Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ewuk
csendes tag
válasz
zsirfecske #14296 üzenetére
na grat ez jó roll. hát igen tudom, hogy kemény szerencsejáték a unid, de hátha most összejön a nagy csúnya, eddig nem igazán adta be.
ilyen téren nekem nagy mázlim volt, az első héten kiesett két ber így már enigmával tolom régóta, azóta esett lo is és most sur szóval nem panaszkodhatok.
traderien nézegettem, először lo+ohm-ért próbálkoznék persze.
még az jutott eszembe, hogy megpróbálok egy gyengébbet megcsípni lo-ért. a semminél végül is jobb az apró meg megy a perselybe.
-
zsirfecske
addikt
válasz
gubisadam #14297 üzenetére
én vágom
a max dmg kvázi olyan mintha fegyveren lenne, a charm-okon lévő értéket az enhanced dmg skillek/itemek mind erősítik. viszont ami igazán ritka, az ez a roll, ahol attack rating és max dmg van egyszerre és mellette life. a legritkább és legkeresettebb kombó melee kariknak. pl enyémen a Sharp prefix +49-76 To Attack Rating, +7-10 Maximum Damage közt, a legjobb Vita suffix meg +36-45 Life közt lehet (de az csak ilvl 91 charmokon, amit összesen 3 boss dobhat a játékban, enyémen is csak a kissebb, Sustenance +21-35 Life verziója van).
szóval ne dobd el, egy +3 max dmg, 20+ ar, 15+ life small charm akár több hr-t is érhet.
a vicc pedig ez, 5 percen belül esik is a másik low level, max res törött shield:
Cadal:
azigen, grat! nyilván elsőre sur-ért tettem fel -
Cadal
őstag
válasz
zsirfecske #14293 üzenetére
szerintem alá lősz az árral Ez 1 héttel ezelőtti trade.
-
gubisadam
aktív tag
válasz
Szia, én se vágom ezek miért olyan jók? valamit akkor lehet rosszul tudok. life+ ok, attack rating oke, de a +9 a max dmg-hez itt miért is nagy szám? Szerintem ilyesmi charmokba már futottam bele, el is dobtam azonnal. Lehet nem kellett volna akkor.
-
zsirfecske
addikt
unid anni rizikós, én anno bevállaltam és mákom volt.
sur körül megy most az igaz, de nagyon be lehet szopizni vele. én amúgy most idegből sur-t hajtok bramble-höz, ezért vsz előbb fog ber esni
mondjuk kiegyeznék egy enigmával is egyefene. vicc de nekem hr nem esik, ohm a game elején és cham, asszem ennyi volt összesen.
szóval nem érdemes kapkodni talán vele, az tuti hogy Lo-ra ne cseréld 1-1-ben, van közte egy vex-ohm különbség legalább!
ha megjavítom, lehet 2 vagy 3 socket (rhyme vagy ancient's, mindkettő elég táp res-re), vagy érdemes spirit-et csinálni belőle? larzuk tud olyat cracked itemre is, nem?
-
ewuk
csendes tag
tegnap esett egy sur. szerintetek érdemes unid anni-ra eltradelni? majd szeretnék egy grief-et a smiter palámnak, ahhoz jól jönne lo rúna amire gond nélkül el tudom cserélni, de igazából nem életbevágó, viszont egy anni az mindig jól jön, nem? mennyire lehet értékálló? kicsit elbizonytalanodtam
-
wm2
őstag
válasz
Nem rossz. Novemberben is nehezen tudtam őket eladni. Nem vágják. Bow glovest is végül elajándékoztam. Hiába mondtam, hogy ameddig + 1 bow sk = néhány dmg, addig a passive boostolja a critical strikeot, daet, valkot, penetratet, piercet, decoyt... stb. Nem, neki bow kell.
-
zsirfecske
addikt
válasz
vgergo #14291 üzenetére
zsír, szeretem a játékot játszókat, akik nem potyáznak
próbálkozz act1 pit-ben! pár kört mész, simán adhat. ha esik mondjuk egy dusk shroud lyuk nélkül, kockában socketeld. mondjuk a 2 socket esélye csak 1/6-od és sokba kerül, ha esetleg cracked/crude/damaged változatot találsz és megjavítod másik cube recepttel, ott már kicsit jobb, 1/3 esélyed lesz rá. de bármi is van, ha nem 1 lyukas lesz, tedd el, később még jó lehet vagy nagyobb def esetén trade-elheted is.
most találtam amúgy egy 465 def-es majdnem perf normal dusk shroud-ot, gondoltam rád, de 4 socketes lett
-
vgergo
aktív tag
válasz
zsirfecske #14290 üzenetére
Köszönöm, de először megpróbálok magamtól találni.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14285 üzenetére
flickering flame érdekes. budget travincal run vadállat is lehetne a nagy res-ek miatt (+106 fire és +13 to max fire res), ha nem vex lenne az ára. addigra már minek. bár a +max res elég ütős, gf barbon ugye már most 30 fire absorb és 85% fire res van, ezzel simán elérhető a 95% cap és még a csicsó is kap +8% maxot. ha lenne valami cucc, amivel fire spellt tudna a barb, akkor a +3 miatt simán lehetne nyomni vele
.
amúgy a half freeze és a -50 poison length is rohadt jó rajta.
de asszem fire druid, vagy pala/sorci fogja használni, ez talán nem merc sapi lesz végül, ha csak nem buffolják agyon tényleg a caster csicsókat.a plague is móka, poison necro kicsiben, summon nélkül és csapkodva. végre egy jó 3 socket sword rúnaszó és végre a cham-nak jó felhasználás. a -76 posion duration egész partinak szintén hasznos aura rajta. valami posion alapú karival (melee necro, assa?) bazi gyors fegyverrel vad.
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Az alábbi smoke rune szót próbáltam összerakni, de valamit elrontottam.
Nef + Lum + 2 Socket Body Armor esetén a következőket kellene látnom:
+75% Enhanced Defense
+280 Defense Vs. Missile
All Resistances +50
20% Faster Hit Recovery
Level 6 Weaken (18 Charges)
+10 To Energy
-1 To Light Radiusde ezek valamiért nincsenek ott. Mit rontottam el?
-
Vismajor01
addikt
-
zsirfecske
addikt
homunculus-al tolom 10k poison nova dmg-el offhand MF nélkül, és nem szenvedek hell-en.
ha azt erre a splendorra cserélem, akkor csak a block kuka, a mana regen csökken picit, a res-t kell megoldani máshogy, meg persze -1 a summon ágra, -3 a curse ágra, viszont cserébe van +10 fcr, +20 mf, +2 a poison novára. szerintem tudna gyorsítani a tempón, nem gondolom hogy ettől rögtön nm-re kéne visszarepülni.
de akkor berakom stash-be, elfér, max mf buildhez jól jöhet. amúgy sztem mf swap-ra is jobb mint egy béna unique shield, vagy egy rhyme, bár utóbbi is tehető bele bármikor.
-
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #14282 üzenetére
Te ilyen "meme" karikat gyártasz vagy még nm-en vagy?
Ha NM-en vagy akkor tökéletes, amugy meg nincs sok értelme a kérdésednek -
törölt tag
válasz
sto1911 #14278 üzenetére
Faék egyszerűségű és könnyen unalmas lesz viszont baromi hatékony.
keruld a szűk helyeket és ahogy fentebb is írták néha dobj kalapácsot majd hátrálj. Amire érdemes figyelni hogy nézd meg honnan indul ki a karakterből, illetve milyen ívet ír le, mivel néhány geci mob (jellemzően íjászok) pont olyan helyre fog beállni hogy elmegy előtte és mögötte egyaránt a kalapácsod. -
aerosmith
őstag
válasz
zsirfecske #14270 üzenetére
nem a hír érdekelt az 100 helyen láttam a PHs topikot keresem ahol kitárgyalják.
-
Vismajor01
addikt
válasz
tibcsi0407 #14271 üzenetére
Attol fugg h mp v sp.
Spn egy ilyennek is lehet orulni nagyon, shakoba meg prideba is jo.
Persze ott is szivesebben kap jaht az ember :)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zsirfecske #14272 üzenetére
Nekem kettő már. A másodiknál már azon is gondolkoztam, hogy otthagyom a földön a bociknál.
Következő körben meg egy sur-t dobtak.
De ez még a Slashdiablo szerveren volt..
D2R-ben eddig 1 Sur, 2 darab Ohm, 2 Gul a normális rúnák termése. -
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14271 üzenetére
nekem 1 esett valaha és tényleg sz*r, azt hittem hogy hú de ritka, hú de jó, lesz ebből minden nekem, aztán 3 ist. köszi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
aerosmith #14269 üzenetére
offként jöttél vele, szóval részemről elfér itt, bár már betette a kolléga 3-mal a hsz-ed felett. ez van, szopó lesz, ps tulajok megszívták, sok minden ami eddig volt, az most xbox/pc exkluzív lesz. nyilván, hisz ezért csinálják, minél nagyobb szeletet akarnak a tortából, ha már manapság a játékbizniszben van az egyik legtöbb pénz kb a tech szektorban.
hogy számunkra mit jelent, arról szerintem on topic is beszélhetünk, de vsz inkább a diablo 4 fogja effektíve érezni a hatását. ha a részvényesek (=profit) azt akarják hogy x legyen a játékosoknak tetsző y helyett, akkor x lesz. ez a mai világ sajna. olyan "kis" játékfejlesztőkre volna szükség, mint anno a blizzard north, de amint valami sikeres lesz, felszívja valami nagy cég begye és b*szhatjuk
-
zsirfecske
addikt
összesen 6 darabot cube-oztam össze zod-dá mire kijött a nekem tetsző botd roll
3-4 ist volt az ára (emelkedett idővel), szóval eddig ahhoz képest, hogy a második legritkább drop, olcsó volt. nem véletlen, hiszen egyetlen rúnaszó használta. na de majd ladder-en, vagy utána 4 hónappal később non-ladderben is már biztos drágább lesz
-
Cadal
őstag
válasz
tibcsi0407 #14266 üzenetére
cham rúna.. látott itt már valaki olyat?
-
tibcsi0407
félisten
Az új rúnaszavak: LINK
A plague nem új valójában, a mist nagyon jó lehet szerintem. -
zsirfecske
addikt
na kész vagyok a p&b skillerekkel, 5 db ilyen ad +30 dex-et (um-ist között volt darabja):
10-11K poison nova dmg, az jó. meg van mellé ez a +4 str (7 db pameth-ért vettem tegnap), ami azért vicces, mert vele együtt megvan a 67 str, azaz pont 10 híja van a dusk shroud-nak:
viszont nincs bramble/enigma hozzá
de épp 10 feles stat pontom van level 90-en, szóval reálisan 2 szintlépéssel még tudnék +10 str és +10 dex-et is feltenni. a max block még messze, 48%-on van most így 136 dex mellett, de ugye ha szintet lépek csökken kicsit.
ti mire tennétek, dex-be most, aztán ha jön a mikulás, grind a +10 str-ért, ugye?
-
aerosmith
őstag
Na hallom microsoft megvette activision/blizzardot?
-
sto1911
veterán
Egy bevalt paladin nightmare buildet tudna valaki ajanlani?
Ugy erzem rettento keves az attack ratingem, es sokat ut melle mar az alap szornyeknel is. -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14259 üzenetére
de komoly, mindent bekebelez minden, így múlnak el a jó dolgok lassan
-
Vismajor01
addikt
Végén még rendes játék lesz D IV
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14257 üzenetére
jó ez, nagyon kevés sapi rw van, bármi elkél.
ahogy írják az ereje attól attól függ, hogy a piercing milyen %, azért nem mindegy hogy 25 vagy 100.
-
sto1911
veterán
Wisdom, új rw, https://www.wowhead.com/diablo-2/news/wisdom-new-runeword-coming-in-patch-2-4-in-diablo-ii-resurrected-325636
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #14254 üzenetére
Gondolom nézték a népek azt a par reddit posztot, aztán most boldog-boldogtalan amulettet kraftol.
nekem is van jó pár. Runaert vihető.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14253 üzenetére
na el is adtam 2 ist-ért, akkor megérte a pameth-et a socketelés. amúgy durva de a perf amethyst ára az egekben, pul-ért tegnap 5-öt tudtam venni és az még nagyon jó ár...
sto1911:
köszi a videót! -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14252 üzenetére
és rá is noymtam 3 socket is lett, kérdés még mindig, hogy ér-e bármit?
-
sto1911
veterán
Votma? Unbending will, uj RW, preview!
https://www.youtube.com/watch?v=cGT-R3pAJNU -
törölt tag
válasz
zsirfecske #14248 üzenetére
az a 4/6 hogy jött ki? elvileg 1/összes lehetöseg a keplet. a 4/6 az 66% szerintem 1/3 (vagyis 33%) lesz az.
felteve ha jol ertem a cube socketelest, es kb alap valszam az egesz.
-
Coyot
őstag
válasz
zsirfecske #14248 üzenetére
Lehet hogy csak kevés vagyok hozzá, ez valószínüleg így van. Azt hiszem már 80as a sorci, gondolom érdemes lenne max szinten szórakozni vele? De addig is csak farmolás van, és sajnos néha belefutok olyan cold és phys immun bossokba, hogy állok ott és nem tudok vele mit csinálni. A rejuv potik meg csak fogynak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14246 üzenetére
50-50? hol élek én? 4/6-od lesz az
Coyot:
sokat kell ölni és mindent csekkolni ami lehet értékes. ehhez nem árt a magas szint és jó cuccok, hogy haladjon. -
Coyot
őstag
Honnan szedtek ti ilyen cuccokat? Hellen vagyok a régi szép idők emlékére egy blizz sorcal, de olyan foshegyeket dobálnak csak a mobok hogy csak pislogok
Igaz még csak act3-ig sikerült eljutni, ez lehet a gond?
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14242 üzenetére
Sztem több a melós Sorc meg tucat lightning Ama. Hc-n meg a Trapper. Ez a legélhetőbb itt. Physical Bowazont (alapból lehülyéznek ha ezt próbálsz indítani Hc-n) csak azért nem indítottam végül (pedig esett hozzá minden), mert sajnáltam volna ha behal. Így inkább eladogattam a cuccokat. Elemental fórumtársunknak köszönhetően egy Sc Eni ára már megvan. De hát ismersz, totál antimetában gondolkodom én is. A Vadőr Pala egy full budget és fun char. Lehet még csak Enit sem kap majd. A Spearazon már kicsit kényesebb dolog. Itt vannak árak, hiába anti-meta. De eth Hone Sundan lándzsával (Shael Shael Amn) ez is lehet akár budget.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14242 üzenetére
jaja, insight iron golem es akkor A3 csicska mehet egy phoenixxel is
ha mar olyan cuccot akarsz, amit tenyleg senki nem hasznal.
ja shakot nagyon nem lehet kivaltani.
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14241 üzenetére
fehéreket 0 mf fury druiddal toltam főleg sokat, posion necro azért ahhoz képest pvm-ben versenyautó. vicces tényleg hogy az op farkassal kb ugyanannyi az effektív travincal idő, mert ha kicsit is szét vannak szórva a council member-ök, már nem tudok többet ütni egyszerre és lassabb.
necro-n azért van mf (shako és gheeds, meg a cipőn is +20), de ennyi nem fáj
insight van egyelőre csicsón, bár azt akár iron golem is adhatná, meg igazából SOJ-al nélküle sem olyan vészes, 650 körüli mana egész jó regennel, amin még a Bramble is dobna.
wm2:
még egyszer átgondolva biztosan nem kell nekem az enigma, nem stílusom és amúgy is túl kommersz. redditen egyik hozzászóló írta rám, mikor említettem hogy paladint sose csinálnék mert mindenki azt tol, hogy "nocsak, egy igazi d2 hipszterrel van dolgunk". ez tetszett, mert valahol igaz -
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14237 üzenetére
ha feher cuccokbol lootolsz akkor egyebkent jobb is, ha nincs magic finded.
egyebkent en siman fellonek egy offline diablo2 lodot egy editorral es csinalnek egy tesztet, hogy erzesre melyik a jobb a ketto kozul.
manara insight?
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14239 üzenetére
Ú az komoly. Rethinking.
Régi d2-őn úgy dobálgatjuk egymáshoz. Teleport meg amuval ha nagyon sietsz. Én sem szoktam. Max. Baalnál, aki úgyis többnyire xart dob, de abból legalább megvan az amu javítása.
-
zsirfecske
addikt
50-es jelenleg 8x Ber AP-ben, 48-as Jah + Sur + 3x Ber DS-ban
kevés van belőle, ezért is tetszik, bár az igaz hogy 40-es van anyagárban AP-ben épp hirdetve, azzal kiegyeznék. csak épp minimál str-ben nyomom, 77-ig akartam csak menni, azért a DS. mondjuk ezen nem múlna persze.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #14237 üzenetére
ha azt nézem hogy egy sur+ohm az kb 26 ist, a ber+jah meg vagy 70
Vegyél egy kész 50-est. Úgy még olcsóbban megúszod. -
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14236 üzenetére
az én tempóm bármi van csiga, nem tudok nem megállni minden második fehér loot-nál
viszont ha azt nézem, hogy most vipermagit használok, ahhoz képest -1 all skills, -34 light, -4 fire res, -34 cold res, +66 poison res, -30 fcr a mérleg. fcr-ben 1 frame bukó, de ha nem kell őrült teleport, akkor a poison nova megvan nélküle, cserébe kapok 4 frame fhr buffot, legjobb esetben +50% poison skill damage-t (+40% meglévőre az jelentős), thorns aurát, mana turbózást és regent, +13 life after killt. nem olyan rossz az, ha azt nézem hogy egy sur+ohm az kb 26 ist, a ber+jah meg vagy 70
szóval félmegoldásnak nem nevezném, de tény hogy nem full meta és drága, ahogy elsőre én is írtam. inkább olcsóbb endgame, kezdem látni az előnyeit és ez talán még elérhető cél lehet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vismajor01 #14234 üzenetére
pontosan
poison nekronal:
- ha nincs immun, akkor kb a regi 1.04es novasorc tempojat tudja (vagy diablo 3 wave of force buildek, esetleg a jelenleg speed water inna), tele cast tele tele cast tele cast
- ha van immun, akkor meg a csontvazaiddal koncentraltan akarsz haladni, ami kb tele-tele-tele-amp-tele-tele-amp-tele-amp patternt jelent.ok, amikor en probaltam ott ilyen 40 koruli skillekkel mentem, de players8ra is boven eleg volt a dam. ott 4.5szoros hprol beszelunk.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14234 üzenetére
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14233 üzenetére
Bramble totál fölösleges. Amit megnyersz damon elveszited 10X időben amennyi ideig tart a run. Lehet 1 psn novába halnak nem kettőbe, cserébe 10 perc egy pitrun a 2 helyett.
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14232 üzenetére
lehet, bár épp most vettem hozzá egy tökéletes base-t:
lem-et kért érte az eladó, ő tudja. perfekt def, a legkisebb str req-es 4 socket elite armor. és a legjobb, hogy bramble-el 767 lenne a def rajta, ami olyan szép szimmetrikus számaz engimához félretett cumóm sajnos csak ilyen gyatra:
ne haragudjatok, hogy ilyen charsifood vackokkal rontom itt a színvonalat, de épp ez volt olcsó(durva de um/mal/ist+ körül mennek ezek 465-467 def közt, beteg)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14231 üzenetére
poison nekro / summoner enigmaval lesz tenyleg az igazi. a bramble egy nagyon draga felmegoldas
-
zsirfecske
addikt
válasz
B. Tamas #14230 üzenetére
ugyan, a megartott cuccaim 98%-a gagyi, csak egy bizonyos (nem túl magas) szint felett nem tudom kidobni őket. kis gyűjtögető vagyok, majd csak jó lesz az valakinek
mondjuk sok kicsi sokra megy, ebből meg az ügyesebb trade-ekből azért felépült 2 majdnem teljesen fullos kari, csak a nekróból van vissza még egy pici. asszem a bramble-ig mégis csak el akarok jutni vele így, az "csak" sur+ohm és summonhoz hasznos az aura is rajta. vagy ha nagyon megszalad, jöhet egy enigma is, bár egyelőre tök jól elvagyok a naj staff teleportjával is. csak shortcut-okra használom, amúgy szeretek sétálni. a poison necro ereje pont ez, hogy gyorsan tud mindent egyszerre, az utolsó kis szirszar mobot is leölni. vele nem arról szól a játék, hogy átugrom 3 sec alatt a pályát és a végén lecsapok valamit, aztán újrakezdem, hanem full kreténben végig lehet menni mindenen. és ez tetszik, így a legnagyobb az esély a jó cuccokra is.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
zsirfecske #14229 üzenetére
Félre ne érts, abszolút nem volt rossz szándék a soraimban, sőt épp ellenkezőleg, te más ligában játszol már mint én és mindenbizonnyal a leggagyibb cuccod is ráver az én bármelyik legjobb cuccomra.
Sokszor már azt sem igazán értem miről beszéltek, néhány szótöredéket leszámítva.
-
zsirfecske
addikt
válasz
B. Tamas #14228 üzenetére
ez nem verseny
amúgy meg egy sima 240 def mage plate-et adtam, ebből pont kettő is volt. így is maradt még 5 darab csak a 3 socketes mage plate-ekből
az elite típusokkal együtt 40 db base armor-om van épp fenn traderie-n, meg egy max-os 107 def-es light plate. ha már főleg rw base-eket gyűjtök, ez alap, és szívesen adok ha valakinek épp ilyesmi kell.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14225 üzenetére
Iron golem csak a sebzest es azt eth v noneth ami erdekes. Illetve ha ad aurat az item akkor azt a golem is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #14221 üzenetére
én is gondolkoztam ezen, van egy low lawbringerem felesben, meg egy low level-re való eth insight (ettől fasza áttetsző is lenne). de asszem inkább marad valami olcsó unique egyelőre, pl Windhammer, The Minotaur vagy IK maul.
amúgy nemtom hogy mi az összefüggés, pl item dmg is átmegy vagy csak a statok? tehát mindegy a fegyver sebzése, minősége stb, és csak a magic property számít, illetve 2 kezes fegyóknál tényleg nem emgy át minden?
szilvásbukta:
ez mindig ilyen, ami nagyon kell, azt nem ad. -
törölt tag
nincs valakinek veletlenul elfekvoben egy nagyon alap 3 socketes armor? nem enigmanak, hanem a bowazonnak szeretnem egy lionhearth runaszoval. igazabol barmi jo lenne kb, de nem esik ez a szr.
-
szilvásbukta
tag
válasz
zsirfecske #14217 üzenetére
2 napja boci pályát nyomom orrvérzésig hellen / nightmare-en felváltva..
Az összes fehér vackot felkaptam már és socketeltem, 1 halom alapanyag elment rá, de semmi.. Elég dühítő. Aztán ha egyszer esik majd, akkor utána minden 2. item az lesz majd, ami esik, mert akkor már nem kell...
....ééés pont a válasz írás pillanatában esett 1
hurrá! Csak superior, nem lesz olcsó javítani.
-
shotika
őstag
Summon Nekro, ha Iron Golemet Lawbringer-es cuccból csinálom, az úgy baszó? Jelenleg Insightból van, de mana igazából nem annyira lényeges, azt meg tudom oldani másból is. Fegyonak pedig Beast van nálam, így is durva persze, csak azért kérdezem, mert a Lem rúna nem esik sűrűn (ennek ellenére 10 perc alatt 2őt is dobott
)
Csicskán Obedience rw-s fegyo van.
-
Scorpion
tag
Sziasztok!
Mit jelent ez az item spacing a multiplayernél?
D2R-ről van szó. -
zsirfecske
addikt
válasz
szilvásbukta #14216 üzenetére
az igen, érdekes kari lehet. én minden war sceptert fel szoktam kapni és socketelem ha érdemes, mert a 4os-t nagyon viszik, már adtam el párat pul körül, jobb pala skillekkel um/ist-ért is.
de most épp nincs sajna belőle
-
szilvásbukta
tag
Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy felesleges 4 socketes sceptere? És ha van, mi lenne az ára? Mindegy mennyire gyenge, a base dmg nem számít, meg pala skillek se kellenek bele, mert riftsinnek kéne.
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #14214 üzenetére
Köszönöm, majd találok valami másikat! Jobban kedvelem a saját "lelést"!
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #14212 üzenetére
Köszönöm, de nekem ez tetszik, olyan szépek a koponyák!
-
zsirfecske
addikt
válasz
#21346560 #14210 üzenetére
adok neked szívesen egy nem eth-et, bár csak 101%-eds. szólj ha kell.
ncc1701:
Szépen alakul ez a botd eth ogre maul project.
hehe, te nem hiszel nekem, mondjuk megértemde most kívétlesen a fury druidot tényleg nem matatom tovább. neki a legnagyobb a d2 penise, még nem láttam nagyobb max dmg-t fegyveren a játékban! szóval az marad, nem érdekel az ogre maul!
ahogy vsz a soj is marad egyelőre a karin, poison necro-nak úgyis minden guide azt írja, sőt, mindjárt kettőt!
-
törölt tag
Apropó! Van valami Cube recept az Ethereal Shield megjavítására?
Már össze-vissza kerestem, de nem találok ilyen receptet! -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01 #14204 üzenetére
Nem akartam azt beírni, h Carsi tán ad értük goldot.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #14204 üzenetére
Akkor eddig rossz dolgokat gyűjtögettem!
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #14201 üzenetére
Sojt már én is gambléztam régen. Szépen alakul ez a botd eth ogre maul project.
-
zsirfecske
addikt
na hát ez durva. necro-nak gondoltam, hogy gamble-özök valami dex/light res/posion res gyűrűt, erre 2+ milla után (60. gyűrű kb) beadta ezt:
gamble.. esélye kb semmihasználjam, vagy eladjam? anni-ból 1 van de azt cserélgetem, jó úgy, lehet hasznosabb nekem a res meg a dex mint ez, bár a summon és a curse ágat is szépen megtolja. hmm, megint nagy felelősség van vele
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Horgász topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Poco F7
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest