... Gondolkozott az ürge és rávágta ok, de azért hozzátette, hogy ez most jutányos nagyon. Meg kaptam egy unid homut mellé ingyen, azzal a címszóval, hogy ezzel előrébb leszek (necroval mentem be).
(Assa lett, 17/19-es, jspn barétom eltradelte)Amúgy ilyen tresheres napjaim vannak. GT eth 4 sox meg ma sima Tresher eth 4 sox... amibe belelőttem harmadjára ezt: nem tökéletes, de sztem adja.
-
wm2
őstag
én meg úgy érzem, hogy jól elvagyok ezzel a stormlash-el szólóban, még ha ketten vagyunk sem vészes, egyszerűen annyira gyorsan rúg, és annyira kurva jó dolog ez a static field, hogy az ellenfélnek ideje sincs gondolkodni, ettől persze még kell a life tap, de azt úgy csinálom, hogy akarától vettem egy lvl5-ös botot és bemágiázom vele a tömeget, aztán jöhet a híjjjjáááá, de hogy plyaer 1-ben kelle a dual mosaic azt nem hinném
-
törölt tag
Dobott még egy Cold Sundert, ingyen vihető - ha valaki veszélyesen szeret élni. -89%-os
-
wm2
őstag
kell vkinek egy Black flail szintezni? free
-
Smite
tag
válasz
pachito #17388 üzenetére
S2-ben, még nem volt mosaic és Java volt a meta, és iszonyat rohanás volt public tz-ben. Ott csíptem meg egy Zodot, csak úgy ott hevert a földön
Viszont abban a szezonban több, mint 1500 travit lenyomtam barbárral, és a max ami esett az egy Sur volt. Nagyon nem volt szerencsém akkor. -
Peddy789
őstag
válasz
Amerigo57 #17386 üzenetére
En az elso seasonben talaltam 1-et, alig hittem el
, volt emelett egy cham. Eleg sajnalatos volt hogy akkoriban a zod negyed bert nem ert. pedig ugye hihetetlen ritka runa.
Nah hc sorcival nightmare act2ig jutottam, csutortokon kezdtem a karit asszem. Most elegge raertem.
Nightmare andarielt 2x-ra oltem es dobott egy frostburnthat nagyon tudok neki orulni, hirtelen annyi a mana mint a szemet.
Tovabbra se tudom hogy erdemes lenne e energy shield iranyaba menni. Egyelore sima blizz sorc, lehet hell-re mar midnenkeppen az kellene, nemtudom. -
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
23 éve Diablózok, de még soha nem kaptam Zod rúnát.
Van köztetek valaki, aki már kapott ? -
wm2
őstag
segít vki megölni dclonet? elfogyott az aranyam
-
wm2
őstag
elfelejtettem, hogy a Stormlash lvl82, teperhetek a knockbackes Black-el a szintért
-
törölt tag
Physical Sundering Charm van esetleg valakinek?, Cold, Poison-t tudnék adni érte. Poison Rainbow facet is van.
-
wm2
őstag
Adok egy Fal-t 2 Ko rúnáért ha van vkinek.
-
Peddy789
őstag
Kulon tetszik hogy trade ablakban nem latni a chatet amugy...
Tegnap eladtama teljes mosaic assasinom, shako, 2 mosaic, angelic amu+ring, nataly boots, string of ears, treachery, etc.
Ugy dontottem inkab HC fele veszem az iranyt, sorcit meg nem csinaltam season 0 ota, ugyhogy kiprobalok egy energy shieldes verziot, esetleg frozen orbal. Hatha azzal nem annyira veszelyes telezgetni -
wm2
őstag
és ha nem ez, akkor a chat bug, mekkora egy kalap szarral toljuk
-
wm2
őstag
miért nem tudok az eu szerverhez csatlakozni, az us-re meg igen? mi történt?
-
wm2
őstag
válasz
pachito #17348 üzenetére
Én is.
Főleg a diademeket. Tegnap Ist-et aztán Lo-t kínáltak a sc-ért. Nem adtam oda. Ez 7/11 light még NL-ben is drága. Nos, toltam tegnap ezerrel az NM bocit. Sokkal jobb, mint Hellen szenvedni. Sok olyan dolog eshet itt, amiből hr-t tudsz csinálni. Ami fetűnt, hogy rengeteg karom és kalapács esett, csak nem jó skillekkel. Tolom tovább. Ha hazaértem.
-
törölt tag
-
wm2
őstag
válasz
#57018880 #17339 üzenetére
Troll Nest, 3 sox (sanctuary base) is érdekel.
-
törölt tag
válasz
#57018880 #17339 üzenetére
ahh lejárt a szerk:
Tehát ezek lesznek kidobva ha senkinek nem kell:Tancred's Spine
Natalya's Totem
Griswold's Heart
Immortal King's Will
Rattlecage
Undead Crown
Ribcracker
Haemosu's Cuirass
Gemmed Crown (3x Flawless Topaz)
Bing sz Wang
Bladebuckle
Deathbit
Amulet of Hydra Shield (10% level 3)
Charm3: 7%run + 50/5poison
Charm3: 1-23 light dmg, 75def
Charm2: 1-30 light dmg, 1 min dmg
Charm2: 6max damage, 24 life
Charm2: 45def, 5str
+Pár apróbb low level charm +dmg -
törölt tag
-
wm2
őstag
válasz
Peddy789 #17337 üzenetére
nemnem dehogy, az Embossed is jó még, az is így néz ki, és még pont elbírja
dual mosaic clawos Assat akarok, de egyelőre még csak rugdosni tud meg tűz csapdákat állítani, ami Hellen túrót sem ér, kellene neki egy stormshield, stormlash meg minimum egy duress és egy jó raven frost + metalgrid, beaállítani a maxblockot és a többit tolni a hp-ra mert nagyon low, robban egyet a hulla és ott is marad
nem, ezt nem lehet Hc-n ahogy te is írtad, a dual claw majd csak akkor lesz beállítva ha meglesz a a mosaic, a talon skill marad és mellé a tigert kimaxolni
át kellene specelnem csak spórolok Akarával
-
törölt tag
Ha valakinek esetleg lesz +3 summon tabos druid sisak, esetleg 2 sockettel, azt értékelném valamivel . +2 tab +2-3 spirit wolf is jó lehet, arra socket sem kellene.
Duriel gyorsabban lement mint egy standard spectre
.
-
wm2
őstag
Köszi! Ezt a dragon flight és fadet akarom elengedni majd. Persze a fade egyelőre maxon megy, de a Speed hasznosabb és elég 5-6-7 pont rá. (Hiába van rakat resistem, ha szart sem ér a támadásom és lassú vagyok, mint öreganyám. A switch meg hellen nem a legjobb taktika.)
Guillért Um-ot kérnek publicban. Várok még lemegy few pgmre. Pár nap. -
_ocsisajt
őstag
Ha a zégiek is úgy akarják, akkor én ezt akarom összerakni, immortal coldos sorci:
https://maxroll.gg/d2/d2planner/xk0106al(ide még beszerkesztenék egy sundit, kis coldos charmokkal, hogy egál legyen)
Ezt mán linkeltem korábban is, de elvileg ha bent van a zenerzsisild, akkor nem tud meghalni...
-
_ocsisajt
őstag
Szerintetek arra van esély, hogy hc karit visszaállítanak? Tudom a supp oldalán ott áll, hogy "any means"... Barétom 87-es javája halt meg a következőkkel: hf torcs, anni, titan, lightos facetes ama fejes, stormshield, 70-es sundi, kisérőn eth tresher ésatöbbi... az enigmán kívül gyakorlatilag maxos kari. Bociban kapott egy hajnali resetet és már nem élt a kari, mire visszatért.
Arra lehet hivatkozni, hogy a hajnali 5 órás reset az nem az ő hibája?
-
wm2
őstag
válasz
Hokunda #17321 üzenetére
köztük én is
gyúrunk a mosaicra (a cold bowa viszont fehér holló, physic bowanak meg nem kell ez a gc, amúgy ez is ritka) viszont a fire trap hellen nem túl acélos, még sunderrel sem az, kellene egy raven meg stormshield, hogy restatoljam, úgyhogy egyelőre örül, hogy a pitet tudom farmolni
-
shotika
őstag
Amíg ti Hellt ostromoljátok, én eljutottam Normal act2-be nekroval
-
törölt tag
Lett közben még egy bow skill grand charm, kicsit kevesebb life+23, akár a kettőt szívesen cserélném 1xsummonsra, life nem is érdekel rajta.
-
wm2
őstag
Olyan mosaic base claw kell, ami ad 2x +2 vagy +3 weapon blockot legalább, de bármilyen további Talon Kicksin skillel csak nyernék. Nem lesz egyszerű megtalálni a megfelelő karmot, azt már most látom.
Itt van egy 300-ért. Zsebbe kell majd nyúlni érzem. Ez mennyit érhet?
-
wm2
őstag
Én továbbra is a jsp-t 90%-ban megkerülve tolom. Ami pottyan, amit sikerül tradelni, abból élünk. Fél év alatt felhúztam egy kurva jó Bowat. Persze egy minimális jsp meg traderie kellett, de alapvetően meg tudok lenni ezek nélkül. A Talon kicksin is el fog tartani egy 1/2 vagy 1 évig, de én ezt a játékmenetet szeretem. Megvehetném most pár tíz euróért, de ebben nem látok semmi kihívást.
Na de. Közben megnéztem, hogy is akarom ezt csinálni. A Coh és a Dungo ad 24 dr-t és 65 all resistet. A 20-as fade meg 20 dr-t és 64 all reistet. Persze itt van még 82% curse duration reduces is. Viszont dual claw Assanák kell rakni a weapon blockra, ami 20 pontnál olyan 60%. Lvl 96-aig ált. el szoktam vinni a karit. De így nem kell kimaxolni a Fade skillt, hanem egy picit tudok tenni a speedre is. De tézézni vagy kell az Eni vagy a 80-90 frw, hogy legalább az xp-t tudjad szedni, mert a lootot esélyed sincs.
Meg lehet oldani szerencsére az frw dolgot. Nem vagyok nagy Enis. Sosem voltam. Főleg közelharcossal nem.
-
pachito
őstag
Na majd legközelebb partyban tolom, nem tudtam hogy fel lehet venni az elhullott cuccokat, köszi.
Ezalatt a néhány nap alatt nem tapasztaltam sem laggot, sem dc-t szerencsére EU szerveren.#17309: Vannak skillek, amiket még sosem használtam korábban, a Foh is ilyen volt. Nem tudnám megszokni, még hosszabb távon sem. Inkább Holy Boltoztam, kis fcr-rel az elég poén volt és kb 2x akkora volt a sebzése mint a Foh Boltoknak.
Több ilyen skill is van egyébként a játékban amit sokan ajánlanak hogy milyen állat de nekem nem esnek kézre, pl ugyanezt éreztem a Fissure Druidnál is.
szerk.: felnézegettem jsp-re, persze itt is esnek az árak de közel sem olyan őrült mértékben, ahogy sc-n. A high rúnának meg a ritka cuccoknak még most is és feltehetelőleg napokig lesz értéke, egyáltalán nem érzem hogy versenyt futnék az idővel mint sc-n. -
wm2
őstag
válasz
pachito #17306 üzenetére
A Trapsin az egyik legjobb HC-n. Ha jspzel. Budget meg a summon Neci. Ha karaktert építesz, akkor érdemes többen játszani, hogy fel tudják venni a holmid ha összecsuktak. Maga a játék is le fog dobálni, hiába van szünetmentes stb. Igaz, már ritkábban, mint classicon, de elő-elő fordul még a bermuda háromszög a blizz szerverén.
-
törölt tag
válasz
Franklin #17302 üzenetére
Igen, ha ezt tudom akkor nem megyek el 287 olyan mellett
. Mindegy, ha 80-ig nem kapok valamit, akkor szerintem indítok egy Sorc-t, annak a +8-10 skill is ott lesz szintben azonnal
. Plusz van 2-3 charm 50+ manával, hogy mehessen a spam nonstop
.
Pedig jó build lenne ez a summoner, csak kb semmi nem esik neki.., craftinghoz túl lassan jönnek a rúnák., plusz az is rng, hogy mit kapok.
-
pachito
őstag
válasz
Peddy789 #17295 üzenetére
Elpasszoltam mert a Griswold szett mellett döntöttem. P1-re nagyon szeretek pár szettet és ez is köztük van.
#17293: mennék de sajnos ma reggel fübe harapott a kari, lvl86 előtt 2 barral. Rolloltam egy gyors Pindle pakkot, elfelejtettem Holy Shieldet kasztolni és hárman rámrongyoltak.
A Gore Ridert kicsit sajnálom, hogy elment, ez van. -
törölt tag
válasz
Peddy789 #17300 üzenetére
Nem esett még 4 socketes kard, nézem őket hátha esik
. Sapiból van Ort Sol, de az is későn lett meg. Most éppen NM TZ-re vagyok korlátozva amég nincs jobb skill loot.
Build guide elvileg nem kell, mert kb faék egyszerű, és a build NMA5-ig gyakorlatilag magától játszott és 1x se halt le, viszont HA1 és 5perc után phys és stoneskin mobok, mondom: jóvan, ez így az amplifájer throwerrel is kínlódás, kell az a +6-7 skill mire tudok menni HA1-re. Amu nélkül most +3 a max amit ki tudok tenni.
Nekem tetszik ez nagyon, csak nem számítottam rá, hogy ennyire sóher lesz az rng drop, kb alapnak vettem, hogy 60-ra meglesz a +6 skill
Ha van valakinek 4 sockos kardja azt átcserélném valamire, úgy már csak az amu kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Yettel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- iPhone topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 10
- Magisk
- Autós topik
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- Gombászkönyvek egyben
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest