Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Aktív témák
-
wikings2
őstag
Valaki tudna ajándékozni nekem egy guest passt?
Nem megy nélküle bárki bármint mond 
-
wikings2
őstag
Valaki egy guest passwordel megajándékozna ezen a szép napon?
Sajnos csak 3 hét múlva lesz pénzem a játékra :\ -
wikings2
őstag
Ez remek videó lett.
SPOILER
Nekem van csak olyan hülye érzésem hogy Tyrael-lel bajok lesznek a diablo 3 sztorijában?
Ha valaki tud valamit el ne árulja ez csak egy megérzés. -
wikings2
őstag
Én inkább visszamondtam az előrendelést. Nem leszek semmivel sem kevesebb ha 1-2 héttel a megjelenés után megyek el egy boltba érte, és még az árát is tudni fogom konkrétan. Nem ér meg ennyi idegeskedést egy játék szerintem, hogy 30-40 hozzászóláson keresztül erről menjen a vita. Nagy fan vagyok mióta az eszemet tudom, de ez még mindig csak egy játék

-
wikings2
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mekkora gáz már ez :s Ki se jött szegény, de már gz buildot pakolnak fel egy karakterről. Lehet csak nekem gáz ez...

-
wikings2
őstag
Bárki aki most éli Diablo 2 ős nosztalgiás korszakát:
Nyitottam egy hamachi szervert ahol hero editor és minden nélkül coopban toljuk elejétől a végéig Ph! sokkal. (Direkt nem B.neten mert ott amúgy is csak farmolgatás és lvl 1 norm-hell rusholás van az meg unalmas 11 év után (nekem) )
név: PH!Diablo2
jelszó: 12345eddig ketten vagyunk, de jó lenne 3-4-5 en agyonverni diablo-baalt coopban

-
wikings2
őstag
Am itt lesz nehézségi szintek kivégzése után ilyen jelző hogy: Slayer/Patriarch meg ilyenek?

-
wikings2
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nekem sose volt 400 dps em. de a legutolsó patchben 45dps demon hunterrel kb else jut hozzám az ellen
Szerintem előrréb van a listán , de ez csak az én véleményem 
-
wikings2
őstag
válasz
MegalodonS
üzenetére
-
wikings2
őstag
Elnézést az idióta kommentért, de ha jól látom ezzel a hozzászólással átlépek Őstagba és gondoltam ezt a lépést a Diablo 3 topikban szerezném meg

-
wikings2
őstag
Hát ha csak a közvetlen környezetemben körbenézek is tudnék mondani rengeteg példát arra amit írtam. Játszol 2 évet egy mmoval és megunod, vagy otthagyod és ennyi volt, vagy játszol vele tovább mert már 2 éved benne van. Erre és arra is van nem kevés példa. De ez csak vélemény...
-
wikings2
őstag
Olyan álltalában nincs
De a hasznos után akár jöhet a kellemes is... Megszeded magad utána meg élvezed. Szinte alig van mmo ami az "élvezetről" szólna. Mindegyikben csak farmolsz mint a hülye idióta célokért. Ezzel most nem azt akartam mondani hogy a diablo 3 egy mmo. csak ez is egy netes játék. -
wikings2
őstag
Szerintem ha a játék kezdetén levő nincstelenségkor mindenki elkezd überfarmolni és adogatni el cuccokat nagyon jól lehet belőle majd keresni / meg gazdagodni. Nem tudom még most sem hogy az inflációt hogy állítják meg, de az biztos, hogy aki az elején rákapcsol annak még nem kell majd ezzel törődnie ha csak eladni akar dolgokat

-
wikings2
őstag
Én ingyen kaptam kölcsönbe, és semmi hátránya nem származott a kollegának belőle, szerintem azért picit nem is szánalmas, de genyóság.
Kb mintha a küszöböm előtt pénzt kérnék a haveromtól azért hogy bejöhessen a házba mivel amúgy is megfogom kínálni üditővel... még jó hogy kipróbálhatja ingyen az akit ismerek. Az már más kérdés, hogy ismeretlen fa*zokat ki hogy akar lehúzni. Én nem ebből akarok megélni
-
wikings2
őstag
PlayIT-en lesz Diablo 3 bemutató. Nem tudom hogy csak gameplay válogatás lesz-e vagy esetleg 1-2 bétával rendelkező felhasználót is kilehet-e majd próbálni, de lehet hogy pár embert érdekel

-
wikings2
őstag
Borzalmas ez. Ki se jött a játék, de már szinte előre tudni a sztorin kívül belőle mindent.
-
wikings2
őstag
Diablo 2 ben is fennállt ez a lehetőség

Meg voltak az uniq ugyan azzal a képességel rendelkező legideálisabb buildok az egyes karakterekre, de léteztek olyan rare cuccok amik ezeknél 100-200 szor többet értek, és 10.000 szer ritkábbak voltak. (Pl: Javazonnak a Titan revenge helyett a +6 skill +40 % ias) -
wikings2
őstag
Diablo 2 ben 4 éve pvp zek, szerintem pvp közben többet írtam mint amennyit az elmúlt 400 napban beszéltem

Remélem ez D3-ban sem lesz máshogy
-
wikings2
őstag
2 év single alatt azért van ideje az embernek mindenféle internetkapcsolat nélkül kipróbálni mindet
Nekem lvl 30 ig elment mindegyik alaphangon mivel kíváncsi voltam a képességekre, de tény hogy barbárom a 1x év alatt nem volt 50+ felett pedig van annyi pénzem hogy egy Op WW barbárt lazán megvennék, de valahogy nem jön be 
Kinek a pap kinek a papné
Szerk: a lényeg hogy vétek nem kipróbálni őket és csak egy előre elhatározottal nyomulni

-
wikings2
őstag
válasz
execute93
üzenetére
Nem tudom blizz bácsi hogy tervezi a dolgokat, de Diablo 2 ben szerintem épp eszű ember 90 fölött már nem nagyon játszott karakterrel olyan sziinten hogy azt tovább húzza 90 fölé. ha csak nem ment több ezer baalrunra mint a hülye.
Diablo 3 szerintem nem erről fog szólni, de azért a karakterek egy idő után kifognak fulladni.Találsz egy csomó monknak tökéletes cuccot amit félreraksz mondjuk a lvl 50 es wizardoddal aztán lazán kezdhetsz egy monkot is például így már két táposabb karaktered lesz
. Aztán cuccok amúgy is fognak esni, de nem feltétlen fog szerintem jobb cucc esni a magasabb szinten levő karakterednek, ha jól tudom ez nehézségi mód/parti függő lesz. 
Kevés karakter van szerintem érdemes mindbe belekóstolni
-
wikings2
őstag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Korrektek. Mivel kint van hogy az árváltozás jogát fenntartják szóval akár a megjelenés előtt egy nappal is felvihetnék 15.990 re vagy amennyire akarják és egy szava se lehetne az előrendelőknek (csak menne az anyázás
) -
wikings2
őstag
válasz
-conrad-
üzenetére
Ha tényleg tradelhetőek lesznek a karakterek akkor sokat lehet vele kaszálni diablo 2 őt alapul véve.
Nem rég feldobtak d2jsp-re egy olyan nevű paladint hogy: Paladin és elkelt közel 5000fg ért (150 dollár kb)
Hm mondjuk ha szimplán tárolom a karaktert a névvel és ha valaki érdeklődik hogy kéne neki a név akkor letörlöm némi juttatás ellenében akkor így is megoldható
-
wikings2
őstag
-
wikings2
őstag
válasz
CooLM@$TeR
üzenetére
Változtass a mentalitásodon: szard le, szvsz lezárva a dolog

Amúgy 18
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wikings2
őstag
Scroll helyett sima jobbklikkelés van és beazonosítja

Szerk: Ahogy A kollega mondta előttem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wikings2
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
Dh val bétáztam a legtöbbet, és nem volt ellen a king és 1-2 minibosst levéve aki közel jutott volna hozzám megfelelő felszerelésben , szóval nem tudom mi ez a futást igénylő duma.
Coopban értelemszerűen lesz tank és akkor sem kell félni az 1-2 odamerészkedő ellentől akiket agyonlősz majd Dh-val miközben távolról asszisztálsz a közelharciaknak. -
wikings2
őstag
Lesz valami launch parti vagy csak 00:00 nyitvatartás?
-
wikings2
őstag
-
wikings2
őstag
-
wikings2
őstag
A röhej hogy full max és totálisan low között nem volt fps változás. Annyi hogy full maxon ha egyszercsak megjelenik 20-30 csontváz akkor van egy 5-6 fps drop kb 3-4 másodpercet amíg gondolom feldolgozza a kicsike a dolgokat

szerk: vsycn kivolt kapcsolva azzal nem szórakozok mivel az lenyomja rendesen minden téren a teljesítményét a dolognak engem meg nem izgat a grafikája

-
wikings2
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Gondolom ah-on belüli tranzakcióra gondol, de ezt még nem tudni pontosan hogy lesz-e :\
-
wikings2
őstag
Mikor utoljára voltam fent a monknak nem tudtam beállítani azt a képességet ahol fénysebesen odamegy és csap egyet a célponthoz. Kivették a képességet vagy csak én vagyok hülye? x)
-
wikings2
őstag
Jön bizony a 15
ez elvileg a végső kiadás ha minden igaz. imádlak Diablo 3

-
wikings2
őstag
Remélem lesz löncs parti ajándékokkal és ingyen diablo 3-al ps3 ra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wikings2
őstag
Mi a bréééééééééééj mekkoraaaaaaa

VÉGRE MÁR -
wikings2
őstag
-
wikings2
őstag
34 hsz tegnap óta. Azt hittem nem vita lesz hanem már megjelenési dátumot kaptunk azért ez a nagy zsongás

-
wikings2
őstag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Elvagyok én a Bétával
, a sok hype miatt tűnik ez soknak. Am ha havi 1 hírt kaptunk volna
2011 óta kb senkinek se lenne egy rossz szava se. Csak most már kb sztem nincs olyan ember azok közül akik a játékra várnak ,aki ne tudná melyik karakterrel milyen skill leosztása lesz meg hasonlók.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem megy nélküle bárki bármint mond 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

OO