Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Sorry

Detto, sosem játszom duduval...
-
_ocsisajt
őstag
HCNL, új 3x3 (extrém módon lassan jöttek a kulcsok)
Első torcs ->
(másik kettőt ki sem ütöm már, végigvittem a játékot!
) -
_ocsisajt
őstag
Holy Sheet!

Kulcsfarmolás közben!

NLHC:

Így most már akkor mindkettő bufferem (boo, encha) is full sojos.
Egy ideje shotolom az unid ringeket a földön, hogy hátha soj... VÉGRE!
-
_ocsisajt
őstag
új 3x3 eredménye (ofc. NLHC)...

Sztem most időre jegelem a kulcsfarmolást...

-
_ocsisajt
őstag
I HATE RNG!
Inkább ad KETTŐ* IST**-et (nem egyszerre) Countess, mint egy kulcsot... Tegnap estit* beleszámolva, már kb a 30-ik runnál járok... És nem adja, akkor meglenne a 3x3 végre...
**Jó, ennek is örülök, na de...
Szerk.: Kisírtam magamat, beadta!
-
_ocsisajt
őstag
Nyah, ez is megvan!

HCCNL CRusher sorci!
(lehet majd szintezni amúgy, mert kell a teleport reduce nagyon, gyakorlatilag kísérő nem létezik, Insight sem sincsen nemvan.
)
Fagyilabda main, meg van 6-os (7-es Boval) firewall. Ha mindkettő immum, akkor rábattam, viszem be Bobarbot aki WW is.
Egyelőre örülök, hogy ha eljutok addig szintben, hogy Teleport 19-es szinten lesz... Nemhogymégharmadikelementis.Bájdövéj még mindég sokkal coolabbak a titulusok classicban.

Ja meg Boo/WW barb is facca már, meg encsa is maxon skill ügyileg.

(Persze tarn fejes, Silk páncél meg kettő sojtól messze vagyok a bufferek ügyében... De hát egyelőre jó lesz.) -
_ocsisajt
őstag
Xanhast Diablo2.io-n (eléggé aktív ismert trader NLHC-n) hírdetett egy giveaway-t a szülinapjára. Most kaptam nemrég egy üzit, hogy mehetek az ajiért.
Az ajándék amit kaptam!

-
_ocsisajt
őstag
Benne vagyok egy disc csoportban. Elsírtam magamat, hogy megint el kellett kezdenem nulláról classic karikat. (1 itthoni lag, meg egy nagyon ritkán látott mhelyi lag a másik karit is elvitte)
Erre srác írta adok ingyen cuccokat... Kaptam full Iratha szettet. Két jó kis ringet+pipőt+Troe páncél+ward pajzs+magefist+eyeless pajzs+kettő spectral shardot... OMG... (jó jsp-n nagyon sok aranya van, de akkor is)
-
_ocsisajt
őstag
26 tokenem van, tudnék adni, de gondolom nem hardcore.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Sad... (zoddal sem?)

----
Ezért nyitjuk a super chesteket ha a kulcsokért pörgünk.
-
_ocsisajt
őstag
260 ED-s Ethereal Executioner's Justice ér valamit? (nlhc)
-
_ocsisajt
őstag
3x3 key, 3 futás... Legjobb:
(szokásos NLHC)
#18408: Azért bocin már volt mákolásom sok, rúna tekintetében.
-
_ocsisajt
őstag
Jó nagyot kívánva! Friss loot!
-
_ocsisajt
őstag
Hát érdekes ez az RNG... Pörgök kulcsokért p5-ben... Elvileg ugye Countessnek P1 felett nyominger a rúna dobása (darabszámra tényleg kevés a rúna)... Na most egymás után két körben 1-1 IST...
Persze másik két 9 kulcs már rég készen van, itt meg battik dobódni gyakorlatilag... -
_ocsisajt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
Daaaamn, mai első loot!

-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Meg egy Sigon csimma.
És ezt ugye a strafe-el, kőkemény 81 MF...
(Chaos TZ vót, meg p5 ugye)
(Amúgy 8 ML a bow, meg 914 def Tal) -
_ocsisajt
őstag
Első WF ever! (amit nem vettem)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Köszi!

Kiütöttem 3X3 keysetet... Az első próbálkozás az egy necro 12/13 lett... Úgy elkenődtem, mint a szemfesték egy nagyobb buli után... De utána jött a második karika:

(Grief meg Exile az eth kurastból betéve, már csak kéne valami atombadass 4os 15ED páncél COH-hoz)
-
_ocsisajt
őstag
Damn!
Nem rohanósba, keygrind, sima ghost csoportot ezért is érdemes "lelőni".
-
_ocsisajt
őstag
Damn, ez de kellett most! Akkor Exile ready! Egyelőre akkor eth 45 AR Kurast lesz.

-
_ocsisajt
őstag
Ha esetleg encsit megütnék véletlen, akkor ne rogyjon már össze 1 hittől...
-
_ocsisajt
őstag
Szerintetek realistic price check 377-es pojzi 11 sec SC-re mi lehet NLHC-n? Rúna és fg tekintetében... Nem nagyon találok hasonlót... Traderien van most egy 451-es, az 8 jah...
-
_ocsisajt
őstag
Szinteztem egy karit... NM Baal wave drop, 'asszem megy Smiternek fejesbe

-
_ocsisajt
őstag
Wow! Karaly!

Na, nekem meg első +3 enchantos staffom (amióta nézem és szedegetem fel őket)
Mekkora örömködés volt, aztán nézem táblázatot, hogy a Stalagmite-nek mennyi lehet a max sox...
Reakcióm: [link]
Fun fact: Egy run alatt jött egy Gothic Staffal amin +2 ES volt... Maradtam sajnos a Gothicnál... -
_ocsisajt
őstag
Nyah, rendet raktam NLHC-n minden accon. Szaladtam gyorsan párat.

Kettő loot, egyik mák (Tudom, nem 15ED... Amúgy is akkor fix 4 soxnak kellene lennie...), másik meg aranyos.

(Wep speedek Ama nézőpontból)

-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
ty
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére

Hüle kérdés: Mennyire fontos a superior mod? Sztem nem, mert nem adódik bele smite-ba a plusz (ED) damage, nem? Maximum ha tömeget oszlatsz zeal képességgel, de az sokadlagos prioritás, nem?
tl;dr: elég sima 5 sox PB is? -
_ocsisajt
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Copjon le... Ama 12/16... Nehogy adjon egy sorcot...
Uber szakik!
Melyik lenne nagyobb upgrade smiternek?
Black Flail-> PB Grief
VAAGY
Guardian Angel + Sol -> Badass EDs Chains of Honor?
Uppolt HOZ Ummal -> Eth whateva 40 AR ExileOrder érdekelne... Melyik legyen első, második majd harmadik project!?!?
-
_ocsisajt
őstag
Hehe!

Nyah, az ilyen dropokat szeretem!

(Gore 188-as)Kis szünetekkel csak kiadta mostanra a 3x3-at, nagyon genyau volt a droprate...

Később (orromon folyik ki a sok teleport) hátha jön a 20/20-as soso torch
Setup nithre: Veil, Magi, spirit pajzs, hoto, dungo, fburn, tal amu, nature, perf dwarf, amit használok sárga boots
(105 fcr pipa, 70 fhr) -
_ocsisajt
őstag
"így sajnos Charsi
"
Insert ancient aliens meme: "Softcore" felirat.

Nem tudom mi volt tegnap meg lesz ma, de tegnap is csak maradék kulcsokért rohantam el, 3 lem, 1 ohm random helyen...
Most meg zárásként a harmadik key (most megent mehetek a többi keyért 🙈) plusz ist az egy órás TZ végén, ippeg... (Pul, Lem a két másik jó rúna egy óra alatt)
Ehhh
-
_ocsisajt
őstag
Rohadj meg 5 sox...
-
_ocsisajt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
Hááde ugyanezt mondom én is! Hogy max blockig felrakod dextetet, többi mehet akkor vitára. Ha olyan pajzsod van amin gyárilag kevesebb block van, akkor több dexet kell elpazarolnod, ergo (csikidám) kevesebb hpd lesz, főleg buffolva!
Arra lennék kiwi, hogy a többlet armor hosszútávon toughness szempontjából jobb, mintha több hpd lenne... Annnnyira lusta vagyok ezt leszimulálni.

(PvP nem érdekel, hc-n nincs)
#18336: Ezzel eddig is tisztában voltam, pont ezért nem értem, miért mindenki a vortexet erőlteti, amikor egy targe sokkal jobb blockban. Dilemmámat fentebb kifejtem.

-
_ocsisajt
őstag
(Tudom)
A konzisztencia érvelésedet nem tudom elfogadni, mert ha végtelenbe nyúló sebzést nézel, akkor a 46-46 is ugyanannyi mint a 22-70, tehát ez ki is esett.
Igen, valóban... A rondachenak leheletnyit jobb az avg-ja, de annak picit megint kisebb a block értéke.
Szerintem többet ér a magasabb block értékből visszamaradó dex-re nem rakó, ezáltal vit-re halmozható attribútum, mint az armor különbözet. De ezen egy maxrollos szimulálás biztos segíthetne, csak ugye ezt akartam a kérdésemmel kikerülni.

(Majd lehet holnap leregenerálok saját gearre relevánsan egyet) -
_ocsisajt
őstag
Gz, de ezt sosemnem értettem, hogy miért erőltetik a vortex shieldet (guideok főleg a vortexet), meg ezt? Sosemnem raknék belőlük ki exilet... Sacred Targenak van a legjobb blokk rétje, 1-1-ben ugyanaz az avg damage smitenak is, mint ez (meg vortex)... Armor miatt??? Nem ér többet a kevesebb dex rakás maxblokk eléréséhez+több hp marad vs armor?
-
_ocsisajt
őstag
Elolvastam ezt:
https://news.blizzard.com/en-us/diablo2/24061888/diablo-ii-resurrected-ladder-season-6-coming-soon
Fejlövés:
T0k0m fog új karikat* kezdeni, már kezdek beleunni, hogy nincs új kontent sem amúgy sem... Régóta nem ripeltem úgy sem (kopp-kopp)... Ott vannak a szépen épülő mostani ladderes karik amik transferelnek úgy is non-ladderbe...
Én akkor maradok NLHC hamarosan. Valaki esetleg? Vagy aki váltana szoftról szezont tol majd? Tegnap kiütöttem egy új torcsot, pally egész jól bírja! Ama 17/11, azt odaadom szívesen ha valaki javat vagy bowat indítana és segítek fejlődni természetesen majd NLHC-ban!
(Meg van rakás tarcsi cumóm)*Újra felépíteni egy pörgös sorcit, egy encsa sorcit, egy bobarbit, egy pallyt torcsokra/annikra, no meg a main bowat megent!

-
_ocsisajt
őstag
Naná, hogy 13 coldos a Blizzardos Ormus...
-
_ocsisajt
őstag
Má' megint egy Pul...

(Rohadt JAH-ot nem adja, kellene enigma.
Bereket nem konvertálom össze, annyira hülye nem vagyok...)Jajj de jó! Tudok sok-sok excep uniq wepet meg rare armourt uppolni...

-
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Itt az összekukázott smiterem.

Tudom, Goblinnal mégjobb lehetne a CB... ÉÉÉS érdekes, találtam én már magas hps javazonos skillert, meg mindent (teli vagyok mule karinál csak skillerekkel amiket megtartottam), de COMBAT pallyt nem...https://youtu.be/h4jNRuOxynw
(Life tap wand és uppolt pdiamondos Moser swapbe) -
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Én pont ezért csináltam egy budget/mid gear smitert (amit találtam ládában)...
Volt a 22 napos terror, ott a három óránkénti napos eseményt ki is használtam majdnem 100%. Az elsőnél (meg azért hajnalban nem keltem fel, de mivel keltem korán 12-be, a kora reggelit már nyomtam) csak egy charmot szerváltam, de a többinél a sok accra tudtam.
Lett is csomó annim, abból pár egész jó. 
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nyah, most beesett egy 936-os Tal armor, jó hogy beszéltünk róla.
Griffonról nem akarunk beszélni esetleg? 
Majd megnézem a Tal Rasha variációt! Occy random teleport képessége kizárt, hc-ban öngyilkosság! Marad a dupa IST-es Baba.
-
_ocsisajt
őstag
Kezd kialakulni a gearmentő kari, ha esetleg borulna Pew-pew!

Ennek az az érdekessége, hogy semmit sem tradeltem, minden cuccomat találtam hozzá!

(még hátha egyszer beesik egy 4 socketes 3 ES staff swapba, ehhh)
A tank frozen orb ->Diszklémer: Nem akartam már 37 FCR alá menni... Tudom, rakhattam volna oda spéci ringeket is... (Wisp projit még átgondolom, lehet becsúszik a jobbik amit találtam)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ez ES hibrid, oda ment el ugye negyven pont... (telekinesis meg ES max) Meg csak két skillerem van...
Ez van, nekem állandóan rippelt, de valami istentelen béna és szerencsétlen módon a blizzardom, most bírja ha beletelézek véletlen keményebb pakkba is...
Így is bőven jó P3-ra.
Sőt, most nézegetek +3 ES 4 sox staffokat, traderien... Swapba, hogy még jobban bírja. -
_ocsisajt
őstag
Nyah, így a szezon végire összeállt az MF blizz is. xD
Meg is van a 400 feletti MF (duplaIST-es baba)
... P3-ban Andy meg Meph TZ a feladata... (9 frame bőven elég telére) -
_ocsisajt
őstag
Amikor megláttam waddafakkoltam, aztán rájöttem, hogy valszin attack speed nélkül nem ér olyan sokat... (ugye?)

(jah az IST-et az casualba adta pár perccel előtte
)
-
_ocsisajt
őstag
Sheet!
(108 def)
(és menni kéne főzni, fákkk) -
_ocsisajt
őstag
Adott Baal egy Blood Raven's Chargeot, ha valakinek kell, akkor átpasszolom (LHC). Hát, azt hittem nagyobb durr...

224 ED, 273 AR (ez a páros egész jó mondjuk) -
_ocsisajt
őstag
YAY! Akkor majd nyomjuk!!!
Lehet ám csatlakozni másnak is!!!4
-
_ocsisajt
őstag
Mavina set: ~~50 FG így a szezon végire jsp-n
Jmodost még nekem sem, mondjuk én nem játszom olyan régóta... Viszont most fogom a fejem, mert kreálgatom a gameket, altokkal lépek be és kiwiből rámentem egy trade create-re miért adja a BER-t... Mosaic base +3 PS... OKKkkk, X napja úgy hajítottam vissza a földre a három slotos normal suvajját +3 PS-el mintha kötelező lett volna! Mert, hogy nem all assat adott... Nah, hát ennyire értek hozzá! LOL... Assa amúgy sem az én világom...

pachito: Ha tényleg jöttök, akkor én is indítok szezonyt! Maradni akartam NL-ben, hogy a lövöldözőst kitoljam 99-ig.

Akkor hangoljuk majd össze bnet invite stb!!! Mehet a party majd!!!44 Persze a kezdés debil időpontban lesz CET szempontjából, de azon a napon 12-esben leszek, majd meglássuk.
(Péntek is, szóval lájtosan, de hétvége szabad)
Pachito, wm2 jöttök? Még vki?
Amúgy sírtam, hogy nincs Allres charmom... Most dobta:
Annyira cuki!
🙃
-
_ocsisajt
őstag
Bowah szaGértők! Ez sztetek facca?
Tudom low life leech meg nincs res, azért félrerakom, hátha mákolok kis charmokat (all)resekkel még...

-
_ocsisajt
őstag
Azt hittem ma már semmi sem jön...

Traderien LHC-n egész jó árban mennek az ES ormusok.

-
_ocsisajt
őstag
Gyertek HCZNI amúgy!
Csak ne így!
-
_ocsisajt
őstag
Hatalmas peccsnóc (
)után néztem PD2-ben lesz új szezon... Teli kontettel...
Bakker, nagyon tetszik a PD2... De egyszerűen nem bírok a régi graffal megbarátkozni (újra)...
Na majd talán a Last Epoch ha végleges lesz...
Más hogy van ezekkel? Marad d2r, pd2? Vagy off?
-
_ocsisajt
őstag
Most későn érkeztem reggel Andy TZ-re... ÉÉéés... ->
Ennek azért márt barátibb az absorbja.
Pótolja? I love RNG
(318 MF a pörgős blizz most) -
_ocsisajt
őstag
Na 'asszem ilyen még nem esett... DAT absorb...

Egy jó 20 percet lemaradtam TAL TZ-ről, de engesztelésként azért esett egy 6 dexes cold skiller is.
----
Felvetett dolgokra: Kiváncsi lennék ha nem lenne a végtelen demo része a játéknak, akkor azzal mennyire fkluktuálódna érdemben. (Írták itt, hogy elinflálódik elég hamar az értéke a dolgoknak). Eleve nem nagyon érné meg botozni a rip miatt... Persze lehet ultra tankos karikat nightmare-re küldeni botozni immortalba... De akkor is. Én JSP-t szoktam nézegetni, ott a hc része nem avul el azért olyan hamar...
Kiwi lennék egy szavazásra (no nem itt), hogy mennyi ember hagyná abba, mennyi menne át fixen és mennyi mondaná azt, hogy megpróbálná, de ha sokat ripel, akkor abbahagyná opciókra mit lőne a statisztika. -
_ocsisajt
őstag
Tudom Charsi, de van rá esély, hogy ér vmit HC Ladderen?
-
_ocsisajt
őstag
Chaos TZ Best:

De jó, hogy most raktam össze egy FAITH-et nemrég... No, akkor lesz egy tarcsi base-nek...(Ja és van már 18 Tokenem.
) -
_ocsisajt
őstag
válasz
kökény
üzenetére
Uhhh a mara!!!! gz!!!

Nah, akkor egy 48-50 perces Forgotten TZ...
Milyen jó, hogy látszanak a számok a filter miatt! (Én nem wok olyan pro, hogy a rovásból ismerjem őket, meg el is kényeztetett már a filter.
)
Azért néha felnéztem a jobb sarokba, hogy biztos HELLEN vagyok????
Naj bot, 4OS eth tresher meg a combatos GC... Komolyabb lootok a rúnáknál, de azért jó tudni, hogy a rúnákért (meg kulcsért) megyünk oda... Ohh wait!
Szánalom!

-
_ocsisajt
őstag
De kár, hogy kell a buffhoz! Ezt még el is lehetne adni. Friss forgatás.

-
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Gz! Az most nekem is kéne egy, mert uberdaggernek odaadtam.

Eddig wint installtam, meg visszalaktam melóban az új wint, meg telefonálgattam... Ötödik dio futásom... Asszem ez a végleges build. Sima Matri Faith bow (12), gulli fejes (egyelore sima 15 ias), fortitude, atma, laying, razor (nincs bone break), WT pipő, 249-es Raven (250-es vitrinben, majd lev99 rárakom
), 2ML-7LL-2str-17life-17LR-DR1 blood ring, fos torcs, 17/15/10 anni (ezt eventem találtam, self loot). Meg akkor most igyekszem mákolgatni amit wm2 is javasolt kis meg nagy charmokat.
(Pride [19]-Bulwark-Treccs)MEGINT az ultra rare spawn...

Fene vigye már el! De most már tényleg rohadtul parázok a kinyitásnál...
Ki akarom ütni a 20 Tokent! Addig diózok (is).
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Na akkor itt egy friss SEIS Spawn... ÉÉÉÉS megint... (hogy rohadjon meg!)
-
_ocsisajt
őstag
LOL! MAL-ért vettem Traderie-n egy koreai sráctól, ahol eleve minden drága... MÁK!

HOGY ROHADJÁL MEG a minimál Fanáddal...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Szerintem bent hagyom a sárga amut, jól jön a több hp meg a damred. Allresben így is jó vagyok már szerintem, főleg ha felmelegedek rivernél a swap treachery-vel. Akkor meg mehet a fana aura, oszt mehet a (+2-es) bashing orr-vérzésig.

-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Yep, akkor a maxroll guide miért ragaszkodik hozzá?
-
_ocsisajt
őstag
TZ andy végire:

Paladin kérdés! Betettem discord csopiba is, kiwi vagyok itt mit írtok!
Meglett ugye első uber run tegnap egy random sh1t ammyval. Találtam utána egy frankó kis sárgát (képen). De most Andy alatt találtam egy Metalgridet is! Miért jobb a metalgrid a sárgámnál? (maxroll ragaszkodik hozzá)
Salvation aurával futok és treachery swap nélkül a reseim:
324% Fire res (75), 341% Light res (95), 311%Cold res (75), Poison res 245% (75)
HP sárga ammyval: 1555, Boval: 3810
Buffed armor: 19941 vs metal: 23703
Valaki theoryzza ki please, hogy miért jobb a metal? (def?) -
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
-
_ocsisajt
őstag
Ma nem itemet/rúnát mákoltam, hanem azt, hogy meghirdettem O5T N1D ... Özönlöttek
Volt 10 terror key feleslegem, abból szerettem volna 2 destet... Első trade ok, másodikba bent hagytam inventoryban első terrort... Szóltam neki, visszaadta! 
Vannak még korrekt emberek!Így elmentem és meglett az első saját torcsom!

(Csuriban voltam, mert vagy barb, vagy sorc kellett volna a buffok [Boo/Ench] miatt)
YAY! BOO uppp!!!
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Ha most nem lenne damredem, akkor nem tartanék itt...
Volt 1-2 necces szitu, de sztem is marad majd a véglegesben razor, elvileg forti elég kell legyen damredre, ha véletlen megütnek... (meg hááátha ad duplaleeches ringre is, azokat is kraftolom folyamatosan, ahogyan összejön egy red gem
) -
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Vágom, bukom a CB-t, meg Deadly strikeot...
De Darkhumility szerint (fejesben két BER
, be tudnám rakni a mákolások végett, de na...):(Mondjuk én COH helyett már kapásból Fortit használok, meg uppolt SOE-m van razor helyett)

Megvannak a rúnák Faithhez meg Followernek Pridehoz (oda eth Mancathert rakok a gyors speed miatt, van 4os tarcsiban)...
Vamp gaze van meg shaft is, tanáltam őket, de sajna nem ethesek...
Most vadászok Matri bowtotot vagy Shadow Bowtot a Faithnek, de csillagászati árakat akarnak kérni a +15% 4os-es példányokért...
https://diablo2.io/trade/matriarchal-bow-t1464806.html
Sohasenkisenemfogjelentkezni...
-
_ocsisajt
őstag
Egy óra Countess TZ, nem tudom megérte-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OTP Bank topic
- Ford topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- THE G-LAB Combo Tungsten Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(másik kettőt ki sem ütöm már, végigvittem a játékot!
)

(Gore 188-as)

... P3-ban Andy meg Meph TZ a feladata... (9 frame bőven elég telére)