Hirdetés
Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Itt azért nem lesz ilyesmi. Félig streamelve van a játék, lehetetlen tokéletesen emulálni. Néhány csapat a béta kezdete óta próbálkozik de sehol nem tartanak. El kellene hozzá lopni a szerverfájlokat, tehát magát a Blizzard szervert
BNet meg elég stabil, sokkal jobb mint mondjuk egy Steam. Azt is mindenki használja, mégsincs sírás hogy net kell hozzá.
-
rt06
veterán
a blizzard par eve csinalja mar ezt az online jatek dolgot, es bar megesik, hogy vannak szakadasok, meg utemezett karbantartasok, van mogottuk annyi toke es tapasztalat, hogy valoszinutlennek tartom a komolyabb problemakat
csak nezd meg, hogy a tiz eve futo mmo-juk sem arrol hires, hogy mennyi a downtime, vagy hogy a lassan masfel eves sc2-juk (melynek szinten kovetelmeny az allando kapcsolat) eseteben is meg tudtak oldani, hogy szakadas eseten se legyen vilagvege (az achievement-et nem szamolja, de a jatek mehet tovabb - sot, ha tobbjatekos meccs alatt szakadsz, ujra tudsz csatlakozni (igaz mindossze egy perced van ra, de a tobbieket sem lehet a vegtelensegig varatni)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
WayneGace
őstag
Torchlight-al nem játszottam. A Blizzard olyan, mint Tarantino, azaz szépen lenyúlja, sokszor egyben átvesz dolgokat, hozzáteszi a saját elgondolását és alkot egy egész jó kis filmet, akarom mondani játékot.
Játékiparra szerintem egyébként is jellemző, hogy a fejlesztők más cégek játékaival is játszanak és szép szóval merítenek belőlük, csúnyával pedig lopnak tőlük.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Djuree
félisten
torchlight hosszútávon nagyon uncsi. minden küldi, helyszín tök ugyanaz. ezért nem is lehetett sikeres. nem rossz játék, de csak rövidtávon....3 vagy 4 eurót megért steam akció keretében, de többet nem ér...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bolha23
aktív tag
Az authenticator nekem fontos az accom biztonsága miatt, és az androidos telómra csak letöltöttem a marketről.
Egyébként arra jó, hogy a felhasználóneved, és jelszavad beírása után kér egy az authenticator által generált véltlenszerű számot, amit beírva tudsz belépni a játékba, vagy az accodhoz.
Be lehet állítani, hogy minden alkalommal kérje a játék, vagy csak hetente egyszer.
Illetve ha másik gépről lépsz be akkor mindig kéri. -
Dreamie
őstag
Ezt most gondolom úgy kell érteni, hogy neki a CE-hez tartozó digitális motyóval együtt kell a játék. A többi cucc ami nem acchoz kötött attól pedig megszabadulna, mert nem érdekli, ez mondjuk nem nevezném "felezésnek"!
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
-
-
-
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
De ha zhi-pong farmolni akar, akkor egyszerűen Eu szerverre fog regelni koreából. Mivel a terület szabadon választható ha jól tudom.
A pénzkereseti lehetőséget a játékbeli, játékba visszaforgatott "gold"-ra értettem. Amikor játszol, kiakarsz kapcsolódni, azért áldozol a drága szabadidődből. Csak amikor a játékban is azon veszed észre magad hogy "dolgozol", na ott a gond.
Ez meg meg sem fordult a fejemben. Még ha játékkal jobban is lehetne keresni órabérben mint egy komolyabb real állásnál, akkor se ücsörögnék a gép előtt.
free your mind
-
wikings2
őstag
Hát ha csak a közvetlen környezetemben körbenézek is tudnék mondani rengeteg példát arra amit írtam. Játszol 2 évet egy mmoval és megunod, vagy otthagyod és ennyi volt, vagy játszol vele tovább mert már 2 éved benne van. Erre és arra is van nem kevés példa. De ez csak vélemény...
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
pomk
őstag
Végig gondolva amit írtál jogos. Rosszul fogalmaztam.
Még a játék elején járunk, és valószínű, hogy a későbbiekben majd másként lesz. Most még mindenki a legnagyobb DPS-t adó fegyvert használja, ami ált. nem kaszt spéci fegyver. Bízok benne, hogy ez a nagyobb szinteken kiegyensúlyozódik majd.A DLC-ről annyit, hogy nem konkrétan a tartalomra értettem. Úgy értettem, hogy tartalomban gazdag kiegészítő olcsón.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Én speciel nem vagyok ennyire fanatik, bár filóztam rajta valami csaj ismerőssel kisétálni aki ráér vagy olyan épp a helyzet, hogy megoldható. Inkább én azt szeretném, hogy végre ne úgy lépjek be egy multiplayer játékba, hogy már mindenki tök fullos mindenki vér profi és bőven túl vannak már bizonyos szinteken amibe én csak akkor épp csöppenek be.
Ki tudja lehet így jobban is lehet majd haverokat gyűjteni (a kezdet kezdetén) aki szintén akkor lép be elsőként a játékba. Nekem ilyen még nem volt
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
-
Wolverine
félisten
Én ilyen esetben kihívatnám a szerelőket, hogy nézzék meg a központi routert; amikor én küzdöttem hasonló gonddal, akkor az kezdett el döglődni a lépcsőházban.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
po1son
addikt
Nem én tettem közhírré, hogy nyílt béta lesz szóval ne nekem magyarázzál.
Egyébként nem értem, hogy miért nem lehetne fél hónapra nyílt béta ( BF3nál is ennyi volt azt hiszem). Tudom Blizz =/ Ea...
De egyébként most így utólag nagyon könnyű okosnak lenni.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
Mindenki?! Itt a topikon belül szerintem legalább az emberek 70% elhitte, hogy lesz nyílt béta csak 1-2 ember írta (te nem), hogy valószínűleg csak bug, de nyugodtan nézd vissza a hozzászólásokat és gondolkodj el, hogy akkor miért nem böfögtél semmit (te szavaiddal élek), hogy basszus srácok biztos, hogy nem lesz most béta.... Én erre csak annyit mondok, amit legelőször is... Utólag könnyű okosnak lenni...
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest