Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Egy hónapnál nem többet.
Az én tippem: Diablo III március vége, Mists of Pandaria július (de ehhez max. egy hónap múlva béta kell), és Heart of the Swarm október.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cicero
őstag
shrenk és eldritch nekem is megvolt mindig, baalrunok közben (amíg pala telézett lefelé én szorkkal leöltem őket (bloody foothills), bár nem emlékszem hogy konkrétan találtam volna vmit. időnként pindle is megvolt, bár 1.10 után nagyon megcsapták a dropját és szinte semmit nem volt hajlandó dobni. hc-ben meg, egyedül szorkkal, 8 játékossal azért elég veszélyes volt, még ha Amilion ott volt az infinity is..
Countessel nem bajlódtam, csak lightning szorkókkal érte meg gyakni őt és azon kívül hogy az összes low rúnát dobta nem ért semmit.
Travit nem igazán csináltam, főleg mivel nagyrészt tüzes szorkó fejlesztéseim voltak csak
Amit megérte tisztogatni, az az Ancient Tunnels, act 2 Lost City wp, ott tényleg dúrván estek a hr-ek, volt hogy egy menet alatt esett egy ist és egy jah is. Csak pislogtam.wikings2: upper travi?
-
Hanok
senior tag
Az ilyen embernek fakocka való.... Javarészt egyébként a megélhetés reményében botokal csaló játékosok teszik tönkre azok játékát akik tényleg az élmény miatt ülnek a gép előtt..Soha nem értettem hogy ennek mi értelme, anno a D2-őt ezért hagytam abba..A reset után pár nappig lehetett élvezni a játékot aztán meg értelmetlen volt...A WoW-ba a kialakított loot rendszernek és sok más dolognak köszönhetően maradt meg még a játékélmény, remélem itt is nagy figyelmet fordítanak majd a végleges verzióba erre...
-
Wolverine
félisten
A helyedben megkérdezném a Battle.neten keresztül ticketben. De arra tippelnék, hogy Battle.net-accountok között nem lehet majd átvinni a bevételt.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
-
KubanitoS
veterán
Na én pont ezért "félek" kicsit a D3-tól. Félre ne érts, nem veled van a bajom, de már eleve te is azért akarod megvenni a D3-at, hogy a talált cuccokat igazi pénzre, vagy Wow hosszabbításra cseréld el.
Nekem ez az AH marhára nem szimpi. Az egész D3 a farmolásról fog szólni. Ha pedig csak azért veszed meg, mert játszani szeretnél (mint pl én) és esetleg esik egy nagyon menő cucc, akkor a kisörödg meg fog szólalni, hogy el kéne adni pénzért.
Gondolom majd lehet pénzért is venni D3 tárgyakat, amelyeket aztán el tudsz cserélni más tárgyakért cserébe, amelyeket drágábban próbálsz meg eladni, mint amennyiért az első cuccot vetted...
Hova tűntek a régi Diablo 2-es évek, amikor minden csak a játékról szólt. (Persze a D2 pályafutása vége felé ott is a fentebb vázolt dolgok mentek/mennek.
Rohadtul nem szimpi ez az egész számomra...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Wolverine
félisten
Ezt megoldhatod a haveroddal: veszel neki IRL gamecardot vagy a te kártáydat adjátok meg, amiről majd tölti az accountját... De ha át lehetne utalni a Battle.net Balance összegét egy másik accountra, azzal az acc-tolvajok járnának csak jól.
-
Gyuri27
félisten
Nincs rá lé. Nekem. Ha lenne megvenném.
Én már játszottam az első ésszel is. A fiam már játszott a második résszel. Most is kettő kell. Így alap marad.
Ne sok játék mozgat meg, nem sok játékot veszek. Kihaltak a régi nagy játékok ugyanis.
De a dio3-t megveszem. Pedig van hitelem is. Viszont ha azt nézed 10 éves befektetés ez. Úgy meg nem drága.Amd - Radeon - Ryzen
-
Vistaboy
veterán
Persze, nincs itt semmi válság. Hiszen 47 ezerből meg lehet élni. Én is szívesen keresnék annyit NAPONTA, mint azok, akik az ilyen törvényeket hozzák.
Búbánatot félretéve: Én 30K-t nem adok a CE-ért, a normál kiadás 15K-s ára is sok, ha nem kapom meg 11K-ért onnan, ahonnan most elő van rendelve, akkor nem tudom, honnan szerzek rá pénzt. És itt most nem arról van szó, hogy nem ér meg ennyit, hanem egyszerűen nincs rá keret.
Ui.: Ha tudtam volna előre, hogy ilyen **** lesz a ME3, akkor abból is elég lett volna a normál. Így most megszívtam, Dio3-ra már nem maradt zsé.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
WayneGace
őstag
Én inkább kapjam meg 5k-val olcsóbban és legyen sima DVD tok. A többi játékaim is egy fiókban vannak, nem vagyok egy polcra kirakós fajta. Persze én is jobban örülnék szép toknak, megnézegetném és venném ki a DVD-t. Kb. ennyi. Egyébként szerintem a hazai forgalmazók túl áraztak kivéve a szervizes bolt, ha az angol árakat veszem alapul.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Ezt a postafiokomban olvastam, az emailemre adott valaszban .
Viszont aki meg 9990-ert rendelte, annak is 11k lesz . Na persze ez csak felig siros smiley, orulok hogy 11-bol ki fog jonni .
magyar vs eng: ezt mar te kerdezd meg, gyorsan valaszolnak, alapvetoen szimpatikusak.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
pomk
őstag
Én is kaptam levelet, hogy 10.990,-ért kapom.
Ezt olvastátok, szerintem óriási...némelyiknél néztem nagyokat.
Hmmmm...ez érdekes:
Ipon.hu oldalán előrendelhető 23.-ért, de oda van írva, hogy "Előrendelői nagyker ár: 15621."
Én lehet nem írtam volna oda, vagy ez csak nekem furcsa?[ Szerkesztve ]
-
-
Archanon
őstag
Én sajnos már lecsúsztam a 11 ezres árról, mivel nem voltam biztos a nyelvben... És szerintem jogos, hogy félek a magyarított borítótól. Ha már egyszer 10+ ezret költök játékra, legyen igényes csomagolásban. Űűűrsugár, pokolfajzatt...
De mindegy, úgyis megjelenés után veszem (napokkal, hónapokkal, évekkel...??), szóval lesz időm átgondolni, sőt, megnézhetem magam is a magyar borítót, mifélére sikerült, és ha jó, elleszek vele.
Mindenesetre a Diablo 4-et (....10 év múlva....) tuti előrendelem a zavvinál, ha olcsón pakolják föl, nem érdekel, ha azon túl is évek múlva jelenik majd meg.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
spammer
veterán
Az jó lenne Nekem aztán édesmindegy, milyen korlátozások lesznek, csak lehessen kipróbálni. Én attól nem félek, hogy nem fog tetszeni, mert anno a D2-t is imádtam, és a videók alapján ez is tetszik, csak szar régi gépem van, nem tudom, hogy futna-e egyáltalán, addig pedig berendelni sem tudom...
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
Hanok
senior tag
-
execute93
őstag
Igen, neked. Köszi
Na, DH-t felhúztam LVL 6-ig és még sikerült mágikus tárgyakat is találniSzerk.: Amikor egyszerre megnyomok 2-5 gombot akkor van, hogy megugrál az ember, a latency 200-on van általában, ami jó, mert zöld a csík. WD-nek meg picit vicces a mozgása
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Wolverine
félisten
Emlegették már, de nem kavart nagyobb hullámokat. Pedig ezzel lezárta a Blizzard azt, hogy mennsi pénzt lehet költeni itemekre
-
Wolverine
félisten
Na, ez nem biztos. Eddig arról volt szó, hogy bármelyik régióban játszhatsz és használhatod a gold AH-t, de a RMAH-t csak abban a régióban, amelyikben a Battle.net-accountod is van. De ezt hamarosan meg fogjuk tudni.
-
CooLM@$TeR
tag
Álljon meg a menet egy pillanatra; de akkor mi értelme van az egyes országok megkülönböztetésének, hiszen nincs olyan hogy magyarországi RMAH, tehát szerintem az account helye számít annál, hogy valaki hozzáférhet-e egyáltalán hozzá, vagy pedig nem. Különben mi értelme lenne annak is, hogy Dél-Koreában nem lesz RMAH, mivel ennyi erővel kiröhögnék őket a helyi felhasználók és tolnák a koreai accal EU-ban vagy US-en. Remélem sikerült érthető formába önteni ...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest