- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smite
tag
Vihető Annik:
15/10/10
14/19/8
19/12/9
19/10/9
20/12/9
Szívesen fogadok low Rune-ket, Pruby-t, Pamethyst-t -
wm2
őstag
Bowa. Egyelőre Giant Skull-ban tolja, ami ad némi CB-t meg tettem bele 2x random 15 ias/valami resist joolt. Jobb nem esett, de amúgy sem pazarolnám rá. Sajna a circekre még gyúrnom kell, qrva drágák. Viszont nem ED IAS-t fogok bele tenni ha összejön az ára, hanem 15 max 15 ias-t. 100-150 fg körül is ki lehet fogni ahogy látom. A 14/15 meg ilyen 40-50 fg. Illetve van értelme "blood" cipőt gyártani neki. 30 FRW 10 FHR +dex 3% LL meg fire-light res kellene neki. CB Bowaval nem annyira hatékony (crushing blow with missile weapons reduces it by 1/8th), de azért jól jön. Az Atmas amut lecseréltem upped Witchwild String-re second handbe (ameddig nincs CTA, bár barbal nyomulok, így nics szükség rá). Merc. Szokásos felállás. Faith mellé jó lenne egy Pride, de ezt sem ebben a szezonban fogom kirakni.
-
wm2
őstag
Ez sem rossz ha van mellé egy jó ML gloves. Minél több a LL, annál kevesebbet kell pazarolni a vitára. A hardcore playerek egyáltalán nem raknak rá. Minden megy a dex-re. Ha balance, akkor 0,9-1,1k is bőven elég. Futni kell.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
Strafe/Atmas amu is jó. Cats Eye is kell a nyakába. Én ezt a kettőt preferálom. A fickó a Lord-ot írja, de sztem az Atmas és Cats jobb választás. Én 80%-ban a multiplet használom. A többi nekem sem pálya annyira. Ami az én tapasztalatom, hogy sajna kell az FRW circ a fejére. Nagyon böszme egy Bowa, ha nincs futása és speedje. Ha ehhez még jön, hogy nincs dual leech, akkor nem túl élvezet vele tolni. A +2 sk passive kesztyűk olcsók, mert kutya sem csinál physical bowat. JÓ lesz ez. Még az elején járok, de a lényeg, hogy nagyon is játszható. Egy takarító gép. Tele kell pakolni max ar charmokkal. Bármilyen jó. 2-10-1 dex ilyenek is. Nem kell kidobni. Pul-ért vettem 249/19 ravent.
A Harmony bowt én is szeretem, de sajna hellen kell a jobb rw, nincs mese.
-
LZs?!
aktív tag
Én csináltam még első ladder-ben egyet, Javazon reskill után; bár abszolút budget jelleggel, abból ami egyébként összejött a játék során, pl. a bow is a Vigor aurát adó RW volt. De azért 3k maxdmg összejött charm + egyébből (mellé Limb által Enchant, összesen 5-6k AR teljes harci díszben), plusz volt az Amplify Damage unique kesztyű, ami a Strafe miatt állandóan aktiválódott...szóval papíron nem volt élhetetlen, de én mégis utáltam vele játszani: mindegy hogy Strafe vagy Multishot, piszok szöszölős volt rohangálva szpemmelni az nyilakat, amíg minden lehalt a képernyőn...amit még macerásabbá tett a Strafe animation lock-ja.
Szóval pár óra 'majd megszokom' játék után pihenni küldtem, aztán amikor kijött a skill variálás a második ladder kezdetével, egy unott pillanatomban megint reset-eltem a statokat, de azóta sem álmodtam meg, hogy mi legyen belőle; szóval még ma is ott áll 7x szintűként 'pucéran', nulla kiosztott skill/stat ponttal.
Egyébként a Poison Necro-mat szintén eluntam, pedig az potens volt, főleg Travi + Pit környékén, így annak is újraosztottam a pontjait és Bone Necro lett belőle...amit ugyanolyan nyögvenyelősnek találok PvM-re, mint anno a Bowama-t, csak másként; pl. amíg én a Bone Spear-rel bénázva keresem a jó szöget - hogy egyszerre több ellent is tudjak ápolni vele, amik persze folyton elsétálnak -, addig a csicsó módszeresen kinyír mindenkit; alternatív megoldás, hogy 'spray & pray' jelleggel szóróm a Bone Spear-t a tömeg legsűrűbb részébe, ami igazából hatékonyabbnak tűnik, ugyanakkor az még frusztrálóbb, mivel fogalmam sincs, hogy pontosan mit is csinálok.
-
wm2
őstag
Nagyon állat a physic Bowa. Viszont én nem tettem rá Guillt. GMB Faith is felejtős. Fasza 2/30 FRW 2 soc circ kell neki. Bele 15/xx jool. A 3x dmg-sek nem vészesek árban. Diamonddal megvan a 7 frames. Meg dual leech ring vagy gloves. FRW/IAS legyen. Up (vampirefang) Razortail. Ameddig nincs meg meg lehet hagyni a Mavinas circ/belt kettőst. Ad némi sebességet meg mana lopást, ill. +1 all sk-t és 20 str-et.. Kesztyű 2 passive sk 20 ias 15 dex (+1 bow kb kuka itt).
-
sumdudum
tag
vagy nemtudom, itt mindenki ALT+TABol , hogy beszéljen a frienddel?
Tényleg nem értem a whispet!Beígérem valakinek a rush-t, rosz szinten nyítom és ha belegyaláz egy goldseller akkor esélyesm sincs vagy nemtudom, hogy kellene visszaírni.. mert a másikba benyomtad az R-t és reply volt.. itt nincs.. vagy jobb klikk és whisper him, itt semmi ilyen nincs.
Valaki homályosítson fel pls! -
sumdudum
tag
Mondj már el valaki hogyan válaszolok mert eddig /w charname volt.
meg ha válaszolok akkor, hogyan váltom whisper chatről másra; normál esetben tudom a szöveg stúdió előtt
D2R ben úgy írnak rám, hogy nemtudom kijaz
És a Whisp sem úgymüködik..
a D3 rendszere is fura volt, de ott könnyebb volt -
wm2
őstag
hehe ez jobb lett <3 1,5-30-15ed
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407 #16170 üzenetére
Igen.
Gondolkodom is rajta. Muszájból tolom ezzel (Smiter kolléga barbja mögött kullogva), de megszerettem. Physicalt ráér kihegyezni NL-ben (faith bow-t meg 1-2 charmot leszámítva minden megvan hozzá), ezzel meg összeboltolni rá a jó, jobb cuccokat. Még egy jó kis gheeds charmot kap majd. Circet páncélt kell kilukasztani és tenni bele 1-1 jó jewelt.
-
wm2
őstag
Jó kis budget ez a Mavina szett. Kicsit felturbózod és mehet vele a hell pit MF. Ha csicsónak adsz egy jó eth Insit Travi is vállalható. Random ar max charmokkal tolom. Teljesen jó.
-
wm2
őstag
Nincs vkinek egy Mavinas páncélja feleslegbe?
Már csak ez hiányzik a szetthez. Ladder. (Forti/Faith kombó még odébb van. NL-ben viszont sikerült kirakni egy majdnem perf Ice Bow-t.) Bár ez most kifejezetten multiple/guided physical Bowa lesz. Smiter kolléga adott hozzá jó pár ar max sc-t. Itt is megköszönném neki!
-
Blizz
őstag
Valaki azt meg tudja mondani, hogy stony tombs area lvl85 lett classicban is?
-
Smite
tag
Van kb. 4 annim amit szívesen eladományozok (ladder).
-
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
A Diabló 2 -ben eddig csak Paladinnal és Barbárral játszottam.
Most Druidra váltok.
Kérdésem volna, hogy a Druidnál, melyik offenzív
karaktert - karaktereket érdemes kiválasztani ?Válaszokat előre is köszönöm.
-
GL820
tag
Sziasztok!
Skillereknek mi most az árfolyama? Cold és fire skiller kellene, milyen rúnákért kaphatok? -
Smite
tag
Ingyen Annik a földön: annis/free Eu
-
tiborv
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #16144 üzenetére
Lehet, csak bitang gép kell hozza
-
Amerigo57
őstag
A Diablo II: Resurrected, most igen jó akciós áron van.
Link: -
shotika
őstag
Látom új ladder indult, nem léptem be a játékba július óta. Azt lehet tudni hova tűntek az első szezonban stashbe rakott cuccaim? A karaktereket átrakta NS-be, de semmi mást nem találok.
-
savior
őstag
Ladderban talaltam egy ilyen small charmot: lvl 21, +3 max dam, +16 ar, +2 str.
Nem tudom er e valamit, mert 2 helyre is kiraktam es egy ajanlat se erkezett ra. -
Cadal
őstag
válasz
tibcsi0407 #16132 üzenetére
Gz! Én még soha nem láttam. Jellemzően Javazonnal játszok, szóval lenne is létjogosultsága.
Amúgy két nappal ladder start előtt... hide the pain Harold!
-
Elemental
addikt
Ti tudtok a bnetre csatlakozni?
Nálam csak az offline karik jönnek be.Bejött.
-
Hokunda
senior tag
Lenne egy kis gondom.
Gamblehöz akarok egy goldfind barbot - magát a karaktert rühellem - ment is szépen a leveling a szokásos módon (singer barb, dupla crystal, spirittel) na igen ám, de hell\act2 tele van a physical immune szúnyoggal, így a quest (Tal Rasha egyik darabja) nem megszerezhető, mert se én se a merc csakis physicallal támad (battle cry, meg act2 merc)
Kéne a merc helyett egy act3 sorc vagy act1 íjász? Vagy menjen pont berserkre is?
-
DaveHutt
őstag
Xboxon keresek társakat random farmolásra, Ladder grindra. Dobjatok itt PM-et.
-
ldave
félisten
válasz
Lézerparaszt #16124 üzenetére
Simán lehet, ugyanazokat a karaktereket látom PC-n, PS-en és Switchen is
-
Lézerparaszt
őstag
-
ldave
félisten
válasz
Lézerparaszt #16122 üzenetére
Szia! Megjelenésekor sokat játszottam Switchen, teljesen jó volt, stabilan fut. Persze látványban, effektekben kevesebb, mint PC-n vagy nagyobb konzolon.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Játszik valaki a játékkal Nintendo Switchen? A Youtube-on találtam sok videót amin éppen elkezdik a játékot, de olyat nem nagyon ahol már komplett buildekkel mennek sok sok mob ellen. Az érdekelne, hogy nagyobb tömegeknél sem akad be a játék? Játszható marad? Milyenek a töltési idők?
-
gV
őstag
ez a TZ offline nem elérhető?
-
savior
őstag
Terror teruleten az egyik ladabol kiesett 2 set item
. Ilyen se volt meg.
-
-
savior
őstag
Megérkezett az éles szerverre a 2.5 patch. Lehet terror zónázni
-
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01 #16114 üzenetére
Persze, ez ilyen mufaj
Amugy meg ott van vissza a -75 cold res, ugyhogy teged is jol beolajoznak es megdurrantanak hatulrol a mobok
-
Vismajor01
addikt
A sork Cold Masteryje -ressel segiti a sebzést. Viszont immunnál nem működik, tehát immunt nem tud törni. Viszont ha valaki megtöri az immunt, akkor fullba tolja a kretént. Simán leszed 150%-ot a reséből, vagyis -50 lesz a rese a zombinak, és akkor még ott van az infy ami -85%ot szed le még belőle, és tessék a zombi már -100% resben van ami a minimum, ráfingasz és megdöglik
-
Jim-X
őstag
válasz
Vismajor01 #16112 üzenetére
Szerintem csak az immunt szedi le, azaz sebezheto lesz. Nem hinnem, hogy minuszba is viszi, de meglassuk
-
savior
őstag
Október 6.-án indul az új szezon.
[link]
6 új grand charm is érkezik.Lesz 2 napom Overwatch kettőzni...
-
sumdudum
tag
90 fölött Chaos Runokat csinálnak csak.. (egyébként tényleg több az xp mint a baalrun nál.. D2JSP-n partikat is szerveznek, bármilyen szintü lehetsz, ha képes vagy odamenni.. A követelmény, hogy meg se közelítsd Diablo vagy bármelyik Uniq dropját, azaz maradj a képernyő szélén, cserébe ők szívesen tolják az exp-t neked..
-
savior
őstag
válasz
tibcsi0407 #16100 üzenetére
A HB az a hell boci?
Lehet rosszul álltam a terror mapokhoz, mert úgy kezeltem, hogy csak ott játszok.
Csapatba nagyon ritkán megyek az endgameben, mert nem sok ismerős van aki játszik vele.
Próbálgattam az előre beállított ptres harcosokat és hezitálok még hogy melyiket is indítsam élesben.
A 2. ladder indulásáról még mindíg semmi infó? -
Jim-X
őstag
válasz
tibcsi0407 #16100 üzenetére
Amugy nem is ertem... mindenki azt hitte, majd akkor most par terror map meg szaladgalas es 99?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest