Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
nem tiszta nekem ez a single és multiplayer a diablo3-ban, esetleg tudtok benne segíteni?
Szóval én jelenleg WoW-ozom, ott tudom hogyan zajlanak a dolgok, illetve diablo2-vel is játszottam de csak single playert.
Most a multiplayer rész itt hogyan lesz? Ha megveszem akkor tolhatom egyedül, cooperative módban tolhatom másik játékosokkal a neten keresztül, illetve a single-ben húzott karakteremmel lehet majd max. szinten pvp-zni, arenazni is?
Jól gondolom, vagy teljesen el vagyok tévedve? -
-conrad-
addikt
Ide írom a kérdésemet, hátha bétázik valaki
Szóval anno a d2-ben (meg a torchlightban) voltak olyan gemek, enchantok, hogy X life stolen on hit, meg ugyanez manában is. Ezek benne lesznek a d3-ban is? Illetve ezek csak normal attack-ra proccolnak vagy special attackra is. Ami kicsit idegesítő a régi játékokban, hogy a special attackra nem proccolnak :S (teszemazt a barbariannak van egy hp lopó fegyója, amivel autoattackolva tud hp-t lopni, de ha üt egy cleave-et akkor meg nem proccol) -
-conrad-
addikt
Sziasztok,
a gear a diabloban soulbound lesz, vagy ha kinőttem valamit akkor az AH-ban el lehet majd adni?
-
-conrad-
addikt
Az, hogy a diablo3 is merge-elve lesz a battle.net-el az ugye azt jelenti, hogy amennyiben én wowozok, az idő alatt a haverom nem tud játszani az accomon lévő diablo3-al?
-
-conrad-
addikt
Csak ezt emelném ki:
"...azt jelenti, hogy minden egyes jatekosnak a jatek aranak tizszereset kell elkoltenie az aukcios hazban .... ez szerintem irrealis elvaras"Annyira talán nem is irreális. Sok embert ismerek, aki rengeteg goldot vett már a wowban is. 10k gold az 1700-2000 forint között mozog, egy item ára az AH-ban 15-30k között szokott mozogni. (most a FL-es boe dropokra gondolok, ha érti valaki)
Én contentváltáskor több, mint 90k goldot költöttem el gearre, ez nagyjából az összes farmolt gold volt, de sokan nem farmolnak, hanem feltöltik a haver accountját pár hónapra és kapják a goldot. Eléggé elterjedt forma ez, szóval nem lennék meglepődve 30-40ezer forintos legendary fegyvereken a diablo3-ban... (persze nem a mi pénztárcánkhoz lesz ez mérve, de van aki megfizeti) -
-conrad-
addikt
válasz FehérHolló #3618 üzenetére
"A rágalmazás vétke már egyébként túlmegy az oldal moderációs hatáskörén is, akár eljárást is kezdeményezhetnék ellened."
Ide egy moderátor kellene, hogy törölje ezt a sok offot, neked meg talán fel kellene ébredned, mindezt egy mondatod után mondom úgy, hogy nem érdekel min is vitatkoztatok ti itt ketten. Ezek az ilyen tipikusan monitorfejű, egyáltalán nem életszerű beszólások csak nevetségessé tesznek, semmilyen tekintélyt nem szerzel vele magadnak, amennyiben ez a célod vele.Mennyire lesz hátrányban az, aki kifarmolja a cuccokat magának, esetleg rosszabb itemben megy végig a contenten? Remélem nem lesz olyan mint a mikrotranzakciós mmo-k, amiben sokkal többe kerül ha normálisan akarsz játszani, mint az előfizetéses testvéreik. Gondolok itt arra, hogy hiába húzok fel egy monkot, mindenki kettéhajt arena-ban, vagy az inferno fokozatra sem tudok átmenni vele (és életben maradni), mert nincs felgearelve AH-ból.
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
Van egy ismerősöm, ő napközben mobilról is tolja az AH-t a wowban, folyamatosan goldért veszi a GC-t és emellett van neki másfél millió aranya. (ez olyan 300ezer forint a mostani "árfolyamon")
Nyilván neki már csak fun az AH-zás, de nagyon profin csinálja. Namost amikor ezek az emberek elkezdik az AH-zást a diabloban is akkor nem tartom kizártnak, hogy ebből fognak azért szép pénzt kiszedni.. nyilván nem száz, hanem inkább tízezrekre gondolok, de sztem ez simán megvalósítható. -
-conrad-
addikt
Bennem az volt eddig, hogy wowozok és a diablo miatt meg befizetem az annual passt, és amikor nincs raid akkor megy a diablo, mivel wowozni kb. csak raidek alatt szoktam, nincs mit csinálni a játékban.
Ez a sok “nem mondjuk meg mikor jön ki nye-nye-nye” rétestészta-nyújtással odaáig jutott, hogy próbálom lemondani az annual pass-t, hogy ne legyen kötelező fizetnem egy évet. Mivel még semmi dátumot nem tudni, így valószínűleg megveszem a swtor-t, tolom mikor nincs raid, aztán kiderül milyen. A 3 közül valamelyik nem lesz meg az biztos, és valószínűleg az egyik blizzard játék lesz az.(annual pass lemond, wow a kieg. kiürítésével frozen, swtor elkezd, diablo-t mellette megvesz – eddig ez a nyerő, csak ehhez meg kellene mondanom az annual pass lemondást amit még nem tudok hogyan csináljak)
CactuS:
Visszarángatja, de hova is? Akkor már nem lesz semmi a contentből a wowban, most is csak azért nem ment le az utolsó 2 boss hc-ban mert bugos az egész - és vannak olyan pletykák, hogy a javítás direkt késik, hogy a hc guildek ne végezzenek dec. 20ig és ne menjenek át swtor-ozni.[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
válasz SzalaiG #4046 üzenetére
Nem hinném, hogy lesz normálisan működő virágbolti verzió mert netkapcsolat kell hozzá. A beta-ra is csináltak egy emulatort de az sem való semmire, csak szaladgálhatsz benne és ha lenyomsz egy gombot lespawnol pár semmit nem csináló ellenfél, kb. ennyi.
Biztosan lesz rá valami, de max. ilyen tört wow szintű dolgot tudok elképzelni ami szintén nagyon távol áll a valódi játéktól.Pénzt visszahozni az AH-val lehet, mert van lehetőség igazi pénzért eladni a dolgokat benne.
Aki jól csinálja az tud vele kaszálni. (a wowos oldalakon megy egy banner egy csajról, hogy a leggazdagabb játékos a wowban, és valami 460k goldja van vagy mi. egyik guildtársamnak másfél millió.... ennek az értéke nagyjából 300.000 forint jelenleg a "fekete" gold adás-vétel alapján) -
-conrad-
addikt
válasz Scholes9 #4161 üzenetére
Az a baj a hardveressel, hogy ha lemerül/eltörik/lenyeled akkor ennyi, lehet írni a supportnak. A telefonosnak meg előnye, hogy van egy kódja amivel újrarakhatod a telefonra, így időtálló. Nem csak androidos telefonra lehet feltenni, felmegy régebbi készülékekre is.
(arra is ami nem támogatott, keress rá a FS!-on az "authenticator" szóra és ott lesz egy leírás. Feltettem már csomó telefonra, Samsung monte, régi SE készülékek, stb.) -
-conrad-
addikt
Értelmezésből egyes, nem a boltot idiótázta le, hanem téged azokat akik elhiszik ezeket a kamu dátumokat.A múltkor volt róla egy bluepost, hogy semmivel sincsen több infója egy boltnak mint neked. Ők sem kapnak előbb, külön csatornán értesítést a megjelenésről, ennek ellenére mindig van egy pár oldalnyi whine mikor egy bolt betesz valami fake dátumot.
Szóval eladhatott csillió példányt az 576 blizzard játékokból, akkor sem fog kapni előbb megjelenési dátumot. -
-conrad-
addikt
Megint csak ugyanazt mondtad el, csak más szavakkal. A blizzard nyilatkozta, hogy nem fogja bolt etc. előbb tudni a dátumot mint te.
egyik cikk és a másik, felhívnám a figyelmedet a legutolsó mondatra:
"Retailers will find out the release date the same time you do."
Ennyi.
Nem adják ki boltoknak előbb. Gondolom ha egy amazon nem kap előbb infót akkor egy 576 aztán tuti nem fog.
Folyamatosan csúszik a megjelenés, erre betettek egy kamu, jó távoli dátumot, addig csak kijön címen. -
-conrad-
addikt
Nagyjából, hogy ne fussunk a warezbe:
Leszeded a beta-t, a hozzá tartozó emulatort (google)
Elindítod, ami egy fake szerverre irányítja a beta-t, így tudsz vele jatszani.
Semmire nem jó, csak lehet vele mobokat spawnoltatni, meg megnézni a skilleket.
Nekem is kb. egy órát volt fenn, hogy megnézzem hogyan fog menni a gépemen. -
-conrad-
addikt
Nem lesz baj ebből, mert nem fogja látni. Ezt onnan tudom, hogy a wowban van egy szintén a képpel trükköző progi és nem volt belőle gond soha. Olyan, mintha a fraps menne. Az sem gond.
-
-
-conrad-
addikt
Nekem van annual pass-om, gondolom akkor eleve nem kapok, mert "annak minek az úgyis megkapja, nem kell belógatni neki a csalit"
-
-conrad-
addikt
authenticator feltelepítése, nagyon jó leírás, én is feltettem több telefonra is már, csere stb. esetén.
-
-conrad-
addikt
válasz MegalodonS #6411 üzenetére
Arról volt szó, hogy e-sport lesz belőle, tehát lesz tartalmas endgame pvp. Jó ötlet több szempontból is ez a karaktereladás, egyrészt nem lesz annyi acclopás, ha tudod átulni a karaktereket is, másrészt lesz rá kereslet is mert megveszi az ember AH-ban nem kell szintezni.
Egyedül attól félek, hogy a kis kínai barátaink és/vagy botok éjjel nappal levelingelnek és elöntik az AH-t a 2 dolláros maxos karakterek.(tudom, hogy van mögötte ellenőrzés ami szűri a botozást. ennek ellenére van bot ami 5-6 éve vígan fut a wowban és a kutya sem jött rá, senkit nem bannoltak miatta - mindenre van megoldás a számítástechnikában)
-
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
válasz wikings2 #6447 üzenetére
Hát ezzel lehetne kitolni az élettartamát a játéknak, ezen a blizz is elgondolkodott már szerintem. Nyilván nem hivatalos infó egyáltalán amit linkeltem, de azért bizakodásra ad okot.
Egyetlenegy negatívumot tudok felhozni, hogy emiatt félek rengeteg nerf/buff/változtatás lesz a karaktereknél, kb. mint a wowoban. (pl. nagyon fun lesz a barbár single-ben meg coop-ban de túl erős pvp-ben azt akkor nerfelik és mindenki csalódik aki pve-zik vele) -
-conrad-
addikt
Mint már mondtam, a blizzardnak már van ilyen programja a wowhoz, ahol talán még fontosabb a botozás kivédése mint a diabloban lesz. Sajna azonban ott is vannak olyan programok, amit hiába figyel a kliens, az életben nem vesz észre.
Nem nagyon akarom lelőni mi az a program a wowhoz, de képzeld el a következőképpen "diablosítva":
Nem nyúl a játékoz, hanem figyeli a képernyőt. az egérbillentyűt húzkodja villámgyorsan az egész képen, ahol piros (mob körvonala) oda elkezd klikkelni. Egyik sem nyúl a diablo fájljaihoz, csak annyira mint egy fraps. Nyilván ez még így nem életképes, szóval csak példának írtam.
Sajna van ilyen. Soha nem fogják meg a blizznél.
Reméljük azért nem lesz általános a farmbotozás.#7115: Ezt sem fogta meg a warden. :S
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
válasz MegalodonS #7351 üzenetére
Hát....
way of the hundred fists + windfocre flurry - lvl 60 req. és ez a primary skill. Nem pont leveling. -
-conrad-
addikt
Nézgettem az itemeket a blizzardos oldalon de sajna nem nagyon vagyok képben még. Egyszer régen kérdeztem, hogy lesz-e "health stolen on hit" a tárgyakon, és ez special attackra is hat-e vagy csak normal attackra. Ez most hogyan áll?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest