Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Argos
őstag
Ez nagy kérdőjel nálam is...
Jó lenne komótosan végigélvezni a történetet és csak a játék részével törődni.
Aztán majd csak később belecsapni az AH-zásba.
Szívem szerint így csinálnám. De, az a baj, hogy akkor a kezdeti -esetleges- nagyobb lóvéról le lehet mondani...
So, jáccás' szempontjából az lenne az igazi, ha egyedül végicsászkálnám normalon, de tartok tőle, hogy nem fogom tudni megállni, hogy kihagyjam az AH-t.Az lenne a legfaintosabb, ha blizz mondjuk az első pár hétben nem engedélyezné az AH-t, sehol. És akkor nyugiba lehetne minden lore-fan!
...elmúlik...
-
persil
nagyúr
válasz wikings2 #7450 üzenetére
"Szinte alig van mmo ami az "élvezetről" szólna. Mindegyikben csak farmolsz mint a hülye idióta célokért."
Ez nettó hülyeség. Játékostól függ, nem játéktól. Ezer + 1 mmorpg-vel játszottam már és egyikben sem "kötelességből" meg farmolás miatt, hanem mert tetszett. Játszottam, amíg bejött és szórakozásnak tekintettem, aztán abbahagytam, mikor már nem nyújtott olyan élvezetet.
A diablora meg már csak gondolni is bűn ilyen szinten, szerintem az egész ah túl van lihegve. Számomra ugyanolyan lesz, mint a 2, amikor majd megunom a single playert, akkor jöhet a bnet ismerősökkel, az ah meg max, mint kipróbálandó feature, esetenként 1-2 ezres begyűjtésére.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Cicero
őstag
válasz proci985 #7389 üzenetére
megint csak reflektálnék pár poszt tartalmára, valószínűleg elhangzottak már egyébként:
bétából nem lehet sok következtetést levonni; véleményem szerint lesznek olyan barbár játékosok (barbár mint kasztra értem ), akik nem fogják mérlegelni, hogy éppenséggel nem normal diff-en vannak már, és ugyanazzal a bemegy-szétüt taktikával akarnak nekiesni majd akár már nm-nek, vagy hellnek.
D2-ben rendesen ki lehetett cseszni a babákkal, lásd például az iron maiden átkot, mit oly' sűrűn szortak rád act 4 diablonál.diablo 2 classic és pindle run? ez kicsit összeférhetetlen, nemde?
Huma: nem lesz túlkínálat; ellentétben a d2-vel, ahol javításra és gamblézésre (csinált valaki olyat?..) lehetett csak költeni a pénz, itt már craftra/gyöngyözésre is el fog menni az arany. Nem is kevés. Ezt hívják jobb helyeken money sink-nek, és minden hosszútávon fenntartható gazdasági körben szükség van ilyenre.
Szerintem a legnagyobb vásárlóereje az aranynak lesz.Megalodon képére: annyira rohadt tré, hogy az itemek nevét helvetica/arial betűtípussal írják ki.. ezek az apróságok fájnak leginkább. Pl az egérmutató sem egy kézfej már, pedig mind d1, d2-ben az volt. A 2-esben még simogatott is
-
Huma
addikt
Mire alapozod, hogy nem lesz túlkínálat?
Tegyük fel, hogy van 100e kínai farmer aki semmi mással nem törődik csak tolja fel az aranyat az AH-ra. Rájuk jut 5e olyan ember aki hajlandó fizetni azért, hogy aranyat vegyen mástól. (A számok és az arányok természetesen csak légből kapottak.)
Minden azon múlik, hogy hányan fognak farmolással foglalkozni és, hogy hányan hajlandók fizetni az aranyért.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
wikings2
őstag
Hát ha csak a közvetlen környezetemben körbenézek is tudnék mondani rengeteg példát arra amit írtam. Játszol 2 évet egy mmoval és megunod, vagy otthagyod és ennyi volt, vagy játszol vele tovább mert már 2 éved benne van. Erre és arra is van nem kevés példa. De ez csak vélemény...
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
persil
nagyúr
"az iron maiden átkot, mit oly' sűrűn szortak rád act 4 diablonál"
Haha Sírógörcs kategória, olyan rossz, hogy szinte már jó emlék
Rég volt barbim, lehet a 3-ban kipróbálom Bár eddig a monk a nyerő minden téren. Mikor először bejelentették már akkor imádtamEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Wolverine
félisten
A font licencelési kérdés. Az Arial Narrow licence egy ideje megvan már a Blizzardnak, és vélhetően nem volt drága kiterjeszteni a Diablo III-ra is a használatát.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Nesti
tag
Hello, valaki nem tudja esetleg hol lehet még "BÉTA KULCSOT" szerezni???
Nagyon megköszönném annak a felhasználónak!Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
-
execute93
őstag
Bneten hogyan kell igényelni a bétát? Nekem van sc2-őm.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
ProEvoFan
nagyúr
"Rendeld elő és várj mint egy jóllakott napközis"
Én még annál is jobban várom -
persil
nagyúr
Hidd el, hogy én is nagyon szívesen kipróbálnám, csak 1-2 órára, míg végigtolom 1-2 karakterrel.
De gondolj bele: egy account-on van a béta más játékokkal, esetleg valami combos wow account-al, amire mások komoly pénzeket költöttek és amibe komoly játékidőt fektettek.
Egy ismeretlennel nem fogja senki megosztani az account-ját és ezt meg lehet érteni.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
execute93
őstag
Kell kreálni egy béta profilt? Van még lehetőség igényelni srácok?
-
Nesti
tag
És kis kapu nincsen.. ? :/
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
wikings2
őstag
Elnézést az idióta kommentért, de ha jól látom ezzel a hozzászólással átlépek Őstagba és gondoltam ezt a lépést a Diablo 3 topikban szerezném meg
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
persil
nagyúr
-
execute93
őstag
-
Argos
őstag
válasz execute93 #7480 üzenetére
Ha, még nincs, regelsz egy bnet accot. Beregeled az SC2-t itt. Majd ezen az oldalon leszeded a system checker progit, lefuttatod, az feltölti a géped adatait és utána bebipálod jobb oldalon, hogy milyen béta cuccok érdekelnek.
Az más tészta, hogy kapsz-e még.
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Bazzzs
senior tag
válasz execute93 #7480 üzenetére
1. Belépsz a Battle.net fiókodra.
2. Fent kiválasztod az ACCOUNT menüpontot.
3. Középmagasságban jobb oldalt a nagy Add a Game gomb alatt kiválasztod a Beta Profile Settings feliratot.
4. Ismételten jobb oldalt kiválasztod, hogy melyik játék bétatesztje érdekel.
5. Feltöltöd a géped adatait a megfelelő kis programmal. Ha jól emlékszem, akkor automatán be fog jönni, hogy fel kell töltened a géped adatait, ha ez nem történik meg, akkor bal oldalt lent le lehet tölteni az ehhez szükséges kis programot.[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
Drenadar
veterán
nehéz kivárni a megjelenést, de én már nem kuncsorgok béta accért...
-
execute93
őstag
Köszönöm a válaszotok, akkor meglátjuk.
Szerk.: Amint kitoltam mind a 4 szintet egy karival, onnantól kezdve mit érdemes csinálni? PvP-zni?!
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
-
Cicero
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest