Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
warcat
veterán
Várjuk meg a hivatalos tájékoztatót,valószínűleg május elején lesz RMAHról.Láthattuk még ők sem tudják fixen,többfélét írnak ,az utóbbi valószínű azért írta a nemet, mert ő is a Scroll of resurrection, RAF stb helyzetéből indul ki.
Ha komoly bevételt remél valaki diablóból,akkor veszel még egy példányt,majd beszámolunk róla,mennyire eredményes- már mondtam nekem van United Kingdomos élő accom perpill is.
Ha meg nem látsz benne nagy pénzt,akkor meg nem mindegy?EA: It's in the crate!
-
CactuS
Arcképgyáros
Az első levél a nemtudom azt az EUs support írta, a 2.-at a nemet pedig az US support. Mondjuk furcsa lesz, hogy május 14.-én a Magyarországról játszó játékosok nagy része kivándorol mondjuk Angliába, nem?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
MegalodonS
őstag
Mi van akkor,ha az ismerosod,akiben megbizol,regisztralja az adott peldanyt a kinti cimere.Utana meg adja neked a kodot es kesz? Akinek meg persze nincsen battlenet elerese!
Velemeny?
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
válasz MegalodonS #7657 üzenetére
Minek? Regisztrálsz az ő nevével, és kész.
Az, hogy van-e már b.net accountja az tök mindegy, nekem is van három. -
Gyuri27
félisten
válasz MegalodonS #7657 üzenetére
Ez miért jó? Miért kellene ezt megcselekedni?
Amd - Radeon - Ryzen
-
JSaN
addikt
Hat sracok en nem tudom, nekem nyug ez az egesz dolog. (Uk acc, VPN, IP tukrozes, kulfoldi cim stb.) (meg aztan azt sem tudjuk mi lesz meg)
Kicsit tulzasba viszitek, ebbol kinai farmereken kivul nem fog senki meg elni.
En fogom es be regelem a jol ismert eggyetlen accomra ahol 6 masik game van. Adott friends listel stb. Az is nyug hogy valakit 2-3x kell felvennem mert minden game kulon accon van az ilyenek miatt. Kozben a blizzrad az intergracio fele halad ezzel az egesz rendszerrel.
Varjuk meg ki a veget, bar az is lehet hogy 40 nap varakozas teszi velunk ezt a fusztraciot.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
BoC1ka
senior tag
Diablo böjt
YNWA
-
MegalodonS
őstag
Nem viszi senki tulzasba.Sajnos van ra pelda egy masik Blizz jatekbol!!
Mivel a Blizz is szereti a penzt,nem szeretne ha megcsapolnak,igy inkabb,nem engedi majd.
Viszont akkor lessz am siras rendesen es peticiot ad majd be a magyar gamer tarsadalom, hogy ''Tax free Diablo III'' Lessz majd felvonulas stb,stb -
execute93
őstag
Ez a beta kliens milyen méretű? 10mbites netemmel még mindig ezt írtja "Updating setup files". Ötlet?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Wolverine
félisten
válasz execute93 #7668 üzenetére
Megszakítottad már egyszer a telepítést? Ha igen, akkor beleestél az egyik bugba, amit a telepítő tud és azért nem lép tovább. Megoldás (Vista vagy 7 alatt): a C:\ProgramData rejtett könyvtárban töröld ki a Battle.net nevű mappát, miután lelőtted egyrészt a telepítőt, másrészt a Feladatkezelőből kilőtted az Agent.exe nevű folyamatot.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Huma
addikt
Most nézem, hogy ha a zombikutyákra sáskafelhőt fúj a WD akkor azok "megfertőződnek" velük és többet sebeznek.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Segítsetek már egy olyannak aki abszolút newbie ebben a témában. Mi a franc az az RMAH? Ha jól tudom ott lehet majd bizniszelni? Miért ilyen nagy dolog ez, hogy ennyi szó esik róla? Azért mert ott rendes igazi pénzek fordulnak meg?
Na és? Komolyan nem értem..
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Ilsyde
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7677 üzenetére
Real Money Auction House
Lenyegeben ugyanaz mint az eBay, csak a Diablo 3-ba beleepitve. Barmit meg tudsz venni vagy el tudsz adni ami egyebkent is pottyan, meghozza rendes penzzel (euro, font, dollar stb.).Azert van mindenki raizgulva mert ha talalsz valami durva targyat akkor lehet hogy jo penzert el tudod majd adni stb.
Vagy nem. Egyelore talalgatunk hogy mi mennyit fog erni es mekkora lesz a tulkinalat meg a kereslet.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nagyon szépen köszönöm a választ komolyan mondom jobban érzem magam
Gondolom gyengébb fokozaton nem esnek le uniqe cuccok, feltételezem.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Cadal
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7677 üzenetére
Itt egy hasonló korábbi kérdésre már össze lett szedve pár hír róla: [link]
a hivatalos AH FAQ megtalalhato itt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7680 üzenetére
Fognak esni szettek meg unique-ok alacsonyabb szinteken is. Az mar mas kerdes hogy hany embernek eri meg ilyesmire penzt kolteni.
Ugyanez a baj a cuccokkal amiket NPC-ktol veszel vagy craftolsz. Kis ido mulva talalsz valamit ami jobb vagy majdnem ugyanolyan jo (mivel szinteket lepsz, ergo jobb cuccok pottyannak). Szerintem az lesz hogy 60-as szintig nem erdemes penzt/aranyat/alapanyagot pazarolni semmire.[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
Ezt így kategorikusan kijelenteni elég nagy melléfogás. Párszor nagyon jól jön hogyha rendes fegyver van nálad, rengeteget gyorsít a játékon még a rövid béta játékidő alatt is komoly különbség van a twink és a nem twink között a végigjátszás idejében.
Nem kell persze mindent megvenni, de kb 8-10 szintenként egy jó árban lévő, jó DPS-ű fegyver órákat spórol majd meg.sith7: Akkor én valószínű, hogy vagy egy angol, vagy svéd haverom nevére fogom rakni a D3-at.
[ Szerkesztve ]
-
nkAAA
aktív tag
Egy kis barbáros írás. Ha valamit elrontottam benne, akkor írjátok meg és javítom
https://twitter.com/nkaaa
-
Ilsyde
őstag
De ez is csak az elso karakteredre, es csakis normalra igaz. Amig vegigviszed egymagad a tortenet miatt.
Utana ha nem esik jo cucc es gyengenek erzed a karid akkor beallsz egy co-op meccsbe es hatul maradsz. Persze ez akkor fog szuperul mukodni ha nem barbarod vagy monkod van mert azoknal tenylegesen szamit az eros felszereles: melee karakterek fognak elol rohanni, talalatokat benyelni es irtani.
Ha wizardod, witch dokid vagy demon huntered van akkor hatul maradsz hogy ne halalozz el, aztan neha elfingasz valami kepesseget vagy varazslatot. -
Hanok
senior tag
Én inkább a pénzre gondoltam itt...Azért addig amíg ezt ingyen tetted meg a bétában addig rendben van, vagy a talált tárgyakat/goldot esetleg jobb cuccra cseréled, de hogy pénzt adj ki azért hogy pár órát spórolj az inkább melléfogás...A csereberével meg lehet annyi idő el fog menni hogy lépsz 2 szintet...Majd találsz valami jobb itemet fél óra múlva...
Ilsyde: "wizardod, witch dokid vagy demon huntered van "feltehetően valamelyik lesz..Co-op pedig a megszokott régi D2-es majd WoW-os cimbikkel lesz..Normal után is bőven lehet még szintben, képességekben fejlődni úgy hogy ezekkel helyettesítsd az adott szintű legjobb geart egy medium szintűvel...És azért bossok elsőre nem k@kit fognak dobálni, talán haladós lesz sok biznisz nélkül is..
[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Több esély van arra, hogy singleplayerben rosszabb cuccot találunk, mint co-copban?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Ptech
addikt
Pont ha a pénzre gondoltál, akkor nem lesz igazad. A cél ugyanis a level cap és az ottani farmolás. Aki meg előbb odajut, az fog jól járni. Ahhoz képest minden ami kiesett, jelentéktelen nagyságrendű upgradekre elköltött aprópénz.
Ha meg te az alatt az 5 perc alatt lépsz két szintet, ami bőven elég megnézni és meg is venni egy itemet egy olyan AH-ban ami rögtön kilistázza két filter alapján, hogy mit lenne érdemes megvenni, akkor nagyon pro vagy. Vagy csak fogalmad sincs, miről beszélsz.[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
Ha tavolsagi karid lesz akkor szerintem eleg egy olyan fenya ami bazi nagyot sebez (betaban a feher fegyverek a legjobbak ilyen szempontbol), a felszereles tobbi resze igazabol nem szamit. Beallsz a tobbiek moge aztan szorod az aldast, meg kikerulod ha valami veletlenul a kozeledbe kerul.
-
Hanok
senior tag
"Ha meg te az alatt az 5 perc alatt lépsz két szintet, ami bőven elég megnézni és meg is venni egy itemet egy olyan AH-ban ami rögtön kilistázza két filter alapján, hogy mit lenne érdemes megvenni, akkor nagyon pro vagy. Vagy csak fogalmad sincs, miről beszélsz." Nyilván ha költesz rá valós pénzt akkor ez a legegyszerűbb.Nem erre gondoltam. Én az általad talált csereberére gondoltam, pl: ha van egy átlagon felüli Wand a invedben ami jó csere alap lehetne az egy szem DH-dnak, de mondjuk fél nap mire megveszik tőled amiből majd veszel egy class spec itemet magadnak...Persze lehet beszélni arról hogy ki mekkora pro csak nálam alap hogy pézért nem veszek itemet.... Azért tényleg nagy kihívás kivásárolni az AH-t és elmondani hogy mekkora király vagyok...
"A cél ugyanis a level cap és az ottani farmolás." -Remélem azért valaki a játékot is várja ....
Ilsyde: Úgy saccolom hogy Hell-ig biztos nem lesz szükség hasonló dolgokra...aztán majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
Ki mondta, hogy kötelező RMAH-n vásárolni?
Amúgy ezt írtam előzőleg:
Ahhoz képest minden ami kiesett, jelentéktelen nagyságrendű upgradekre elköltött aprópénz.
Ebből azért lehet szűrni, hogy addig kiesett arany + esetleg tárgyak eladásából van fizetve a dolog.Én az általad talált csereberére gondoltam
Szó nem volt csereberéről, de lássuk..ha van egy átlagon felüli Wand a invedben ami jó csere alap lehetne az egy szem DH-dnak, de mondjuk fél nap mire megveszik tőled
És azt ki mondta, hogy előbb el kell adnod a wandot? Olvass már vissza, arról volt szó, hogy ha van jó upgrade jó áron, akkor azt érdemes megvenni, mert gyorsabban tudsz haladni. Ha nincs rá pénzed, vagy nem éri meg, akkor meg nem veszed meg.csak nálam alap hogy pézért nem veszek itemet
Még egyszer, nem is lett megemlítve az RMAH ebben a kontextusban.Azért tényleg nagy kihívás kivásárolni az AH-t és elmondani hogy mekkora király vagyok...
Mellébeszélni is nagy kihívás lehet folyamatosan, de te megbirkózol vele. Pont mint fentebb is, az addig kiesett aranyból való vásárlásról volt szó.Remélem azért valaki a játékot is várja
Ha kifizeted az enyémet, akkor meg is mondhatod majd, hogy hogy játsszam az enyémet.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Thunderbird
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest